Zambila, iti doresc un concediu placut.si iti doresc sa ai cat mai multe clipe libere numai pt tine.multi uita ca fiecare avem nevoie si de timp pentru sinele nostru.in rest mai multa odihna ,distractie si mai putina munca.in legatura cu corasonul ,da-i ce are nevoie.nu sta pe plita,iesi in intampinarea iubirii,daca inca nu ai parte de ea.daca ai,iti doresc fericire ca in povesti.cred ca nu imi ies actele pana revii.pupicei de la Casandra | ||
caasandra Postat pe 24 Iunie 2010 17:30 |
||
---|---|---|
Sando, iar ai inteles in gura! Lasa-neee, lasa-neee!!!! Fleur! sunt aici!!! dupa pata asta neagra! |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:34 |
||
deci! aveam delegatii dese in timi..eu prietena mea de suferinta si restul echipei! buun...noi 2 chiar eram...tanda si cu manda. ne si chema aproapee la fel de ne confunda toata lumea! doar ca ea blonda'naripata, io...bruna serioasa. si ne-am dus. eu aveam ceva prieteni acolo f veastiti, lucrau la o super cladire. si ne-am ales ca target, dupa ce ne terminam trebile sa vedem si noi o super casa....a lui radu mihailescu, casa hertzeg. cartierul...dambovicioarei. aveam cu noi vreo 3 revistute cu casutza aluia...numai ca amica mea le-a scapat in tren am inceput cu telefoane la bucuresti...pe ce strada e casa, etc. nimeni nu stia nimic. mai si dupa ce ne terminam treburile, trimitem echipa la bucuresti, ne ia un medic, sef de spital in grija lui si promite sa ne duca sa vedem casa, pt ca el...e prieten cu mihailescu, si cu hertzeg...aoleu...amici de pahar! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 17:35 |
||
sooooo?! v-a dus ori ba?! |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:41 |
||
mi/am amintit cum am stat eu la Gataia cred ca/i zice,undeva langa Deta,3 ore retinuta de graniceri prin 1984 | ||
elodia Postat pe 24 Iunie 2010 17:41 |
||
in fine de unde era sa stim noi ca dl doctor era nebun?? nu aveam de unde!@ asa ca ne=a urcat in masina impreuna cu papusa lui pentru resuscitari, folosita ca material didactic studentilor. eu eram in fata si imi vedeam amica facand fete fete...si tot impingand papusa aia hidoasa cu picioarul pt a incapea si ea. cum am iesit din timisoara ne=o fost f clar ca omul e nebun! si ca noi nu stim sigur daca ne mai intoarcem, tefere vreodata.... ne=a oprit la fiecare monument de arhitectura mai mult sau mai putin oribil...ne-a invartit dupa casa lui herteg batand la toate portile...si vb cu toata lumeaaaaaaa... deci finalul e...ca dupa ce ne-am vazut noi tefere, scapate si de papusa de resuscitari a diliului dom' doctor...ne-am asezat pe bancile alea de piatra din fata catedralei...si ne-am pus pe un ras....de speriam toti porumbeii. si sa stii....ca pana in ziua de azi, am ramas cu o frustrare...ca nu am vazut casa aia afurisitaa |
||
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 17:41 |
||
Cata mai stai mult?haide , ca suntem asteptati. Casy | ||
caasandra Postat pe 24 Iunie 2010 17:41 |
||
Fleur, nici eu nu am vazut-o, dar iti promit ca merg si ii fac si 1000 de poze; si tare mi-as mai dori sa vad Fred si Ginger, dar cu finantele de-acu', nu am eu sanse s-ajung la Praga! Si cum da soarele, iti fac poze si cu porumbeii!! |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:46 |
||
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 17:47 |
||
moniq,daca mi/ai trimite si mie o poza cu macii din campul de la deta...doamne,ce sentiment de libertate aveam atunci..... | ||
elodia Postat pe 24 Iunie 2010 17:48 |
||
si pe bune, luati omul cu 1000 de fete, de pa langa mine! fata asta sufera de paranoia; da' mi-a trebuit tare mult sa inteleg... si intre timp si-a dat seama ca nu era vorba de concediul Iasomiei... |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:48 |
||
in fine ani mai tarziu...eu ramasesem setata... am fost cu cativa colegi la firenze sa vedem pe david si....academia. in fine...si cd am intrat in timi eu am inceput sa tip...vaii...casa lui nenea ala! ei bine, mi-a zis sec un coleg....acuma dupa ce ai fost unde-ai fost si ai vazut ce-ai vazut....crezi ca mai are imp. casa aia?? ei binee..pt mine avea! si are |
||
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 17:50 |
||
Elo, poate imi fac timp sa merg spre Moravita; numai sa fie si vremea un pic mai frumoasa; mi-e teama insa ca au trecut macii; vedem! | ||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:51 |
||
invidia te imbatraneste si urateste la suflet.zburda pe campii ,neagra! cum combati obezitatea? | ||
caasandra Postat pe 24 Iunie 2010 17:53 |
||
Merita cu siguranta, Fleur! Am inteles ca impresioneaza prin diversitate; materiale diferite, cu cele mai practice si firesti imbinari. Sa vedem; promit ca in scurt timp iti trimit fotografii! | ||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:54 |
||
deci stii! si tu stii! uauuuuuuuuuuuuuuu! merci mult de tot moniq! esti o dulceatzaaaaaaaa! binee....nu de aia de care face iaso acum, se'ntelege |
||
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 17:55 |
||
pe bune, fato, tu chiar nu ai simtul penibilului! esti patetica si deranjanta ca o musca la plaja, intr-o zi perfecta de vara! Acu ce drac facusi?! te-ai ingrasat!? e ok asa, o sa "faci fata" "Americii" din visele tale! |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:57 |
||
Fleur, cu mare drag! Da' nici o dulceata de nuci verzi cu apa rece si gheata nu ar fi asa de rea... PS:se subintelege, cred ca mesajul meu anterior se adresa intrusei! |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 17:59 |
||
imdaaa.... | ||
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 18:02 |
||
se spune ca de sarbatoare,cand gandesti urat,nu e bine.e vara ,e frumos ,dar vin zile grele,din ganduri negre.sunt cea mai fericita sper sa-mi iasa actele de America mai repede. PS/Cata cat mai stai? |
||
caasandra Postat pe 24 Iunie 2010 18:07 |
||
da noi! | ||
fleurdelis Postat pe 24 Iunie 2010 18:08 |
||
caasandra Postat pe 24 Iunie 2010 18:12 |
||
ma, te-as trimite eu undeva, da' sunt sigura ca ai sa ajungi si singura! Si chiar esti penibila. Fara doar si poate.... mi-e aproape mila de tine cateodata, insa dupa aceea apari si imi trece! As aprecia nespus daca nu ti-ai mai permite sa intervii intr-o discutie pe care eu o port si imi face atata placere, "dialogand" cu prietenii tai imaginari! Daca iti deschizi un topic numai al tau pentru asta, nimeni nu se supara! Parol! Multumesc si te roooog, nu te mai obosi sa imi raspunzi! Fara exceptie, cand apari, imi strici zilele sau serile! |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 18:13 |
||
Fleur, te sarut dulce, nu uit ce ti-am promis! Sa ai o seara la fel de placuta pe cat ti-a fost ziua! |
||
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 18:15 |
||
se spune ca e bine sa gandim pozitiv,si sa nu vrem raul cuiva,cand avem un bebe.asa sa-ti ajute Dumnezeu,liniste si pace in suflet,draga. | ||
caasandra Postat pe 24 Iunie 2010 18:43 |
||
iar s-or aliniat planetele?! a dreaq e sanzaienele astea... |
||
preci Postat pe 24 Iunie 2010 18:48 |
||
Iar se gudura Alexa? | ||
Doara Postat pe 24 Iunie 2010 18:49 |
||
deci soro... io plec in uichend la apa,soare si bronzare,asa ca mi se falfaie de guduracioasa aia.. problema e ce sa NU-mi pun in bagaj? ca dac-ar fi dupe mine,pt doo zile cat plec io lela,mi-as pune tot dulapu'! |
||
preci Postat pe 24 Iunie 2010 19:08 |
||
Paltonul sa nu ti-l pui. | ||
Doara Postat pe 24 Iunie 2010 19:16 |
||
Paula e vacuta,ce face lapticul bun.ce superba este baia cu lapte!! | ||
caasandra Postat pe 24 Iunie 2010 19:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
|
||
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară