Cafeneaua forumului

Ce bine ca puteti sa stati la soare. La noi azi vine doctorul sa o consulte pe chira, sa vada daca e totul ok, si poate iesim si noi afara, ca de cand cu raceala asta...Aseara Chira s-a culcat la 1.30 noaptea, era o veselie pe capul ei, o puneam in patut, numai putea de bucurie, radea, chiuia, tipa, nu avea nicio treaba cu somnul.Am luat-o cu mine in pat, am luat-o in brate sa o legan, nu vroia sa stea...., ea vroia sa se joace...De 3 luni nu s-a mai culcat la ora asta, doar in noptile cand ne mai durea ceva si plangeam...Dar acum, nu ne durea nimic, si nici nu pot sa spun ca a dormit mai mult peste zi, ca de obicei...Si trebuia sa stau si cu ochii pe ea, ca la cat de activa era, se rostogolea in tot patul, escalada toate pernele si pe mine si in patut la fel, incerca sa se catere...Asta e..., mai sunt si nopti din astea.Mai nasol era daca plangea...Va dati seama cum se auzea la 1 noaptea, in liniste, tipand cat putea ea...Ii mai puneam suzeta , o scotea , vorbea si tipa la ea si mai tare, dupa care incerca sa mi-o puna mie in gurita..Ce o fi zis..., vrei sa ma pacalesti tu, dar nu merge...Va pupam !
chira
Postat pe 9 Aprilie 2008 11:03
mario a fost mai linistit azinoapte.S-a sculat decat o data a papat putin si s-a culcat la loc. Acum e tot o alergatura pe el cu premergatorul. Astept sa se mai culce o data ca sa putem iesi afara. Pe el daca il ia somnul afara nu se mai culca in carucior.Va pupic
laura_paisan1983
Postat pe 9 Aprilie 2008 11:17
buna fetelor. ce sa va spun vladutzu meu are un nou dintisor si pot sa va zic ca toata noaptea am facut de planton:). era foarte agitat dar nu suparat.acum am profitat de faptul ca doarme sa intru si eu putin.pupici!
anamariamerisescu
Postat pe 10 Aprilie 2008 14:51
pt chira; s-ar putea sa va iasa ghioceii daca e asa activa!sa ne anuntati da!
anamariamerisescu
Postat pe 10 Aprilie 2008 14:52
Felicitari Vladut pentru dintisor.Si noi ii tot asteptam, dar nimic...E posibil sa ne deranjeze, pentru ca si azi noapte s-a trezit scancind pe la 4, si dupa ce i-am dat cu gel, a adormit in 5 minute , pana la 10.45 dimineata...Avem rabdare..Macar bine ca am scapat de raceala, azi am fost si afara, ne-a dat voie doctorul, am terminat cu antibioticul, vom mai lua doua siropele azi si maine si gata...Sambata trebuie sa mergem la BabyExpo sa ne ridicam premiul si trebuie sa fim in forma..Pupam toti bb-ii!
chira
Postat pe 10 Aprilie 2008 17:20
bravo pt premiu!!!!
anamariamerisescu
Postat pe 12 Aprilie 2008 13:05
Buna, ma numesc Marilena, sunt din Galati, nu am copii dar de 15 ani lucrez cadrul unui centru de plasament.As dori sa fac mai multe pentru acesti copii.Sunt copii cu dizabilitati si au multe nevoi.Sunt copii care au cunoscut doar boala si suferinta, copii care sufera mai mult decat ne putem noi imagina vreodata.Incerc, prin bunavointa dumneavoastra sa gasesc ajutor pentru a aduce un strop de bucurie acestor copii , acum in pragul sarbatorilor Pascale.Generozitatea nu consta in a da mult , ci in a da atunci cand trebuie.
mari_36gl
Postat pe 12 Aprilie 2008 21:47
Buna dimineata! Nimeni la cafea? Sa va povestesc cum a fost la Baby Expo...Festivitatea de premiere nu a fost cine stie ce, au strigat fiecare copil in parte si le-au inmanat diploma si un plic in care erau niste taloane si trebuia sa mergi la fiecare stand, care oferea premiile.Ce sa va spun, ca premii am primit diverse produse de la Chicco, Happy, Novalact,Sensi Blue,am primit "batista bebelusului", pe care o vom da cadou, ca mai avem una,si de alte cateva firme, pe care acum nu mi le mai amintesc...De la Miniblu am avut 200 ron reducere, asa ca am profitat si i-am cumparat Chirei o tricicleta pentru 1 an...Dar cea mai importanta a fost diploma, pe care o va avea amintire si aparitia in revista Baby din luna mai..In schimb , am profitat de expozitie, si am facut cumparaturi, foarte multe ..I-am luat rochite, bluzite de vara, costumase, ciorapei, dresuri, caciulite, am cumparat alt scaun auto.Am venit acasa cu portofelul gol (pe bune), nici nu-mi vine sa cred cat am cheltuit, dar nu puteam sa ma opresc , iar sotul meu nu-mi spunea nimic, asa ca profitam. Banii fiind la el, eu nu-mi dadeam seama ca se duceau. Dar imi face o deosebita placere sa-i cumpar hainute Chirei, mai ales ca pana acum am cumparat mai putine, tot primind si fiind si iarna...Am asteptat expozitia, ca sa mergem sa-i cumparam, pentru ca mi se pare mai comod, decat sa iau fiecare magazin in parte..Nu i-am cumparat incaltari, pentru ca a fost o perioada cand a dormit si nu puteam sa-i probam, iar dupa aceea numai aveam rabdare, deja incepuse sa se aglomereze..Dar vom merge in Mall si ii voi cumpara macar o pereche, ca ne ajung, cu ce mai avem , cu ce ne mai aduc bunicile, este de ajuns...Plus ca o sa ne mai aduca si bunicile, care vin acasa la mot...Hainute, jucarii...Chirei ii place foarte mult sa se uite in oglinda, probabil ati vazut si din poze, asa ca sora mea ia cumparat o jucarie, care este o oglinda( bineinteles ca nu este din sticla, este ca o folie, nu stiu exact sa va descriu), si este foarte incantata de ea.Acum numai trebuie sa stau cu ea in dormitor , in fata oglinzii sau la baie..Vai cat am scris..Va pup si sa aveti o duminica placuta!
chira
Postat pe 13 Aprilie 2008 10:25
M abucur pt Chira.O sa cumparam si noi revista.Mario astazi a fost in parculet. Am profitat de vremea frumoasa si am fost sa-l dam in leagan. L-am dat chiar si in topogan. Acum el face nani si cand se trezeste iesim iara afarica, dar incercam sa mergem la terasa, acum sa vedem daca si sta. El se plictiseste repede in carucior.Va pupic pe toti.
laura_paisan1983
Postat pe 13 Aprilie 2008 15:27
Sper sa stea Mario la terasa. Parca are mai mult de 7 luni, nu? La varsta asta nici Chira numai vroia in carucior.Pana la 5 luni, statea oricat, de la 5 la 7 luni, cand numai vroia sa stea nici pe spate, dar nici in fundulet nu putea sta prea mult, a fost mai greu.Acum, doar daca o plimbi sta, daca stam pe loc, trebuie sa aibe o preocupare, dar si cu jucariile, se joaca ce se joaca, dupa care incepe sa le arunce...Dar acum mai poate sta pe scaunel, pe bancuta,e altfel, suntem mai maricele..Distractie placuta!
chira
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:04
Nu am mai fost la terasa pt ca Mario s-a trezit la 5, am iesit putin afarica, am facut piata si am intrat in casa ca la 6 a trebuit sa pape.
laura_paisan1983
Postat pe 14 Aprilie 2008 18:59
Buna fetelor! Chirei felicitari pentru premiu. noi suntem tare racite si ne curge nasucul care e vesnic infundat si nu mai stim ce sa punem si ce sa mai facem dar marea problema este tusea pe care o avem si cum nu a tusit niciodata pana acum vomita!!!!!!!!!.
foarte greu si ziua si noaptea de 3 zile dar speram sa ne treaca.
voi sunteti bine?
VA PUP !
georgeta_claudia2000
Postat pe 14 Aprilie 2008 22:09
georgeta, imi pare rau sa aud ca sunteti racite, stiu ce inseamna.La fel a fost si Chira, doua seri la rand se trezea dupa o jumatate de ora tusind si apoi vomita...Eu ii dadeam seara, inainte de culcare, romergan, la recomandarea doctorului, o mai linistea, si vreau sa-ti spun ca nu mai tusea noaptea deloc. Noi nu aveam nasul infundat, noua ne curgea intr-una, de nu mai suporta sa o ating la nasuc, cat am sters-o si cat am curtat-o cu batista bebelusului. Sper sa va faceti repede bine...Va pupam!
chira
Postat pe 15 Aprilie 2008 00:53
Georgeta incearca sa-i dai ambroxol picaturi pt tuse, Si mario mi-a tusit acum vreo 3 luni si mi s-a dar ambroxol. Ii dadeam cate 5 pic de 2 ori pe zi, vreau sa-ti zic ca in 3 zile si-a revenit.Pt nasuc infundat incearca sa-i pui sprai Humex si apoi sa-i cureti nasucul cu batisat bebelusului sau pune-i vibrocil pt copii in nasuc sau nafagal diluat cu ser fiziologic.Va pup si insanatosire grabnica.
laura_paisan1983
Postat pe 15 Aprilie 2008 11:47
Neatza. MAri_36_gl, cu ce te putem ajuta? Eu am o sora cu probleme si stiu cum este. La ce te-ai gandit pt ei de sarbatori?
ruschita
Postat pe 15 Aprilie 2008 12:32
Multumesc de sfaturi azi ne e putin mai bine adica nu mai tusim asa tare dar nasul e tot infundat da laura cu vibrocil i se desfunda mai bine chiar uitasem azi merg sa ii cumpar .
Chira si noua ne-a recomandat doctorul romergan si intradevar nu a mai tusit azi noapte .
MULTUMESC! VA PUP!
georgeta_claudia2000
Postat pe 15 Aprilie 2008 15:19
georgeta, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.Eu i-am dat romergan vreo 3 seri, si mi-a zis doctorul ca daca numai tuseste noaptea sa nu-i mai dau...
chira
Postat pe 15 Aprilie 2008 17:03
Pt ruschita:m-am gandit ca fiecare dintre noi face curatenie in pragul sarbatorilor, oricare lucru care nu ne este de folos acasa, in special incaltaminte pt copii cu varste intre 5 si 18 ani,imbracaminte, jucarii uitate prin nu stiu care colt, pot fi utile copiilor din centru de plasament.
mari_36gl
Postat pe 16 Aprilie 2008 07:36
si unde este centrul de plasament sau unde putem duce hainutele (ca chiar am strans mai multe si voiam sa le ducem de craciun la un orfelinat dar nu am mai apucat sa ducem cutia)
ruschita
Postat pe 16 Aprilie 2008 16:22
ruschita, esti cumva din Galati?
mari_36gl
Postat pe 16 Aprilie 2008 22:19
da, intradevar, la asta nu m-am gandit, nici nu mi-a trecut prin minte, trebuie sa recunosc... Nu, sunt din Buc.
ruschita
Postat pe 17 Aprilie 2008 09:17
Of, mi-as fi dorit sa ne cunostem ,dar se pare ca unica mea binevoitoare este departe .Asta e, fii fara grija , le aseaza Doamne-Doamne asa cum trebuie.Mai vorbim.
mari_36gl
Postat pe 17 Aprilie 2008 20:24
Nimeni pe la cafeluta vad. Probabil sunteti f ocupate cu pregatirile de Paste, dar astazi e sarbatoarele mamicilor. Noi suntem bine, am terminat ieri curatenia.Mariutu de 3 zile papa si el supita, sunt f fericita. Acum el doarme, astept sa se trezeasca, sa pape si sa plecam dupa iepuras.Vreau sa-i cumpar hainute noi pt a-l duce la impartasit. Mamicilor, voi va duceti cu copilasii vostri la impartasit? Daca da, ii duceti mancati sau nemancati. Eu am o problema ca nu stiu daca pot sa-l duc pe Mario nemancat. O mamica ieri din Campina mi-a zis ca trebuie sa-l duc nemancat.
laura_paisan1983
Postat pe 23 Aprilie 2008 08:59
doamne laura , cum sa il tii mai nemancat ? l-ai tine nemancat daca ar trebui sa se si spovedeasca sau sa posteasca, adica vreau sa zic ca la bb nu conteaza daca si ce si cat mananca si cand, e bebelus!eu l-amm dus mancat si la botez si la toate impartasaniile si nu a zis preotul niciodata ca trebuie sa nu manance. Bine ca zice lumea sa il pui si sa posteasca (doar supe de morcovi sau ceaiuri de colici:))))
ruschita
Postat pe 23 Aprilie 2008 11:12
Buna fetelor! Am dus-o si eu pe Chira sa o impartasesc, preotul mi-a spus ca daca pot, sa o duc nemancata. La noi nu e o mare problema, ca ea nu plange de foame.Chira mananca dupa 10.00 , dimineata, iar noi la 9.00 eram deja inapoi.Mai rau a fost cu trezitul, dar cand am ajuns acasa, abia a mancat si imediat a adormit.Noi cred ca suntem mai rele la somn, la mancare daca ii dai bine, daca nu, rezista.Bine, nici nu am insistat sa vad cat rezista, dar 45 min dupa ora de masa a rezistat, nu a zis nimic, dar si cand s-a pus pe mancat..., a baut 220 ml de lapte in 2-3 minute, nici nu rasufla, imi era si frica sa nu se inece. Iar la botez si eu am dus-o mancata, ca nu era sa o tin nemancata pana la ora 13.00! Si era si mai mica, manca la 3 ore.Si la botez oricum preotul nu-mi spusese ca trebuie sa fie mancata sau nemancata, cred ca nici nu ai cum sa-l duci nemancat, ca nu e la prima ora.Pupici!
chira
Postat pe 23 Aprilie 2008 12:45
Doresc tuturor mamicilor , si bebeilor un paste fericit
albinuta24
Postat pe 23 Aprilie 2008 13:19
La botez si eu l-am dus pe Mario nemancat. Am vrut sa ma duc astazi la Biserica sa intreb, dar am uitat complet sa trec pe acolo. O prietene mi-a zis ca ea a dus-o pe fetita ei care este mai mare decat Mario cu 6 zile nemancata ca asa ia zis Preotul. Eu am sa-l duc pe Mario mancat, daca vrea sa-l impartaseasca bine, daca nu eu nu am ce sa-i fac ca el la 6 dimineata daca nu-i dau lapticul plange.
laura_paisan1983
Postat pe 23 Aprilie 2008 22:55
laura, eu am dus-o pe chira mancata la botez, de doua ori chiar, iti dai seama ce scandal ar fi facut, fiind si nemancata.Iar de impartasit, eu zic ca ar trebui sa-l impartaseasca chiar daca a mancat.Depinde de preot.Doar nu o sa-l tii flamand.Asta e, vezi la fata locului.Pentru mine a intrebat inainte o matusa, dar daca nu intreba eu ma duceam cu ea mancata, nici nu ma gandeam ca nu o va impartasi.
chira
Postat pe 24 Aprilie 2008 01:38
mama mea zice ca de dimineata poate sa manance, dar sa atipeasca 5 minute inainte de a-l impartasi, si atunci se considera ca e nemancat, ca n-a mancat dupa ce s-a trezit din atipeala adica.
ruschita
Postat pe 24 Aprilie 2008 10:54
Scuze, am vrut sa zic ca l-am dus mancat pe Mario la botez. Din greseala am scris nemancat.
laura_paisan1983
Postat pe 24 Aprilie 2008 16:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG 2 De la: eladaela 17 August 2010 22:33
vand balansoar fisher price papasan si perna chicco 1 De la: kidz008381 1 Iunie 2010 20:24
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... 33 De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09
Vand aspirator nazal electric 7 De la: grety81 17 Februarie 2009 10:32
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe 6 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Setari Cookie-uri