Cafeneaua forumului

ruschita, concediu placut si sa veniti cu multe pozeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
felideni, eu nu o sa stau 2 ani acasa, ca nu am casa mea si dc vreau sa o am trebe sa ma intorc mai repede, dar peste un an de zile, nu mai devreme.....oricum e greu..eu dupa ce o adorm nu mai am putere sa fac nimic.....abia astept sa ma culc si eu ca a doua zi o iau de la capat...
iar is suparata fica-mea iar nu prea mi-a mancat azi....s-o trezit la 4 si zic poate ii e foame, nu o vrut, apoi a mancat la ora 8, adorminta ca altfel nu manaca, sa nu va spun ca pana la 4 mi-a refuzat orice de mancare.....pireu de fructe, cereale, laptele....a baut doar ceai.....si a mancat la 4 sa a adormit, ca altfel nu cred ca manca ea...
dar de luni am zis ca nu ii mai dau in timp ce face nani dc nu vrea cand e treza nu are decat....mii ciuda ca se uita la sticla de lapte inghitea in gol si cand i-o duceam la gurita pace sa pape incepea sa urle...
am obosit.....
tudor_claudia
Postat pe 28 Iunie 2008 17:44
ruschita, concediu placut! abia astept si eu! Fetelor, Chira de 3 seri nu-mi mai bea laptele cum trebuie, bea cam 200 ml(in loc de 280 ml), in decursul a o ora..., in doua biberoane..., incerc si cu cereale si fara..., i-am schimbat si laptele..., si nimic... Azi i-am pus in canita, vroia sa bea, dar cand simtea gustul o dadea la o parte. Dar in rest mananca foarte bine, si fructele, si iaurtul si legumele. Numai seara la lapte face figuri. Si mai nou, sunt zile cand se trezeste pe la 5 dimineata si imi arata spre bucatarie. Dupa ce ii dau lapte, adoarme in 5 min. O mai las si maine si cred ca o sa incerc cu alt meniu seara. O sa vb si cu dr. sa vedem ce zice. S-ar putea sa nu-i mai placa laptele, nu stiu ce sa zic.
chira
Postat pe 28 Iunie 2008 23:38
chira, si parerea mea este sa-i schimbi meniul, poate s-a saturat de lapte. in ciuda caldurii de afara, mihnea mananca de trei zile foarte bine. si el se trezeste dimineata la 5,30-6,00 din cauza caldurii. noi, maine plecam in concediu si ne intoarcem numai in septembrie. sa cresteti mari pana atunci si sa ne auzim cu bine! multi pupici la bebici!!!
felideni
Postat pe 29 Iunie 2008 01:09
chira, si al meua facut saptamana trecuta mofturi seara la lapte. eu ii dau inca san, si nu mai vroia sa suga seara, desi in timpul zilei mamanca bine. Daca ii dadeam apa o bea fara rasuflare. Am zis ca e de la caldura, pt ca de 2 zile suge iar bine, chiar si noaptea cand se trezeste. II cumparasem si lapte praf, pt ca credeam ca nu mai am lapte, dar si-a revenit singur. Sper sa fie si la voi ceva trecator.
a1_23
Postat pe 29 Iunie 2008 12:18
feli, concediu placut, multa racoare, relaxare si sanatate la baieti!
a1_23
Postat pe 29 Iunie 2008 12:25
Concediu placut la toti cei care pleaca acum.Abea asteptam si noi sa vina ziua de 22 iulie sa plecam la MARE.Mario a inceput sa se obisnuiasca cu caldura vad.Nu mai transpira asa rau, bubitele au inceput sa-i treca.Am fost cu el la dermatolog vineri si mi-a dat o crema sa-l ung si deja au inceput sa se retraga.Am fost in week-end la Sinaia.A fost asa de frumos, aer curat, racoara, s-a simtit Mario f bine.In privinta laptelui, eu am probleme cu Mario de la 3 luni, i-am schimbat de 3 ori laptele si tot nu mananca cat ar trebui.Asta e, nu am ce sa-i fac daca il fortez mi-l vomita pe tot asa ca ii dau cat vrea el sa bea .Ii mai pun eu in mancarica ca sa ajungem la cantitatea de 500 ml pe zi.pupici
laura_paisan1983
Postat pe 29 Iunie 2008 15:25
concediu placut la mamici si pitici...
laura bea bine 500 ml a mea nu stiu dc bea 400 ml, si are zile cand supravietuieste cu laptele de dimineata si seara...ca in restul zilei de cele mai mutle ori mi=l refuza...dc e adormita mi-l mamanca, dar m-am saturat sa ii tot dau adrmita....de sapt asta care vine nu ii mai dau in timpul somnului....dc a adormit sa ii fie de bine....ea ar trebuii sa pape 5 mese a 180 ,l dar ea doar la 2 mese bea 180, adica seara si dimneata in rest bea ce-l mai mult 120-150 dc e adormita, exceptii rare cand pape 170 ml, si dc e treaza bea 50 ml ce-l mai mult......si imi refuze si altfel de mancare.....nu vrea pireu de fructe, cereale, supa, nimic...inchide gurita.... :(
tudor_claudia
Postat pe 29 Iunie 2008 18:02
concediu placut la mamici,pitici si tatici si sa va distrati de minune.distractie placuta si pupici din partea noastra
maria_adelina26
Postat pe 29 Iunie 2008 22:17
Fetelor da vad ca ati avut spor la scris zilele astea. Dupa cate am citit multe dintre voi aveti probleme cu papica la bebei........imi pare rau sa aud asta si sper sa fie din cauza caldurii de afara. Si Amalia mai face figuri in ultima vreme, ea care de obicei papa tot, dar eu cred ca mai au si ei momente cand nu au pofta de nimic. Noi nu facem la fel? Atata timp cat ei sunt sanatosi nu cred ca ar trebui sa ne stresam atat ca nu ne face bine nici noua si le transmitem si lor starea noastra.
danyelle005
Postat pe 29 Iunie 2008 23:31
Buna seara! Aseara Chira nu s-a mai trezit peste noapte ca sa pape, iar asta seara a baut 250 ml dintr-o rasuflare si inca vreo 30ml peste 10 min. Asa bea ea mereu. Sper sa-si revina si sa fi fost doar ceva trecator. Chira bea 500-550 ml de lapte pe zi.Iar peste zi a mancat foarte bine, mai putin iaurtul cu fructe, pe care i l-am dat pentru prima data . Ea mananca iaurt simplu, dar am zis sa mai diversificam putin, si nu prea a fost incantata, dar o sa mai incercam si maine cu alte fructe.
chira
Postat pe 29 Iunie 2008 23:39
Si eu am zile cand sunt terminata de oboseala, cand imi doresc sa ies in oras linistita cu prietenele, sa am macar o ora sa ma ocup numai de mine, sa merg la cumparaturi si pt mine, sa am o seara linistita numai cu sotul..........si tot asa. De obicei eu sunt singura cu Amalia toata ziua, sotul pleca dimineata si ajunge seara dupa ora 20.00 acasa. De ajutat nu ma ajuta nimeni, adica mai vine soacra cateodata si se mai joaca cu Amalia si mai reusesc sa mai fac cate ceva prin casa........in rest ma descurc cum pot. Cateodata imi doresc sa incep serviciul mai repede, dar apoi ma gandesc cum o sa fac si cu servici , si cu copil si cu treburile prin casa........cred ca o sa fiu si mai obosita ca acum.
Dar apoi ma uita la Amalia si o vad cum imi zambeste ca un ingeras si imi trec toate supararile........si cred ca si la voi e la fel, nu-i asa?
Hai ca v-am plictisit cu prostiile mele.........asa ca va doresc o seara bune, concediu placut la cele care pleaca in vacanta. Pupici la toate.
danyelle005
Postat pe 29 Iunie 2008 23:39
Danyelle, si eu simt cateodata ca numai pot. Iar pe mine cu treburile casei nu ma ajuta nimeni, decat sotul meu cand poate, dar in general este foarte ocupat. Si soacra mea si mama sunt plecate din tara, mama vine de cateva ori pe an, dar pt perioade scurte, doar acum , vara, sta o luna, in rest vine 2 saptamani de sarbatori si cate un week-end, cand i se face dor de Chira. Iar soacra-mea o data pe an. Noi iesim destul de des, mai ales acum, cand e cald, dar tot timpul o luam si pe Chira, trebuie sa stai dupa ea si nu simti nimic. Acum o sa profit, ca o sa fie mai liber sotul meu, si nu o sa mai fiu asa stresata ca nu termin ce am de facut, si chiar o sa fac si lucrurile pe care nu reuseam sa le fac. Eu si la cosmetica cand merg, o iau si pe ea. Singurul loc unde nu o iau este coaforul, dar acolo merg o data pe luna si pentru mine nu e deloc relaxant, ma duc de nevoie. O sa plecam in concediu, iar cand ne intoarcem o sa vina si mama mea si sta toata luna august acasa. O sa mergem si la mare , la noi, si cred ca o sa o luam pe mama cu noi, ca sa mai putem sa iesim si noi seara, mai ales ca noi avem verisori acolo si chiar avem cu cine sa iesim, probabil ca in acea perioada o sa fie si sora mea si alti prieteni. O sa incercam sa profitam, macar atunci. Cu toate ca nu prea imi vine sa o las pe Chira acasa, chiar daca e cu mama, dar acum deja s- a facut mai mare, si este mai usor. Si exact cum ziceai si tu, cand ii vezi pe ei, iti trec toate supararile .
chira
Postat pe 30 Iunie 2008 00:00
concediu placut celor care pleaca acum, abia astept si eu!
chira
Postat pe 30 Iunie 2008 00:01
Concediu placut va dorim si noi celor care pleaca si noi mai avem ceva de asteptat pt ca anul asta mergem in august. dar ieri am fost la Ocna (SIBIU)si i-a placut Dariei si in apa sarata numai ca de 2 ori si-a dus manutele la ochi si m-a mariit putin in rest totul ok iar azi noapte a dormit neintoarsa cred ca o sa mai mergem ca vad ca ii face bine apa sarata .
ieri m-a surprins si cu mancarea cel putin aseara cand am ajuns acasa nu se mai satura desi mancase la 15 ciorbita pana sa plecam acolo un danonino gigantino si o prajiturica poiana iar seara de obicei manca numai lapte dar aseara i-a golit farfuria fratelui ei .SUPER MAI MERGEM DACA MANANCA SI DOARME BINE ! caci nu sunt decat 22 de km pana acolo.
georgeta_claudia2000
Postat pe 30 Iunie 2008 08:18
geogeta mi-ai dat o idee super....eu abia asteptam sa merg la mare, poate, poate isi schimba Daciana pofta de mancare, dar am uitat complet de ocna sibiului. vroiam sa te intreb e apa curata? e ok? ca crede-ma cum ne-am luat masina mergem....cred ca de cateva ori inainte sa mergem la mare.....dc zici ca a fost obosita si i s-a facut si pofta de mancare......oauuu...nu m-am gandit pana acum.....vedeti de aia va iubesc eu pe voi imi dati idei super...
apropo de curatenie la mine in casa e debandata totala.....soarca-mea nu vine pe la noi iar maica-mea e plecat din tara vine in august dar o sa fie mai mult plecata la tara si trbee sa fac curat pana vin ei ca de e casa lor....dar o sa dea d-zeu sa imi iau si eu casa...ca is satula....
daciana sta cuminte de obicei dimineata, dar atunci imi revin eu dupa ziua trecuta, si a descoperit statul in fundulet....si trebe sa ii acord din ce in ce mai mult timp. ma mai ajuta sotul cand vine de la munca dar si eu vine obosit......asa ca....soacra-mea nu trece pe la noi o mancam..asta e concluzia la care am ajuns eu cu sotul, ca ultimele 2 dati cand o venit a stat juma de ora timp in care doar cu Daciana a stat si se apucase sa ii vb in soapta..ceea ce m-a enervat la culme si se poate cu ea ca cu un bibelou nici in brate nu stie sa o tina...si mi-e nu-mi palce deloc cnad vine si cand mi-o i-a in brate sunt eu agitata se agita si fata......si dupa ce pleaca trebe sa am linistesc eu sa o linistesc si pe ea...noi avem razboi neeclarat intre noi..adica ne vb vrumos dar nu ne suportam reciproc asa ca evit sa ma duc la ea, si dc nu vine pe la mine nici nu ma supar.......
dc as avea pe cineva care sa imi stea cu piticu cateva ore pe zi in timp ce eu imi fac treaba ar fi super....dar asta e.....
tudor_claudia
Postat pe 30 Iunie 2008 08:46
Fetelor, eu sunt tare suparata.Aseara cand i-am facut baita lui Mario am vazut ca are ceva alb la putica, m-am dus repede in camera dupa ce i-am terminat baia sa-l curat acolo dar nu am reusit.Nu se lua, a plans dragutu de nu mai putea, am plans si eu.DE DIMINEATA CAND S-A TREZIT M-AM UITAT IARA LA PUTICA LUI SI NU MAI ERA CHESTIA AIA ALBA, SE SPARSE-SE SI CURGEA UN LICHID URAT DE ACOLO, IMEDIAT AM PLECAT CU EL LA POLICLINICA, DAR CULMEA NU A VENIT DOCTORITA.A TREBUIT SA MA INTORC ACASA SA-I DAU PAPA SI SA-L CULC.ACUM ASTEPT SA SE TREZEASCA SI SA MERGEM IARA.M-A SPERIAT TARE RAU ASISTENTA CA MI-A ZIS SA-L VADA DOAMNA DOCTOR DAR CREDE CA MA TRIMITE CU EL LA CHIRURGIE SA MI-L CURETE ACOLO, EA ZICE CA S-A STRANS SECRETIE SI DE ACEEA A FACUT CHESTIA IAIA.SA-I FAC MEREU PUTICA LA BAIE, DAR EU I-O FAC.NU STIU CE SA MAI ZIC, IMI VINE SI ACUM SA PLNG CAND MA GANDESC PRIN CE CHINURI VA TRECE PUIUTUL MEU.PUPICI
laura_paisan1983
Postat pe 30 Iunie 2008 11:14
laura, te cred ca te-ai speriat, dar stai linistita. O sa-i dea acolo cu ceva dezinfectant si o sa o continui si tu acasa, atata tot, nu-ti imagina cine stie ce daca ti-a zis de chirurgie.
a1_23
Postat pe 30 Iunie 2008 12:31
claudia, incearca sa-i dai mancare de la borcanele (daca nu i-ai dat deja) si altfel de laptic (milumil e cica mai bun), eventual altfel de tetina. Zic si eu... probabil tu le-ai incercat pe toate. Daca papa dormind, da-i asa... asta e... o colega de-a mea a avut o fetita care tot asa nu manca, 50 - 70 ml la o masa, analizele bune, s-a banuit reflux gastro-esofagian, a facut si un tratament de proba, tot asa a continuat sa pape si acum cand are 1 an si ceva, e slabuta, dar e vioaie... Nut-ti zic asta ca sa nu mai cauti solutii sa o faci sa manance, ci sa stii ca mai sunt si alti copii care nu papa cand is mici (cu toate insistentele) si totusi cresc ei mari
a1_23
Postat pe 30 Iunie 2008 12:46
Dragii de voi Laura!Asa cum a zis si boaba,nu te necaji ca totul va fi bine!e drept ca noi ne impacientam ori de cate ori puiutii nostri prezinta cate ceva mai ciudat.Sanatate multa!
bia_kidz
Postat pe 30 Iunie 2008 13:56
Draga Clau sa stii ca nu-i o idee rea sa mergi cu ea la ocna mai ales ca aveti si cu ce!Eu nu am carnet,iar sotul meu lucreaza pana tarziu si chiar si la sf de saptamana,ca altfel cred ca tot a doua zi am merge la munte.Noi locuim la 8 KM de Oradea si nu avem decat Felixul f aproape si e cu apa termala.Si noi am fost doar la nasa joi si sincer iti spun ca doar schimbarea mediului a facut-o sa pape mai bine,desi sta tot la curte ca si noi.Draga mea ,si noi am incercat tot ce mi-a trecut prin cap si tot degeaba.Asa e constitutia lor si nu putem s-o schimbam,doar s-o mai stimulam .Mama imi zice ca asa am fost si eu pana la pubertate-certata cu mancarea!Sunt zile cand mananca f bine ,iar altele aproape deloc.Si noi facem nazuri acum la tetina,pt ca ne-a iesit un dintisor si am fost nevoita s-o inlocuiesc pe cea uzata,asa ca refuza sa pape laptic cu alta tetina,dar asta e !cand i-o fi f foame sunt sigura ca va papa si cu cea noua.Multa sanatate si concediu placut la toata lumea!
bia_kidz
Postat pe 30 Iunie 2008 14:08
laura linisteste tu in primul rand orice e se va rezolva stiu cum e sa te sperii pe asa ceva, eu m-am sperita ca nu i-a cazut tot buricul am intrat intr-o panica de nu m-am vazut.....ma tot simteam vinovata....
fetele am incercat : milumil, 1 si 2, nan 1, laptele meu..si tot nu vrea......sa vedem poate trecerea la nan2 o sa fie ok si o sa mi-l accepte....sper, ma gandesc sa incerc si humanna. milumil e fff dulce ca eu le-am gustat, dar tot mi-l refuze, nan e ok adica seamana la gust cu al meu, si tot il refuza uneori.....
sincer nu stiu ce sa mai zic, si eu era slabuta cand am fost mica, pana pe la 12 ani, si zice mama ca se chinuiau cu mine sa mananc....acum sa vedem dupa amiaza mergem sa vedem rez analizelor......
sper sa fie bine
tudor_claudia
Postat pe 30 Iunie 2008 16:35
Multumesc mult pt incurajari.Am fost cu el la policlinica, mi-a zis ca nu este nimic grav, s-a adunat secretie, eu trebuie sa-i decalotez mai mult putica.Mi-a spus sa-l spal f bine cu rivanol dupa baita, mi-a dat un unguent sa-l ung, un antibiotic si un siropel.L-am chinuit putin cand am ajuns acasa ca a trebuit sa-l curat bine, s-a trezit acum 10 min, cred ca facea pipi si-l durea ca l-am luat in brate isi freca f tare poiciorusele, dar a adormit imediat.Sper sa se rezolve repede aceasta problema.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 30 Iunie 2008 16:49
ne pare rau pt mario dar asa sunt baietei putin mai sensibili asa ca va dorim insanatosire grabnica si multi pupici de la noi
maria_adelina26
Postat pe 30 Iunie 2008 17:51
Va multumim mult.Am facut baita, l-am spalat bine cu apa si sapun acolo, l-am sters cu rivanol, l-am uns, a plans putin, dar sper ca totul sa fie ok si sa nu mai dureze mult usturimea.Este locul f f f sensibil si plange dragutu cand face pipi.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 30 Iunie 2008 22:40
pupici pt mititelul de Mario; speram sa treaca repede.
danyelle005
Postat pe 30 Iunie 2008 22:51
buna fetelelor!
Am revenit si eu!Am fost din nou la spital cu Alexia.Initiam m-am internat tot la campina la spital.....dupa ce vfetita mea vomita de 8-10 ori pe zi si facuse febra 38/5.Dupa 2 zile de spitalizare la Campina ne-a trimis la Bucuresti la Budimex.
