Cafeneaua forumului

buna ziua! Diana-mamica lui Noris-Matei care a fost si el bebelus..si acum -la 3, 6 ani -avem pretentii ca suntem baiat mare..doar pretentii- caci in rest ne comportam ca un copilas rasfatat...ne primiti si pe noi??
ladydy75
Postat pe 6 Martie 2008 16:35
Buna tuturor mamicilor! Ma bucur ca v-am gasit!Multe subiecte interesante si multe lucruri bune de stiut! Salutare din Iasi!
rox_kidz
Postat pe 6 Martie 2008 22:11
diana 75 si rox bine ati venit....
bem cafea sau ceai?
tudor_claudia
Postat pe 7 Martie 2008 10:36
BUNA FETELOR !am intrat putin sa va spun ca azi printesa mea a implinit 1 anisor . mai povestim altadata am treaba sa ii fac tortul si vreo doua prajiturici caci maine o aniversam . pupici!
georgeta_claudia2000
Postat pe 7 Martie 2008 11:45
pentru Georgeta_Claudia:In primul rand "LA MULTI ANI!" ,sa fiti sanatoase,viata sa va fie un lant de bucurii si fericire .Sa te bucuri de cele 2 minuni care ti le-a dat dumnezeu si sa fiti sanatosi cu toti! Distractie placuta si tot ce va doriti sa se realizeze! inca ceva,daca se poate sa ne zici si noua ce si-a ales "printesa" de pe tavita.
cora_delly
Postat pe 7 Martie 2008 15:14
LA MULTI ANI SI SA CRESTI MARE printesica, sa te faci frumoasa si inteleapta, sa te bucuri de viata si sa fii iubita si fericita!
ruschita
Postat pe 7 Martie 2008 15:25
La Multi Ani pt maine!
Sa fiti fericite si implinite,sanatoase si pline de energie pentru copilasii vostri( si nu numai!). Si,bineinteles, sa primiti multe cadouri frumoasa si sa va distrati !
Pupici!
ralu192000
Postat pe 7 Martie 2008 16:39
La Multi Ani ! pentru printesa Georgetei_Claudia, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
si pentru toate mamicile: sa aveti o zi minunata, la fel ca voi, sa fiti frumoase si sa primiti multe, multe cadouri.
danyelle005
Postat pe 7 Martie 2008 16:51
La multi ani printesa lu mama ( georgeta_claudia) sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii ! Bun venit noilor mamici ...nu am intrat de mult pe-aici din lipsa de timp da sper de-acum sa am mai mult timp ! Pupici !
sdanutza
Postat pe 7 Martie 2008 17:48
LA MULTI ANI !pt minunea georgetei_claudiei.Sa creasca mare si vuinica.
Bun venit celor doua mamici.
LA MULTI ANI!pt toate mamicile!
g_ela25
Postat pe 7 Martie 2008 22:02
La Multi Ani Daria! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. Petrecere frumoasa! Scuze pt intarziere, dar acum am intrat si am vazut! Asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost.Pupici!
chira
Postat pe 8 Martie 2008 00:58
In fiecare an o data cu luna martie incepe primavara, renasterea naturii.
La fiecare inceput de primavara ne amintim cu bucurie ca ziua de 8 MARTIE este ziua femeii - ghiocelul sufletului si al vietii noastre, etern motiv de admiratie. Va doresc ca acest simbol al gingasiei, frumusetii si puritatii, sa va aduca noroc si sanatate.Asa cum fragilul ghiocel razbate prin zapada si frig pentru a gasi lumina soarelui, tot asa va doresc si voua sa izbanditi in profesie (pentru cine e cazul acum) si in viata de familie.
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!
chira
Postat pe 8 Martie 2008 01:11
VIATA,ARTA,CHIAR SI ENERGIA SE DECLINA LA FEMININ.IDEEA,CA SI LUPTA SI PAINE SUNT TOT FEMEI.PRIVIND FEMEILE,SFARSESTI A CREDE IN MITUL CU SUPRAOAMENII IN CARE FIECARE DIN ELE VALOREAZA CAT DOI BARBATI.AMBITIOASE,DINAMICE,CU PLACEARA MUNCII,EMOTIVE SI EFICACE,FAC CA INTERVENTIA LOR SA FIE MAI INTUITIVA,MAI PSIHOLOGICA,MAI BENEFICA....LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!!
anuska_kidz
Postat pe 8 Martie 2008 02:20
La multi aaaaani !!!!!
ikarinusa
Postat pe 8 Martie 2008 10:07
LA MULTI ANI MAMICI...a fi mama este un dar de la dumnezeu, sa ne bucuram de el....va pupic
tudor_claudia
Postat pe 8 Martie 2008 12:30
georgeta_claudia LA MULTI ANI minunei.....numai bucurii
tudor_claudia
Postat pe 8 Martie 2008 12:40
la multi ani minunatiei tale georgeta...la la multi ani noi mamicilor si nu numai ci si tuturor femeilor...sa fim sanatoase si fericite sa avem liniste si pace si multe multe bucuri!!!
