a mea a inceput sa se impinga in picioare pentru a ajunge la diferite jucarii sau obiecte din jurul ei... ADMIN super faina e interfata acum....e chiar foarte bine realizata si putem folosi si emotion icon-uri...uraaa ma rog aici mai e de lucru, ca dau sa se adauge si imi adauga link-ul nu emotion icon-ul.... |
||
tudor_claudia Postat pe 2 Iulie 2008 15:19 |
||
---|---|---|
Bravo Daciana!In curand o sa mergi si tu dupa mama la bucatarie cum face Bia. Noi am fost tare nerabdatoare sa mergem,desi mergem mai mult de-a buselea.Va pupicim |
||
bia_kidz Postat pe 2 Iulie 2008 15:42 |
||
bia sa sti ca fica-mea ma uimeste pe zi ce trece sincer....raman masca cam la 2, 3 zile, ce repede isi insuseste cate ceva....cel putin cu statul in patru labe am ramas masca initial am zis ca vrea sa se intoarca de pe burta pe spate, ca asa facea, da de unde ea ramanea asa si se enerva dc ii tii capul este super fericita, mai trebe sa invete sa sa se sustina in maini....incepe sa devina mai iute pe zi ce trece..... |
||
|
||
tudor_claudia Postat pe 2 Iulie 2008 16:45 |
||
nici la mine nu merg icon-urile, dar imi place cum arat forumul acum; felicitari administratorilor. | ||
danyelle005 Postat pe 2 Iulie 2008 19:35 |
||
Pe Mario astazi l-am gasit cand s-a trezit in fundulet.Am ramas masca, el se chinuia f tare sa se ridice de pe spate in fund, daca era putin rezemat de ceva se ridica, dar altfel nu.Nu mai sta incaltat pe strada, orice i-as da in picioare se descalta.Daca nu poate sa se descalte frecandu-si picioarele, pune frumos mana isi desface scaiul sau siretul si scoate din picior si ii areuna, asa ca de 2 zile stam in sosete afara.Nu era de-ajuns ca nu mai tine nimic pe cap, acum nici incaltaminte nu mai vrea.Si-a revenit cu putulica, cand face baie, f putin plange cand il spal acolo, cred ca mai mult frica sa nu fie iara chinuit ca nici nu ma apropii bine de putica lui ca si incepe sa planga.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Iulie 2008 22:34 |
||
http://www.kidz.ro/comunitate/forum/post_reply/22.html# http://www.kidhttp://www.kidz.ro/comunitate/forum/post_reply/22.html# http://www.kidz.ro/comunitate/forum/post_reply/22.html#z.ro/comunitate/forum/post_reply/22.html# |
||
georgeta_claudia2000 Postat pe 2 Iulie 2008 22:36 |
||
Fetelor, sa vedeti cand o sa mai creasca, ce o sa va mai minunati de ei. O sa faca de la o ora la alta, lucruri pe care nu reuseau inainte. si eu ma mir de Chira... Noi avem un vocabular din ce in ce mai bogat: in afara de ma-ma, ta-ta, ete =uite, mai spunem: "tati", "papu" care inseamna bunic, dar la noi asa se spune; " teti" - adica matusa, dar asa e la noi,; "ata"- adica asta, "bavo"= bravo si batem si din palme, "au","apa" si la lapte la fel ; "pa-pa"- cand o pun in scaunul de masa, "pa" si face cu mana(asta face mai demult, dar acum tot timpul); "ana" = o fetita din parc, si altele pe care nu mi le aduc aminte acum si multe pe care nu le pot reproduce. Incearca sa se ridice singura de jos, fara sa se sprijine, dar inca nu ii reuseste, si este foarte incantata de ceea ce vrea sa faca. Azi am fost cu ea la politie , ca trebuia sa-i ridic pasaportul, si am fost fara carut, ca nu am cum sa urc cu el, ca asa e la noi... La dus, am mai luat-o in brate, ca ne grabeam, dar la intors am facut cam 30 min, drum de 2-3 min. daca mergi singur.Toate treptele, bordurile, gropile erau ale noastre. Am urcat treptele de la politie de 3 ori, si a trebuit sa o iau in brate ca sa plecam. Cred ca am descoperit care ar fi problema cu laptele, s-ar putea sa nu-i placa cel de la Brenac. Asta seara am patit la fel, si intr-un final i-am facut formula si l-a baut pe tot. O sa vedem ce o sa-i dam acum, trebuie sa studiem. Probabil ca il bea doar cand ii era foame mai rau, ca alta explicatie nu am. |
||
chira Postat pe 3 Iulie 2008 01:07 |
||
gela, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. cand veti fi refacute, va asteptam, mai des, sa ne povestiti cat mai multe despre voi. | ||
chira Postat pe 3 Iulie 2008 01:11 |
||
Buna!si Daria vorbeste din ce in ce mai mult acum ne zice mami si tati ieri cerea "opatita "(lopatica) , la sanda ii zice "adaua", la papuci "papusi"si multe altele deja incepe de zice cuvinte mai grele e drept ca saptamana viitoare face 1 an si 4 luni! . Claudia am pus cateva poze de la Ocna ! noi mergem de cateva zile (3) dar plecam pe la 16 dupa ce se trezeste Daria si ne intoarcem la 20 e super ii place si pe plaja se joaca cu nisip deja cred ca s-a bronzat putin . |
||
georgeta_claudia2000 Postat pe 3 Iulie 2008 08:20 |
||
Salut. Amalia se tot chinuie de cateva zile sa mearga de-a busilea, dar ii e frica (sau lene), sta in manute si impinge de fundulet dar nu vrea sa il ridica decat f. putin si apoi cade pe burta. Dar o amuza tare chestia asta ca are ce rade. La voi cum merg iconitele astea ca eu nu reusesc sa pun? Azi am fost si noi la plaja si se ducea numai la nisip, il baga in gura, s-a mozolit toata. |
||
danyelle005 Postat pe 3 Iulie 2008 15:36 |
||
Nici Amalia nu sta cu papuci in picioare, de multe ori o scot desculta ca si asa e cald afara. | ||
danyelle005 Postat pe 3 Iulie 2008 15:37 |
||
fetele, la mice fica-mea nu sta cu sosete in picioare ma gandesc cu teama ca nu va sta nici cu papuci..inca nu am incaltat-o nu vad rostul si ei ii place ff mult sa isi simta picioarele libere se impinge cu ele in ce apuca si isi resfira degetelele..de iti vine sa o mananci.... georgeta cred ca samanta sau dc nu duminica vrem sa mergem la ogna..poate ajungem. da trebe sa plecam devreme si sa ne intoarcem tarziu..... http://www.kidz.ro/comunitate/forum/modifica_post/3768.html# |
||
tudor_claudia Postat pe 4 Iulie 2008 09:16 |
||
Nici Mario nu merge deabusilea.La fel face si el, se pune pe burta si isi ridica doar funduletul.L-am invatat stea si in genunchi dar nu vrea, imediat se lasa jos.Pe el nu-l amuza chestia asta, chioar se enerveaza, se taraste in spate si incepe sa planga Nici el nu mai sta deloc incaltat.Nici macar in casa cand il pun in premergator ii dau niste papucei de panza ca sa nu fie direct in sosetica pe gresie daca vine pe hol sau in bucatarie.Face ce faces i ii gasesc papucii prin casa.Daca reuseste isi scoate si sosetelele.Nu stiu, cred ca de caldura nu suporta nimic in picioare ca vad f multi copii care merg afara in carucior cu labutele goale pt ca nu stau incaltati.Pe Mario am renuntat sa-l mai incalt cand ies afara pt ca trebuia sa fiu mereu atenta la piciorusele lui sa vad cand s-a descaltat ca nu cumva sa-i pierd vreun papucel.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 4 Iulie 2008 11:31 |
||
laura ma inteles ca prima data asa fac merg in spate ca racii deoarece nu reusesc sa isi coordoneze bine picoarele. eu ma uit la Daciana, vrea sa apuce o jucarie cu mana dar o loveste cu spatele palmei si o departeaza de ea sau o da jos si se enerveaza, da i-o pun mai in fata...o apuca, deci inca nu isi coondoneaza bine mainile...incet incet...si fica-mea ca sa ajunga la o jucarie mai departata se suceste de pe spate pe burta si inapoi pana ajunge langa ea, dc se impinge in maini ajunge in spate si nu ii convine... http://www.kidz.ro/comunitate/forum/post_reply/22.html# http://www.kidz.ro/comunitate/forum/post_reply/22.html# |
||
tudor_claudia Postat pe 4 Iulie 2008 15:04 |
||
nici andrei n u sta incaltat cat timp e in carucior dar daca ne plimbam pe jos de manute sta incaltat... fetelo vrea sa va spun ca andrei deja merge singur de la 11 luni...putin ne mai dezechilibram dar mergem...o sa postez si niste poze cu el...va pupam pe toti si sa auzim numai de bine! | ||
violeta09_kidz Postat pe 4 Iulie 2008 17:54 |
||
Bravo Andrei.A inceput si Mario sa mearga tinut de manute, dar nu f mult.Merge ce merge si se pune in fundulet.Deja nu-l mai pasioneaza asa de mult premergatorul, are f multe jucarii si mai mult prefera sa stea intins pe covor si sa se joace sau la balcon sa strige la copii.Este tare simpatic cand stau cu el pe balcon si cum vede un copil incepe sa bata din palme si sa trica aaaa aaa aaaa si copiii il striga si el nu mai poate de fericire.Afara daca sta langa un copil rade la el ce rade si apoi trebuie sa-i faca ceva, ori sa-l traga de par, ori de tricou.Eu ies afara cu el cu caruciorul cu o mamica care are o fetita cu 4 luni mai mica decat Mario si e prapad cand ajunge la caruciorul ei o trage de picior, se infige in caruciorul ei.Astazi a prins-o de picior si vroia sa il bage in gurita.Este un nazdravan.Trebuie mereu sa fiu pe faza ca intr-o fractiune de secunda se infige in ea, mai nou daca e in rochita ii ridica si fustita. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 4 Iulie 2008 22:16 |
||
buna fetelor! claudia sa stii ca azi a plouat la sibiu si o ploaie foarte rece sper doar sa se indrepte vremea daca vreti sa veniti la ocna.nu stiu daca acolo a plouat .a zi am vrut sa mergem si noi dar...... pupici |
||
georgeta_claudia2000 Postat pe 4 Iulie 2008 22:45 |
||
bravo mario...incet incet pana ajungeti sa o luati la fuga... | ||
violeta09_kidz Postat pe 4 Iulie 2008 23:13 |
||
In curand o sa o luam si la fuga.Si acum daca vrea sa mearga el la ceva anume neaparat se pune pe varfuri si alearga, numai ca i se incruciseaza piciorusele si se impiedica.Toate au un inceput.Sper sa-si dea cat de curand drumu si la mers singur.Pupici. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 5 Iulie 2008 10:28 |
||
Buna fetelor!Felicitari Mario!E drept ca aproape toti copii au tendinta sa mearga de-a buselea cu spatele o vreme,dar isi revin repede.Bia a inceput sa mearga de-a buselea inainte de 6 luni cu o saptamana,dar desigur cu spatele,dar dupa vreo 2 sapt de chin(se enerva ca nu ajunge la jucarii ce se indeparta tot mai mult de ele )a inceput sa mearga in fata,la inceput se impingea,mai apoi s-a ridicat in "patru labe".Noi mergem in picioare sustinute,dar prefera sa mearga pe langa orice obiect mai inalt decat ea,de una singura.E copil cu personalitate,ce mai! Cand vrea sa ajunga repede la ceva se lasa pe jos si merge de-a buselea ca are viteza! .Am fost plecate aseara la o prietena ce are un baietel de 3 ani si "am luat bataie" ca l-am tras de par si i-am bagat degetelele in ochisori.Deci nu numai Mario e "bataus"! Noua ne-a iesit si al doilea dintisor si acum muscam! Multa sanatate si pupici! | ||
bia_kidz Postat pe 5 Iulie 2008 11:02 |
||
Buna ! si noi ne laudam azi cu o maseluta . iar de mers daria a mers la 10 luni dar a fost mai greu pana a invatat sa cada caci nu stia sa se lase in fundulet . cum e vremea la voi? aici e urat bate vantul si e cam rece dupa ploaia de aseara asa ca stam pe acasa |
||
georgeta_claudia2000 Postat pe 5 Iulie 2008 16:56 |
||
felicitari daria esti o fetita curajoasa andrei stie sa se puna in fund dar se mai dezechilibreaza! | ||
violeta09_kidz Postat pe 5 Iulie 2008 19:51 |
||
La noi este f cald.Astazi am fost la farmacie ca sa-i iau lui Mario crema pentru protectia razelor solare.Sta ca un catelus in carucior si l-am scos afara ieri intr-un costumas cu maieu si pantalonasi scurti si era tare rosu pe umeri.Asa m-am speriat cand l-am vazut ca am zis gata sa vezi usturime.Spre surprinderea mea nu cred ca la usturat pt ca il tot mangaiam pe acolo si nu zicea nimic.Eu pana acum il scoteam in tricou si era bronzat doar de la cot in jos si am zis sa-l scot si in maieu ca sa se bronzeze toata manuta, dar probabil a fost pielea mai sesibila acolo de s-a inrosit asa de rau.L-am uns in farmacie cu crema si daca il vedeati ce statea si mai dadea si el cu manuta, ma ajuta si el.Astazi s-a ridicat singur in picioare in patut.L-am lasat in picioare cat m-am imbracat eu ca sa iesim afara, el s-a intins dupa o albinuta de la carusel si a cazut.A tras perna de la gratelele de la pat, s-a aprins de gratele si s-a ridicat.I-am zis bravo mami vezi ca poti ca pana acum cand cadeai incepeai sa plangi ca sa te ridic eu si era asa de fericit ca l-am felicitat. pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 5 Iulie 2008 22:27 |
||
Da Violeta este intradevar curajoasa la mersul in picioare dar de-a busilea merge doar de 1 luna cand cadea tipa sa o ridice cineva doar acum a invatat sa mearga dar sa se si ridice singura.Va pup dulce! | ||
georgeta_claudia2000 Postat pe 5 Iulie 2008 22:36 |
||
Mario de dimineata a facut f multa gimnastica.L-am pus in patutul lui in picioare ca sa fac patul nostru si ce credeti ca a facut timp de 15-20 min.Se arunca in fund se prindea de gratele, iar se arunca, iar se prindea, de multe ori pica chiar pe spate, se ridica in fundulet si apoi in picioare.La un moment dat era transpirat in caput de cat efort a depus.Am vrut sa-l iau de acolo si a inceput sa planga.L-am pus din nou si acelasi lucru facea.Radea de mama focului cand cadea in fundulet si apoi cand se ridica eu ii ziceam bravo si el isi dadea drumu la manute si batea si in acelasi timp si cadea ca nu-si poate tine echilibru f mult in patut.Daca il pun pe jos sta netinut de manute vreo 5 sec.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 7 Iulie 2008 10:27 |
||
buna fetelor, ne-m intors si noi ieri de la valcea. nu a fost el chiar concediu-concediu, in sensul ca am fost doar eu cu bebe (sotul nu a putut sa isi ia liber, si nici ai mei nu au stat acasa ci au mers la serviciu, asa ca in afara de mancare si curat, tot eu le faceam pe toate, plus ca fiind teritoriu strain , trebuia sa il pzesc pe bebe de colturi, prize, toate jucariile si bilutele sorei mele aruncate peste tot etc, dar per total a fost ok. nu avem ff multe poze (ca aparatul ii trebuia sotului la serviciu, dar am facut cateva cu tel, o sa le posetz mai pe seara). Lui andrei i-a placut afara mult, dar nu puteai sta mult pt ca era si acolo ff cald (ar fi fost bine de mers in padure dar unde sa ma duc singura cu bebe si carutul in padure in poienita??), in schimb am constatat ca de cate ori plecam cu el pe undeva nu mananca nimic decat san. Acuma drept e, am impresia ca ii dau si 2 canini, am vb cu dr si a zis ca poate sa il tina si o luna jumate faza cu apa-lapte-apa-lapte (ca altceva nu vrea sa pape), si sa nu imi fac griji, mai avea si o diaree (poate tot de la dinti, nu stiu), i-am dat 4 zile enterol si ieri cand am ajuns acasa a facut mai gros, suntem pe drumul cel bun. G_ela, imi pare rau sa aud de bebelina prin ce a trecut, cunoastem si noi prostia omeneasca a asistenteor de la spital (doctorii sunt ok dar asistentele ... vai de capul lor), sper sa va faceti bine repede-repede. Noi de 10 luni facem poteca la gr alexandrescu, am zis ca mergem acolo in tabara la intervale regulate, e frumos acolo sunt copii multi etc (trebuie gasita o prezentare vesela si incurajatoare nu?) Initial ma gandeam ce ghinion si ce napasta asupra noastra, dar cand am vazut copii bolnavi de cancer, altii de la casa de copii, altii de trebuia sa le extirpeze cate un organ etc, am zis doamne multumesc ca nu e nimic incurabil, avem un copil frumos si vesel, a crescut bine s-a dezvoltat bine, se va face bine si va fi totul ok. Multa sanatate si incearca sa privesti partea plina a paharului(mie imi reuseste , dar nu meeu ) | ||
ruschita Postat pe 7 Iulie 2008 10:51 |
||
Laura, si Chira face la fel. Mai ales cand o punem sa mearga singura, ii dam drumul la manute, face 2-3 pasi, dupa care se arunca. Si face asa, pana ne plictisim noi. Le place senzatia... | ||
chira Postat pe 7 Iulie 2008 16:21 |
||
ruschita, bine ati venit din mini vacanta. Chiar daca ati fost doar voi doi, fara sot, tot a fost bine. Ai mai iesit putin din rutina zilnica, ai mai schimbat peisajul... Abia astept sa plecam si noi, chiar daca ma voi ocupa tot timpul de Chira si o sa mai stam si cu un bebe de aproape doua luni, cel putin mai vedem si noi altceva, alti oameni, alte strazi, alte vitrine, alte orase, alte parcuri..., plus si MAREA |
||
chira Postat pe 7 Iulie 2008 16:25 |
||
buna fetele vad ceva miscare pe aici....si laude pentru piciti care merg de-a busilea sau in pirioare, noi ne chinuim cu statul in fud.si dc s-ar putea sa stam mai mereu asa....cu rotitul de pe o parte pe alte. cu faptul ca ne plictisim in patut, ca e prea mic si ne miscam mai mult......ca ne papam degetele de la picioare...si ce delicioase is... hai ca ne-am laudat destul in weekendul asta nu am reusit sa ajungem la ocna ca a o plouat, dar duminica care vine cam ne repezim spre in colo...... un pupic... |
||
tudor_claudia Postat pe 7 Iulie 2008 16:49 |
||
Slaba miscare la cafenea.Ce mai faceti? Ce va fac bebeii? Aseara Mario m-a speriat teribil.I-am facut baita, i-am dat sa manace si sa-l culc.Eu il culc pe picioare.L-am pus pe perna si dintr-o data a inceput sa se agite f tare si sa planga.Am zis ca cine stie o fi prea obosit, nici pace sa se linisteasca, am zis sa-i zic Tatal Nostru ca poate e deocheat, chiar daca nu prea am eu incredere in asta.Vreau sa va zic ca nu puteam sa-i zic, ma incurcam, nu mai stiam cum incepe.Deodata vad ca se chinuie sa mai respire.L-am ridicat imediat si vreau sa va spun ca mi-a vomitat.Cred ca s-a speriat ca a inceput sa planga f tare.Stand cu el in brate si incercand sa-l calmez iara vad ca se chinuie sa mai respire, imediat l-am intors cu burtica in jos si iara mi-a vomitat.Tot lapticul care i l-am dat la dat afara.Eram terminata, nu stiam ce sa fac sa ma duc repede cu el la spital, dar abea ii facusem baie.Am mai stat putin sa vad cum mai reactioneaza si daca nu-si revenea chemam salvarea.Dupa ce a vomitata a doua oare imediat si-a revenit, am mai stat putin si i-am dat iara laptic pt ca il vomita-se pe tot.L-a papat si vreau sa va spun ca imediat s-a culcat si pana dimineata la 6.30 nu s-a mai trezit.Nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca a fost deocheat.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 9 Iulie 2008 11:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand hutut de camera | 2 | De la: pinky 5 Iunie 2009 10:48 |
Vand scaun auto CHICCO Zenith | 1 | De la: kidz007112 30 Mai 2010 22:37 |
mamici on line | 8319 | De la: lilly26 5 Septembrie 2010 00:52 |
|
||
Vand Carucior 7 in 1 TAKO Drifter | 1 | De la: AnaGabi 9 Iunie 2010 00:03 |
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator | 1 | De la: kidz003049 7 August 2009 22:59 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural