Buna! Noi suntem mai bine, nu mai avem febra, in schimb ne-au iesit niste pete pe corp, in special pe fata. Dr. a zis cae de la febra si in cateva zile vor dispare. Luam Ca si Peritol. In rest e tare maraita, vrea numai in brate....nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, de cand a fost bolnavioara e tare alintata. Bum venit pt Magdalena. Sper ca voi sunteti bine. Un sf. de sapt placut tuturor. Pupici |
||
danyelle005 Postat pe 24 Mai 2008 11:59 |
||
---|---|---|
Buna fetelor< ce mai faceti?Cum e vremea pe la voi ca aici este asa de urat, ploua, tuna, fulgera.Mariutu este asa de marait, cred ca vrea afarica si nu putem iesi.Nici sa doarma nu prea a putut ca tuna de mama focului.I-am lasat tv aprins cand l-am culcat ca sa nu il deranjeze zgomutul de afara, dar intr-o ora s-a trezit si de obicei el dormea 2 ore.Pupici si asteptam vesti despre voi. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 24 Mai 2008 16:26 |
||
buna fetele pot sa spun ca si bubulina are probleme de sanatate mi-a facut febra dar acum speram ca se va indrepta poate ii da un dinte nu stiu ca tare maraita este | ||
|
||
maria_adelina26 Postat pe 24 Mai 2008 18:29 |
||
Salutari la toata lumea!la noi la oradea e chiar frumos afara,de dimineata era tare urat si credeam c-o sa ploua,dar acum e chiar cald.Acum incerc sa-mi potolesc puisoru care face la genoflexiuni si nu mai oboseste!Azi-noapte ne-am trezit din ora in ora si am fost f agitate!Cred ca din cauza timpului,sau vb mariei_adelina cred ca si noua ni se ivesc ceva dintisori.Noi dormim chiar f bine noaptea ,ne trezim doar cateodata ca sa papam si adormim la lo,asa ca e ceva nou.Sper sa nu ne tina mult!Va pupam si sanatate multa celor bolnaviori!O duminica placuta! | ||
bia_kidz Postat pe 24 Mai 2008 18:40 |
||
Si mario de 2 nopti e tare agitat, nu stiu ce sa zic ca ar avea, ca nu vrea nici ceai si nici lapte.Ori de la caldura, ori il deranjeaza vreun dintisor.Are decat unu si vad ca si la cel de-al doilea de jos incepe sa-i pocneasca gingiea.Se foieste f mult, plange, il linistesc si la 5 min la fel face.Asa m-am chinuit azinoapte vreo ora si alaltaieri nopte.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 25 Mai 2008 16:36 |
||
magdalena nu ma infometez, ci nu imi este foame, dc nu mananc cand mi-e foame imi trece foamea, si cu asta mica nu prea am sanse sa manac cand mi-e foame ca de obicei atunci ii este si ei foame.....;) si cum ea are prioritate...iti dai seama im prima luna cand am venit acasa dc trebuia sa merg la wc si asta mica se trezea nu mai puteam sa fac nimic..ma ridicam si ma duceam la ea, pana m-am trezit constipata, si nascand normal nu iti spun ce chian a fost de atunci m-am invatat minte...maraie putin dar sunt si eu linistita... laura, nu situ dela ce e fica-mea s-a dezvelit toata noaptea...a avut un somnic tare agitat....am invelii-o de 4 ori, cel putin |
||
tudor_claudia Postat pe 25 Mai 2008 18:36 |
||
Probabil este cald si la voi si nu suporta.Si Mario se desveleste noaptea, il invelesc si peste 5 min e iara desvelit.Pana adorm eu tot il invelesc, dar daca am adormit el doarme fata paturica.Ce ma enerveaza cel mai tare ca imi transpira la caput din cauza caldurii.Dupa baita ii pun caciulita in cap, il las vreo ora cu ea si io dau jos ca este fleasca, totusi ma bucur ca nu imi transpira pe spate.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 25 Mai 2008 22:32 |
||
Buna, buna. Doamne, Laura, cum sa ii pui mai caciula pe vremea asta, normal ca transpira, e cald rau de tot si bebii nu suporta bine caldura in general. Eu lui Andrei nu ii mai pun caciula de luni de zile. Cand iesim afara, pt soare sau impotriva insolatiei sau cum vrei, ma lupot cu el sa ii pun o sapca sau palarie cand plecam in parc dar cum ajungem acolo si dam de un pic de umbra i-o scot ca el saracul tot trage de ea sa si-o scoata (seamana cu mine cred, nici eu nu suport caciuli, palarii etc, mi se pare ca mai tare mi se incinge capul:)) Nici dupa baita nu ii pun caciula, il sterg bine de apa si gata. Doar nu sunt sub 20 de grade in casa. Noi weekendul asta am fost la un botez la Ploiesti, mare greseala, i-am stricat programul, nu a putut sa mai adoarma, de fapt adormise in masina pe drum dar cand sa mergem la biserica am zis sa il pun in carut si s-a trezit. La restaurant, muzica tare, aer conditionat super rece si batea direct in noi (mi se facuse mie frig!!) asa ca am plecam mai repede dar el tot chinuit a fost, agitat, marait, nervos, plangacios...Acuma stim si cum e la botez (nu mai fusesem niciodata si ne gandeam ca fiind petrecere pt un bb e mai linistit, si deci nu trebuia nici al nostru sa aiba mari probleme in a se adapta, acuma stim si alta data nu mai mergem...) | ||
ruschita Postat pe 26 Mai 2008 09:45 |
||
Buna fetelor va urez o zi frumuoasa tuturor .La buzau este frumos sper sa se mentina asa.Pt.cei care sunt bolnaviori sanatate multa,multa eu sunt la servici asa ca nu ma pot bucura de soare ,iar referitor la caciulite pe cap pe vremea asta nu este recomandat deloc copilul trebuie sa aiba aceleasi haine ca si voi ,ma refer la grosime daca voua nu va este rece cu siguranta nici lor nu le va fi.Baiatul meu a fost f.bolnavicios si cu toate astea nu il imbrac gros deloc chiar daca este racit .Transpiratia ii poate imbolnavi mai rau.Pupici la bebei si la mamici. | ||
magdalenatoma Postat pe 26 Mai 2008 10:07 |
||
In casa nici eu nu-l mai tin cu caciulita, ii pun numai dupa baie.Noi avem probleme la usa de la dormitor, nu se inchide f bine si imi este teama de curent ca stam cu toate geamurile deschise in casa si de aceea ii pun caciulita dupa baie.Afara si eu il scot numai in bandane, ca daca ii pun sapcute si le trage din caput.Saptamana asta cred ca o sa schimbam usa ca tare ma dispera.S-a umflat vopseaua pe ea si de aceea avem probleme.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 26 Mai 2008 10:58 |
||
fetelor, Chira are un an, si nu i-am pus caciulita in casa,decat in primele doua saptamani, de cateva ori, de gura mamei..., in rest toata iarna a stat fara caciulita. Eu nu ma imbrac gros , asa ca nici pe ea nu am infofolit-o. Iar pe vremea asta nici vorba de caciula. Noi abia reusim sa stam afara cu o palarie, la soare, ca le arunca pe toate .Iar toata iarna geamul de la bucatarie sta deschis, pentru ca fumeaza sotul, si nu avem nici usa la bucatarie. Va pupam! | ||
chira Postat pe 26 Mai 2008 20:45 |
||
Cum va descurcati cu caldura?Mi-e groaza ca abia a inceput vara si este deja prea cald.Pt mine nu este o problema ca eu sunport f bine caldura, chiar nu ma deranjeaza, dar cu Mario am mari probleme.Este f rau de caldura, asa este sotul meu.Daca ies cu el afara si este cald asa plange, asa se agita in carucior, daca il duc in parculet nu vrea sa il dau in nimic, trebuie sa stau cu el numai la umbra si sa-i dau tot timpul sa bea ceai.Vreau sa va spun ca are zile cand este f cald cand imi bea si 750 ml de ceai.nici nu stiu cand sa-l mai scot afara.Aseara cand am iesit cu el afarica erau 25 gr, iar ziua sunt si 29.Este groaznic pt el.Eu as sta la soare ore in sir.Eu si asta vara cand eram gravida toata zoiua stateam afara.Chiar si cand a fost canicula aceea mare eu am fost pe la Bucuresti si nu m-a deranjat deloc, si cand am nascut am prins canicula si asa de bine a fost pt mine.Cred ca am sa stau mai toata vara cu el la parintii mei la Sinaia daca este asa de rau de caldura, ca asta ar insemna sa stau cu el numai in casa.Il duc la aer curat.Pupici. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 28 Mai 2008 11:29 |
||
Buna! Si noi suferim de caldura, adica toata familia. Eu nu suport caldura de cand ma stiu, asta vara cand eram insarcinata am suportat f. greu caldura; nu ieseam decat dimineata si seara afara. Amalia e la fel, nici ea nu suporta caldura prea bine. Si sotul e cam plinut si nici el nu suporta caldura. Noi preferam iarna in locul verii. | ||
danyelle005 Postat pe 28 Mai 2008 12:15 |
||
si la noi e cald. Chira deocamdata nu transpira,sa vedem mai incolo. Laura super ca ai unde sa mergi la munte si sa stai cat vrei, fara nicio alta grija. De iesit noi iesim dimineata, dar pana la 12.00, si mai iesim dupa 17.30. Azi nu am iesit dimineata, ca am fost plecata, Chira s-a trezit la 11.00 si pana a mancat s-a facut 11.30, pana ieseam se facea 12.00 si deja era foarte cald. Iar acum o sa inceapa o ploaie..., tuna si s-a inourat.Sa speram canu o sa tina mult si sa iesim dupa.Puoici! |
||
chira Postat pe 28 Mai 2008 17:19 |
||
Era sa uit. Avem un nepotel. Cumnata mea era programata pe 3 iunie sa nasca, iar azi i s-a rupt apa. Au un baietel, de 3850kg si 52 cm. | ||
chira Postat pe 28 Mai 2008 17:20 |
||
chira sa va traiasa nepotelul, laura si fica-mea e rea de caldura....nu seamana cu mine...eu ador caldura si urasc frigul, desi sun nascuta in miezul ierni..februarie...asta e prin casa nici eu nu o tin cu caciulita, eventual putin dupa baita si ii pun din cea care nu se leaga sub barbie ca cele care se leaga nu le suporta (nici eu nu suport caciulile, palriile, bla bla). cand ies cu ea afara ii pun o caciulita chiar dc e subtire. cum stau in Bv bate mai mereu vantul..si e vremea schimbatoare...si eu vreau sa ies cu ea ori mai devreme de 12 (dc reusesc ca de obicei doarme) ori dupa 4..singura problema............de obicei dimineata e parca prea racoare, inca, iar dupa amiaza se striaca vremea, ori bate vantul prea tare, ori incepe sa ploua.... magdalena...eu sunt din Buzau, dar ne-am mutat in Brasov de vreo 9 ani.... |
||
tudor_claudia Postat pe 29 Mai 2008 08:22 |
||
Sa va traiasca nepotelul, sa se faca mare si sa fie sanatos.sa va bucurati de el. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 29 Mai 2008 10:21 |
||
Si eu la fel sunt nascuta tot in februarie si probabil de aceea sunt mai friguroasa.Caciulita eu ii pun lui Mariutu dupa baita, dar i-o las doar cat isi papa lapticul, apoi io dau jos ca sa nu imi mai transpire.Azinoapte ii curgea sudoarea pe frunte, era fleasca in caput(nu avea caciulita in cap), nu stiu ce sa mai fac, ma dispera problema asta, imi este tare frica sa nu0mi raceasca din aceasta cauza.saracu nici invelit nu mai doarme, ii pun o paturica f subtire pe el cand il culc si se desveleste imediat.Ii dau pe el pizamaluta f f f subtire, te uiti prin ea.Deocamdata mi-e frica sa-l culc in tricou si pantaloni scurti.I-am luat niste costumase intregi cu maneca scurta si pantaloni scurti, dar am zis sa mai astept putin si am sa-l culc in alea.Eu de ex nu pot dormi in tricou si pantaloni scurti ca simt ca imi este frig chiar daca termometrul in camera imi arata 26gr. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 29 Mai 2008 10:28 |
||
hehe, eu in ianuarie m-am nascut dar nici prea cald nici porea frig nu imi place sa fie. acuma , pe vremea asta adica, e numai bine pentru noi (ma rog, transpira si andrei dar asta este, deocamdata nu transpira fff rau), avem un parculet in fata blocului si e asa umbra si bine acolo... Sa vedem cand or veni caldurile alea mari cum o sa fie, ca si el ca toti bebelusii suporta caldura cam rau... | ||
ruschita Postat pe 29 Mai 2008 15:10 |
||
Buna fetelor si la mine este cald dar,seara bag in priza un aparat salin si se racoreste se purifica aerul si am senzatia ca dorm afara.pupici tuturor |
||
magdalenatoma Postat pe 29 Mai 2008 15:57 |
||
a mea nu transpira, dar se dezvaleste mereu, o invelesc in 5 min o gaseste sotul dezvetita. si in camera sunt 22-23 de grade desi am oprit centrala de vreo 3 sapt. in timpil iernii abia dc reuseam sa fac cu centrala 23 de grade pt baita, si pe parcursul noptii abia dc erau 20 de grade, scadea repede temp..nu stiu de ce, ca ma tot trezeam si ii dadeam drumu la centrala noaptea.... eu o las cu caciulita pe cap, mai ales cand ii spal parul | ||
tudor_claudia Postat pe 30 Mai 2008 09:52 |
||
Eu am 26 gr in casa.Iarna eu am tinut centrala pe 20gr, iar cand ii faceam baie o dadeam la 22gr.E nespus de cald, vreau sa va spun ca gasesc cerceaful fleasca sub caputul lui, aseara i-am pus un prosopel sub cap, sunt disperata nu stiu ce sa mai fac.Mi-e tare frica sa nu-mi raceasca din aceasta cauza.Asa este sotul meu, transpira f tare, seamana cu el. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 30 Mai 2008 11:27 |
||
Magdalena, cum se numeste aparatul de care zici tu ca m-ar interesa si pe mine si unde as putea sa-l gasesc, ca sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac ca e tare cald.Sotul vrea sa bagam aer conditionat si eu nu vreau, imi este teama de el.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 30 Mai 2008 11:28 |
||
buna. numele meu este elena si sunt mamica lui Matei. eu am optat pentru tinute lejere, matei are cel mult un articol de imbracaminte in plus fata de mine. in privinta aerului conditionat apreciez ca e destul de nociv. noi am avut probleme cu caldura in primavara asta. am avut in casa, la un moment dat 18 grade, astfel incat in luna mai faceam cald cu o aeroterma :) a fost bine, din fericire. el doarme in sac de dormit. in functie de temperatura, il las fara maneci sau in pantaloni scurti...azi noapte, pt ca am spalat saculde dorit, a fost invelit cu patura...de fapt mai mutl dezvelit si, bineinteles, dimineata avea nasucul putin infundat :) dar acum e ok. |
||
hainutepentrucopii Postat pe 30 Mai 2008 23:16 |
||
magdalena si pe mine ma intereseaza aparatul cu pricina... | ||
tudor_claudia Postat pe 31 Mai 2008 09:26 |
||
elena bine ai venit, sa iti traiasca minunea, si sa mai treci pe aici... | ||
tudor_claudia Postat pe 31 Mai 2008 09:29 |
||
buna fetelor, ce mai faceti, la o cafea sau la un ceai cu gheata?:)) nu o sa ghiciti ce am facut noi ieri: am fost in parc si am papat acolo iaurtel. si dupa ce nu a mai vrut iaurt de la mine l-am pus pe banca u lingurita cu tot, sa ii sterg gurita. intre timp vine o fetita prietena de a lui(ma rog, o fetita din parc) si ia lingurita si ii da si ea iaurt si de la ea a mai vrut si a a mai luat, hahaha!sa ii fi vazut ce haiosi erau! noi mai nou avem mica problema: cosmarurile! andrei se trzeste in toiul noptii si plange si striga ca din gura de sarpe de nu stii ce are si ce sa ii faci. am crezut ca ii da vreo masea ceva, dar dr a zis ca nu, si ca poate are cosmaruri. si intradevar, si ziua cateodata plange in somn (fara sa se trzeasca, il trezesc eu cu pupici si il iau in brate). Nu stiu ce sa fac sa nu mai viseze urat, altfel e ca un ingeras cand doarme, mai ales cand adorme pe bratul sau pe umarul meu, asa imi e de drag de el!!!!!!!!!!!! | ||
ruschita Postat pe 31 Mai 2008 10:03 |
||
Ruschita, si Chira cred ca viseaza urat uneori, ca si ea se mai trezeste urland, nu des, dar o face. Nu cred ca avem ce sa le facem. Si dupa ce se linisteste , in brate, adoarme la loc imediat. Referitor la aerul conditionat, vreau sa va spun ca eu l-am folosit anul trecut , cand erau caldurile alea mari, o puneam pe chira in landou si cu spatele la aer.Pentru ca altfel nu se putea sta. Si in masina, noi dam drumul la aer, sa bata in jos, la picioare si este ok. Nu a patit nimic pana acum.Iar cu imbracatul copilului, asa este, trebuie sa-l imbraci cu o haina mai mult decat tine, bine, nu vara. cu toate ca la noi a fost mai greu, ca eu toata iarna umblu cu maneca scurta si geaca, asa ca tot timpul trebuia sa ma gandesc bine cum sa o imbrac pe chira. Sotul meu mereu imi spune sa nu o imbrac dupa mine, ca o sa inghete copilul. Noaptea, ce sa va soun, doarme mai mult dezvelita, ma trezesc de multe ori sa o invelesc , dar degeaba.De imbracat o imbrac intr-o pijama cu totul foarte subtire si cun body, fara maneci, mai mult sa-i tina mijlocul. Cand imi este mie cald , ii este si ei, asa ca ma iau dupa mine. | ||
chira Postat pe 31 Mai 2008 10:31 |
||
Si Mario mai vizeaza urat noaptea.Tipa si stange din pumnisori, dar nu deschide ochii.Imediat pun manuta pe el, ii spun ca e mama cu el si se linisteteste, isi continua somnicul.Azi noapte parca nu a mai fost asa de cald la noi, de la 26gr am avut 24.Mario a dormit mai bine ca nu s-a mai agitat asa de mult.Si eu tot un bady gen maieu ii dau f subtire si o pijamaluta la fel de subtire.In cap nu ii mai pun nimic.Il invelesc cu un pledulet subtire, dar degeama ca eu acum il invelesc si in 2 min este dezvelit.Astazi plecam la Sinaia, asa ca acolo o sa fie mult mai bine, mergem ca sa votez eu maine ca eu am buletin de Sinaianca.pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 31 Mai 2008 11:25 |
||
Buna fetelor!Nu mai reusesc sa intru cu voi la un ceai cu gheata dimineata pt ca de cum ne trezim trebuie sa iesim in curte!unchiul ne-a cumparat de 1 iunie o hinta si adoram sa ne dam in ea!Pe Bia o tin f mult afara,mai ales dimineata pana pe la 11 si dupa ora 17 pana cand oboseste si vrea sa se culce.Eu am imbracat-o intotdeauna mai lejer pt ca e f energica si transpira .Noapte o puneam in sac pana ce au venit caldurile,iar acum dormim in body si pantalonas scurti,dar invelite cu o paturica .Noi nu ne dezvelim decat dupa ce ne trezim,noaptea nu.Pupici la toata lumea si somnic linistit la cei care au vise urate! | ||
bia_kidz Postat pe 31 Mai 2008 23:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salina artificiala SUSESI | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:24 |
vand cadita si masa pt infasat CAR BABY - ICARO | 1 | De la: doranna 26 Ianuarie 2010 18:04 |
Cadouri de sarbatori | 2 | De la: dacris 11 Ianuarie 2010 20:09 |
|
||
iritatii la fundulet | 6 | De la: Lali__Mete 28 Ianuarie 2010 11:30 |
Imbracaminte copii fabricata in Romania marca Pifou | 1 | De la: Pifou__hainute_pt_copii_fabricate_in_Romania_ 30 Ianuarie 2010 03:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural