eu sunt din ab si am nascut in cj. | ||
viobregar Postat pe 7 Aprilie 2010 17:58 |
||
---|---|---|
viobregar ce inseamna ab ....ca nu stiu cj ..stiu cluj nu??? | ||
iuliana_raluca Postat pe 7 Aprilie 2010 18:02 |
||
alba iulia | ||
|
||
viobregar Postat pe 7 Aprilie 2010 18:03 |
||
ma gandeam dar nu eram sigura..... .....foarte iefin acolo la voi...pe cand la noi aici totul e mai scump | ||
iuliana_raluca Postat pe 7 Aprilie 2010 18:07 |
||
ati plecat fetelor sau trebit bebei vostri???? al meu sughite in burica acum |
||
iuliana_raluca Postat pe 7 Aprilie 2010 18:12 |
||
va las fetelor mai vb maine nu cred ca intru ca sunt mai toata ziua in orasi ...mai vb ..va aduc vesti .....bune bune bune.. | ||
iuliana_raluca Postat pe 7 Aprilie 2010 18:15 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 12 Aprilie 2010 22:56 |
||
buna ziua, ce mai faceti mamici, bine sanatoase? ce va fac puiutii? va doresc o zi frumoasa cu mult soare! | ||
bianca4you Postat pe 22 Aprilie 2010 16:04 |
||
buna sunt andra si am o papusik de 6 luni pe care-o cheama Daria. | ||
daria_p Postat pe 6 Mai 2010 21:09 |
||
incerc ceva, deci fara suparare! ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................................................................................ ................................................................ ok, gata, scuze! | ||
anca4vlad Postat pe 14 Mai 2010 06:35 |
||
buna daria p ! ce mai faceti fetelor?...vad k v-ati trezit cu fatza la cearceaf ...hai sa nu ne mai aruncam cuvinte jignitoare si ironii ...suntem o comunitate de mamici kre vb despre bebei lor sau alte prob dar nu si cearta!!!sincer imi facea placere sa intru aici dar akm...terminati cu cearta !...discutati lucruri importante si utile ...dak va certati nu castigati si nu pierdeti nimik! FARA SUPARARE (akm poate aruncati cu rosii si in mine)... |
||
eu_mino Postat pe 14 Mai 2010 11:00 |
||
buna seara dragi mamici si viitoare mamici! sunt simona din valcea si am un baietel de 10 luni pe care il cheama rares-mihai! noi incercam incet dar sigur sa mergem in picioruse de unul singur (deocamdata mergem doar tinut de manuta sau se sprijina de mobila) va dorim multa sanatate! pupicei la bebi! |
||
simo_sefa Postat pe 9 Iunie 2010 22:35 |
||
Un lucru e sigur! Noii parinti au nevoie de muuulte scutece de unica folosinta pentru micuti. De ce sa nu oferi un cadou care sa le vina in ajutor dar care, in acelasi timp, sa se diferentieze de celelalte? Practic, original si unic, cu siguranta un cadou ce nu se uita usor! Ingrediente: Acest tort contine 50 scutece de unica folosinta Pampers (4-9kg), o paturica simpatica si un album foto in forma de cub. http://www.1to1.ro/cadou-66-TORT-80-Cadou_bebe:_Tort_din_pampersi_cu_rama_foto_roz.html |
||
fluffy27 Postat pe 23 Iunie 2010 01:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG | 1 | De la: tavibkk 4 August 2009 22:59 |
Petreceri Aniversare! @ www.petrecereadincutie.ro | 1 | De la: Marcellino 12 Februarie 2010 02:38 |
hainute ieftine | 1 | De la: amy26 4 August 2009 14:16 |
|
||
copiii cu dizabilitati, uitati de societate | 6 | De la: Eugenia_ 22 Septembrie 2012 09:29 |
Vand carucior Quinny Buzz | 5 | De la: kidz003993 7 Octombrie 2009 14:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural