Buna seara, Silfiduto Ce faci...cum ti-ai petrecut ziua de astazi? | ||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 20:57 |
||
---|---|---|
Sa se dea jos din masina, sa treaca pana unde nu mai este apa, adica"dincolo" si sa ia un taxi . Sau, tot pe jos, drumul intors pana la soacra-mea; sa cumpere biberoane si laptic si sa il culce acolo... uite cat e ceasu' si el sta in masina... | ||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 21:00 |
||
Moniq, scumpo...starea ta de agitatie o transmiti sotului, dar si puiutului....te rog, incearca sa te linistesti.....vb cu noi....lasa-l, nu-l stresa ...nu-l suna din 2in 2 min...nu-l cicali....vei vedea , iti va aduce puiul acasa....doar tu stii, de ce l-ai luat de sot si-l iubesti...e o pers deosebita, ca si tine de altfel | ||
|
||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 21:01 |
||
Buna Nutishor, am trecut cu bine peste obstacolul zilei, am urmat sfaturile felelor si iata-ma: vesela, zambitoare, cu bere-n nas, la terasa! Moni.. spune-i sa se miste intr-o directie sau alta, ce naiba.. el stie ca e capul si tu esti gatul! |
||
silfida Postat pe 21 Iunie 2010 21:05 |
||
|
||
liaiedera Postat pe 21 Iunie 2010 21:08 |
||
Silfi Scumpa mea, e bine sa gandesti pozitiv, atunci cand ai unele prob....ceva de genul...,,stiu cine sunt si ce vreau...nu exista nu pot , ci doar nu vreau"..samd...nu mai scriu sa nu sochez, vreo fata palida, de pe aici(forum).. noroc | ||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 21:11 |
||
iar se freaca netul | ||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 21:11 |
||
Silfiduto, ma bucur ca iti folosira sfaturile! Lia mama, asa e cand primim serpii si ii incalzim la san! L-am simtit eu pe misel din prima, ca mi-s fata simtitoare, da' asa de bine va distrati ca l-am lasat in pace! Mai ales ca a ordonat sefa! Si stii ca io la sefa ma uit ca la icoana! Nutisor, m-am calmat, iubita, ca m-am razbunat pe amaratu' ala mic si negru de se plimba pe aici! Las' sa mai fiu si eu rea, ca prea toti prostii se dau vedete zilele astea... Hai noroc! |
||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 21:16 |
||
asa e Nuti..am doar o observatie.. trebuie evitate negatiile. as zice "vreau si pot". mie-mi spui d'astea... am peretii plini cu mesaje, preferatil meu e : BE HAPPY! Apropos ... am auzit ca exista si "Secret 2". Asa e? |
||
silfida Postat pe 21 Iunie 2010 21:17 |
||
'naseara! ce-i cupiraiu' asta acilea,nene?! cum va lasa omu' de capu' vostru,cum bagati potaile pe usa! daca mai vad o matza p'acilea,populez terasa cu soareci! sa aiba si ele o jucarica acolo,ceva... silfi... esti jumulita rau,mami? ori Y ala s-a topit ca inghetata la soare cand vazu ditai competenta?! fetelor... din partea casei azi,ca shefa-i in dispozitie qvadruploorgasmica! |
||
preci Postat pe 21 Iunie 2010 21:18 |
||
Si io' la fel sefa, ca ma...utu ala mic si negru de-l luasi subt aripa pana acu' la creieri! | ||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 21:22 |
||
gvadruorgasmica ?!? fericito , |
||
liaiedera Postat pe 21 Iunie 2010 21:23 |
||
Silfi...eu rasp la intrebari cu ,, nu vreau"....si in ultimul timp, rasp destul de des...asa...am adus la disperare si pers care ma iubesc si ma suporta de ceva timp Seara buna, fecioaro!..aduc eu caini ...si un bici... |
||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 21:25 |
||
Sar'mana sefyyyyy! Grazie Dio a fost bland miselul! Demineatza nu mi-am gasit rimelu', cand am ajuns la job mi-am adus aminte unde era pus, dar prea tarziu! Ashea ca falfaitul genelor nu mai era o solutie, deci mi-am pus IQ-ul la munca! Doar o mica nedumerire am... la plecare mi-a zis.."ai grija, peste-o luna ma'ntorc daca nu faci bine". Adica ce vru sa spuna?? Ca sa ma-mpiedic, sa nu ma-mpiedic??!! |
||
silfida Postat pe 21 Iunie 2010 21:27 |
||
care-i ala,moniq? ca-l pap cu fulgi cu tot,'re-ar a dreaq! ad' sa pupa preci sa treaca.. fecioritzo... fara biciuri,soro... vine aia de la "salvati animalele" cu tanti Brijit Bardou si ne inchide locanta... dap! sunt happy! bre,io crez ca vru' sa spuna sa ca-i placu' IQ-u' tau! |
||
preci Postat pe 21 Iunie 2010 21:28 |
||
Nuti, mai! tu te molipsesti de la noi... |
||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 21:28 |
||
Iote sefa, baga ochiu'! Si zi ca nu tu m-ai legat cand m-am dat la el! http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/9159/CUM-VA-MERGE-O-RELATIE-DINTRE-O-FEMEIE-DE-44-SI-UN-BARBAT-DE-31DE-ANI/CUM-VA-MERGE-O-RELATIE-DINTRE-O-FEMEIE-DE-44-SI-UN-BARBAT-DE-31DE-ANI-pagina-2.html |
||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 21:29 |
||
Da daca esti hapi, las-o dracu' p-a mea: sunt si eu, ca-s simtitoare... ceva de necrezut! Mersi de pupat! Aveam nevoie! |
||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 21:31 |
||
Silfi, seful asta al tau te vrea in ,, suc propriu" | ||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 21:32 |
||
Nuti.. eu cred ca l-am invatat pe "nu vreau" inainte sa zic "papa". Dar cand ma uit eu ashea in oglinda dimineata.. zic doar "vreau si pot"! Merge un vinos? Ca tre sa va cinstesc doar, ati participat la reusita mea! |
||
silfida Postat pe 21 Iunie 2010 21:35 |
||
ce reusitaaa | ||
fleurdelis Postat pe 21 Iunie 2010 21:38 |
||
Hai fata Nuti, cum adica? | ||
silfida Postat pe 21 Iunie 2010 21:39 |
||
Silfiduto, sincer? Ar merge mama mai bine batranu' Jack acu' daca-l gasesti; daca nu, orice care urca termometru' peste 40 da' grade! Sa-mi sting amaru'! | ||
moniq_ Postat pe 21 Iunie 2010 21:41 |
||
Iote ase....cum citii... | ||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 21:42 |
||
Hai ma Fleur! Am scapat de-o cercetare disciplinara urmata de 10% din salar! Asta eu asa u numesc: REUSITA! Dar promit sa nu ma fac cuminte Pana data viitoare |
||
silfida Postat pe 21 Iunie 2010 21:43 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=0J3vgcE5i2o | ||
nuti_vio Postat pe 21 Iunie 2010 21:44 |
||
Sefa, in seara asta fizicul meu refuza sa se miste... ii dati un liber? |
||
Tylly Postat pe 21 Iunie 2010 21:47 |
||
da ce=are bre fizicul tau?? a facut putina insolatiee?? |
||
fleurdelis Postat pe 21 Iunie 2010 21:49 |
||
De la: anakin, la data 2010-06-21 13:05:20Cell, si unde iti petreci concediul? La mare cumva? |
||
Tylly Postat pe 21 Iunie 2010 21:49 |
||
'na seara fetele! | ||
dancris Postat pe 21 Iunie 2010 21:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 | 2958 | De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42 |
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
|
||
e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? | 13 | De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară