buna noilor mamici ...ma bucur ca ni s-au alaturat si alte mamici...g_ela , frumoasa burtica, ti-am si scris comentarii la poze...Anuska, ne bucuram ca ai venit cu vesti despre prietena ta si o asteptam si pe ea printre noi !! Va pup pe toate ! |
||
sdanutza Postat pe 12 Februarie 2008 17:27 |
||
---|---|---|
bine au venit noile mamici si sper sa fie cat mai multa activitate, ca in ultimul timp....Asta e, piticii nostri ne ocupa tot timpul, si ei sunt cei mai importanti.Va pupam! | ||
chira Postat pe 12 Februarie 2008 17:38 |
||
buna, eu sunt violeta si sunt tot din constanta.sunt viitoare mamica in luna iunie vreau sa aflu cat mai multe despre copii eu am sa a un baietel va pup |
||
|
||
violeta_popescu Postat pe 12 Februarie 2008 18:55 |
||
buna! eu sunt raluca,din ploiesti,am 30 de ani si o fetita superba(ca toti copiii de pe aici,de fapt) pe nume ana-catalina,in varsta de aproape un an si jumatate. sper sa ne petrecem cat mai mult timp la cafele,impreuna! pupici si multa sanatate voua si copilasilor! |
||
ralu192000 Postat pe 13 Februarie 2008 00:33 |
||
Salutari tuturor, sunt Silvia si am o fetita de 11 luni. Sper sa ne vedem si sa ne auzim cat mai des! | ||
Silvie Postat pe 13 Februarie 2008 02:02 |
||
Hei...beti cafeluta fara mine???:((Ei bine de azi ma alatur si eu voua.Sunt Mihaela din petrosani.hd. Sunt mamica a 3 copii minunati.Va astept cu drag la mine in pag sa mai vb.O zii excelenta tuturor.Apropoo.....E super cafeaua voastra.VA PUP | ||
ELLA33 Postat pe 13 Februarie 2008 09:46 |
||
Salut fetelor,eu sant de astazi o intrusa de 36 ani cu un pusti Patrick de 3 ani si 9 luni si este in grupa mica la gradi.Ma bucur ca v-am gasit si imi doresc sa ne mai " divanim".Va pup eu sant la servici papa... | ||
mihaela_nadaban Postat pe 13 Februarie 2008 09:59 |
||
Buna ziua! Eu sunt Nicoleta din Iais si voi deveni mamica abia prin iulie pe la safrsitul lunii! De obicei nu beau cafea si nici macar ceai. Nu am ce face cand sunt racita si atunci beau ceai cu lamaie! Acum am 17 saptamani si 4 zile si deja m/am ingrasat. Imi fac probleme cu asta pentru ca am inteles ca se dau greu kilogramele jos dupa nastere. Voi cam cat ati aluat in greutate in timpul nasterii? Si cu ce ati reusit sa slabiti? Eu ma ingras foarte repede, si inainte de a ramane insarcinata aveam problema asta dar atunci mancam foarte rar si putin, asa m/am mentinut! Dar acum nu pot sa mai fac asa. MERSI si sa aveti o zi frumoasa! |
||
nicoleta_murarasu Postat pe 13 Februarie 2008 10:46 |
||
OAU,CE DE MAMICI SI VIITOARE MAMICI PROASPETE PE SITE! BINE ATI VENIT! | ||
ikarinusa Postat pe 13 Februarie 2008 11:48 |
||
buna mamici!de ce am gasit acest site asa tirziu nu stiu,dar mai bine mai tirziu decit niciodata.eu am 32 de ani,sint din bacau si am un baietel de 6 ani la grupa mare.drept e ca eu am cam scapat de multe din problemele cu care va confruntati voi dar....nu uitati ca si noi am fost odata mici.va pup si sa fiti frumoase! | ||
nicoll_delly Postat pe 13 Februarie 2008 11:59 |
||
am venit iar la cafea,ca sunt cafegioaica mare! vad ca nu sunt singura care a aflat tarziu de site... dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :))) |
||
ralu192000 Postat pe 13 Februarie 2008 15:06 |
||
eu sunt si mai tArziu ,hello tuturor mamicilor o sa bem cafeaua impreuna ca acum v-am descoperit | ||
Postat pe 13 Februarie 2008 15:30 |
||
BUNA ! cam greu ajungem la cafea cu bebelusii care nu vor altceva decat sa mearga si mami sa se tina dupa ei cel putin noi asa facem toata ziua. Sper sa ne mai facem si noi cate putin timp dar acum mai greu pentru ca avem si rosu in gat. |
||
georgeta_claudia2000 Postat pe 13 Februarie 2008 15:49 |
||
Mamicilor,bun venit!Si eu sunt cafengioaica mare.Va pupic si pe voi si pe gandacei!!!! | ||
anuska_kidz Postat pe 13 Februarie 2008 15:49 |
||
Bun venit va urez si eu. Va dau vestea cea mare........ MINUNEA mea din burtica este FETITA si este sanatoasa. Si mamica este bine. Sunt asa fericita! Va pup. |
||
g_ela25 Postat pe 13 Februarie 2008 16:16 |
||
fetelor nu beau cafea acum dar ma alatur si eu voua eu voi fi mamica de fetita peste 1 luna si nu mai avem rabdare.. Proaspetelor mamici va rog din suflet sa ne sfatuiti si pe noi novicele ca un sfat nu strica niciodata...... |
||
Postat pe 13 Februarie 2008 17:25 |
||
ela sunt alaturi de tine .....si eu eram super fericita..... | ||
Postat pe 13 Februarie 2008 17:26 |
||
g_ela25,ma bucur ca sunteti bine si ca esti fericita.Esti frumoasa! | ||
ikarinusa Postat pe 13 Februarie 2008 18:53 |
||
buna mamaicile, v-ati inmultit, bun venit voua si puiutilor vostrii, noi nu prea avem timp ca vrem sa mergem si toata ziua suntem intr-o agitatie continuu, va pup, iulia nu mai are stare, a invatat sa faca cu mana, si sa orbesca la telefon,isi duce manuta la ureche cand ii zic"alo iulia"este asa scumpica,iti umple sufletul,mamai slabeste in continuare, adica a slabit 15 kg pana acum si mai are 5, asa ca daca vreti sa slsbiti cu herbal life, va asteptpemess cu acelasi id, pupicisi noapte buna | ||
pericol21 Postat pe 13 Februarie 2008 21:18 |
||
ce de mamici noi....! ne bucuram ca va alturati noua , sa vorbim cat mai mult despre bb-ii nostri si de ce nu, si despre noi.Nici noi nu prea mai reusim sa intram, pentru ca la noi zilele astea a fost frumos si am iesit afara de doua ori pe zi, cate 1 ora si jumatate si cand stam in casa mai avem treaba. Nicoleta, vreau sa-ti spun ca si eu sunt la fel ca tine, tot timpul am fost mai plinuta si aveam grija cat si cum mancam.In timpul sarcinii nu am luat foarte mult, 12-13 kg, deci normal. Nu m-am abtinut de la nimic, dar am mancat foarte sanatos: foarte multe fructe, legume si lactate, asa simteam sa mananc. Dupa 3 saptamani de la nastere am dat jos 14 kg si m-am mentinut asa, pana am terminat cu alaptatul, cand in doua luni am pus cam 10 kg. Si acum ma lupt cu kg in plus.Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci prea mari probleme, dar nu e bine sa pui nici foarte multe kg, mai ales daca deja aveai un surplus inainte de sarcina.Cel putin asa imi zicea doctora mea mereu.Sarcina usoara in continuare . |
||
chira Postat pe 14 Februarie 2008 10:30 |
||
Buna, am venit si eu la o cafea. Am o fetita de 6 ani. Ce este herbal life (pastile, ceaiuri)? De unde se procura? Are efecte secundare? Multumesc daca imi raspunde cineva. |
||
adrianatila Postat pe 14 Februarie 2008 10:49 |
||
buna.am venit si eu sa beau un ceai (ca de cafea ma las) cu noile mamici si pici care ni s-au alaturat.le urez un bun venit si sa ne auzim cat mai des.pupici | ||
melutza Postat pe 14 Februarie 2008 11:18 |
||
wowww..ce de mamici noi si de vitoare mamici printre noi ! BINE ATI VENIT !!! | ||
sdanutza Postat pe 14 Februarie 2008 11:40 |
||
buna dona, sunt niste pastile si shak-uri pe baza de plante , si daca respectii regimul nu te vei mai ingrasa la loc, eu sunt foarte multumita de rezultatul pe care l-amobtinut pana acumsi il recomand din toata inima,si il poti procura dela un reprezentat herbal life, daca vrei amanunte ti le voi cu cea mai mare placere | ||
pericol21 Postat pe 14 Februarie 2008 14:23 |
||
Multumesc mult! Chiar te rog sa-mi dai amanunte daca ai timp si daca vrei. | ||
adrianatila Postat pe 14 Februarie 2008 15:22 |
||
Felicitari pentru g_ela si elisabeta si, de fapt, tuturor viitoarelor mamici! Imi amintesc de momentele in care asteptam sa vina printes me pe lume,cand vad ce fericite sunteti! Frumoasa perioada, sarcina! Poate, daca tot mi-a placut asa de mult, mai incerc o data, sa vedem, poate ii fac si un fratior Anei mele... ;P Buna cafeaua de azi, are gust de indragosteala, nu? :)) |
||
ralu192000 Postat pe 14 Februarie 2008 19:04 |
||
salutari.felicitari pt fetita ta g_ela.sa fiti sanatoase amandoua.elisabeta ,nastere usoara iti doresc pt ca esti pe ultima suta de metri | ||
melutza Postat pe 15 Februarie 2008 10:19 |
||
buna fetelor..la cafea e cineva?? cum v-ati petrecut ziua indragostitilor?? noi am iesit toti 3 in oras ! g_ela ma bucur ca ai fetita..cand citesc trairile voastre imi amintesc de cand era Andrei in burtica si mai vreau unu..speram ca la anul sa ii facem si o surioara ! Sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici !! | ||
sdanutza Postat pe 15 Februarie 2008 13:57 |
||
buna. MA numesc Diana. Ma primiti si pe mine la o cafea, e adevarat la 15 si 50min? Nastere usoara tuturor viitoarelor mamici! Ne vedem la cafea maine dimineata. Acum merg sa-mi iau ingerasul mare de la gradi. Va pup! Si sanatate multa voua si bebelusilor vostri! | ||
danciulescudiana Postat pe 15 Februarie 2008 14:51 |
||
Buna mamicilor!As bea si eu o cafea cu voi daca ma primiti.Ma numesc Rodica si sunt din Ploiest,iar pe baietelul meu il cheama Vladut.El nu mai bea cafea acum ......:)....sper sa bem maine de dimineata cafeaua impreuna.Pe curand! | ||
akire Postat pe 15 Februarie 2008 15:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SUPA DE LEGUME | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:21 |
cazare in iasi | 1 | De la: nicoll 8 Noiembrie 2009 14:46 |
Fundul sau sanii | 6 | De la: garbo_420653 21 Noiembrie 2015 19:20 |
|
||
invarea ceasului | 7 | De la: kidz005574 16 Martie 2010 15:59 |
Mamici nascute in mai | 1 | De la: iasmina 19 August 2009 10:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural