Cafeneaua forumului

Ma bucur mult Chira ca te-ai facut bine, bravo ca ai facut pipi la olita, sa stai acolo ca lui Mario ii place asa de mult, el de 3 saptamani nu a mai facut caca in pampers.
laura_paisan1983
Postat pe 10 Iunie 2008 16:06
Astazi am primit aparatul salin.Deocamdata nu pot sa va spun prea multe daca sunt incantata sau nu.L-am bagat o ora in priza sa vad cum functioneaza, dar l-am scos ca l-am culcat pe mario si mi-a fost frica sa il las in priza cu el acolo, dar am citit mai bine instructiunile si nu are nimic daca il las bagat in priza cu el in camera de indata ce scrie ca este recomandat si pe timpul noptii.
laura_paisan1983
Postat pe 10 Iunie 2008 16:08
neata mamici!
bravo mario pentru realizarea ta.incet incet ai sa faci si pisu la olita, ai tot timpul sa inveti lucruri noi, important este sa iti placa
simona77
Postat pe 11 Iunie 2008 07:44
'neata! cam putina lume la cafea! sau sunteti deja in parc? am intrat sa va salut. Nupot sta mult ca s-a trezit Chira. O zi buna.Pupici pentru bebei si mamici!
chira
Postat pe 11 Iunie 2008 10:18
Fac si pisu la olita, dar numai cand fac si caca, dar incet incet sper sa scapam de pampers si sa facem numai la olita.Si eu va salut, deocamdata nu suntem in parc, Mario doarme acum, astept sa se trezeasca, mergem sa facem piata, apoi ne plimbam putin pe bulevard ca acolo e mai umbra si diseara mergem in parculet.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 11 Iunie 2008 11:15
Ne bucuram Chira ca te-ai facut bine!Asa si trebuie.Esti o curajoasa!Noi ne-am trezit pe la 10.30 si pana am papat pireul de fructe s-a facut deja aproape miezul zilei,asa ca nu cred ca voi iesi decat f putin cu Bia in curte la umbra,dar acum de cand ne-am invatat sa mergem pe langa orice obiect mai inalt ca noi imi e cam greu sa o tin in carucior in ham.Ieri m-am riscat s-o scot cu premerergatoru in curte si toate florile pe care le-a intalnit in cale le-a rupt,a vrut sa le miroase!:)Noi facem la olita de cand au venit cadurile ca am lasat-o cam multisor fara pampers afara si cred ca s-a obisnuit mai libera.Desi avem 3 scaune pe zi ,nu am facut in pampers decat atunci cand mamaia a uitat s-o puna pe olita sau cand suntem plecati f mult timp de acasa.dupa cum am mai spus ,copiii sunt unici si nu au toti acelasi ritm .Cu olita e vb de un reflex invatat si nu de alceva pt ca pana pe la 2-3 anisori ei nu au controlul sfincterelor.Asa ca Mariana draga sa nu te necajesti pt Chira ca nu a facut pana acum la olita.Nu trebuie sa insistam ca ii provocam o repulsie fata de ea si nu va face prea curand.Bravo pt realizarile de pana acum .Sunteti tare dragalase!
Pupici si felicitari si lui Mario!O zi frumoasa la toti!
bia_kidz
Postat pe 11 Iunie 2008 11:55
uf..buna mamicilor si piticilor..printu meu de zidimineata vomita intruna..tot ce mananca da afara...astept acum sa se trezeasca..ca sa ma duc cu el la doctor..:((nu stiu dc...:((
Capshu_kidz
Postat pe 11 Iunie 2008 13:30
of capsu, sper sa nu fie ceva grav,
laura, te nteleg ca ti-a fost frica....oricum am inteles ca si tu simti schimbari nu doar bb
tudor_claudia
Postat pe 11 Iunie 2008 14:47
capshu, sper sa nu fie nimic grav. Bia , nu m-am necajit pe Chira deloc, stiu ca fiecare are ritmul lui, cu rabdare an reusit pana la urma. E super ca voi stati la curte si e altfel.Nu toti sunt la fel. De ex , eu, cu chira, pana acum o saptamana, nu am avut probleme cu mancatul. Manca orice, fara mofturi si bine. De o saptamana, de cand cu temparatura, mananca mai greu, pacalita si mai putin. Azi nu a mancat decat 2 lingurite de piure de legume.Nu a mai vrut si gata. E posibil nici sa nu-i mai placa, ca de o saptamana este si la regim, deoarece avea scaunele moi, si inainte incepusem sa-i mai pun si ei putina sare in mancare.Incepusem sa-i dau, incet-incet, cam ce mancam si noi, ma rog, ce se poate.Cred ca de maine, ii voi introduce din nou mancare normala.Nu stiu, tot cred ca e de la dintisori, cu toate ca nu plange, e vesela, culmea, stau la pc acum, cu ea in camera si ma lasa sa scriu, isi vede de treaba ei, cu jucariile prin toata casa.
chira
Postat pe 11 Iunie 2008 15:18
Draga Mariana ,eu ma lupt cu Bia cu mancarica de cand am nascut-o.Nu e o mancacioasa si de cand am diversificat-o pot sa spun ca am luat mai bine in greutate,dar tot slabute suntem.Sunt zile cand nu se atinge de pireul de legume ,si cam de doua saptamani nu mai vrea deloc cereale cu lapte.La voi e o intamplare,pe cand la noi e un lucru normal .Pipici si sanatate la Capshu.Speram sa nu fie ceva grav.pa
bia_kidz
Postat pe 11 Iunie 2008 15:29
si andrei al meu e cam certat cu papica de 2 / 3 zile...papam asa jucandune noi avem 10 luni si avem 4 dintisori dar cred ca se pregatesc si ceilalti doi de jos...in legatura cu olita noi facem treaba mare la olita dar numai atunci cand e mami atenta ca se pregateste sa faca si il pun repede pe olita...vreau sa spun ca el chiar asteapta sa il pun pe olita...de multe ori nu face in pampers desi da semne ca ar face pana nu il pun pe olita.
va pupacim pe toate mamicile si bb-ii...
violeta09_kidz
Postat pe 11 Iunie 2008 15:35
am fost la medic..si mi`a zis ca are rosu in gat..si mi`a dat AXYCEF...si BIOTICS..asta e tot ce are..ma bucur ca nu e nimic grav..dar oricum banuiam ca are rosu in gat...ca asa se manifesta la el..vomita si face febra..:(
Capshu_kidz
Postat pe 11 Iunie 2008 21:54
Saracutu de tine, lasa ca o sa te faci repede bine.Pupici si insanatosire grabnica.Fetelor sa stiti ca si Mario a inceput sa faca nazuri la mancare, el manca fara probleme mai tot ca-i dadeam, dar de 2 zile nu stiu ce se intampla cu el, ori s-a saturat de mancarurile astea, ori de la caldura.Trebuie sa-l pacalesc cu ceva ca sa deschida gura sau sa-l fac sa rada.Mai grav e ca plange f tare la masa de pranz si reusesc intr-un final sa-i dau papa.Eu cred ca e devina caldura, este nespus de cald la noi, am in casa la ora asta 26.5 gr.Nici eu nu pot manca si ma dispera lucrul asta ca dupa ce ca sunt slaba, mai stau si nemancata.Nu am pofta de mancare, beau f multe lichide si mananc f multe cirese.Simona, si noi va pupam si te invidiez ca stai la curte.Eu ma chinui mult la bloc, stau la et 3, coboara carutul, coboara copilul, in fata blocului nu am ce sa fac, dute in oras, vino acasa, du copilul, adu carutu si uite asa ma intreb de unde sa fiu grasa.Bine la mine glanda e devina, dar poate reusesc sa-i fac o surioara sau in fratior lui Mario si ma duc sa ma operez ca o sa ajung sa ma ia vantul pe sus.Asta e, cine ma iubeste ma iubeste si asa.Nu eu am vrut asta si dumnezeu, dar poate o sa reusesc si eu sa ajung la greutatea normala odata si-o data ca pe mine ma streseaza rau.
laura_paisan1983
Postat pe 11 Iunie 2008 22:27
Am folosit si eu ieri aparatul salin, 4 ore ziu si 4 ore noaptea.In instructiunile lui scrie ca sa-l folosesti 8 ore, dar sincer nu simnt mai racoare in camera, se simte un miros de sare tare placut, chiar bun pt o respiratie buna.Probail racorirea camerei se va simti dupa mai multe zile de folosinta, sper, ca eu pt asta l-am luat mai mult.
laura_paisan1983
Postat pe 12 Iunie 2008 11:57
e ok dc se simte mirosul de sare, eu pentru asa l-as lua mai mult, ca de racoare nu vreau racoare, la noi is 22,23 grade si e arhisuficient mai cald de atat nu se face, ca apartamentul e pe nord. Laura te integel cu carutul..si eu stau la 3...am noroc ca noi jos la parter avem asociatia si am rugat sa ma lase sa las carutul acolo..ca ma cocosa sa il tot urc si cobor pana la 3. am avut initial un carut mai vechi, f bun dar f greu avea numai carutl 30 kg...+ bb, si in coboram si urcam sus pe bucati...si cand l-am lasat jos la asociatie tot asa pe bucati, de moment am imprumutat de la nasa mea carutul ei ca nu imi permit sa dau o groaza de bani pe un carut....si asa trebuie sa ne luam scaun de masina pt bb....ca ne luam masina.
eu as vrea sa mai slabesc un pic, desi nu reusesc sa mananc...am dat jos doar 10 kg...si am laut 20 cu sarcina....problema e ca se cunoaste....dar nici nu am chef sa ma apuc de exercitii...:P.
capshu, e bine ca sti ce are...sper sa ii treca cat mai repede...
si eu sunt disperata cu mancarea lui Daciana, nu vrea sa manance....nu vrea desi ii este foame...a inceput cu plansul la san si continua cu biberonul cu lapte...ciudat dc ii dau ceai bea, dc ii dau lapte nu...si la mine dureaza de vreo 2 luni..si i-a greu in greutate: la 2 luni avea 5 kg si la 4 luni avea 6 kg, acum maine face 5 luni nu stiu dc are 6,5 kg.....si chiar nu tin sa manance cat scrie pe cutie dar dc mi-ar manca 120-150 ml al fiecare masa as fi fericita....
am inceput si diversificarea si de mancat tot nu mananca...asta e....
tudor_claudia
Postat pe 12 Iunie 2008 16:03
Buna fetelor!Asa e Laura,chiar ca sunt norocoasa ca stau la casa.Eu cobor doar treptele de la terasa caruciorul si e drept ca nu-i usor!Cand m-am hotarat sa am un copil,primul lucru ce trebuia sa-l rezolv era sa ma mut la casa.Nu concepeam sa cresc copilul la bloc,mai ales ca nu-mi placea deloc sa locuiesc la bloc.Eu am crescut la casa si cred ca de aceea nu m-am putut obisnui.Claudia sa stii ca de la 4 luni nu mai i-a in greutate decat in jur de 500 g,dar noi luasem numai 500g de cand ne-am nascut! Si noi am facut nazuri la san ,pe la 3,5 luni cand am inceput sa-i dau pe langa san si formula,crezand ca nu am suficient,dar manca f putin si asa la 6 luni am ramas fara lapte,desi Bia si acum vrea san dar are f putin si atunci bea formula.Noi mancam cam 180ml ,iar cu mancarea nu suntem f bune prietene.Asta e,am renuntat sa-mi mai fac griji mai ales ca suntem sanatoase si pline de viata!nu stam locului nici un minut,deci consumam fiecare calorie ,nu depozitam pt mai tarziu!Pipici si sanatate la toti bebeii si la mamicile lor!:)
bia_kidz
Postat pe 12 Iunie 2008 17:31
buna fetelor!
Noi suntem bolnavioare.....am fost la spital.Sunt asa suparata!Am mers marti seara la urgente.Micuta mea era deshidratata si avea o viroza.Si mi-a stacnat in crestere.Sunt asa obosita...azi am venit de la spital si micuta parca e tot mai bolnavioara.Am schimbat lapticul.Ciudat e ca in spital mi-l manca f.bine si acasa nu mi-l mananca.Si vorba CLAUDIEI....ceai ar bea cu nemiluita,dar lapte nu.Acum mi-a facut si cacuta f.f subtire....sunt terminata.I-a dat antibiotice.
Fetelor.........am plans aa mult in spital de mila ei!Cand am vazut cat mi-au ingaurit-o(au intepat-o de 6 ori).De 2 ori pt analize,si plus branula,dar de fiecare data mi-o intepau de 2 ori ca nu nimereau venisoara.Mi-au tinut-o la perfuzie de marti seara de la 11 pana miercuri dim la 9,cu manuta legata de patut si in aceiasi pozitie.Ingerasul meu,sufletelul meu mic........de ce trebuie sa sufere atat?O iubesc atat de mult!
E doar o mana de om!
Azi m-am certat cu asistenta de la "Dietetic"....cea care prepara lapticul.Mi-a dat azi-dim lapticul plin de gunoaie........parca maturase pe jos si-mi pusese gunoaiele in biberonul meu.Nu i-am zis nimic........l-am pastrat sa il arat doctoritei,asa ca i-am facut laptic de la mine.Mai tarziu a avenit asistenta sefa si i-am aratat laptele.Dupa nici 5 minute vine tipa de la lapte cu o gura mare la mine"de ce nu ai venit sa-mi spui mie ca ti-l strecuram".
Poftim?Adica sa dau la copil de de 3 sapt si ceva gunoaiele vostre?I-am zis ca eu copilului meu nu ii dau asa ceva si ca i-am facut lapte de la mine.Cand a auzit ca mi-am facut eu lapte a luat foc si mai tare"ca nu ai voie sa ii dai in spital lapte preparat de tine....."
In fine....discutie a fost foarte aprinsa din partea ei,de parca eu a-si fi gresit cu ceva.I-am spus ca eu nu ma cert cu ea..pur si siplu pastrez laptele sa-l arat dr.
Cat sunt de tampiti si inconstienti..........nu au pic de inima si de constiinta.
OK........v-am lasat ca am scris un roman si posibil sa fi facut si greseli de exprimare,caci la cat sunt de obosita nu realizez.
Va pup si aveti grije de ingerasii vostrii.
Sanatate la toti copii din lume.
g_ela25
Postat pe 12 Iunie 2008 21:48
buna fetelor! sunt feli si doresc sa servesc si eu "cafeaua" (inca nu beau cafea, pentru ca alaptez) cu voi dimineata. tudor_claudia "la multi ani!" fetitei tale, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
capshu, sa stii ca si mihnea, bebele meu vomita de patru zile. inca nu i-au pus un diagnostic, toate analizele sunt ok...insa el vomita la fiecare masa. chiar nu mai stiu ce sa fac, sunt foarte suparata pentru ca nu pot sa-i dau sa manance cat doreste (are voie 50 ml lapte la doua ore; tipa toata ziua de foame, este un maaaaaare mancacios)...maine dimi merg din nou la pediatrie cu el. o seara buna tuturor!
felideni
Postat pe 12 Iunie 2008 22:37
Georgiana te cred ca ti-a fost mila de Alexia in spital.Asa am patit si eu cu Mario cand am fost internata, la intepat de 8 ori intr-o zi pana i-a bagat branula, ia facut o injectie si la a doua i se infunda-se.A trebuit pana la urma sa-i puna branula in cap ca nu avea deloc vene.Cu laptele eu faceam reclamatie mai sus.Nu se poate asa ceva, sunt niste tampiti, ei nu se gandesc ce se poate intampla.Va pupic pe amandoua si sper sa ne vedem cat de curand.
laura_paisan1983
Postat pe 12 Iunie 2008 23:11
Ce bine o fi sa ai 22,23 gr.Noi murim de cald, am 26.5 gr in casa.Nu stiu ce sa mai fac, mario imi transpira f tare la ceafa din cauza caldurii.Astazi mi-a mancat f bine, cred ca nu caldura a fost devina si pur si simplu 2 zile nu a vrut el papa.Nemancat nu l-am lasat ca l-am fortat sa pape, dar mi-a facut mare concert la fiecare masa ca el tinea gura inchisa si eu ii deschideam cu forta ca sa pot sa-i bag in gurita.Nu va pot spoune cuma arata el, eu si covorul dupa masa, ca de f multe ori imi dadea peste maini.Mai nou are un obicei si sufla in lingurita sau avand mancare in gurita face bbrr si se raspandeste mancarica peste tot.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 12 Iunie 2008 23:16
g_ela , imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare. Sa va faceti bine repede. Iar cu laptele, vorba Laurei, mergeam mai sus. Nu e posibil asa ceva, mai ales la bebei. Mergi in spital sa-l tratezi de o boala si se imbolnaveste de altceva...Cand ti-am citit mesajul, am simtit disperarea ta, sper sa fie totul bine pana la urma. Asteptam vesti de la tine, sa ne spui cum va mai simtiti.Sanatate multa!
chira
Postat pe 13 Iunie 2008 01:22
bine ai venit Feli.abia sateptam sa ne povestesti despre voi.
chira
Postat pe 13 Iunie 2008 01:24
g_ela,cand am citit mesajul tau am ramas fcuvinte!nu stiu in ce spital s-a intamplat asta,dar nu credeam ca mai exista in spitalele de pedi asa oameni incompetenti.E grav ca s-a intamplat asa ceva.Cum zice si Mariana,chiar ar fi trebuit sa mergi mai departe!Eu nu concep ca un copilas sa sufere din cauza sistemului!Hai ca adultii se pot apara,dar un bebe ...?Cu branula nu comentez,pt ca in caz de deshidratare au loc o serie de modif in organism si voi sunteti micute si nu prea se vad asa bine venisoarele,desi nu-i o scuza pt asistentele care ti-au chinuit ingerasu!Cat despre lapte ,e strigator la cer!pe langa faptu ca erati deja deshidratate v-ar mai fi infectat si cu cine stie ce bacterie sau virus intraspitalicesc ce chiar se rezolva f greu!rusine!e f bine ca i-ai dat lapte de la tine!Sper sa va faceti repede bine si sa nu mai calcati in acel spital niciodata!Multa sanatate la toti bebeii bolnaviori!
ps:bun venit draga feli!
bia_kidz
Postat pe 13 Iunie 2008 09:03
g_ela imi apre rau de ce ti s-a intamplat...sincer....of doamne...
un sfat dc mai ai lapte dai lapte de al tau,e mai bun decat oricr formula, chiar dc vei fi nevoita sa te mulgi..conteaza ff mult mai ales pt ea....cum de a facut viroza asa de repede? of..mi-e groaza...de bb bolnaviori mi-e groaza....eu sunt paranoica si maniaca cand vad ceva in neregula cu bb meu....si cred ca orice mamica e asa.
sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede printesa ta....si sa auzim de bine....dc vrea ceai da-i ceai nu te impotrivi e posibil de la caldura sa ii fie sete, cand o sa ii fie foame nu o sa iti accepte ceaiul...stai linisita...
bia si eu am obligat-o o perioada, da rm-am lasat pagubasa...ca am citit undeva ca poate sa faca anorexie de opozitie (anorexie: lipsa poftei de mancare) si fica-mea e cam pe calea asta ca eu m-am incapatanat prea tare si desi ii este foame cand vede biberonul cu lapte in el....deja incepe sa planga, ajunsese sa planga si cand o luam in brate sa ii dau sa manance...asa ca o las in pace, acum cand o vad ca ii este foame o iau in brate ma joc cu ea, ii arat bibeornul si astept sa vad de la ea un gest ca il vrea, dc nu, nu i-l dau, de 2 zile ii fac asa si cand ii este foarte foame cand vede biberonul nu mai plange......am lasa-o inclusiv sa se joace cu biberonul, chiar dc s-a udat, eu eram cu ea, nu am lasat-o singura cu biberonul.
oricum incep sa ma resemnez...asta e..nu ai ce sa le faci....bine dar pentru chestia asta seara dupa baita isi scoate parleala..adica bea cam 200 ml de lapte....
o las ca pe ea....si cred din tot sufletul ca in timp cu multa rabdare o sa reusim sa mancam mai bine....
tudor_claudia
Postat pe 13 Iunie 2008 09:54
Caludia si eu am patit la fel ca tine cu laptele.Nu vroia deloc sa mai bea.Ii faceam un biberon cu lapte,cand il vedea plangea, cu forta tragea din el 10-20 ml si nu mai vroia.Intr-un final am reusit sa i-l dau pe tot jucandu-ma cu el si cu biberonul.Ii bateam cu capacul de la biberon in biberon si asa manca sai il lasam pe el sa se joace cu capacul si eu ii tineam biberonul si papa.Acum nu mai am nici o treba, bea tot lapticul si nici nu ne mai jucam, el nu-l bea stand in brate, trebuie sa fie intins pe pat, eu langa el si el ma trege de par si asa il bea,De multe ori asa imi adoarme, cu mana in parul meu su cu biberonul in gurita.Daca nu la papat pe tot il trezesc si il dea in continuare.Spitalul in care s-a intamplat faza cu lapticul Georgianei este in Campina.Sincer spitalul arata jalnic, inafara de maternitate tot arata sub orice critica.Eu cand am avut probleme cu Mario am fost la Sinaia la pediatrie pt ca stiam conditiile de aici.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 13 Iunie 2008 11:17
laura, am mai spus si tin iar sa precizez nu tin ca copilul meu sa manance ca la carte.....nu dar sa manance constant....dc ati sti ca juamte dintr-o cutie de lapte eu arunc, pt ca dc nu il mamanca la o masa nu i-l mai dau.il beau eu sau de duce pe canalizare in jos...paote in curand o sa incep s ane jucam cu mancarea, era mai greu la inceput ca cum a inceput sa planga la san nu ma puteam juca cu ea la san....asa cu bibeornul ma mai joc si eu..dc vad ca nu vrea sa pape..ma joc cu ea o chitai putin si apoi o pun in patut....revin pesre 30 min sa incerc din nou...si uite asa asta e toata ziua mea..bine intre mese nu prea stau eu cu biberonul pe ea...ii dau ceai. si cum e cald il bea. macar sa stiu ca e hidratata cum trebuie...
tudor_claudia
Postat pe 13 Iunie 2008 14:31
initial asta am avut si eu de gand........sa arat laptele doctoritei si ma gandeam sa merg la directorul spitalului.Am fost si mai ambitionata cand am vazut ca tot ea venise la mine cu gura mare de parca eu a-si fi gresit cu ceva.In final m-am lasat pagubase pt ca nu puteam sa plec din salon pt ca eram singura la rezerva si nu aveam cu cine sa-mi las fata........apoi mai tarziu mi-a facut o criza de burtica....ele au zis ca sunt colicii de vina.....
De ieri dupa-amiaza de cand am venit acasa fata mea nu mai mananca.......cu chiu cu vai imi trage cate 20-30 ml de laptic.Aseara sa culcal cu stomacelul gol.Nici san nu mai vrea........si sanul era marea ei iubire.Reactioneaza la fel si la biberon si la san........trage de 3-4 ori apoi incepe sa planga si scoate biberonul...isi freaca rau manutele si-mi da peste biberon.....sau can e la san scoate sanul si incepe sa planga.Fetita mea pana ieri manca foarte.foarte frumos.Imi facea scandal cand ii era foame..........plangea de ma stiau toti vecinii.
Aseara si azi mi-a facut cacuta negru si neinchegat.Nu era nici apa,dar nu era cum era de obicei.Cand am schimbat-o de pampers si i-am vazut burtica lipita de spate(i se vede-au costele)m-a umflat plansul.Mi se rupe sufletul.
I-am luat medicamentele........are de loat:ZYRTEC,PIKOVIT,EURESPAL SI EFERALGAN.
Va pup si sanatate la copilasi.
g_ela25
Postat pe 13 Iunie 2008 14:51
Georgi te inteleg ca esti disperata, s-a vazut si pe fata ta astazi cand ne-am intalnit, sfatul meu este sa mai consulti si alt medic sa vezi ce zice.Pupo pe Alexia din partea nostra si te sun maine sa vad ce mai faceti ca eu plec la Sinaia acum si nu stiu cand ma intorc.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 13 Iunie 2008 15:48
buna gela, si bebelusul meu a avut la 5 saptamani otita si rosu in gat. si eu i-am adiministrat antibiotic....insa in aceea perioada a mancat f f rau, exact cum descrii tu. am reusit sa-l fac sa manance, dar am avut nevoie de foarte multa rabdare. pune fetita la san de cate ori doreste si monitorizeaza cat suge, este important sa suga cat de putin, decat deloc.eu stiu ca daca caca este rosu, alb sau negru (in cazul tau) trebuie sa te adresezi de urgenta medicului pediatru....cat despre caca foarte subtire, este din cauza antibioticului. noi va dorim multa, multa sanatate!
si noi am fost astazi la pediatrie pentru varsaturi si am primit tratament cu debridat si sab simplex...revenim la control peste doua saptamani. am voie sa-i cresc usor cantitatea de laptic si sa-i adaug faina de orez pentru a deveni mai hranitor.
trebuie sa va spun ca sunt fericita, pentru ca baietelul meu, denis, a terminat clasa I (merge la clasa de germana matern) cu rezultate foarte bune si la concursul de matematica "cangurul" a obtinut calificativul EXCELENT!!! suntem foarte bucurosi!!!! .
o zi buna... si voua multe bucurii!
felideni
Postat pe 13 Iunie 2008 15:59
Buna ! si eu sunt foarte bucuroasa caci Cosmin a terminat clasa a2a cu diploma de excelenta si distinctie la limba romana azi am fost la premiere . M-am simtit tare mandra! si Daria striga COCO-COCO! .
Felicitari pentru baiatul tau felideni!
georgeta_claudia2000
Postat pe 13 Iunie 2008 17:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Imbracaminte copii fabricata in Romania marca Pifou 1 De la: Pifou__hainute_pt_copii_fabricate_in_Romania_ 30 Ianuarie 2010 03:18
Vand scaun de masa Bertoni Mac Meal 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Carut, patut, scoica, sterilizator, ham, sac, marsupiu, haine si incaltaminte 1 De la: antonioroby75 2 Ianuarie 2011 16:38
Vand patut din lemn, carut, scaun de masa si premergator 1 De la: kidz003509 26 August 2009 16:50
Alimentatia bebelusilor 94 De la: janyy23 7 Iulie 2009 10:47
Setari Cookie-uri