Cafeneaua forumului

Ai dreptate Autormt ; in aceeasi situatie sunt si eu ;prin astfel de activitati nu as putea acoperi diferenta dintre 85% din salariu si cei 800 ron .Mi-am amintit de mamica judecator care a dat statul roman in judecata si a cerut despagubire si ma intrebam : cate mamici sunt dispuse sa ii urmeze exemplul ? Eu una sunt ; am trimis ceva emailuri pe la PIN deoarece pe ei i-am vazut interesati de schimbarea cuantumului acestei indemnizatii si sper sa primesc un raspuns . Cred ca trebuie sa schimbam ceva macar sa le ajutam pe viitoarele mamici daca pentru noi nu se poate .

Cu drag ,
Vera

merisor
Postat pe 13 August 2008 23:22
Bine ai venit Mica la cafeneaua mamicilor.Binenteles k sunt bine venite mamicile cu copii marisori,mai ales k tu ne poti da sfaturi pt copii,tinand cont k ai tai au trecut prin experienta varstei copiilor nostri.Pupici
costyn2003
Postat pe 14 August 2008 08:02
buan dimineata fetele...
ce mai faceti? o cafeluta?
noi? stam ff bine in fundulet si am descoperit ca dc ne agatam bine de ceva si ne tragem suntem in picioare si e foarte fain sa stam in picioare...inca nu a desoperit mersul, dar nu cred ca e timpul perdut...

nu prea mai ave timp ca intram, mai intru cand doarme piticu.....cand e treaa si cu mine in camera vina la picioarle mele sa o ridic....;)

cu 800 roni nu stiu cine s-ar descurca....sincer...si dc ne gandim bine statul sa 200 pt copil si restul pt tine...ce sa iei cu 200 roni la copil?, doar laptele si scutecele pe o luna si restul.....si eu vreau sa imi caut un alt job, dar nu cred ca o sa fie mai bine platit, decat dc imi convine progrmaul, ca nu o sa imi mai convina sa lucrez 10-12 ore pe zi......si o posibilitate ar fi sa itnru in invatamant sa dau titularizarea la anu....dar pana la anu in iulie mai e.....asa stiu ca nu primesc multi bani dar nici nu mucesc 10-12 ore si am timp si de bb....
v-am pupat....

bine ati venit! pt noi utilizatori si forumului
tudor_claudia
Postat pe 14 August 2008 11:48
http://s252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/7%20luni/?action=view¤t=9137db32.pbr

ultimile noutati cu noi
tudor_claudia
Postat pe 14 August 2008 11:50
laura sa stii ca si noi am avut probleme cu lapticul dar trbuie sa ai rabdare au si ei momentele lor ce sa-i facem asta e avem noi momente cand simtim nevoia de o schimbare in meniu dar ei ca nu stiu sa spuna ce vor asa ca ai rabdare ca o sa-si revina mario si o sa bea iar laptic
maria_adelina26
Postat pe 14 August 2008 15:18
laura si daci a inceput sa nu mai manance...lapte mananca putin iar mancare azi de ex nu a vrut minic.....:(....ma interb cu ce supravietuieste....nu stiu ce are....

fetele sunt cam nervoasa si nu stiu de ce ma cert cu sotul mereu, ma enervez pe daci...imi vine sa plang si nu am nici un motiv...
tudor_claudia
Postat pe 14 August 2008 15:54
calmeaza-te claudia sunt sigura ca de vina pt toate certurile e oboseala acumulata cu copila...si eu sunt asa cu sotul meu ....dar las' ca e dulce impacarea apoi...pupici
violeta09_kidz
Postat pe 14 August 2008 21:20
violeta am impresia ca e si de la caldura....si e si sotul un pic mai nervos.....cred ca tot asa....

se aduna de toate nu numai oboseala....dar asta e pe primul loc

buna dimineata fetete, o cafea?
tudor_claudia
Postat pe 15 August 2008 08:41
Multumesc fetelor pt incurajari.Vad ca a inceput iara sa pape destul de bine Mario, chiar si lapticul mi-l papa ca inainte de a avea probleme.Cred ca dintisorii au fost vonovati atunci.

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Maria, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi.

Claudia te cred ca esti nervoasa si ca te certi si cu sotul. Si mie mi se intampla, chiar si ieri ne-am ciondanit, suntem in pregatiri pt motul lui Mario si ieri am facut curatenie in toata casa si a trebuit sa ne ciondanim putin ca altfel nu se termina curatenia.Pe mine ma durea si o masea, lui ii era f cald si asa eram nervosi amandoi.Se mai intampla, asta e.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 15 August 2008 08:55
Si noi am avut o zi nasoala ieri, m-am ciondanit cu sotul toata ziua, dar seara ne-am impacat . Cred ca se acumuleaza si oboseala, si caldura si rutina; cateodata imi vine sa ma urc pe pereti mai ales cand are Amalia o zi mai nasoala si e f. maraita.....mai ales acum ca-i ies dintisorii
danyelle005
Postat pe 15 August 2008 10:02
LA MULTI ANI! tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica. La noi in Moldova se serbeaza pe 8 septembrie, dar stiu ca sunt zone unde se sarbatoreste azi.
danyelle005
Postat pe 15 August 2008 10:03
LA MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele de MARIA!

atata timp cat ne si impacam cred ca totul e in normal....
tudor_claudia
Postat pe 15 August 2008 11:42
LA MULTI ANI! pentru toate mamicile care au motiv de sarbatoare astazi
simona77
Postat pe 15 August 2008 18:05
Buna dimineata!

Ne-am intors si noi de la mare.

Vrem sa spunem si noi La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Maria, chiar daca cu intarziere.

La mare a fost bine, Chira s-a jucat foarte mult si frumos in nisip, in apa nu prea era incantata. Defapt vroia... si nu vroia. Se ducea singura spre apa si cand o atingea, numai vroia. Cred ca i se parea rece. Ca nu plangea cu lacrimi, era mai mult un smiorcait.

O sa punem si cateva poze .

A inceput sa mearga singura, de o saptamana, si este foarte incantata.
Dintisorii nu au iesit, asa ca mai asteptam...

In schimb, facem fitze, seara, la culcare. Nu stiu, s-ar putea sa fie si din cauza caldurii, nu vrea sa adoarma deloc in dormitor, numai in sufragerie, sau in unele cazuri, am mai adormit-o si in carut, pe hol. Pana acum , Chira nu adormea in carut niciodata...., dar speram sa fie doar de la caldura...

Multumum celor care ne-au votat si asteptam in continuare voturile voastre.Astazi suntem la pagina 13.

Va pupam si va dorim un week-end placut.
chira
Postat pe 16 August 2008 09:17
Neta fetelor.Ce mai faceti?

I-am luat motul lui Mario.A fost f frumos. Mario a fost f fericit cand l-a vazut pe baietelul nasilor.S-a jucat cu el toata ziua.Ma asteptam sa fie mai marait vazand atata lume si agitatie multa in jurul lui.A stat cuminte si casnd i s-a taiat motul, a trebuit sa-i dau o vedere ( asta mi-a fost mai la indemana) ca sa o lase pe nasica lui sa-i prinda motul, ca dadea din caput si nu reusea.A vrut la un moment dat sa traga de el, dar am fost pe faza si imediar i la si taiat. A ales pe de tava parfumul, banii si pixul. Cand i-am adus tortul sa-i cantam La Multi Ani si l-am pus sa sufle in lumanare el si-a bagat degetelul, dar imediat i l-am luat si nu s-a ars.A primit f multe cadouri si multi bani.
Mi-a facut si o surp[riza neplacuta, si-a pierdut bratarica de aur pe care o avea la manuta de la botez de la nasa lui,Nu stiu unde a pierdut-o, dar mai mult ca sigur afara.El tragea cu dintii de ea si ii cracana inchizatoarea, cred ca a agatat-o de carucior sau chiar a tras cu dintii de ea, eu nu am fost pe faza si a pierdut-o.Vreau sa ma credeti ca am plans de oftica, numai pt faptul ca era sfintita si era de la botezul lui.Astazi ma duc sa-i cumpar alta, asta e, poate pe asta nu o mai pierde.Am postat cateva poze pe sait de la mot.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 18 August 2008 09:35
Am uitat sa va spun ca dupa-amiaza mergem sa-l tundem zero.Sunt tare curioasa daca o sa stea, dar am sa-mi iau la mine niste jucarii ca sa-i atrag atentia la ele sa stea cuminte ca sa-l tunda.O sa-i fac poze dupa aceea si am sa va trimit si voua.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 18 August 2008 10:55
Buna fetele!Curaj la tuns ,eu am avut chin la prima tunsoare,dar akm il tund singura akasa,am cumparat o masina de tuns de la altex k se tunde si sotu,si am scapat de chinu de la frizer .el avea o impresie proasta de frizer,ii era frica,nu stiu de ce,k asa am plecat si eu cu jucariile dupa mine,dar ii era frica de foarfeca.pupici.asteptam poze cheliuta
costyn2003
Postat pe 18 August 2008 11:22
Vedem cum va reactiona astazi, si cred ca o sa cumparam si noi o masina de rtuns ca sa-l tundem noi acasa.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 18 August 2008 16:32
Buna dimineata la toatea lumea!

Azi e marti
Noroc la lume k eu am inceput cu stamgu de cum m-am trezit,am ramas blocata in casa,si am intarziat la servici
Ce zi de marti
costyn2003
Postat pe 19 August 2008 08:37
Neata.Asta e, se mai intampla si lucruri rele, bine ca pana la urma ai reusit sa pleci la servici.L-am tuns pe Mario.A stat la tuns, f putin s-a agitat cand a ajuns pe la urechiuse, nu mi-a trebuit nici o jucarie ca a stat.Ii mai bateam din cand in cand in oglinda ca sa stea cu caputul in sus.O sa postez zilele astea cateva poze pe sait ca sa-l vedeti.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 19 August 2008 09:45
Seara buna,
Eu cind l-am tuns prima data pe baiatul meu cel mare avea 1 an.Nu l-am dus la frizer, l-am tuns eu acasa.Tot timpul cit am facut-o a stat cuminte si
plingea :"paul meu, paul meu, ce fac eu fara paul meu"
La celalat baiat am fost la frizer si cit a durat tunsul i-am cintat cintecele care i le cintam acasa.Suspina si statea cumintel.
Mai tirziu , pe la 3 ani , au inceput sa le placa ca ii dadea frizerul cu gel si le facea "freza misto".
Multe amintiri de neuitat am strins cu ei.Bucurati-va de fiecare moment cu copiii vostri ca acum cresc.
sweet_danielle2006
Postat pe 19 August 2008 19:04
Salutare. Ce mai faceti? Mario merge singurel.Mai si cade, dar si-a dat drumu. Maine mergem sa facem vaccinul.Ne-a facut o surpriza neplacuta dr, chiar maine cand pisicuta mea implineste frumoasa varsta de 1 an.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 21 August 2008 11:00
Buna diminata!Ce mai faceti?se vede ca a venit vremea concediilor ca nu prea mai avem timp de "cafeluta"
Am intrat sa va salutam si sa va spunem ca suntem din nou maraite:ne ies dintisorii de sus si e jale mare(avem deja un dintisor sus, dar inca trei ne chinuie!)I-am schimbat si tetina cu una noua pt gingiute,dar refuza sa bea lapticu,asa ca am revenit la una din latex de care e f incantata! ce sa fac?de cate ori incerc sa-i schimb tetina pt laptic (cu una ortodontica de silicon)ma lovesc de aceasi problema:refuzul de a bea lapticul,desi pt cereale si suculet avem acelasi tip de tetine si nu-i nici o problema.S-a mai confruntata careva dintre voi cu un astfel de moft?
'LA MULTI ANI!"DRAGA MARIO,MULTA SANATATE SI CRESTERE MARE!SA FII CUMINTE SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
bia_kidz
Postat pe 22 August 2008 10:06
Multumim mult de tot pt urari. Noi astazi am fost la vaccin, deocamdata nu sunt probleme, a plans putin, dar de oftica ca este tinut, dar s-a calmat repede.Acum doarme, sa vedem cand se scoala cum se prezinta.pupici
laura_paisan1983
Postat pe 22 August 2008 14:53
Buna fetelor! Sunt Ema si sunt mama unui baietel de 5luni. Mi-ar face mare placere sa imi beau cafeaua impreuma cu voi. PUPICI DULCI
ema_alex
Postat pe 22 August 2008 18:18
Buna dimineata mamici si pitici,
Se pregateste cineva dintre voi de scola sau camin sau macar gradinita?
Eu cred ca sunt singura cu copii de scoala dar tot ma tin de capul vostru si mai iau si au cite o inghititura de cafea cu voi.Macar pentru ca sa va impartasesc din amintirile mele daca nu pentru altceva.
Va pup si ...un weekend placut
sweet_danielle2006
Postat pe 23 August 2008 08:17
buna fetelor!
mica eu ma pregatesc cu baietelul de gradi are 3 anisori si am emotii daca o sa stea am mers cu el cand l-am inscris si atunci zicea sa stam sa scriem, apoi cand trecem pe langa gradi zice sa intram.nu stiu daca o sa stea fara noi desi este foarte lipicios cu copii, cred ca conteaza foarte mult educatoarea si sper sa avem noroc in cest sens. la tine este mai usor ca aveti experienta gradinitei. cum a fost?
simona77
Postat pe 23 August 2008 08:25
buna fetelor ,cafeluta mea este foarte tarzie dar merge si asa nu ? ma numesc elena si am doua printese de 3 si 8 anisori suntem din sibiu si ne pregatim de scoala incepem clasa a doua
cela_delly
Postat pe 24 August 2008 01:28
Salutare si noi suntem din Sibiu, asa ca poate ne si intalnim numai ca eu am 2 baieti, unul de 5 iar celalalt de 2 anisori.
garbo099641
Postat pe 24 August 2008 09:01
Buna fetelor.Ce mai faceti?
Mario nu mai vea deloc lapte, nu nstiu ce sa mai fac.O fi de la vaccin sau chiar nu-i mai place.De cand i-am facut vaccinul nu a mai papat mai deloc laptic, vineri seara a papat 50 ml, dimineata 130 ml cu chiu cu vai, iar aseara a baut 150 ml, i-am dat putin nurofen pt ca avea putina febra de la vaccin si imediat mi la vomitat.Azi dimineata mi-a baut abea 70 ml, i-am facut un ousor moale si nici dala nu a vrut decat 2 lingurite.Nu am probleme cu mancarica decat dimineata si seara, la 12 si 17 imi mananca f bine.Ma gandesc sa-l trec pe lapte de vaca.Cine mai da la piticul ei lapte de vaca, de care, cata grasime si daca il indoaie cu ceai?Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 24 August 2008 10:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
munca de acasa 1 De la: EUGENIA32 12 Mai 2010 16:17
Vand SCAUN inaltator pentru copii, bebelusi 1 De la: teta2k 17 Iulie 2010 15:17
Vand carucior sport rosu, 3 roti 15 De la: drifdo 2 Decembrie 2009 15:48
Ofer carucior 5 De la: iuliche 19 Martie 2014 12:42
doct hemeopat din iasi 5 De la: zambil 23 Iulie 2010 15:57
Setari Cookie-uri