Cafeneaua forumului

22 de ani am avut cand l-am nascut,acum am 23 ani si un bebe de 8 lunite si o saptamana.
Bine iuliana,te mai astept sa mai vorbim Sa ai grija de voi
bau
Postat pe 6 Aprilie 2010 17:37
HRISTOS A INVIAT!
Lowiny
Postat pe 6 Aprilie 2010 21:26
Adevarat a inviat! Lowiny
Ce mai faci?cum te mai simti?
bau
Postat pe 6 Aprilie 2010 22:26
Iuliana si eu am nascut cu cezariana nici al meu nu s-a intors si daca pana acum la 36sapt am inteles nu s-a intors nici o sansa sa se mai intoarca, pe mine ma tot incuraja medicul ca sunt sanse...dar mi-a spus moasa ca se intorc pana in maxim 34sapt. Eu bagajul l-am facut cu o zi inainte de a merge la spital, am nascut in vinerea mare si in joia mare cautam ce imi trebe cu lista in mana...
viobregar
Postat pe 6 Aprilie 2010 22:31
neata !!!!

am crezut ca e mai mare bebele tau bau ... sa iti traiasca
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:36
viobregar sa sti ca nu imi fac probleme de cezariana ca nu sunt singura

dar cum te simti dupa cezariana????? de cat timp ai nascut???
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:37
Nu e mare,e inca micut,dar acum este partea in care descopera,invata,se catara pe toate dulapurile,cade din pat,uite acum s-o ridicat in picioare la usa si e frica sa se mai lase jos si plange ,o invatat sa mearga tinundu-se de ceva asa ca face ocolul camerei,merge si in patru labe si-mi umbla peste tot, se urca pe coltar si da toti ursuletii jos,un neastamparat,ce lasa in urma lui zici ca a trecut uraganul.
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:48
buna dimineata fetelor. HRISTOS A INVIAT! La cafeluta? cum ati petrecut de PASTE?
gaby8101
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:51
Buna dimineata Gabi,eu imi beau cafeluta,vrei si tu una?
Noi pe acasa cu musafiri si in vizite.
Voi cum a-ti petrecut?
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:56
In familie!!!!

bau abia astept sa vina si bebe al meu si sa creasca sa faca nebuni
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:05
Maine ma duc sa iau rezultatul la analiza ala ...ca am repetato si pe urma ma duc iar la doctorul meu sa vedem ce mai facem ......eu sper sa fie bine..incerc sa nu ma mai gandesc....

iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:07
buna si noi tot in vizite.am inceput de sambata si am tinut-o tot asa pana ieri.de azi in programul normal.merci pt cafeluta o savurez si eu pe a mea...
gaby8101
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:12
Te asteptam maine cu un raspuns,sa ne spui ce o zis.
Da da asa spui acum iuliana ,dar cand o sa fi rupta de obosita o sa-ti doresti sa mai fie mic. Asa zic eu, mai ales cand il schimb sau ii dau sa manance,ca nu are stare deloc,nu sta nici sa-l schimb,eu il pun pe spate,pana sa-i dau pantalonii jos ,se intoarce pe burta si tot asa . La papa iar la fel tre sa faca el ceva ca sa manance linistit si la un moment dat se plictiseste si iar incepe taraboiul. Ca spunea cineva cat is copii mici sunt probleme mici,cand cresc mari sunt probleme mari.
Odihneste-te acum cat poti ca intradevar cand vine puiutul o sa ai parte de cele mai frumoase momente,bucurii dar si o sa ai multa activitate
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:18
I-am luat de paste o jucarie frumoasa,care canta,facea in toate felurile,f faina, in cateva zile o distruso,atat o dat in ea si cu ea de pamant ca s-a dus.Nu mai canta,nu mai face nici cum,decat bazaie.
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:20
Bau stiu ca o sa fie o perioada frumoasa ..dar si grea

dar acum nu mai conteaza ...decat sa fie sanatos si sa ne bucuram de el!!!!
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:22
Inseamna ca a fost frumos la voi gabi,e tare bine in vizite
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:22
asa sunt copii.noi i-am luat fetitei la 1 anisor orga daia cu scaunel cu microfon s-a dus a stricat-o de nu a mai ramas nimic intreg la ea.vreau sa o arunc ca ocupa spatiu degeaba ca nici macar nu se mai uita la ea.
gaby8101
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:23
acum ma bag la un duc sa trebuie sa ma duc pe la cosmetica sa fiu pregatita pe manie...mai vb cand ies
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:24
Asa e iuliana ,ai dreptate ,sanatos sa fie ,aia e cel mai important.
Azi cum te mai simti? O avut activitate bebe? Maine impliniti 36 de spatamani.
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:24
ok iuliana

tareee gabi macar stiu acum la ce sa ma astept.
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:25
daaaaaa super ne-am sintit. mai ales cea mica. ea inca a ramas in vizita la mama nu vrea sa stea acasa cu mine. asta e a 2-a saptamana cand sta acolo.
gaby8101
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:26
si sa vezi cand se uita la tine cu o mutrisoara dai si iti spune:" nu mun a chicat"(nu e buna s-a stricat) atu(alta)iti vine sa ii mananci de scumpi ce sunt.
gaby8101
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:29
Azi a foat cam puturos ....dar sigur se odihneste pt mai traziu.....
hai ca am fugit ca inca nu am ajuns la dus
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:35
Gata m-am intors ....voi mai sunteti pe aici????
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 12:00
buna fetelor ce faceti ,e un vant urat azi dar tot l-am scos pe fimiu afara in speranta ca va dormi mai bine

iuliana imi pare rau sa aud asta,sa ne spui si noua ce a iesit dupa ce iei rezultatele
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 12:55
Da ana va spun ...sper sa fie bine ...bebele tau e bine???

acum ma duc l;a epilat sa ma pregatesc pt maine
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:00
offf sper si iti doresc sincer sa nu fie vorba despre acel microb si mai ales sa nu il ia bebele desi daca faci cezariana nu cred ca il va contacta

al meu copil e mai bine ia trecut raceala dar a ramas cu o tuse tare urata de care nu mai scapam cu o gramada de tratamente si cu leacuri babesti
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:02
offf in perioada asta toti bebei sunt raciti

maine ma duc din nou sa vedem cu a iesit analiza pt ca am repetat-o noi ..speram sa nu fi contactat si bebe ....sti cat de rau e sa stai in tensiune...mai ales ca eu nu am avut nici o problema in sarcina pana acum la 36 de saptamani

si de cezariana ....cred ca sigur o sa fie ...dar nu conteaza ..daca el e bine
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:07
fetele eu va las ca ma duc la cozmetica...
mai vb si va aduc vesti....
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:08
asa sper sa fie si asa iti si doresc sa fie

vb mi incolo pa pa te pup
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand carut bertoni star roz nou 1 De la: margeo99 6 Ianuarie 2010 12:00
Vand scoica auto Primii pasi ieftin 1 De la: kidz008410 10 Iunie 2010 12:26
hainute copii noi,marca original marines,preturi mici 1 De la: dunca 12 Martie 2011 09:28
surubeste, mestereste si pe mami inebuneste! 2 De la: pinicuta 3 Aprilie 2009 14:34
CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS. 4 De la: tessy 24 Noiembrie 2008 14:18
Setari Cookie-uri