am facut cafeaua , ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 7 Iulie 2010 10:32 |
||
---|---|---|
veve, m-ai atins la corazon cu fragmentele alea... ![]() Trebuie sa citesc mai mult! |
||
Tylly Postat pe 7 Iulie 2010 15:37 |
||
Salut fetelor!!!! acum am descoperit si eu terasa , acum pe seara nu iese nimeni la o ![]() |
||
|
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 20:36 |
||
bine ai venit cory1 sa stii ca eu pe terasa asta mi-s cantareata,vrei sa-ti fac o demonstratie? ![]() tuuuuu,esti soarele meeeuuuu esti viata meaaaa esti aeru' pe care il resppiiirrrrrrr ![]() |
||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 21:14 |
||
Ia de aici Crisuto: http://videoclip.cinemall.ro/oana_zavoranu/oana_zavoranu_-_tu_esti_soarele_meu.html |
||
Doara Postat pe 7 Iulie 2010 21:44 |
||
ce voce de privighetoare are! ![]() ![]() ![]() |
||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 21:48 |
||
Sa te inspire, nu de alta. ![]() |
||
Doara Postat pe 7 Iulie 2010 21:50 |
||
mersi ptr dedicatie ![]() |
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 21:51 |
||
ce iti pasa canti la malul marii....si eu as canta daca as fi in locul tau ![]() ![]() ![]() |
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 21:52 |
||
mi-e muza.. ![]() deci cory,ce zici:am talent? ![]() |
||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 21:54 |
||
100 % ![]() |
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 21:58 |
||
buna dimineata, soare!!!!!!!!!!buna dimineata, fetele!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() iar e terasa goala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 8 Iulie 2010 09:01 |
||
Jeanette, eu ti-as tine, cu atata drag..., dar stii ca ma indreptam spre iesire... ![]() ![]() ![]() pup o fata! pa! ![]() |
||
moniq_ Postat pe 8 Iulie 2010 09:06 |
||
Vin eu , cu laude vin . De cate ori intind rufe spun: cea mai mare realizare a omenirii este masina de spalat automata ! Daca autorul , ca sa zic asa , traieste , sa-i dea Domnul sanatate iar daca e dincolo , Domnul sa-l tina de-a dreapta Lui , ca mult bine a facut omenirii ! ![]() |
||
liaiedera Postat pe 8 Iulie 2010 09:46 |
||
neata feteleeee vreau si eu o cafa mareeeeeeeee se poate????????? nu vad tastele imi este un somnnnnnnn de abia stau o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Iulie 2010 10:04 |
||
Bunadimi..adica bunaziua la toata lumea ..care misca pe terasa. Din cenusa m-am nascut..si din ceea ce scriti voi acilea..de o vreme..de cand aflasi si io de voi... Da nu ma bagati in seama ..ca sunt baiat mititel ..si o sa ma joc cu jucarelele in nisip intr-un colt de terasa..pana o sa aveti oki si urechi si pt mine..si o sa fiu in stare sa spun si io fo doua vorbe(ca e unii care zice ca trebuie sa treaca vreo 10...ani ca sa ajung si eu.. ma rog...) Da vaz ca unii munceste...altii e in concedii.. A! Am auzit io de la neste tanti ...ca sefa e ...foarte severa...si e sefa ce mai... Vai!! Iar am spart un bibelou... Am eu darul asta... ![]() |
||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:23 |
||
bre, nu avem bebelouri acilea... o sa faca sefa bube pe ea.... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:30 |
||
Sarumana..da io cafea nu am voie ,nu?!!!! Imi poate da cineva neste laptic... Si daca aduna cineva cioburile sparte ...sa nu ma certe sefa...spun si o poezie!!!! ![]() |
||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:36 |
||
nea portica.. ia baga o poezea ca sa te iertam... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:37 |
||
![]() ![]() |
||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:41 |
||
Poezioara tre sa o mai repet un pic...sa o stiu bine ...sa nu ma balbai...sa fac impresie... Da o spun!!! pe cuvant! ![]() |
||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:46 |
||
nea portica... nu te apar,nu ma bag pt necunoscuti... hai sa aveti o zi odihnitoare la bibilica,ca ce vaz pi la tv ..ma infior,si alta nu... ![]() |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2010 10:52 |
||
... o sa fac un castel de nisip...si o sa repet poezioara in gand...cand o sa termin castelul ..spun poezeaua... Sarumana! ![]() |
||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 10:53 |
||
o poti spune chiar acum......nu de alta, da pana vine sefa inveti sa o spui cu intonatie !!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 8 Iulie 2010 11:00 |
||
Sarumaaannnnaa....la toata lumea LINISTEA LACULUI Pe malul lacului albastru-verde si tacut Stam amandoi si dam cu pietre-n apa nemiscata E tulbur in adacul lui ...e cenusiu -verzui... Pe cat de limpede era odata Si ne intrecem parca fiecare.. Pe rand..ori amandoi deodat... sa-i tulburam adancul nemiscat Lovind cu piatra cea mai mare... Am spart si cerul din oglinda lui Si-am risipit stingheri cocorii Si in albastrul-verde al lui S-au adunat gramada norii... Gata ..... ![]() |
||
Porthos Postat pe 8 Iulie 2010 14:44 |
||
gata,ti-ai facut numaru'? ![]() ![]() |
||
dancris Postat pe 8 Iulie 2010 14:49 |
||
Frate Porthos, frumoasa poezie ai scris! Felicitari! ![]() ![]() |
||
Tylly Postat pe 8 Iulie 2010 14:49 |
||
bravoooooo !!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 8 Iulie 2010 14:49 |
||
![]() ![]() ma mai gandesc... da' oricum, noi nu acceptam decat stand up comedy! sau , dupe caz, Cantarea Romaniei! nu cumva gresisi topingu?! na, zic si eu! |
||
moniq_ Postat pe 8 Iulie 2010 14:50 |
||
moniq, cine-i bre fratele Porthos, asta? Cred ca nu-i foarte strain de meleagurile noastre, ca prea se misca cu dezinvoltura... ![]() |
||
Tylly Postat pe 8 Iulie 2010 14:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
|
||
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9