Cafeneaua forumului

pt danyelle005 iti multumesc pt intampinare Buna dragelor sant atat de bucuroasa de nu va puteti da seama Alexia mea peste 3 zile face 10 luni si de ieri am puso pe olita Si dupa 10 minute mia facut un pisulic Sunt atat de bucuroasa de nu mai pot Va doresc o seara buna
bibi_cri2ooo
Postat pe 22 Martie 2008 18:37
neatza lume, ce mai faceti? andrei al meu acuma doarme, ieri l-am plimbat indelung prin herastrau si a adormit in carucior iar cand s-a rezit si pana s-a culcat de noapte a fost asa de vioi si vesel, tot chiuia, avea chef de joaca, dadea din picioruse ca un calut naravas:) cat despre dintisorii mult promisi...stiti cum e cu pomul laudat, mai asteptam, poate-poate...a trecut mai bine de o saptamana de cand ne-a zis pediatra ca ii ies si nimic. tratament cu debridat si alte porcarii i-a dat pe 10 zile, probabil ca preconiza ca in astea 10 zile ii ies si dintisorii. vedem...
ruschita
Postat pe 23 Martie 2008 09:23
andrei si mami va ureaza celor care sarbatoriti azi invierea domnului multe sanatate,bucurie,si HRISTOS A INVIAT!
violeta09_kidz
Postat pe 23 Martie 2008 10:11
buna fetelor ! ajung si eu pe-aici sa va salut cam cu greu, pentru ca Andrei e din ce in ce mai neastamparat..vrea doar in picioare , se plictiseste repede de premergator...merge pe langa pat singur, doar ca trebuie sa fiu cu ochii pe el..si nu mai am timp de nimic....sper ca nu m-ati uitat ! Va pupacesc si sper sa intru mai des sa va salut !
sdanutza
Postat pe 24 Martie 2008 15:41
Buna fetelor ! am intrat sa va salut si sa va spun ca azi avem o zi grea trebuie sa mergem la vaccinul de 1 an.nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta! o sa va povestesc dar oricum sa nu va asteptati la ceva bun caci Daria de cand il vede pe doctor se pune pe plans iar pana o consulta deja vomita de atata plans iar pana ii mai face si vaccinul...............!!!!.
VAI! VAI! VAI!
georgeta_claudia2000
Postat pe 26 Martie 2008 08:55
Buna dimineata! Succes Georgeta..Cu cat cresc , cu atat va fi mai greu..., isi dau seama.Norocul nostru este ca la noi vine pediatrul acasa, si zic eu, e mai bine, ca nu il vede in halat alb, si nu asociaza, halatul cu ceva rau..Cand i-am facut la 10 luni vaccinul, vreau sa va spun ca a fost prima data cand Chira a plans inainte sa o intepe, cand o tineam.Cred ca si-a dat seama ca se va intampla ceva. Altfel rade la doctorul ei..., nu stie inca...Si noi intram mai rar sa mai scriem, pentru ca nu prea mai pot din cauza Chirei, care cum ma vede la pc, vrea si ea.. Iar cu somnul ziua, mai putin, daca doarme 1 ora si jumatate toata ziua, in doua reprize, e super, de doua ore nici numai stiu de cand nu a mai dormit asa mult ziua..Iar cand doarme, nu stiu ce sa fac mai repede..In rest e bine, azi noapte s-a trezit pe la 5 si se chinuia sa adoarma la loc, in cele din urma reusind, dar fara plans, iar pe la 7 a tipat si a plans foarte rau, nu am mai auzit-o niciodata asa...nici nu stiu cum am sarit din pat, am luat-o in brate si suspina, dar in 2 minute a adormit la loc. Cred ca a visat ceva... Dintisorii nu au aparut inca, iar ieri toata ziua a fost tare suparata, nu avea chef de nimic, se juca 5 minute, incepea si plagea, ma jucam cu ea, tot asa cam 5 min, iar incepea si uite asa m-a tinut cam pana la ora 21.00.. Dupa aceea si-a revenit..Bb-ii vostrii ce fac? Sunt bine? Vai...cat am scris..., doarme Chira si din cauza asta...Va pup si sa aveti o zi cat mai buna!
chira
Postat pe 26 Martie 2008 10:26
buna fetelor...georgeta iti urez succes cu Daria...ma bucur ca Chira e bine...chiar daca a fost mai suparata ieri, poate avea si ea o zi proasta..nici eu nu reusesc sa intru foarte des si sa stau foarte mult pentru ca Andrei face numai nazbatiim desi are numai 7 luni si 3 saptamani..cand e treaz vrea doar sa mearga..deja merge pe langa pat singurel, dar trebuie sa stau cu ochii pe el, in premergator se plictiseste destul de repede..si uite asa trece ziua si nu mai apuc sa fac nimic...va pup pe toate si va doresc o dupa-amiaza placuta !
sdanutza
Postat pe 26 Martie 2008 15:22
salutare lume, ce mai faceti, nu stiti ce ne-a aparut in gurita: dintisoooooooooooooooori!!!!!!!!!!!!!!!! si pot sa zic ca nici nu ne-am chinuit prea tare: doua nopti a avut cand a plans (dar nu nurofen i-a trecut instant: chiar ca in reclama: nurofen si a trecut. ), iar aseara tot a fost un pic agitat. atata. (bine, s-ar putea abia acuma sa inceapa chinul, nu stiu. deocamdata s-a crpat un pic gingia si se vede o marginuta se dinte... altfel, exersam statul in fundulet, ne chinuim sa ne taram si nu nereuseste (sa vedeti ce se oftica) si am inceput si papatul de fructe cu cereale dimineata (nu cu prea mare spor). cred ca mai trebuie sa largim sio paleta de jucarii ca parca s-a ca plictisit de astea vechi...
ruschita
Postat pe 26 Martie 2008 15:55
neatza lume, nimeni la cafea?
ruschita
Postat pe 27 Martie 2008 11:20
salutare.
ruschita felicitari pt micul iepuras si bafta cu diversificarea. Amalia a inceput bine diversificarea, ma laudam la toata lumea ca gaza mea nu e mofturoasa si papa orice si acum a inceput cu mofturi, abia mananca cateva linguri de supa, de pireu nici nu vrea sa auda, il papa doar in combinatie cu mar ras....asta e trebuie multa rabdare.

Bafta la vaccin pt Daria, sper sa nu planga prea mult.....pupici sa treaca repede.
Nici noi nu prea mai avem timp de forum, si Amalia doarme acum si de asta am putut intra.
O zi buna la toata lumea si sanatate la pitici.
danyelle005
Postat pe 27 Martie 2008 13:33
neata lume, ce mai fac picii? andrei al meu doarme acuma, noi suntem bine veseli sanatosi voiosi, ne bucuram de dintisori (cei 2 de jos), stam in fundulet tot mai stabil, ne-am diversificat paleta de sunete, toata ziua gangurim , cantam, povestim:)) si ne sucim ca un ac de ceasornic, sprijiniti pe maini, ne jucam cu degetelele, ne dam in leagan si ne tinem de lanturi cu amandoua mainile, vrem sa si papam din lant dar nu ne lasa mami:)) Ieri am vrut sa il dau pe tobogan dar nu am avut nici un succes: el era preocupat de "manerele" toboganului, mie imi era frica sa ii dau drumul sa alunece singur asa ca il "alunecam" eu in ritmul pasilor mei pe langa tobogan... asa ca amanam pt cand om fi mai marisori si o sa stam bine bine in fundulet sa putem sa ne dam si noi pe tobogan ca oamenii. a, si mai facem ceva, exersam fluieratul: bagam un degetel, lingurita etc in gura si suflam pe langa el:) De mancat, cred adica de fapt sunt sigura ca ar manca cu mai mult spor daca am fi de fiecare data toti la masa, asa doar ca ii dai tu lingurita nu are nici un haz, dar daca de exeemplu mananci tu langa el un mar imediat cere marul si razuie si el din marul ala muscat de tine, cu gingiile lui, si il inmoiae cu saliva pana se face suc si papa din el asa. chiar cu mare tragere de inima si se supara daca i-l iei...
ruschita
Postat pe 28 Martie 2008 11:48
buna fetelor , am ajuns si noi pe aici un pic mai greu pentru ca nu prea mai avem timp:) deh acum am crescut si o data cu noi si curiozitatea de a descoperii mai multe lucruri.
anamariamerisescu
Postat pe 28 Martie 2008 12:00
felicitari ruschita pt dintishori noi inca mai asteptam...
anamariamerisescu
Postat pe 28 Martie 2008 12:02
luuuuuuuuume, luuuuuuuuuume, nimeni prin cafenea? ce mai faceti, noi ne "distram" cu papatul: supica merge cum merge, dar fructele cu cereale, DELOC! tot incearca mami sa ilpacaleasca pe andrei, sa ii dea sa se joace cu un biberon sau altceva, sa deschida gurita si sa ii toarne repede un pic de cereale, dar nu stiu ce nu ii place lui ca deloc nu il incanta: am incercat milupa cu orez si porumb, au gust de orez cu lapte: nu-i plac. am incercat milupa de mar cu morcov, un fel de HN25 concentrat: nu-i plac. nu stiu daca banana nu ii place, sau amestecul, ca altfel mar crud muscat de tine mananca si chiar plange sa ii dai, daca te vede ca mananci mar.asta e, mai incercam, nimerim noi si varianta care sa ne placa, nu? in rest, scoate tot mai multe sunete, tine discursuri, fraze intregi pe limba lui, mai zice si MM, MAM, MA-MA-MA, dar asta doar daca nu ii convine ceva, atunci o striga pe mama sa il scoata din incurcatura:)) Voi ce mai faceti, ce mai fac picii vostri? Pupici si o zi placuta tuturor!
ruschita
Postat pe 31 Martie 2008 17:11
multumim anamariamerisescu si spor la explorat lumea:)
ruschita
Postat pe 31 Martie 2008 17:12
Buna fetelor! Am profitata putin ca doarme Chira si am intrat sa va salut.Noi nu facem bine, Chira este racita, de vineri seara...A facut si temperatura, dar slava domnului ca am scapat de ea, ne curge nasul, mai si tusim putin, nopti agitate, nu mancam mai deloc, azi a mai mancat putin piure, ca sambata si duminica nimic, doar cam cate 100 ml lapte, maxim, la o masa, si cam de 3 ori pe zi, nici fructe, nimic.Doar ceai si sucul de fructe.Seara tuseste, se ineaca si varsa tot...Dar azi suntem putin mai bine.Am dormit si peste noapte si peste zi, ne mai deranjeaza tusea si nasucul...Si a mai fost si dr plecat, am stat doar pe telefoane, dar maine vine sa o vada, ca azi nu ne-am riscat sa o scaotem din casa, la noi este foarte urat, ploua si este frig, iar dr este de garda toata ziua la spital, asa ca o sa vina maine .....Ma bucur sa aud ca ai vostrii copilasi sunt bine. Va pupam, si pe mamici si pe puisori!
chira
Postat pe 31 Martie 2008 17:45
chira insanatosire grabnica, stiu e f rau cu nasul infundat, u poti nici sa papi ca lumea (cred ca de asta nu mananca, nu poa sa respire decat pe gurita, si andrei a patit asa se mereu se ineca), ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, pupici de la andrei si bataie racelii, sa ne lase in pace sa iesim la joacaaaaaaaaaa:)
ruschita
Postat pe 31 Martie 2008 18:40
BUNA chira imi pare rau ca sunteti bolnave sper sa va faceti bine! spune-mi si mie ce vaccin ati facut voi la 10 luni?
noi numai la 2,4,6,12 luni am facut vaccin.
am scapat binisor de el a durut-o putin piciorusul si nu putea sa mearga dar i-am dat putin nurofen si i-a trecut si durerea si temperatura.
georgeta_claudia2000
Postat pe 1 Aprilie 2008 11:11
Salutare, sunt laura, am 25 de ani, un baietel de 7 luni si sunt noua pe forum. Ma bucur sa stau de vorba cu mai multe memici. Va pup
laura_paisan1983
Postat pe 1 Aprilie 2008 14:07
Mi-ar placea sa vb cu mamici care au copil nascut in luna august 2007 pt a ma mai sfatui cu ele despre alimentatie. stati linistite mamicilor care aveti copii mai mari sau mai mici decat al meu ca si cu voi imi face placere sa vb.Va pupic pe toate
laura_paisan1983
Postat pe 1 Aprilie 2008 14:10
2 sept e bine, laura?:)) noi papam dupa cum sti san, cereale cu mar si banana (crereale milupa cu orez si porumb si milupa cu mar si morcov am incercat pana acuma), supa de morcov cu pastarnac, dovlecel, ulei din germeni de porumb si carne fiarta separat, de pui sau vita (pana acum i-am dat doar vitel). mai mananca mar crdu (musti tu din mar si i-l dai asa, rontaie (razuie) si el acolo. si acuma cica urmeaza branza facuta cu calciu lactic, galbenus fiert tare (adaugat in supa), si mai incolo iaurt, peste, ananas, ciorbita acrita cu lamaie, dovlecel umplut (cum vine asta nu stiu, cum il papa?) si supa de periosoare (asisderea, cum i le dai? si cum se prepara, nu stiu, vom intreba cand ne hotaram sa introducem...)
ruschita
Postat pe 1 Aprilie 2008 15:58
Buna fetelor! Am intrat si eu putin sa citesc ce mai faceti, cat doarme Chira. Noi nu prea facem bine, tocmai a fost doctorul la noi, avem o tuse destul de urata, rosu in gat...O sa luam antibiotice plus alte siropuri si picaturi pentru nasuc. Nu este foarte grav, dar nici bine...Daca in 2-3 zile nu o sa fie mai bine, o sa facem terapie cu aerosoli.Chiar o sa ne gandim daca sa ne cumparam un aparat sau o sa mergem la spital de 2 ori pe zi. Cu toate ca doctorul a spus ca nu trebuie sa ne procuram unul acasa, ca pana acum nu am avut probleme, si spera sa nu avem nici pe viitor. Ca am trecut peste iarna cu bine si crede el ca nu v-a fi un copil cu probleme de genul asta...Circula un virus, spunea ca si spitalul unde lucreaza este ocupat aproape la capacitate maxima de copii, plus toate cazurile care vin la camera de garda...Asa ca aveti grija....Georgeta, la 9 si 10 luni noi am facut PREVENAR- protejeaza copilul impotriva unor boli cum sunt : meningita, bacteriemia(prezenta bacteriilor in sange) si pneumonia bacteriemica...Acesta actioneaza ajutand organismul sa isi produca proprii anticorpi, care protejeaza copilul impotriva acestor boli... O sa mai facem o doza la 1 an si jumatate. De obicei se fac patru doze, daca incepi sa-l faci din a doua luna de viata, dar cum la noi nu aparuse inca, decat prin ianuarie 2008, sau ceva de genul asta, o sa facem doar 3 doze.In funtie de varsta la care incepi sa-i faci prima doza, le faci si pe celelalte. De ex.in cazul tau, daca vrei sa-i faci si aveti peste un an(intre 12 si 23 luni) se fac doua doze a cate 0.5 ml, cu un interval de cel putin 2 luni intre doze... Oricum este destul de sump, nu stiu cat este in farmacii, daca este mai scump sau mai ieftin, dar noua ni-l aduce doctorul, si am dat pe el 3.400.000 lei/ fiecare doza...La noi in tara nu este obligatoriu, dar noi oricum am facut tot ce era optional, in fiecare luna cate un vaccin, in afara de 8 luni si 11 luni....Ce ti-am spus despre doze, si cum se administreaza ., scrie in prospect...Daca mai vrei sa ma mai intrebi ceva si stiu sa-ti raspund, cu cea mai mare placere...Laura, bine ai venit printre noi....Imi cer scuze ca nu am facut niciun comentariu la noile poze, dar promit sa ma revansez, cand se va face Chira bine...Va pup , pe voi si pe puiutii vostrii!
chira
Postat pe 1 Aprilie 2008 16:24
georgeta ,intra pe google si vezi ca o sa gasesti mai multe lucruri despre PREVENAR, chiar si prospectul. Si apropo de pret, am vazut pe un forum unde se discuta despre acest vaccin, ca pretul ar fi cam 320-340 RON, in functie de farmacie..Eu nu am acum timp sa citesc mai mult, dar poate intri si vezi...Pupici!
chira
Postat pe 1 Aprilie 2008 16:37
aveeeeemmmmmm un dinteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! mic si taios dar ce mai treaba cu el ca am facut febra si un pic de rosu in gatutz:( .. chira la tine cand rasar ghioceii?
anamariamerisescu
Postat pe 1 Aprilie 2008 18:46
Fekicitari!Noi nu stim. nu avem nimic inca.Iar acum nici numai stim daca ne dor gingiile.Oricum la cat nurofen luam, probabil ca nici nu ne mai dor..O sa va anuntam!
chira
Postat pe 2 Aprilie 2008 00:10
buna mamici!denis tocmai si-a cumparat un bebelus cu carucior...roz!cred ca si-a cumparat o fetita!nu a vrut masinute sau altceva...are voie sa aleaga o jucarie la saptamana sau la 2 saptamani asta in functie de cat costa...sotul mi-a zis ca poate isi doreste o...surioara,dar eu cred ca ii lipseste un prieten..asta e unul din dezavantajele mutatului in alta tara...
acum stam amandoi la o...cafeluta si discutam ca intre oameni mari!pupici si o zi cat mai frumoasa
roxydennys
Postat pe 2 Aprilie 2008 11:27
Eu ousorul i l-am bagat lui Mario de la 6 luni. Mario nu-mi mananca supa deloc. El manaca dimineata la 6 - 175 ml lapte, la 10.30 -2 biscuiti cu mar si banana si un biscuite cu branzica lactica, la 14.30 piure de cartofi cu morcov cu carne sau ou, la 18 cereale cu 4 fructe ori cu biscuiti de la milupa sau danonino. Dupa baita mai bea un biberon mic cu lapte, dar in mai multe transe. Eu sunt suparata ca mario nu prea mai bea f mult lapte. Am probleme cu el cu lapticul de la 3 luni. I-am schimbat si laptele si degeama, tot mai buna e mancarica.
laura_paisan1983
Postat pe 2 Aprilie 2008 13:08
Andrei ce program are la mancare?
laura_paisan1983
Postat pe 2 Aprilie 2008 13:09
laura nu cred ca e problema ca nu bea lapte daca mananca alte lactate. nici mie nu mi-a placut niciodata laptele, nici cand eram copil, si imi puneau ai mei un strop de cacao si asa il beam (eventual si cu biscuiti, paine etc) Andrei (presupun ca de Andrei al nostru intrebai) nu se prea intelege el cu diversificarea asta, pana la 6 luni a papat numai san, si pe urma am inceput cu supele, ii puneam si eu 2 felii de cartof in supa dar a zis pediatra sa nu ii mai pun. Acum ii pun morcov, pastarnac, carnita (vitel pana acuma si acum incepem cu puiul), dovlecel.Supita ce mai mananca, altfel fructe cu cereale nu vrea (il mai pacalesc cu o lingurita doua, dar atat), iar din supita... cred ca max 100 ml, trebuie sa avem rabdare, o sa se invete el. In rst , san , san si iara san. Evident noaptea se trezeste de 1000 de ori sa mai ia 2 guri de san.... asta este. Iar din biberon nu papa deloc (nimic, orice i-ai pune), musca din tetina, sa cu limba pe biberon (pe toate laturile lui), trage de tetina (si cu gingiile si cu manuta, de il face fantana arteziana), se uda pe bluzita tot, dar de inghitit, doar ce ii curge in gurita in timpul jocului asta, atat.Diminewata se scoala la 10 (definitv adica, se mai trezeste de multe ori pana atunci plangand, ia 2 guri de san si adoarme la loc), nu papa nimic atuncea. Mai tarziu pe la 11-12 cica papam fructe cu cereale, cica! Pe la un 12 face iara nani o ora aprox (adormit tot dupa laptele de san, adica somn ii este dar se agita ca vrea laptele mai intai si pe urma adoarme cu sanul in gurita), pe la 2-3 supica , evident completatat ulterior cu ceva lapte ca nu se satura dar nici nu vrea sa pape mai multa, pe la un 4-5 mai atipeste si pe urma iara san, si seara la 10 culcat de noapte, evident dupa laptic. Mai suge si pe la un 8 seara un pic de san de cele mai multe ori.
ruschita
Postat pe 2 Aprilie 2008 16:05
nu stiu sa spun cat lapte bea el in total, nu am cum sa cuantific, oricum in ultima vreme nu prea mai are pofta de mancare, e cam agitat, plange mai mult decat inainte, tipa, nu vrea sa il lasi singur DELOC, inainte de somn (oricare dintre reprize) - plansete si tipete, agitatura rau de tot, seara inainte de culcare isi leagana singur capul (parca ar zice nu-nu, nu-nu), am citit undeva ca pt a se linisti, sau daca are carenta de spatiu (daca e tinut in patut: noi nu il tinem mai deloc, il pun doar daca am o treaba urgenta ca sa fiu sigura ca nu cade din pat) sau de societate (daca il lasi prea mult singur: nici asta nu e la noi; sau daca ii acorzi prea mukta atentie (asta mai repede), si ca sa il scoti mai mult la plimbare, baite zilnice, sa nu il agiti seara (jocuri prea "intense") - s-ar putea sa il deranjeze TV(cat stau eu seara la bucatarie e ornit TV in sufragerie si poate il agita asta). Prin urmare incercam acuma sa prelungim plimbarile si sa fim cat mai "linistiti" seara, sa dormim mai adanc, si poate de la mai mult aer i-o creste si pofta de mancare. Voi cum ati facut de va place mancarica asa de tare ca nici nu mai vreti laptic??
ruschita
Postat pe 2 Aprilie 2008 17:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bebei nascuti in martie 2009 3 De la: anaROBERT 1 Aprilie 2010 23:13
vand carucior sport nou abc design 1 De la: cati_niculae 15 Octombrie 2009 12:18
Un pic de ajutor, va rog.. 242 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:33
Cum inveti bebelusul sa stea pe oala? 7 De la: zambila 21 Decembrie 2010 13:12
Vand Marsupiu Soft&Dream Chicco NOU 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
Setari Cookie-uri