Aici mi-o indopau cu antibiotice.Sa nu va spun cat mi-au chinuit-o sa ii bage branule.Ce am patit prima data cand am fost internata aici a fost pistol cu apa rece.A doua oara am fost externata din greseala de o asistenta idioata care incurcase copii.........asta dupa ce doctorita vorbise sa plec dimineata la 5 cu salvarea la Bucuresti la Budimex si imi facuse programare acolo.Asistenta mi-a zis ca doctorita luase decizia finala sa merg cu masina pers la bucuresti.......ca mi-a facut programare la dr Stanciu,dar nu poate sa-mi dea salvare.......Mi-a dat biletul de transfer catre budimex si i-a facut o ultima injectie fetei in barnula si i-a scos branula.
La cateva ore m-a sunat doctorita acasa disperata (dupa ce sunase pe la doctorita mea de familie sa-mi afle numarul),sa ma roage sa ma intorc in spital ca asistenta incurcase cazurile.
Asa ca m-am intors in spital cu bagaje si cu copil.........mi-au chinuit-o o ora sa-i bage alta branula(nu exagerez..........o ora intreaga),in final au chemat o alta asistenta de acasa care era mai priceputa sa ii puna ea branula,mi-au bagat-o toata noaptea la perfuzie si dimineata am plecat la Bucuresti cu salvarea.
Acolo a fost cu totul altfel.Nu mi-au chinuit-o si i-au aflat imediat diagnosticul.Nu i-au administrat nimic inainte de a-i afla diagnosticul,nu ca la campina.........baga la antibiotice in ea.
Micuta mea avea hemoragie intestinala.......Are intoleranta la proteina laptelui.Acum mancam lapte de soia de la humana,care miroase oribil......In afara de asta are si suflu sistolic la inimioara,dar asta se poate rezolva in timp.A ramas mititica cu un reflux gastro-intestinal si pt asta i-a dat niste pastile..Motilium.........care i-au facut rau si nu i le-am mai dat.Tot la bucuresti la eco la stomacel unde s-au vazut peretii stomacelului subtiati.Am vazut multe cazuri grave la Bucuresti..........e dureros!Sa-i multumim Domnului ca avem copii sanatosi.........problemele noastre curente sunt mizilicuri fata de ce boli am vazut acolo.
Bebelusi de 2 luni suferise deja 3 operatii.........copii bolnavi abandonati de parinti.....dureros.
Acum este mai bine bubulina mea.......a inceput sa-si revina cu mancarica si a inceput sa ia in greutate.
Gata va las ca mi se inchid ochii.....
Sanatate la copilasi!
Pupici pt mamici.
g_ela25
Postat pe 1 Iulie 2008 00:13
Buna fetelor! G_ela ma bucur ca bubulina ta e mai bine iti trebuie mult curaj sa infrunti realitatea din spital eu sincer nu am stat in spital decat cat am nascut adica 4 zile cu Cosmin si 3 zile cu Daria.
Laura si eu am patit cu baiatul acelasi lucru dar avea vreo3 anisori dar tot asa numai a trebuit sa il curat cateva zile si dupa aceea desfacut mai bine la baie .nu te speria !
Claudia da intradevar Daria mananca mult mai bine decand am dus-o la OCNA la CALIMANESTI si doarme mult mai bine poate si fetitei tale ii trebuie o schimbare eu nu cred ca laptele e de vina pt ca acelasi lucru l-am patit si eu dupa laptele de mama care sincer nu stii exact cat mananca desi Daria nu a supt decat 1 luna i-am dat nan caci auzisem in maternitate ca milumil ar contine mult zahar si se ingrase foarte tare bebelusii , desi la baiat i-am dat si nu s-a ingrasat deloc.Dupa o luna de nan crezand ca nu ii place laptele caci manca foarte putin i-am dat milumil dar aceeasi problema a mancat mai bine cateva zile dupa care la fel iar de la 6 luni am trecut pe lapte de vaca MILLImai intai cu 1,5 grasime apoi in amestec cu 3,5 apoi am facut abonament la cineva si imi aduce acasa si acum la 1 an si 4 luni Daria mananca cel mult 400 ml de lapte pe zi(asta in cazurile fericite)dar ii mai fac o budinca sau taietei cu lapte sau cereale aseara i-am dat cereale si cand s-au terminat mai cerea una . cand mai vrea zice UNA .
Referitor la apa de la ocna nu stiu daca ai fost vreodata la ocna lac cu apa sarata este natural si inconjurat de pomi si iarba nu este indiguit numai bazinul pentru copii este facut restul sunt naturale iar la margine unde stau foarte multi oaneni este putin mai murdar caci intra cu nisip sau sunt lacurile cu namol care sunt foarte bune eu nu am bogat-o pe Dari caci stropeste peste tot .dar langa lacuri este strandul tot cu apa sarata care este mai curat si are apa calda la dusuri noi de obicei nu facem dus acolo caci in 25 de minute ajungem acasa dar daca esti mai de departe ....o sa fac niste poze sa le pun sa le vezi . tu de unde esti ? mai vb daca vrei sa vii . eu am fost duminica dar era foarte aglomerat dar noi mergem si in cursul saptamanii atunci e super!
georgeta_claudia2000
Postat pe 1 Iulie 2008 09:02
Nu ma mai sperii.Imi este totusi f mila de el ca mai plange cand face pipi.A plans f mult azinoapte.Se punea pe burtica, isi ridica funduletul si-si freca piciorusele.Mi-a fost o mila de el ca imi venea sa plang si eu el.L-am luat in brate si dragutul si-a pus caputul pe umarul meu si asa a adormit.Acum sa vedem diseara cand iara am sa-l spal bine acolo si am sa-l ung cu crema daca o sa-l mai supere cand va face pipi.De dimineata cand l-am pus pe olita nu a plans cand a facut.pupici
laura_paisan1983
Postat pe 1 Iulie 2008 11:06
ela, imi pare rau de ce anume ai patit sincer...sper ca Alexia sa se faca bine si sa nu mai patesti asa ceva, stiu ca unele spitale e crima si pedeapsa ce e in ele, nici in BV nu e ff bine dar am ajuns sa cunosc bine o dr de acolo si stiu ca dc am cumva probleme cu fata am cu cine vb. pupacesc pe Alexia
georgeta_claudia, tiza mea....nu pot venii in timpul sapt sunt din BV nu fff departe de sibiu si nu pot merge decat in weekend ca trbe sa venim cu masina si cum abia am reusit sa ne luam o masina....aveam doar una :D. sotul nu se poate invoii de la munca in timpul sapt si in concediu vream sa mergem si la mare si mai avem cate ceva de facut, pe ici pe colo, eventual dc ne permitem poate venim cateva zile dar asta in augost dupa 15. eu vreau sa o bag pe dacinana un pic in apa ca are pielea ff sensibila si cred ca i-ar prinde si bine si mine mi-ar prinde bine la sinusuri, la genunchi si la ovare, ca ma omoara...oricum stiu ca e buna la toata lumea....
pupici la pitici si mamici
tudor_claudia
Postat pe 1 Iulie 2008 11:58
imi pare rau pt bubulina ta si ma bucur ca sunteti mai bine. pupici de la noi
maria_adelina26
Postat pe 1 Iulie 2008 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand decoratiuni de tot felul http://s583.photobucket.com/albums/ss274/galmariatunde/?newest=1 1 De la: pinky 15 Octombrie 2009 11:14
Un Mos Craciun special pentru copilul tau! 3 De la: ninuta 24 Noiembrie 2008 15:03
va rog ajutati-ma!!! 268 De la: Alexandrescu_Ana_Maria_1 25 Septembrie 2015 11:42
Lectii de PIAN, CHITARA, CANTO, VIOARA SI PICTURA la ClubuldeMuzica.ro 1 De la: clubul_de_muzica 6 Februarie 2015 17:58
Scaun de masina bb 3 De la: rosculetmarieta 30 Mai 2008 06:59
Setari Cookie-uri