Da, de el era vorba, de Andrei al vostru. E f bine ca papa san. Oricum el papa si supica vad, Mario nu mananca deloc. Nu-i place si pediatru mi-a zis ca sa nu-l fortez, daca nu o vrea sa-i scot supa. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Aprilie 2008 17:34 |
||
---|---|---|
anamariamerisescu , felicitari pt dintisor, la mai multi:) | ||
ruschita Postat pe 2 Aprilie 2008 17:35 |
||
pt laura: pai ce mi-e piure de cartof cu morcov si carne, ce mi-e supa, nu-i tot una dar mai putin lichida? | ||
|
||
ruschita Postat pe 2 Aprilie 2008 17:37 |
||
El de la 3 luni nu prea mai papa asa de bine lapte si a trebuit sa-i introduc mancarica. Doar supa mi-a refuzat-o, in rest tot ce-i dau papa. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Aprilie 2008 17:41 |
||
Nu, ca piureul il fac numai cu lapte de-al lui. Daca ii pasez legumele in acea zeama nu mananca. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Aprilie 2008 17:42 |
||
eu din cate am intgels pe la un an ar tb sa pape 500ml de lapte, nu cred ca are asa mari carente al tau (la 7-8 luni, 300ml nu cred ca e putin rau), si ti-am zis, ce mi-e lapte ce mi-e iaurt sau branza, tot are calciu, nu asta e rolul in principal? pediatrul ce zice?? | ||
ruschita Postat pe 2 Aprilie 2008 17:43 |
||
pai vezi, mai ia lapte si din piure:) | ||
ruschita Postat pe 2 Aprilie 2008 17:44 |
||
La multi ani pt Andrei. Sa va bucurati de el. Sa inteleg ca are si dintisori? Mario nu are nici unu deocamdata. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Aprilie 2008 17:44 |
||
Mersi frumos! Da, doi dintisori jos, ascutiti tare, deocamdata sunt putin iesiti din gingie (ca niste liniute mai groase, nu e tot dintele crescut inca), dar musca cu ei, nevoie mare! | ||
ruschita Postat pe 2 Aprilie 2008 17:45 |
||
Dar totusi am facut eu un calcul si bea cam 350ml de lapte. la carte scrie ca trebuie sa bea intre 400 si 600 ml de lapte | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Aprilie 2008 17:49 |
||
Pediatru zice ca asta e, daca nu vrea mai mult nu am ca sa-i fac. Bine ca papa mancarica | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Aprilie 2008 17:53 |
||
dar lapte din ala humana hn cu gust de banane sau milupa hn 25 cu gust de morcov ai incercat ? poate ii place gustul mai mult:) | ||
ruschita Postat pe 2 Aprilie 2008 18:05 |
||
Nu am incercat. Cred ca am sa ii iau sa vad daca papa | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Aprilie 2008 18:19 |
||
dragii mosului.... nu stiu voii ce faceti dar noi nu mai vrem sa mai papam nici o mancarica! drept e ca el daca nu voia sa pape sau nu lua decat 2 guri, eu il mai pacaleam si ii mai dadeam un piculet si fara voia lui activa (ne jucam si cand statea cu gura cascata ii dadeam o lgt...) acuma nu mai vrea sa mai pape deloc (adica asta a fost ieri): nici supica (iara, drept e ca nu mai avem dovlecei si i-am facut fara, dar nici sa guste nu a vrut macar), nici cereale, nici nimic. Doar san si ce ceiuc o mai fi curs din biberon cand se juca cu el. Acuma, am citit intr-o carte ca nu trebuie sub nici o forma sa il fortezi sa manance , si ca daca nu mananca de placere nici mancarea nu se asmileaza bine, il apuca si durerile de burta (ce s-a mai zvarcolit azi-noapte ca un copil cu colici, isi intindea piciorusele, plangea, tipa, casca, ii era un somn dar nu putea sa doarma ca ceva il chinuia rau), cica tot de la "fortatul "sa manancear avea si somnul agitat, si desigur daca eu am vrut sa il pacalesc sa pape, acuma nu mai vrea deloc sa pape el, nu il mai intereseaza deloc, i s-a pus pata! Cred ca il las in pace cateva zile, nu ii mai dau nici o mancarica, oricum nu ceva cu lingurita, inceracm ceva din biberon , poate constata ca are gust bun si incepe sa suga, mai stii, si revenim la supici si mancarici peste cateva zile. Sau facem niste branzica ceva si papam cu manuta, poate o merge, vedem... Trebuie totusi sa fim sinceri si sa mentionam ca noi luam antibiotice din decembrie, non-stop, si asta o sa continue pana pe la 2 ani cred, si s-a saturat saracul de toate porcariile astea de siropuri si poate de asta nu mai vrea sa mai pape nici mancarica: ori asociaza tot ce nu e san, cu pastilele, ori il doare burtica (numai bine nu fac antibioticele la stomacel, nu?). Voi ce mai faceti, haideti vrem sa auzim si vestibune de la cineva:) | ||
ruschita Postat pe 3 Aprilie 2008 09:42 |
||
De ce ii dai antibiotice asa de mult timp? | ||
laura_paisan1983 Postat pe 3 Aprilie 2008 11:32 |
||
contra infectiilor urinare, are o malformatie congenitala si de asta | ||
ruschita Postat pe 3 Aprilie 2008 11:42 |
||
multumim ruschita si voua la fel si multa sanatate pentru toti picii atomici de pe forum! | ||
anamariamerisescu Postat pe 3 Aprilie 2008 14:53 |
||
Bun venit pt Laura. Si noi am avut cateva zile in care gazuta mea nu a vrut sa pape nik in afara de laptic; am facut si eu prostia sa-i dau cateva lingurite cu forta si mi-a vomitat toata ziua tot ce papa; asa ca am hotarat sa fac o pauza de o zi in care sa-i dau numai lapte. Dupa aia a papat iar mancare. Cred ca au si ei momentele lor cum avem si noi adultii. Despre noi ce sa zicem ......toata ziua vrea sa stea numai in fundulet, sa o plimb prin casa, sa ma joc toata ziua cu ea, gangureste toata ziua, chiuie ( mai ales cand vine tati acasa si stam amandoi cu ea......e toata numai zambet....cred ca simte cat de mult o iubim si cat de fericiti suntem ca a aparut in viata noastra). Acum minune: se joaca singurica (sa vedem cat o tine) si am profitat sa intru sa vad ce mai faceti voi. Imi pare tare rau sa aflu ca sunt copii bolnaviori. multi pupici de la noi sa va faceti repede bine. |
||
danyelle005 Postat pe 3 Aprilie 2008 17:26 |
||
Eu i-am schimbat laptele lui mario. Ma sterseaza rau ca nu bea mai mult. Sa vad daca d o sa-i placa mai mult. I-am dat ieri f putin, ca ii dau pt prima data.I-am luat NAN. El a baut Milumil prima data, nu-l mai papa deloc, i-am dat Vitalact, iar acum incerc cu Nan. Daca si cu asta tot asa de putin imi bea nu am ce sa-i fac. Bine ca imi papa mancarica macar.Va pupic si astept noi vesti de la voi. |
||
laura_paisan1983 Postat pe 4 Aprilie 2008 09:11 |
||
Aseara Mario a fost f agitat. Nu stiu ce s-a intamplat cu el, dupa baita m-am chinuit o ora si jumatate sa-l culc, s-a trezit noaptea si plangea f tare. Ceva cred ca la suparat. I-or da dintisorii... ceva a fost cu el. Este prima data cand patesc asa.El se trezeste noaptea , dar imediat adormea, iar dupa baita el pica blana, in 5 min se culca. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 4 Aprilie 2008 09:14 |
||
buna. uita-te daca are gingia umflata si mai rosie sau mai alba decat de obicei, si daca e mai moale unde e umflata, daca saliveaza mult, daca musca mult si f tare din orice ii cade in mana, atunci trebuie ca o sa ii dea dintisorii. daca nu, poate nu i-a picat bine laptele asta (nan e fara lactoza din cate stiu, poate nu ii place fara lactoza, mai stii? poate l-a durut burtica de la ceva, cine stie?) | ||
ruschita Postat pe 4 Aprilie 2008 12:10 |
||
daca crezi ca are dureri de la dintisori (andrei nu a facut nici febra nici diaree nici nimic, bine scaunele mereu le-a avut mai moi dar e normal au zis dr, si de la san si de la antibiotice), dar a avut si el 2 nopti f agitate. Da-i nurofen si ii trece in 10 min , lui andrei i-a trecut imediat, cred ca nici in stomac nu ajunsese bine nurofenul si s-a linistit, si s - a culcat ca un ingeras:) | ||
ruschita Postat pe 4 Aprilie 2008 12:12 |
||
buna fetelor! Am intrat si eu putin sa va salut si sa va spun ca suntem mai bine.Cel putin azi noapte nu a mai avut nasul infundat, a putut sa respire si ea normal, nu s-a mai agitata deloc, nu a mai tusit peste noapte.probabil incepe sa-si faca efectul tratamentul...Aseara am facut primii pasi adevarati, ca pana acum faceam doi pasi, dar in spate, acum am facut mai multi,o tinea sotul meu, si alerga dupa mine.Era asa fericita si se grabea, incat la un moment dat se impiedica in picioruse si radea...Si cu mancatul stam putin mai bine, ma refer la mancare, sa vedem azi, daca o sa fie mai bine, daca o mai doare in gat...Va pup pe voi si pe bb-ii vostrii! | ||
chira Postat pe 4 Aprilie 2008 13:38 |
||
chira ma bucur sa aud ca sunteti mai bine; sa o tineti tot asa. noi am dormit f. bine aseara, a dormit vrweo 6 ore continuu , s-a trezit sa pape si apoi iar somn pana dimineata. La noi e f.urat afara, ploua, m-am saturat de vremea asta. |
||
danyelle005 Postat pe 4 Aprilie 2008 15:31 |
||
neata, lume, nimeni la cafea? | ||
ruschita Postat pe 5 Aprilie 2008 09:39 |
||
NU E NIMENI PE AICI?...SUNTEM OCUPATE CU PRICHINDEII....ANDREI SI MAMI VA PUPA PE TOTI...SA FITI SANATOSI SI CUMINTI... | ||
violeta09_kidz Postat pe 6 Aprilie 2008 14:48 |
||
salutare lume, nu creed violeta ca sunt oamenii ocupati cu chestii, cred ca se bucura de prezenta acasa a intregii familii si de asta nu mai intra nimeni la cafele duminica:)) Lume , lume, noi ne-am revenit: iesim afara la aer, ne jucam frumos cu totii, l-am lasat 2 zile in pace cu mancarea si acuma mananca supita iara (vreo 50g, dar de buna voie si el cu manuta lui se intinde dupa supica), si dormim si noi mai bine, nu ne mai leganam nici capul inainte de a adormi:) Am bagat si niste galbenus fiert tare in supica. In schimb fructe si cereale tot nu vrem...(asa ca cereale ii mai pun in supa, din alea cu mar si morcov, ca sa fie tot de morcov gustul supei...Voi ce mai faceti? | ||
ruschita Postat pe 6 Aprilie 2008 15:43 |
||
Buna dimineata! nimeni la cafea? am intrat putin sa va salut si sa vad ce va mai fac piticii . Chira ma bucur ca sunteti mai bine si felicitari pentru primii pasi!noi deja mergem prim toata casa fara sa mai stea mami dupa ea si traje de toate sertarele ,scaunele, chiar si de masa umblam la biroul lui Cosmin , cand ii e lumea mai draga ii stinge calculatorul, televizorul ( asta foarte rapid sa nu bage nimeni de seama pt ca stie ca nu e voie) . Cu dintisorii ne chinuim putin ca ne strica noptile ne-a iesit cel de-al 5 lea si il asteptam pe urmatorul cat de curand (DUPA NOAPTEA TRECUTA!!!!!) VA PUP! |
||
georgeta_claudia2000 Postat pe 7 Aprilie 2008 09:01 |
||
Bana fetelor. Eu am intrat la cafea acum pe seara, de dimineata nu am avut timp. Am avut f multa treaba si plus de asta eu sunt si cu dentistul.Astazi Mario a progresat. A facut la olita.Va pup si astept vsti despre ingerasii vostri. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 7 Aprilie 2008 22:24 |
||
buna buna, noi ne taram (dam din fundulet si ne impingem in brate si ne dam inapoi (in spate), si ne rotim si ne rostogolim iun toate partile posibile, escaladam pe mami sau pe paturile care ne ies in cale... si in rest incercam sa stam cat mai multe ore afara la soareeeeeeeeeeeee! | ||
ruschita Postat pe 8 Aprilie 2008 18:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Administratoarea forumului Babycafe se lupata cu cancerul | 2 | De la: atabeica 27 Septembrie 2008 23:32 |
Vand ceasuri pentru copii cu personaje din desene animate | 1 | De la: alexandra 23 Septembrie 2009 20:18 |
hainute copii noi,marca original marines,preturi mici | 1 | De la: dunca 12 Martie 2011 09:28 |
|
||
Alimentatia bebelusilor | 94 | De la: janyy23 7 Iulie 2009 10:47 |
Cumpar patut tip tarc cu vibratii | 2 | De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural