Cafeneaua forumului

violeta
ANDREI, LA MULTI ANI!!! sa cresti mare si frumos............
1 anisor........la mai multi!!!!
tudor_claudia
Postat pe 27 Iulie 2008 12:01
am postat poze de la ziua noastra....
va multumim mult tuturor care ne-au urat la multi ani!
violeta09_kidz
Postat pe 27 Iulie 2008 19:56
Buna ! noi am fost plecati o saptamana la tara la Valcea nu prea a tinut vremea cu noi dar cred ca a fost mai bine asa decat caldura . Intre timp avem 2 maselute si cred ca mai asteptam cat de curand azi cand me-am intors am trecut pe la Caciulata caci era cald
Am citit mai devreme ce ati postat saptamana aceasta Ruschita sper din tot sufletul sa treceti cu bine peste greutati eu cred ca si parintii si copilul sunt deosebiti si cred ca va meritati unul pe celalalt Multa sanatate!
Andrei la multi ani! sa cresti mare mare !
georgeta_claudia2000
Postat pe 27 Iulie 2008 22:12
geogeta am intrebam unde umbli de nu mai dai nici un semn de viata...
felicitari pt maselute....la mai multe fara evenimente majore
ma bucur ca v-ati simtit bine...
tudor_claudia
Postat pe 29 Iulie 2008 08:50
Buna,nu este o idee rea.Cred chiar ca ar fi necesara
aleculelia
Postat pe 29 Iulie 2008 09:27
buna fetelor...ce mai faceti?...lelia scuzama dar nu am inteles la ce te referi cu"nu e o idee rea"?
violeta09_kidz
Postat pe 29 Iulie 2008 09:43
violeta, mai vin unii si scriu "la misto"..
Copilul meu de la o vreme urla, dar urla. cand vreau sa-i dau de mancare si-l pun in scaunel plange, daca-l ridic plange, daca-l schimb si nu-l las s-o ia la fuga in funduletul gol, daca-i spun ca n-are voie undeva, plange. .. un pic daca-mi schimb tonul vocii,plange. nu-l mai pacalesc cu nici o jucarie. o sa creada vecinii ca-l bat. E tare sensibilos de la o vreme.
a1_23
Postat pe 29 Iulie 2008 11:27
boaba sa sti ca asa e si andrei...nu mananca mai nimica...2-3 guri si gata...nimic nu ii mai convine
violeta09_kidz
Postat pe 29 Iulie 2008 12:42
fetele ceva dintisori?....poate din cauza asta sunt asa maraiti.....
daciana e intr-un astfel de moent e mai mereu maraita si nu mai vrea sa stea in pat singurica.....chiar dc sunt cu ea in camera... dar o tot vad ca isi musca buza de jos si isi papa manutele...deci nu pot sa ma gandesc decat la dintisori....
tudor_claudia
Postat pe 29 Iulie 2008 18:59
tot ceea ce e posibil...sa sti claudia ca si eu cred ca andrei papa mai rau de la dintisori pt ca azi ia puscat inca un dintisor sus...avem deja 3 sus si 2 jos...
violeta09_kidz
Postat pe 29 Iulie 2008 21:02
fetele am postat pe pagina noastra un video de la ziua lui andrei cand "dansa" :))!
violeta09_kidz
Postat pe 29 Iulie 2008 21:23
fetelor nu stiti niciuna ce mai face g-ela...printesa ei cum e oare?am intrebat pt ca nu am mai vazut=-o de mult printre noi oricum le pupam si le dorin tot binele din lume!
violeta09_kidz
Postat pe 30 Iulie 2008 09:28
Buna fetelor ce mai faceti?Sunteti ok?Va pup pe toate si pe cei mici .O zi buna tuturor!
magdalenatoma
Postat pe 30 Iulie 2008 09:42
si noi iti dorim o zi minunata si te pupam pe tine si pe puiul tau!
violeta09_kidz
Postat pe 30 Iulie 2008 10:36
Buna fetelor.Am venit acasa. A fost f frumos atat la nunta cat si la mare.Am postat cateva poze de la nunta, deocamdata nu le am pe toate, doar ce am reusit noi sa facem cu telefonul, asteptam sa vina matusica din luna de miere si sa ne dea si noua pozele si am sa va pun mai multe.Pt Mario nunta a fost f obositoare, a fost putin marait, la cununia civila nu a vrut sa stea deloc, in biserica incepuse sa se plictiseasca, dar i-am dat de lucru cu snuruletul de la geanta mea si pana la urma a rezistat, la restaurantl nu a mai fost chip sa-l tin.Am avut o camera la localul unde a avut loc nunta, l-am dus si l-am culcat, a stat bunica sotului meu cu el si a dormit dragutu pana dimineata.

La mare nu prea am avut probleme, a rezistat spre surprinderea nostra f bine in tren, a dormit, a papat acolo.A fost putin mai greu la intoarcere, a fost f cald in tren si dragutu nu mai putea. A fost de el pe plaja, a intrat in apa cu colacul, in piscinuta cand il bagam se uda de mama foscului.Cel mai mult ii placea sa-l bagi in mare, nu mai iesea de acolo, cand il scoteam incepea sa planga.Am prins intr-o zi niste valuri putin mai mari si l-am bagat doar la mal, era disperat cand venea valul spre el, mie imi era frica, dar el nu avea nici o treaba, chiar a si inghitit putina apa, dar nu a zis nici pas.Am avut ceva probleme cu mancarica, nu a vrut sa pape deloc ciorbita, papa numai lapte, fructe, iaurturi si cereale.Vremea a fost f frumoasa, am prins 2 zile si de ploaie, dar numai seara.Am fost si la circ, era asa de fericit cand vedea animalele.S-a plimbat cu bicicleta pe faleza, a mers cu minicarul prin statiuni, l-am dat in cateva cotomedii din satul de vacanta ( in care avea el voie si puteam sa merg si eu cu el).In concluzie a fost f frumos atat pt noi cat si pt el.Noi nu prea ne-am bronzat pt ca nu am putut face plaja f mult, trebuia sa stam dupa Mario.va pupic si am sa pun si poze pe sait de la mare.
laura_paisan1983
Postat pe 30 Iulie 2008 10:47
laura ma bucur ca ati revenit si ca v-ati simtit bien ca totul a trecut cu bine....
violeta ai intrebat de g_ela nu e asa de bine a facut vaccinul de 2 luni pe cel de stat si bineinteles ca printesa ei nu a reactionat ff bine adica exact ca Daci a inceput sa nu mai pape..adica sa pape ff putin..i-am sugerat la 4 luni sa il faca pe cel platit de ea ca mertia bani ca ei oricum au probleme cu stomacul..si sa aiba rabdare acum o sa dureaze sa isi revina cu mancarea...:(
tare greu fara bani....
tudor_claudia
Postat pe 30 Iulie 2008 17:26
asa e claudia...banii astia si eu ieri i-am facut la andrei vaccinul de un an dar i l-am facut pe asta platit si a reactionat f bine....va jur ca nu a pland deloc parca nici nu a simtit nimic...mai speriata eram eu ca el va jur
violeta09_kidz
Postat pe 30 Iulie 2008 19:10
Buna, ma bucur ca pot intra in randul vostru desi sunt mamica cu state vechi, am 2 copii de 5 ani si 2 ani, care sunt lumina ochilor mei. Suntem din Sibiu.
garbo099641
Postat pe 31 Iulie 2008 08:58
Salutare.Fetelor Mario nu mai sta deloc singur.unde a fost aproape 2 saptamani numai cu noi, acum cand am revenit acasa am constatat ca nu mai sta singurel ca sa se joace.Aseara dupa ce am venit in casa de afara l-am pus in premergator in sufragerie si eu m-am dus in dormitor ca sa-l pregatesc de baie si sa mai asez cate ceva pe acolo.Sotul era in baie sa faca un dus, iar mario urla de mama focului.De atat plans ca nu este nimeni cu el in sufragerie mi-a vomitat, chiar si acum de dimineata a trebuit sa-l luam cu noi in bucatarie ca sa mancam ca plangea la fel f tare.Plange f mult dupa mine, imi este groaza pana se va obisnui sa stea din nou singurel si sa-si faca de lucru ca asta inseamna ca nu mai pot face nimic de el, decat cand dorme.pupici
laura_paisan1983
Postat pe 31 Iulie 2008 11:52
laura imi pare rau..cumpara-i o jucarie noua dar vezi sa il atraga fff tare...si paote ii mai distragi atentia....poti de asemenea sa iesi din camera si sa intri peste cateva sec, 1 minut si tot asa...datr fa totul ca o joaca....cuc-bau..mai inventezi tu ceva....vb cu el desi esti in alta camera...
tudor_claudia
Postat pe 31 Iulie 2008 13:23
O sa incerc metoda cu jucaria.Vb cu el cand sunt in alta camera si vad ca incepe sa planga, dar nu da nici un rezultat, trebuie sa ma vada.la pranz am vazut ca a stat 10 min singurel in patutul lui cat i-am pregatit eu mancarica, s-a jucat acolo si nu mi-a plans, poate incet, incet o sa-si revina.Dar de dimineata nu a fost chip sa stea singturel.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 31 Iulie 2008 16:08
buna fetelor!
Cum a spus si Claudia sunt suparata cu fetita mea.De la vaccin incoace se simte tare rau.Saptamana trecuta nu mi-a papat...de la 110-130 ml la o masa din 2,5-3 ore ajunsese sa-mi pape 40-60 ml cam la 4-6 ore.Saptamana asta si-a mai revenit cu mancarea insa ce folos ca vomita micuta tot ce mananca.Chiar daca doarme se trezeste din somn speriata ca se ineaca....vomita cu jet.Este posibil sa fi facut intoleranta si la proteina din soia,oare?Are aceleasi simtome ca prima data.De o sapt jumate nu mi-a mai luat nici un gram in greutate.Am vb cu pediatra ei....care m-a nu prea stie ce are,am unat si la dr de la bucuresti la care am fost internata...acela mi-a spus ca nu-mi poate da un diagnostic prin tel..trebuie sa o vada(era si normal sa-mi spuna asa).Zicea ca poate fi ori de la un vaccin facut incorect si pana la intoleranta la proteina din soia.Azi a vomitat mai putin.....Parca nu m-as mai duce cu ea in spital..Eu sper ca maine sa vomite mai putin ca azi sau deloc.Ea este foarte vioaie..rade gangureste intr-una se joaca,se rasfata....pune caputul pe mine,imi cuprinde bratul cu manuta ei....e tare dulce,nu arata ca un copil bolnav.Daca merg cu ea la spital iar ne interneaza,iar branule,iar injectii........nu mai vreau.Sa vad cum se simte maine.............daca contiunua sa vomita trebuie sa merg la spital.
Pupici si sanatate ingerasilor vostrii!
g_ela25
Postat pe 1 August 2008 00:39
Salutare fetelor!

Ne-am intors si noi din concediu, a fost foarte frumos.., putin obositor... , dar in acelasi timp relaxant.

Chira s-a comportat foarte bine, s-a acomodat foarte repede cu casa, cu toata lumea, nu a plans deloc, decat la vreo cazatura sau cand numai vroia in carut. Singura problema, sa zic asa..., a fost masa de pranz, pentru ca nu prea a mai vrut sa manance borcanele, vroia numai ce mancam noi. Asa ca i-am dat de toate: pizza, paste, panini, ciorba facuta pentru noi, tot ce am mancat noi i-am dat si ei. La borcanele nu deschidea gura. Daca ii dadeam altceva manca.Cred ca a prins gustul la mancare. Si mai vroia si singura, tot timpul avea o bucata in mana, sa muste ea, si eu pe partea cealalta ii dadeam cu lingurita... Dar bine ca a mancat. In rest a mancat bine. .., laptele, iaurtul, fructele...
Astazi acasa a mancat borcanel fara nicio problema, ca nu am putut sa-i fac altceva, ca nu am avut gaze, probabil acolo se rasfata...

Tot timpul era obosita, peste noapte nu se trezea deloc, poate o data spre dimineata, pentru putina apa. Ziua nu prea dormea, decat daca eram acasa, iar in rest doar in masina vreo 30 min, mai mult nu.
Calatoria cu avionul a fost super, cand am decolat la plecare, s-a strambat putin, cred ca nu-i placea senzatia, dar nu a plans deloc. I-am dat la decolare si aterizare suzeta sau apa si totul a fost ok
Pentru prima data a calatorit cu avionul, cu trenul, cu metroul, cu autobuzul..., totul era ceva nou pentru ea..., doar masina ii era cunoscuta..., cu toate ca si aceea era inchiriata...

Era foarte incantata de verisorul ei, care nu avea nici 2 luni cand am ajuns noi, spunea intr-una "bebe, bebe", dar nu punea mana deloc pe el, vroia , dar statea cu mana deasupra lui..., il legana cu carutul...

Nu am vizitat foarte mult, nu am facut foarte multe cumparaturi, pentru ca nu puteam sta foarte mult in magazine, ca incepea sa traga de toate lucrurile si pleca cu ele...

La mare i-a placut, dar nu a vrut sa intre in apa, pentru ca in prima zi a fost destul de rece, nici eu nu am intrat , si cred ca i se facuse frica...Nici la dus nu a vrut, unde ei ii place, dar apa de la dus era si mai rece.Dar a stat in piscina, dupa ce se incalzea apa, a mancat si nisip, ca nu aveam ce sa-i fac, daca ii spuneam ca nu e voie, mai lua o gurita, parca in ciuda..., asa ca o lasam si renunta...

O sa punem si poze, dar nu am avut timp, poate in week-end.
chira
Postat pe 1 August 2008 01:29
Am citit prntre randuri ce ati mai scris, nu am avut foarte mult timp la dispozitie, dar sper sa recuperez...

Laura, sa stii ca si Chira face putin fite acum, ca si noi am stat tot timpul de ea, nu o puteam lasa singura nici macar 5 min si nici sa mearag de-a busilea pentru ca eram tot timpul 5 adulti care intram incaltati, plus si alte persoane care mai veneau, peste tot in casa este gresie si fara nici un covor, iar in primele 2 zile, am sters de vreo 3 ori, dar am renuntat, ca era foarte mare casa si chiar nu vroiam sa fac curat toata ziua. Oricum mai tot timpul eram plecati, iar in putinul timp care stateam acasa, statea cineva dupa ea...Dar o sa incercam sa scoatem cornitele...

Gela, imi pare rau sa aud ca iar sunteti bolnavioare, trebuie sa fie tare greu...
chira
Postat pe 1 August 2008 01:36
Sa uram si noi la Multi Ani sarbatoritilor , chira daca e cam tarziu

LA MULTI ANI NATALIA (INATA)!
LA MULTI ANI EVELINE ( SIMO_NEC)!
LA MULTI ANI ANDREI (VIOLETA)!
LA MULTI ANI ANDREI (SDANUZA)!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Daca au mai fost si alti sarbatoriti imi cer scuze si le urez La mUlti Ani tuturor!
chira
Postat pe 1 August 2008 02:00
Buna ,

Suna bine ceea ce spui tu : rezultate dupa numai o saptamana; ce produse ai folosit de la Herbalife ? Mercic,
Vera
merisor
Postat pe 1 August 2008 08:47

chira ne bucuram ca v-ati intors...si ca v-ati simtit bine....si ca v-a priint
cornitele o sa le scoateti in timp....nu aveai cum sa te tii mereu dupa ea ce sa faca si ce nu....

ela...ce sa zic dc tot asa o sa ii fie....trebe sa mergi sa o internezi....si eus per sa nu mai fie asa ca data trecuta..dc papa putin las-o sa pape putin in timp o sa isi revina ea....dar iti mai repet inc ao data al 4 luni fa vaccinul cumparat de tine: infanrix sau petaxim pe care ti-l permiti, pentaximul e mai ieftin...o sa vezi ca totul o sa fei ok dupa vaccin..eventual o sa fie o reducere de vreo 10-20 ml la masa dar o sa isi revina mai repede...
tudor_claudia
Postat pe 1 August 2008 08:50
G_ela, poate sa fie si intoleranta la proteina din soia (o parte din cei cu alergie la proteinele laptelui de vaca fac si alergie la soia asta - scrie prin toate cartile de pediatrie) iar la spitalul unde fac eu rezidentiatul se recomanda lapte hipoalergenic din start la copiii cu alergie la laptele de vaca tocmai pentru ca se stie ca pot face alergie si la soia. Sau poate fi un reflux gastro-esofagian. Am citit ca a fost diagnosticata astfel, i s-a dat un tratament corect dar nu stiu si daca i l-ai administrat complet.
a1_23
Postat pe 1 August 2008 09:37
Bine ai revenit Chira.Ma bucur ca a fost frumos.Abea astept sa vad pozele.
De dimineata l-am lasat pe Mario singurel in sufragerie in premergator ca sa mergem si noi sa mancam si sa ne bem cafeaua, bineinteles ca a inceput sa planga, statea in usa si urla de mama focului, nu ne-am dus la el, dar vb cu el ca sa ne auda, a plans vreo 5 min si s-a potolit, s-a dus frumusel la jucarii si si-a facut de lucru.Sper ca iun cateva zile sa revina si el la normal, sa nu mai fie asa de fitos, sa fie tot timpul cineva langa el si in special pe mine ma vrea, face fite si daca e taicasu cu el.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 1 August 2008 10:49
bine ai revenit chira...ne bucuram ca v-ati simtit bine in concediu si asteptam sa vedem pozele!
violeta09_kidz
Postat pe 1 August 2008 11:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
venit suplimentar de la domiciliu 5 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
vand fete de masa 1 De la: inata 17 Octombrie 2009 15:25
Generozitatea voastra 2 De la: budulean_daniela 9 Martie 2009 17:12
Bijuterii argint copii 16 De la: dacris 17 Noiembrie 2011 09:36
bronsiolita asmatoforma 2 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:23
Setari Cookie-uri