Cafeneaua forumului

georgeta, felicitari pentru Cosmin
chira
Postat pe 13 Iunie 2008 20:13
am mai scapat de un vaccin, iar Chira nici macar nu a scancit. Acum asteptam sa vedem daca vom avea reactii.
chira
Postat pe 13 Iunie 2008 20:13
pt.georgeta: felicitari pentru cosmin si pupici mamarutei tale!
pt.chira: va tinem pumnii sa nu aveti reactii! :-))
felideni
Postat pe 13 Iunie 2008 21:44
hei felicitari copilasilor care au terminat scoala...
chira, sa speram ca totul va fi bine..si nu vor aparea reactii adevrse..
g_ela, mai zicea o mamica, pune-o sa pape, chiar dc e din 2 in 2 oe, dc iti papa putin totul se datoreaza bolii, si a medicamentelor care i le dai. Bonisan-ul face bine pt coici, constipatie, diaree si o face sa iaba si pofta de mancare. dc nu o hranesti nu va fi nici hidratata. plange cand mananca din cauza rosu in gat, si o doare cand inghite....
eu i-am dat nurofen pe rosu in gat dar era mai mare si avea mai multe kg, si tot nu am putut sa ii dau 2 doze de 2,5 m/zi, doar una singura ca dupa a doua imi voma....dc poti mai redu-i din ce-i dai pt colici, ramai pe unul singur, eu recomand bonisanul si pt ca este din plante naturale
multa sanatate...
tudor_claudia
Postat pe 14 Iunie 2008 08:06
fetele...azi ne-am simtit mai bine.Am mancat aproape ca inainte.Azi noapte mi-a papat cam din 2 in 2 ore cate 40-60 ml si azi la ultima masa mi-a papat 100 ml si la jum de ora mi-a baut 60-70 ml ceai.Intr-adevar...plange si se agita uneori cand papa.Mai ales la san.Da din manute,din picioruse,dar tot ar trage mititica.
MULTUMESC DOMNULUI ca si-a mai revenit.O iubesc atat de mult!
Va multumesc pt sfaturi si pt incurajari.Sanatate puisorilor vostrii.
Pupici.
g_ela25
Postat pe 14 Iunie 2008 19:07
gela, ne bucuram foarte mult sa auzim ca sunteti mai bine :-))...o noapte usoara!
felideni
Postat pe 14 Iunie 2008 21:59
Felicitari pt toti copiii care au terminat scoala si cu rezultate f bune.Georgi, ma bucur tare mult ca sia- revenit Alexia.Noi am avut un week-ent f aglomerat si f tare m-am suparat.Am plecat vineri dupa-amiaza dupa ce s-a trezit Mario la Sinaia.M-am dus la maxi taxi si nici nu am plecta bine din Campina ca s-a orit circulatia.Am innebunit, actualul primar care este si in turul doi acum facea campanie electorala pe strada.Mergea cu peste 200 pers dupa el exact pe mijlocul starzii si noi in urma lor ca dupa mort.Am innebunit, era o caldura in masina de abea puteai respira, Mario nu mai statea, a fost cumplit.Intr-un final am ajuns la Sinaia.Acolo racoare, era asa de bine, am plecat ap[oi la tatal meu la gradina sa vada Mario iepurasii, dar nu am ajuns bine ca a inceput un potop de nu vedeai la 1 m.Norocul nostru a fost ca sora mea sta f aproape de gradina si ne-am dus repede la ea.Am stat acolo vreo 2 ore pana a incetat ploaia si apoi am venit acasa la ai mei.Dimineata am plecat cu Mario la bunucii mei la tara.Ia placut f mult, ii plac animamlele enorm, a stat numai afara.Am revenit la Sinaia pt ca Mario trebuia sa doarma si sa pape, de la tara nu aveam masina directa decat panala la Sinaia, spre Campina nu e.Dupa ce s-a trezit am plecat spre Campina, iesind afara cu Mario din bloc un copil rasfatat se juca cu pistolul de apa, ce credeti fetelor ca mi la stopit direct pe ochi, am innebunut si mama lui era pe geam si nu ia zis nimic.I-am zis copilului ca nu ii e rusine, de ce la udat nu-l vede cat de mic este, asta este lipsa de educatie, la care mama lui de la geam imi zice Ce era sa fie,ce la omorat, e copil si nu si-a dat seama,tot ea era cu gura mare, dar acel copil are 8 ani, deci este destul de mare.Asa ca nu prea mi-a priit plimbarea la Sinaia de data asta ca mi-a mers c-am prost.Pupici.
laura_paisan1983
Postat pe 15 Iunie 2008 10:46
Sanatate multa tuturor copiilor bolnavi.

G_ELA am citit cu stupoare nefericita ta experienta la spital. Si eu zic ca trebuia sa te duci la doctorita si la director sa le arati laptele. Nu se poate asa ceva, daca noi tacem in continuare nu se va schimba nimic in spitalele noastre. Speram sa fie din ce in ce mai bine cu mititica ta.

Noi am venit ieri de la mare. A fost f. frumos, vreme buna. Amalia a fost f. cuminte. Am pus cateva poze.
danyelle005
Postat pe 15 Iunie 2008 12:49
Ma bucur ca a fost frumos, am vazut pozele, sunt super, abea astept sa vad si eu reactia lui Mario la mare.Cum te-ai descurcat cu mancarea pt ea?Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 15 Iunie 2008 22:26
Buna fetelor imi pare rau pt cei bolnaviori si alex a fost cam bolnav a facut alergie la ciupituri .Atentie la copii cand mergeti in parc ,daca sunt alergici la ciupituri sunt o groaza de gaze noi am facu tratament o saptamana.Concediu placut celor care pleaca la mare sau la munte si multa ,multa,multa,sanatate tuturor.pup pe toti.
magdalenatoma
Postat pe 16 Iunie 2008 15:09
multumesc Laura. Noi am stat doar trei zile si i-am facut mancare de acasa, pt ca nu-i place mancarea de la borcanele. Cand vom pleca mai multe zile iau blenderul cu mine.

A facut cineva vaccinul anti-meningita? Vreau sa-i fac si eu Amaliei. Imi puteti da mai multe detalii cum ar fi: pret, la ce varsta se face, cate doze sunt?
danyelle005
Postat pe 16 Iunie 2008 18:54
Danyelle, ma bucur ca va-ti distrat la mare. Am vazut si pozele. Micutei se pare ca i-a placut.Abia astept sa mergem si noi, nu stiu ce o sa fac cu nisipul, ca ea il baga in gurita. Sper sa-i treaca...Referitor la mancare, la noi o sa fie putin mai usor, ca deja incepem sa gustam din toate, dar oricum Chira mananca foarte bine si borcanelele. Asa ca nu o sa am probleme si nici nu o sa fiu nevoita sa ma car cu robotul dupa mine...Noi am facut PREVENAR , pt meningita si altele. O doza costa 340 sau 360Ron, numai stiu exact. Am scris mai multe la pag 16- Cafenea.
chira
Postat pe 16 Iunie 2008 23:24
La noi o sa fie preoblematic cu mancarea la mare pt ca Mario nu papa borcanele.Mario este putin bolnavior, ieri am fost la dr cu el.Ii curge nasucul si stranuta f des.Ii dau nurofen si ii pun picaturele in nas ca sa fie mereu nasul desfundat.Asa nu ia gasit nimic, nici rosu in cat, nici la plamani nu e nimic, mi-a zis ca posibil si de la dinti sa fie mai mucos.Ii ies dintii de sus si e tare marait.Azinoapte mi-a plans f tare, sincer imi venea sa-l imbrac si sa ma duc cu el la spital, dar intr-un final a adormit dragutu la mine in brate.Acum el doarme, e tot marait, nu prea mananca, aseara a baut 70 ml de gris cu lapte unde el papa 200 ml, iar de dimineata f greu si-a baut lapticul.La 10 a papat fructele dar nu toate.Asta e, mai au si zile proaste ca doar sunt micuti si trebuie sa-i intelegem.Nici eu nu sunt ok.Ma doare f tare operatia, fac f mult efort si greseala mea este ca il car pe Mario cu caruciorul in brate prin magazine cand trebuie sa urc la etaj si imi sprijin carutul direct pe burta.Astazi ma duc si eu la dr sa vad ce imi zice ca deja mi s-a invinetit o parte din operatie si s-a umflat.Eu nu prea am avut voie sa fac deloc efort fiind 2 operatii la interval de 7 luni.Ceraziana mi-a fost facut pe aceeasi taietura de la operatia de chist ovarian.Am avut probleme de cand mi-au scos firele ca mi-a plesnit in 3 locuri, eu am fost pansata 3 luni pt ca nu mi se inchidea, nu trebuia sa fac nimic, ei mi-au zis in spital ca nici copilul sa nu-l iau in brate o perioada, dar cum puteam sa nu-mi simt ingerasul in manute.Imi ziceau ca atunci cand alaptez sa mi-l dea cineva.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 17 Iunie 2008 11:22
Laura, sper sa fie doar o mica raceala sau chiar de la dinti, bine ca nu enimic grav. Imi pare rau sa aud ca ia problme cu operatia.
chira
Postat pe 17 Iunie 2008 12:34
Draga Laura,ne pare tare rau ca sunteti bolnaviori amandoi!Noua nici acum nu ne-a iesit dintisorii desi sunt gata sa erupa,dar nu stiu ce asteapta!ne trezim si noi si plangem noaptea si reusim sa adormim dupa ce masam gingiuta cu gel.Cu mancarea iar suntem certate!dar nu-mi mai fac griji ca nu murim de foame!:)noua nu ne place nici un fainos in lapte si nici cereale nu mai vrem sa papam.Poate dupa ce ne ies dintisorii vom avea din nou pofta de mancare.Acum am schimbat si laptele ,n-am gasit nan simplu si i-am luat anti-alergic,dar nu face mofturi,doar ca bea mai putin.Apropo de operatia ta,imi pare rau ca nu e bine!cu siguranta ar cam trebui sa te menajezi mai ales ca nici caruciorul si nici bebe nu sunt usori iar tu din cate am inteles esti si slabuta.Va dorim multa sanatate si sa auzim numai de bine!pupici
bia_kidz
Postat pe 17 Iunie 2008 14:04
Mario e mai bine, parca nu mai e asa de marait,a mancat f bine acum la pranz, tot, nu a lasat nimic in castronel, nasucul inca ii mai curge, cand ii pun sprai humex in nasuc imediat imi stranuta si da tot afara, asta ma bucura ca sa nu ma mai chinui eu cu batista bebelusului.Oricum de dimineata l-am curata cu ea, dar a fost groaznic ca nu mai sta deloc, cum o vede se pune pe burta si ne chinuim f tare sa-l tinem ca sa-l curat.Am vazut ca acum la pranz a stat sa-i pun picaturele in nas ca aseara si azi dimineata tare m-am chinuit.Acum astept sa apara sotul de la servici si sa ma duc eu la dr ca nu mai pot, ma doare f tare operatia.Stiu ca trebuie sa ma menajez, dar eu nu am nici un ajutor.Dimineata sunt singura acasa si eu trebuie sa fac toata treaba.Sotul meu este numai la pranz acasa si de multe ori nici el nu ma poate ajuta pt ca noi avem si un mic chios si trebuie sa se ocupe si de el.Va pupic
laura_paisan1983
Postat pe 17 Iunie 2008 15:36
Sunt f suparata.Mario mi-a facut in seara asta febra.Cred ca e de la dinti ca mi-a facut cacuta de 3 ori si c-am moale.I-am bagat o jumatate de supozitor cu novocalmin si i-am dat nurofen si mi-a transpirat imediat, l-am schimbat, l-am culcat si acum dragutu doarme.Abea astept sa se faca dimineata sa vad daca mai are febra.Daca da ma duc cu el la spital.Am fost si eu la dr si am fost putin chinuita.Nu mi s-a topit un fir uterin si a trebuit sa mi-l scoata, din aceasta cauza mi se umflase operatia si se invinetise.Mi-a facut xilita si mi-a scos firul.Acum sunt binisor, ma supara putin taietura aceea mica, dar sper sa fie totul ok pana la urma.Acum mai important este Mario sa se faca el bine si sa fie de la dinti sa nu-mi fi racit.Stau si ma intreb cum mi-a facut febra cand eu de aseara ii dau nurofen.Va pupic
laura_paisan1983
Postat pe 17 Iunie 2008 23:01
Buna! Imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavi Laura si Mario va doresc insanatosire grabnica noi suntem bine avem deja 8 dintisori asteptam maselute toata ziua stam afara la nisip caci avem in fata blocului si la leagan intram in casa numai sa dormim de multe ori mancam pe afara noi stam la parter si este o zona mai ferita ci multa iarba si pomi cu alte cuvinte pentru copii este super !
si noi deabia asteptam sa mergem la mare anul trecut acea 4 luni si nu am bagat0o in apa decat cu piciorusele caci era apa cam rece .
Acum 2 saptamani am fost la calimanesti la strandul termal si vreu sa va spun ca nu puteam sa o mai scot din apa dadea din maini si din picioare si isi baga capul in apa ca o ratusca! Sambata vreau sa o duc la Ocna , noi suntem din Sibiu dar mi-e frica sa nu se stropeasca sa o usture ochii sper sa reusesc sa o pun intr-un colac pt bebelusi si sa nu ajunga cu mainile la apa sau macar sa tina o pereche de ochelari la ochi caci e foarte sarata apa dar si benefica. O sa va mai povestesc .PUPICI!
georgeta_claudia2000
Postat pe 18 Iunie 2008 23:36
Mario este mai bine, nu mai are febra, nici nasucul nu prea ii mai curge.Cred ca la luat putin vantuletul ca asa e cu vremea asta, acum soare, acum vant.Bine ca si-a revenit.Si eu sunt bine, nu ma mai supara deloc operatia, taietura aceea mica deja s-a inchis, a facut coaja si acum ma mananca.Asa ca suntem bine amandoi.Va pupic
laura_paisan1983
Postat pe 19 Iunie 2008 10:53
Abia mai reusesc sa intru si eu. Toata ziua dupa Chira, care a inceput sa mearga tinuta doar de o mana, si mai are momente cand vrea sa-i dai drumul si la cealalata, cu toate ca nu se tine. Se tine de mobila prin casa, mai ales prin bucatarie, si incearca sa deschida dulapurile, dar inca nu reuseste.Afara alergam dintr-un capat in celalalt al parcului si vorbim intr-una, numai ea stie ce spune, dar ne stie tot parcul.... La noi a fost foarte cald azi, cam innourat, dar nu a plouat, asa ca am stat afara de la 17.30 pana la 21.00.

Asta seara a spus"cau" adica "calu", era la tati in brate, l-a luat de manute si l-a dus la calutul ei, pe care s-a urcat si a inceput sa spuna incontinuu"cau". Il avem de aproape doua luni si cred ca s-a apropiat de el doar de vreo 3 ori.Mai spune "caca" la "gata", "da", "ute" la "uite" si arata cu degetul. si multe altele pe care inca nu le-am deslusit...

Daca ii spui ca nu e voie si ii arati cu degetul ca "nu", tine si ea degetul drept si cred ca ne cearta si ea...

Mancam din ce in ce mai mult, probabil am mai crescut. Sa nu va spun ca acum doua nopti s-a trezit la 4 plangand, de nu stiam ce are sau ce o doare, am incercat de toate si nimic. Intr-un final m-am gandit ca poate ii este foame , i-am facut laptic, 150 ml, pe care l-a baut si cand i-am luat biberonul a venit dupa el cu gurita, si i-am mai facut 90. L-a baut si in 10 minute a adormit.
E prima data cand imi plange de foame, eu nu am stiut pana acum care e plansul de foame. Asa ca am bagat cereale seara, si acum e ok. M-am simtit asa prost cand imi aduceam aminte..., mi-am lasat copilul flamand... Ea mananca seara la 21.30 si pana dimineata la 10-11, decat apa, daca e nevoie. Si asta de pe la 7 luni. Asa ca nu mi-am inchipuit ca ii este foame, decat cand am vazut ca nimic nu o linistea...

Off..., cat am scris...

Va lasa cum...Noapte buna si un somn linistit voua si copiilor vostrii.
chira
Postat pe 20 Iunie 2008 00:34
Mario nu vrea deloc sa mearga de manute.Cu premergatorul alearga toata casa, daca il iau din premergator si il pun sa mearga tinandu-l de manute face 2 pasi pe varfuri si apoi se pune in fund.Nu vrea nici nu-l fortez, o sa-si dea el drumu la mers si fara premergator.El trage de toate sertarele, daca il iau in bucatarie cu mine e pericol, trebuie sa fiu f atenta ca descide sertarele la toate dulapurile.In sufragerie unde sta el mai tot timpul in premergator nu prea are sertare, dar are grija sa traga cartile din biblioteca, daca gaseste ceva pe masa le da pe jos, iar daca prinde vreo hartie pe care am uitat sa o pun undeva unde nu ajunge o papa.Lui ii tine de foame aia.Fetelor sunt putin socata, Georgiana a fost iara la spital cu aia mica si au trimis-o la Bucuresti.Varsa intr-una, ei zic ca nu i se duce mancarica unde trebuie si din aceasta cauza vomita, la buc o sa o investigheze mai bine si vad ce e de facut, operatie sau tratament.E distrusa Georgi, imi este tare mila de ea, eu m-am intalnit cu ea marti cand am fost si eu la dr cu operatia mea si atunci se interna si acum m-a sunat o prietena si mi-a zis de ea ca a trimis-o la buc aseara cu salvarea.E groaznic ca mama sa stai de la 3 saptamani numai cu copilul in spital si acum sa iti spuna ca e posibil sa o opereze pe micuta.Pupici.
laura_paisan1983
Postat pe 20 Iunie 2008 11:22
ne pare tare rau de Georgi si de printesa ei!cand am citit despre problemele ei nu-mi venea sa cred ca un bebe asa de micut sa aiba atat de multe probleme si medicii s-o trateze ca pe o rinita alergica,sau cel putin asa reiesea din tratamentul pe care l-a scris si Georgi.E de-a dreptu socant ca medicii au tratat cazul cu atata indiferenta pana acum.Speram sa nu fie grav,sa fie doar un reflux gastro-esofagian (asa se explica varsaturile imediat dupa ce a papat)dar daca s-au asociat si altele ...saracutele!Le tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine si sa se intoarca repede acasa! cand trece cineva prin astfel de experiente parca ma infior !copilasii nostri nu merita sa treaca prin suferinta si mai ales sa fie tratati cu indiferenta de sist sanitar!Imi cer scuze ca am rabufnit,dar ca mama nu pot sa raman indiferenta!Pupici si multa sanatate la pitici!
bia_kidz
Postat pe 20 Iunie 2008 11:35
ne pare rau atat de tine cat si de mario eu ma uit la bubulina ca ia iesit si ei un dintisor si este atat de maraita dar la ei asta e trebuie rabdare dar la tine este vorba de altceva asa ca ai grija pt ca pot aparea complicatii , eu iti doresc insanatosire grabnica si inca o data ai grija de tine.
maria_adelina26
Postat pe 20 Iunie 2008 12:48
in primul rand sanatate la pitici si mamici ca vad ca si in noi mai da iama cate o raceala sau cine stie ce...
eu sunt un pic suparata.....am fost ieri la cantar ca avem 5 luni si ne monitorizam greutatea...si mi-a laut doar 100 gr...am plecat de acolo, din cabinet si m-a busit plansul pe strada.....nu stiu ce are de nu i-a in greutate, nu tin sa imi i-a 1kg/luna, dau macar juamte din cat ar trebuii...nu 100 gr....
poate o sa isi revina...
inca odata multa sanatate...
tudor_claudia
Postat pe 20 Iunie 2008 14:07
buna claudia! si eu am un bebe de 4 luni si 3 saptamani. doresc sa te intreb ce mananca mamaruta ta? cu ce greutate s-a nascut si cate kg are acum?
felideni
Postat pe 20 Iunie 2008 18:57
Multa sanatate pt micuta Georgianei; imi pare tare rau sa aud ca micuta are atatea probleme. Sa dea Domnul sa fie bine totul.
danyelle005
Postat pe 21 Iunie 2008 10:23
felideni, s-a nascut cu 3100, a mancat numai san pana la 3 luni cand a inceput sa urle la san si nu mi-a luat in greutate. i-am dat mixt pana al 5 luni, desi m-am muls nu mai am lapte...:(,
acum a inceput deja diversificarea si mancam suc de morocv, mar, pireu de mere si ceva caise (dar is cam acre si nu ii plac), cereale, supa ingrosata de radacinoase abia la 6 luni o sa ii bag si pui.....
ca si supliment ii dau nan 1.
am facut si unele prostii, adica am cam fortat-o sa pape dar in ultimele 2,3 sapt nu am mai fortat-o si chiar ma gandeam ca papa mai bine decat inainte si poate a mai luat in greutate.....
acum m-am mai linistit.....mai o prietena al carei baiat de cu 2 zile mai mare ca fica-mea..si in ultima luna nu i-a luat deloc in gruetate.....