violeta09_kidz
Postat pe 8 Martie 2008 14:57
Va multumesc ! si voua va doresc sa va bucurati de copiii vostrii si sa fie sanatosi iar pentru mamici azi de 8 martie la multi ani ! cat despre petrecere vb maine ! o sa va spun cum a fost. pupici!
georgeta_claudia2000
Postat pe 8 Martie 2008 15:57
LA MULTI ANI PUI MIC!
anamariamerisescu
Postat pe 8 Martie 2008 17:02
la multi ani ...mai cu intarziere,pt printesa georgetei si tuturor mamicilor ,viitoarelor mamici...
melutza
Postat pe 9 Martie 2008 10:02
BUNA DIMINEATA! am intrat putin pana sa trezeste daria si am pus cateva poze de la aniversare ! a fost frumos si daria s-a comportat destul de bine desi nu a vrut sa sufle in lumanare dar nu s-a speriat de artificii si nici de sampanie sau de vreun balon spart cum imi era frica.
a rezistat eroic pana la 10 seara dupa care la nani .
de pe tavita si-a ales : parfumul in primul rand apoi rujul si cheile de la masina.altceva nu a interesat-o.
astept vesti si de la aniversarea copiilor vostrii noi am avut 2 la rand pentru ca intre copiii mei este diferenta de 7 zile.
VA PUP DULCE!
georgeta_claudia2000
Postat pe 10 Martie 2008 08:25
buna dimineatasi si la multi ani tuturor mamicilor,scuze pentru urarea intirziata
albinuta24
Postat pe 10 Martie 2008 10:32
felicitari gerogeta_claudia.....sa fie fericita si sanatoasa....
tudor_claudia
Postat pe 10 Martie 2008 13:09
pt.georgeta_claudia :Ma bucur pentru voi toti si va urez tot binele din lume!vreau sa-ti zic ca si baietelul meu ,acum in varsta de 2 ani si 7 luni si-a ales cam la fel:parfumul,banii si cheile de la masina .asteptam vesti despre micuta Daria
cora_delly
Postat pe 10 Martie 2008 16:02
Draga georgeta_claudia asta inseamna ca Daria va fi o femeie foarte cocheta?.....sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata.
danyelle005
Postat pe 10 Martie 2008 20:51
buna fetelor . Ma numesc Elena si am o fetita de 3 ani si jumatate. Ma bucur mult ca v-am descoperit . Va pupic pe toate si pe puiutii vostrii
em_elena
Postat pe 11 Martie 2008 12:40
Buna tuturor!Imi pare tare bine ca v-am descoperit...Ma numesc Roxana,am un baietel de 2 ani si aproape 9 luni,Denis...Locuim in alta tara si ne bucuram sa gasim aici multi,multi prieteni...Sanatate multa si pupici....
roxydennys
Postat pe 11 Martie 2008 17:25
pentru pericol 21 azi cred ca e ziua fetitei tale (scria intr-un mesaj)oricum eu va doresc din tot sufletul LA MULTI ANI ! si asteptam vesti de la tine.
georgeta_claudia2000
Postat pe 12 Martie 2008 07:57
BUNA am intrat la o cafea voi ce faceti? oricum cred ca o sa beau mai multe azi dupa noaptea ce am avut-o .
ieri i-a mai plesnit un dintisor dariei al 4 lea si am crezut ca se va mai linisti dar azi noapte a fost un cosmar eu tot cred ca o sa se linisteasca dar vad ca din contra nu stiu ce sa ii mai fac.
voi cum va descurcati cu dintisorii sau cum ati trecut de perioada asta caci eu de la 6 luni nu cred ca am mai dormit o noapte ca lumea si culmea v-am mai spus ca pana la 5-6 luni fetita mea dormea toata noaptea de nu stiam de ea .
PUPICI!
georgeta_claudia2000
Postat pe 12 Martie 2008 08:03
Da, azi Iulia (pericol21) face un anisor.LA MULTI ANI IULIA ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! Te pupa Chira!
chira
Postat pe 12 Martie 2008 10:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rugam sa ne ajutati!!!!!!!! 44 De la: mariutza_mea 22 August 2016 14:13
bebelusi nascuti in octombrie 2007 23 De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 16:03
Concurs carte- prima zi din viata copilului tau 10 De la: m3gaira 7 Decembrie 2008 19:35
Concurs Castiga un Costum de Serbare 1 De la: alexandra 25 Mai 2009 22:42
Vand Minge cu suport Bop and Bounce Ball Fisher Price - 45 ron 2 De la: erimar 8 Noiembrie 2009 01:00
Setari Cookie-uri