Cafeneaua forumului

buna fetelor, si noi am venit mai devreme de afara,cam bate vantul dar tot am scos-o sa i-a aer.
ionela_miruna
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:19
asa si eu l-am scos o ora chiar daca bate vantul asta tare,eu chiar m-am saturat de vremea asta da primavara nu mai avem,din iarna sarim in vara
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:20
asa e ana.cum ati petrecut de paste?
ionela_miruna
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:22
in prima zi am fost plecati la nasi si la mama acasa,in a doua zi am avut musafiri niste prieteni si spre seara am plecat noi la niste vecinii si in a treia zi adica ieri iar am fost plecati la mama...plimbari.

voi cum ati petrecut?
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:24
noi in prima zi i-am luat motul mirunei,au venit nasii la noi si o groaza de rude si am petrecut pana tarziu,a doua zi am fost in plimbari:la cumnata mea ca era ziu ei, la o matusa si la un var de-al sotului. am plecat de dimineata si am fost prima data la cimitir si ne-am intors tocmai seara, si ieri eu cu miruna am stat acasa si sotul a fost la munca si a venit obosit
ionela_miruna
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:28
v-ati luat motul wow si cum a fost banuiesc ca frumos,bv felicitari.

ce a ales de pe tava?
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:29
da a fost frumos. a ales sapunul, telefonul mobil si foarfeca
ionela_miruna
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:31
e clar se face hayrstyilist,coafeza ceva ,nu mai dati banii la frizer

noi am ales banii,tel mobil si pixul ....bisnitar ne facem

eu te pup ma bag sa il culc pe fimiu vb mai incolo daca mai esti.
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:33
ok.te pup
ionela_miruna
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:35
si eu doar ce am adormit-o pe miruna
ionela_miruna
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:36
Hristos a inviat! ce mai faceti doamnelor, ce va fac bebeii? O zi minunata la toate!
roberta_kidz
Postat pe 7 Aprilie 2010 14:00
mai sunteti prin zona ... am venit si noi de la cosmetica
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:32
da eu sunt am revenit si eu
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:33
da sall
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:35
buna ce mai faceti voi...eu nu ami stiu ce sa gatesc
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:52
viobregar cum te-ai simtit dupa cezariana?????

dar dc nu sa intors bebele tau ..ai avut ceva ....sau pur si simplu ..puturos???
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:53
eu n umai gatesc nimic am si sarmale si ciorba de periosoare si drob nu mai fac nimic astazi,doar o salata pentru mine si atat,am obosit zilele astea
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:54
Buna fetele nici noi nu stim ce sa mai facem bun de papa.
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:56
Fetele eu am pus o supa de galusti la foc... ....

ca te paste nu m-am omorat prea tare sa gatesc ...pt noi doi....mai bine fac putin
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:01
Vai ca ar trebuii sa-mi fac timp sa mai trec si eu din cand in cand pe la cosmetica,de cand am nascut am fost doar de doua ori ,gata s-or dus vremurile acelea
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:01
eee..bau o sa ai timp....eu cel mai des m aduc la epilat....poate dupa ce nasc...ca am niste vergeturi urate ...cu toata crema pe care mi-am dat-o
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:04
Cred ca de puturos nu s-a intors ca si acu ii la fel de puturos sau poate nu a avut loc ca abia pe la 6-7 luni a inceput sa se vada sarcina, are aproape un an si nu se ridica singur in funduletz decat cateodata, in picioare sa nu mai vb. Mie mi-a fost greata toata sarcina, dar nu a fost cu prob bb s-a dezvoltat normal, a luat 10 la nastere.
Dupa cezariana m-am sismtit extraordinar, eu am nascut in spital privat in cj si a fost super. Nu am avut dureri deloc, decat ca dupa vreo 2-3zile ma strangeau atele. Si acasa m-am simtit bine, nu am avut prob deloc, dar nici nu am ridicat nimic sotu ii pregatea baita. M-am descurcat singura cu bb fara ajutor ca nu am vrut ajutor, desi soacra a stat aici cica sa ma ajute...
Fetelor eu azi am facut orez cu carnita de pui...maine fac ciorba cu carnita de porc. Mai am drob si ciorba de miel, in schimb sotu a bagat in 3 zile 2 torturi si 2 feluri de prajitura asa ca prajitura pas..
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:20
pai si eu mergeam la epilat si era fain in juma de ora ma faceam pt o luna,dar acum nu mai am timp si e rau sa ma fac singura acasa
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:21
pai si eu mergeam la epilat si era fain in juma de ora ma faceam pt o luna,dar acum nu mai am timp si e rau sa ma fac singura acasa
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:21

bau te faci singura cu ceara????

vai pe mine ma durut rau acum

viobregar si nasa tot la clinica particulara a nascut prin cezariana.....dar eu merg la un spital obijnuit..acum depinde si de dopctor
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:25
viobregar dar cat te-a costata toata nastere????

pe nasa a costat-o 80 de mil ...exagerat de mult mi se pare
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:28
de unde esti?
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:44
5mil supravegherea de sarcina si mergeam cand vroaim si 30mil cezariana. Anu trecut in aprilie. Un de a nascut nasa ta?
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:45
In ianuarie a nascut nasa acum un an....la medicover...

sunt din bucuresti
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:51
viobregar ...u chiar ai dat putin cred ca cam asa o sa ma duca pe mine la un spital .....de stat...la filantropia daca ai auzit de spital
iuliana_raluca
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Probleme cu sotul/soata/soacra. 42 De la: Axl_R 8 Martie 2017 12:33
Calendare si felicitari personalizate.Grabiti-va! 1 De la: PiticulVesel 31 Octombrie 2008 23:42
Unghiile Incarnate la copii 3 De la: garbo_426356 4 Martie 2016 13:38
bronsiolita asmatoforma 2 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:23
Vand scaun masina (scoica) Bertoni Bodyguard 1 De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 15:00
Setari Cookie-uri