tudor_claudia
Postat pe 21 Iunie 2008 14:10
Claudia nu te ingrijora.Mario de la 6 luni pana acum, maine face 10 luni nu mi-a luat decat 400 gr.Am o prietena care are fetita mai mare cu 6 zile decat Mario si de 2 luni nu ia luat deloc in greutate.Eu recunosc ca de la vaccinul de 6 luni nu am mai fost cu el la dr ca sa mi-l cantareasca, iar eu acasa nu mai pot sa-l cantaresc ca nu sta, sa vad evolutia lui de luat in greutate de la luna la luna.Fiecare copil are ritmul lui de a creste si de a lua in greutate.Am incercat azi sa o sun pa Georgiana sa vad ce mai face pisicuta ei mica, dar nu mi-a raspuns, probabil nu putea sa vb.O sa o mai sun maine ca sunt tare curioasa cum se mai simte.Am inteles ca totusi nu se pune problema de operatie, acum sa vadem.Noi nu mai putem de cald, Mario nu mi-a putut dormi la pranz de caldura, aveam 27 gr in casa.Curgeau apele pe el, sunt terminata, nu stiu ce sa mai fac, cred ca am sa plec la Sinaia daca vad ca nu o sa ma mai descurc cu el cu caldura.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 21 Iunie 2008 22:10
buna fetelor!noi ne-am trezit tare devreme si azi,asa ca voi lua deja "cafeaua"!ma uimiti cand vad cate probleme sunt cu luarea in greutate!cand era Bia mai mica si trebuia sa ia cam 750g/luna si imi lua doar 500g,eram la fel de disperata si eu.De cand am diversificat-o pot sa spun ca nu am avut probl,desi mananca putin , asimileaza f bine.Si noi am avut pe la 6 luni o stagnare in greutate,dar a recuperat-o in urmatoarele saptamani!Nici acum nu stam prea grozav,dar cu caldurile astea ,nici noi nu prea putem manca.De cand am vazut-o pe prietena lui Bia ,care e cu o zi mai mica decat ea ca a luat si mai putin in greutate si mamica ei nu-si face probl pt ca e f sanatoasa,am inceput sa multumesc si eu Lui D-zeu ca e sanatoasa!Draga Clau ,fiecare copil are ritmul lui.Si eu la randul meu am fost f slabuta cand am fost mica,dar stai linistita ca acum ma lupt cu cateva Kg ,asa ca cel mai important e sa ne fie copilasii sanatosi!Pupici si duminica placuta la pitici si la mamici
bia_kidz
Postat pe 22 Iunie 2008 08:17
claudia, scuze ca-ti scriu cu intarziere, dar si noi avem probleme cu luatul in greutate, de aceea te-am intrebat ce mancati. noi inca nu am inceput diversificarea, desi mihnea sta in fundulet, se intoarce de pe spate pe burtica, dar pediatrul a spus ca daca doarme toata noaptea inseamna ca se satura cu lapte. eu imi doresc sa nu incep diversificarea pana la 6 luni. dupa cum vezi sunt foarte nulti copii care au aceasta problema...foarte curios!!!in primele 2-3 luni toti bebicii iau bine in greutate si apoi nu stiu ce se intampla??? stiu ce inseamna sa se agite cand il alaptezi ca nu ii vine laptele asa cum doreste (foarte usor). sunt curioasa sa-mi zici cum ia in greutate dupa ce ati inceput diversificarea. parerea mea este ca trebuie sa consulti un specialist in nutritie daca tot asa putin ia in greutate...se poate ca totul sa fie ok sau te poate el sfatui ce regim sa urmezi. mihnea a dat semne ca ar avea alergie la lactoza si proteine din laptele de vaca (intre timp a iesit rezultatul si este negativ) si pediatrul mi-a spus ca trebuie sa incepem diversificarea cu carnita mixata...sa nu uitam ca fiecare bebe este special si ca nu putem generaliza.
ieri am vazut pozele cu fetita ta pe un alt site...m-am inregistrat de curand la un alt forum-mamici ianuarie 2008- si te-am recunoscut. ce mica este lumea! :-))) s-a trezit mihnea, merg sa-i dau titi...va pup si muuuuulta rabdare!
felideni
Postat pe 22 Iunie 2008 09:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SISTEM CARUCIOR QUINNY BUZZ MODEL 2008 + LANDOU. 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
PENTRU ANFLO ALIAS DEEA08 ALIAS BEBE08 ALIAS DDEIUTZZ ETC ETC ETC 3 De la: LauraNicole 18 Februarie 2010 01:27
Hainute de bebe la preturi modice 1-9 lei 1 De la: adelaeu 23 Iunie 2010 18:30
vand carut bertoni star roz nou 1 De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13
HAINUTE IEFTINE SI FRUMOASE! 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
Setari Cookie-uri