am facut cafeaua , am si baut-o ...... Crys o zi buna!!!!!!!!!! | ||
jeanette40 Postat pe 7 Iulie 2010 10:32 |
||
---|---|---|
veve, m-ai atins la corazon cu fragmentele alea... Trebuie sa citesc mai mult! |
||
Tylly Postat pe 7 Iulie 2010 15:37 |
||
Salut fetelor!!!! acum am descoperit si eu terasa , acum pe seara nu iese nimeni la o ? | ||
|
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 20:36 |
||
bine ai venit cory1 sa stii ca eu pe terasa asta mi-s cantareata,vrei sa-ti fac o demonstratie? tuuuuu,esti soarele meeeuuuu esti viata meaaaa esti aeru' pe care il resppiiirrrrrrr |
||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 21:14 |
||
Ia de aici Crisuto: http://videoclip.cinemall.ro/oana_zavoranu/oana_zavoranu_-_tu_esti_soarele_meu.html |
||
Doara Postat pe 7 Iulie 2010 21:44 |
||
ce voce de privighetoare are! | ||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 21:48 |
||
Sa te inspire, nu de alta. | ||
Doara Postat pe 7 Iulie 2010 21:50 |
||
mersi ptr dedicatie | ||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 21:51 |
||
ce iti pasa canti la malul marii....si eu as canta daca as fi in locul tau | ||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 21:52 |
||
mi-e muza.. deci cory,ce zici:am talent? |
||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 21:54 |
||
100 % | ||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 21:58 |
||
buna dimineata, soare!!!!!!!!!!buna dimineata, fetele!!!!!!!!!!!!!!!! iar e terasa goala si eu cu cine beau cafeaua?????????? |
||
jeanette40 Postat pe 8 Iulie 2010 09:01 |
||
Jeanette, eu ti-as tine, cu atata drag..., dar stii ca ma indreptam spre iesire... pup o fata! pa! |
||
moniq_ Postat pe 8 Iulie 2010 09:06 |
||
Vin eu , cu laude vin . De cate ori intind rufe spun: cea mai mare realizare a omenirii este masina de spalat automata ! Daca autorul , ca sa zic asa , traieste , sa-i dea Domnul sanatate iar daca e dincolo , Domnul sa-l tina de-a dreapta Lui , ca mult bine a facut omenirii ! |
||
liaiedera Postat pe 8 Iulie 2010 09:46 |
||
neata feteleeee vreau si eu o cafa mareeeeeeeee se poate????????? nu vad tastele imi este un somnnnnnnn de abia stau o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Iulie 2010 10:04 |
||
Bunadimi..adica bunaziua la toata lumea ..care misca pe terasa. Din cenusa m-am nascut..si din ceea ce scriti voi acilea..de o vreme..de cand aflasi si io de voi... Da nu ma bagati in seama ..ca sunt baiat mititel ..si o sa ma joc cu jucarelele in nisip intr-un colt de terasa..pana o sa aveti oki si urechi si pt mine..si o sa fiu in stare sa spun si io fo doua vorbe(ca e unii care zice ca trebuie sa treaca vreo 10...ani ca sa ajung si eu.. ma rog...) Da vaz ca unii munceste...altii e in concedii.. A! Am auzit io de la neste tanti ...ca sefa e ...foarte severa...si e sefa ce mai... Vai!! Iar am spart un bibelou... Am eu darul asta... Sarumana!!! | ||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:23 |
||
bre, nu avem bebelouri acilea... o sa faca sefa bube pe ea.... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:30 |
||
Sarumana..da io cafea nu am voie ,nu?!!!! Imi poate da cineva neste laptic... Si daca aduna cineva cioburile sparte ...sa nu ma certe sefa...spun si o poezie!!!! | ||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:36 |
||
nea portica.. ia baga o poezea ca sa te iertam... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:37 |
||
Tanti Iasomia...ma aperi matale nu?!!! Poate era o vaza..un pahar ..o inimioara de portelan scump... ca nu vazui prea bine... da-mi pare rau...sa stii... | ||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:41 |
||
Poezioara tre sa o mai repet un pic...sa o stiu bine ...sa nu ma balbai...sa fac impresie... Da o spun!!! pe cuvant! | ||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:46 |
||
nea portica... nu te apar,nu ma bag pt necunoscuti... hai sa aveti o zi odihnitoare la bibilica,ca ce vaz pi la tv ..ma infior,si alta nu... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:52 |
||
... o sa fac un castel de nisip...si o sa repet poezioara in gand...cand o sa termin castelul ..spun poezeaua... Sarumana! | ||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:53 |
||
o poti spune chiar acum......nu de alta, da pana vine sefa inveti sa o spui cu intonatie !!! | ||
ladyDY Postat pe 8 Iulie 2010 11:00 |
||
Sarumaaannnnaa....la toata lumea LINISTEA LACULUI Pe malul lacului albastru-verde si tacut Stam amandoi si dam cu pietre-n apa nemiscata E tulbur in adacul lui ...e cenusiu -verzui... Pe cat de limpede era odata Si ne intrecem parca fiecare.. Pe rand..ori amandoi deodat... sa-i tulburam adancul nemiscat Lovind cu piatra cea mai mare... Am spart si cerul din oglinda lui Si-am risipit stingheri cocorii Si in albastrul-verde al lui S-au adunat gramada norii... Gata ..... Sarumana!!!!!!!! |
||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 14:44 |
||
gata,ti-ai facut numaru'? | ||
dancris Postat pe 8 Iulie 2010 14:49 |
||
Frate Porthos, frumoasa poezie ai scris! Felicitari! |
||
Tylly Postat pe 8 Iulie 2010 14:49 |
||
bravoooooo !!!!! | ||
ladyDY Postat pe 8 Iulie 2010 14:49 |
||
ma mai gandesc... da' oricum, noi nu acceptam decat stand up comedy! sau , dupe caz, Cantarea Romaniei! nu cumva gresisi topingu?! na, zic si eu! |
||
moniq_ Postat pe 8 Iulie 2010 14:50 |
||
moniq, cine-i bre fratele Porthos, asta? Cred ca nu-i foarte strain de meleagurile noastre, ca prea se misca cu dezinvoltura... |
||
Tylly Postat pe 8 Iulie 2010 14:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
|
||
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară