Bravo Stefan! felicitari pentru primii pasi! Boaba,acum sa te tii! Chira a inceput sa faca primii pasi singura pe la 1 an si 1 luna, dar la 1 an si aproape 3 luni mergea intr-adevar singura, nici nu vroia sa o mai tii de mana. De cazut nu prea cade, mai mult in casa, afara este destul de atenta. Daca intalneste o bordura sau un hop peste care nu poate trece, se opreste si imi intinde mana.De cateva zile, a inceput si ea sa cam alerge. Sanatate bebeilor! |
||
chira Postat pe 5 Septembrie 2008 22:26 |
||
---|---|---|
Nu i-am facut nici un examen la scaun.Daca nu ii trece luni, ii duc eu kk la o pol privata sa-i faca un coproparizitologic.Vad ca numai un singur scaun are pe zi mai moale, celelalte doua sunt mai taricele.Pupici |
||
laura_paisan1983 Postat pe 5 Septembrie 2008 22:50 |
||
Buna fetelor.Mario cred ca si-a revenit.De dimineata abea a putut face, era kk f f f tare si nu a putut face decat putin, se chinuia f mult dragutu, i-am bagat un supozitot si a facut mai mult.Nu mai era deloc moale.Cred ca ceaiul de afin si calciul carbonic mi la adus la normal.Va pup si sper sa nu mai avem probleme cu kk. | ||
|
||
laura_paisan1983 Postat pe 6 Septembrie 2008 10:54 |
||
avem poze noi in album..cine vrea sa le vada...sa pofteasca... i-am facut MFOP-ul a iesit negativ..deci e bine....sa vedem...kk e mai moale, dar o data pe zi.....zic ca e bine... |
||
tudor_claudia Postat pe 6 Septembrie 2008 23:01 |
||
Si mario vad ca un singur kk il face in continuare mai moale.Maine ma duc sa-i fac si eu niste analize.De dimineata iara a facut tare, iar dupa aproape o ora a facut mai moale. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 7 Septembrie 2008 11:01 |
||
laura a mea face o data pe zi...bine ajunge pt toata ziua.... umple pampersul...si are si parti mai dure si parti mai moi..... cred ca am descoperit de ce nu mai papa daci. vrea sa pape ea...sa muste din gruct, sa puna mana pe ele. musca din fructe....azi dimineata i-am dat nectarina, mar si para....nectarina se rupea bucati prea mari, si nu era asa de bine coapte, para era mult prea coapta, dar marul l-a ros cu placere... a inceput sa planga cand nu ii convine ceva, adica nu neaparat sa o doare ceva ci doar cand nu obtine ce vrea ea.... |
||
tudor_claudia Postat pe 7 Septembrie 2008 13:23 |
||
Mari are d obicei 2 scaune pe zi, chiar si 3 , dar mai rar.Ieri a facut doar de 2 ori, dar a doua oare a fost putin moale.Astazi deja a facut de 2 ori, primul tare, dar al doilea moale.Sa vad daca mai face astazi. Am pus poze pe sait cu Mario chel.Va pup |
||
laura_paisan1983 Postat pe 7 Septembrie 2008 14:21 |
||
Aseara am fost iara cu Mario la spital.S-a trezitla ora 17 in urlete.Abea am reusit sa-l calmez.Dupa ce s-a calmat mi-a tras vreo 2-3 partulete si a facut in acelasi timp si putin kk.Era moale.M-am dus cu el la spital, mi-a zis sa-i dau in continuare debribat, mi-a bat biotics si mi-a zis sa-i tin in continuare regim.M-a trimis sa-i fac si o coprocultura.Am fost astazi la sanepid si i-am dus, acum astept joi sa ma duc sa-i iau rezultatul.De dimineata la fel mi-a facut tare, iar imediat, nu stiu daca au trecut 10 min mi-a facut in pampers mai moale.Va pup | ||
laura_paisan1983 Postat pe 8 Septembrie 2008 11:00 |
||
LA MULTI ANI! pentru tiate mamicile si bebeii care poarta numele sfant de MARIA. multa sanatate si fericire. |
||
simona77 Postat pe 8 Septembrie 2008 15:16 |
||
La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume.Va pupam | ||
laura_paisan1983 Postat pe 8 Septembrie 2008 15:40 |
||
Mario iar mi-a facut astazi moale.Innebunesc, isi reveni-se si el cat de cat, pe la ora 15 mi-a facut putin moale, iar cand l-am dezbracat sa-i fac baita avea numai maro in pampers, cred ca a facut iara apa.Astept rezultatul de la coprocultura joi, si daca si maine tot asa imi face, joi dupa ce iau rezultatul cred ca am sa caut o pol privata sau vin in buc la gr alexandrescu sau budimex ca sa mi-l vada si alt pediatru. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 9 Septembrie 2008 22:46 |
||
fa-i si analize de paraziti, giardia, coprocitograma. pe noi de diarei ne-a vindecat dr anca draganescu - spital maitei bals (in spate la spitalul colentina) | ||
ruschita Postat pe 10 Septembrie 2008 14:01 |
||
Buna fetelor , Am o intrebare :stie cineva daca in maternitatea din Ploiesti exista psiholog ? Merci mult |
||
merisor Postat pe 10 Septembrie 2008 15:51 |
||
hehe, claudia stai sa il vezi pe andrei: plange sau tipa (mai ales tipa) si cand vrea ceva (si arata cu degetul ce vrea), sau daca iesi din camera si el vrea sa ramai, etc etc etc, de zice mama mea ca e mult prea rasfatat.... Acuma vrea sa pape el cu lingurita din mancare (il las sa inmoaie si el acolo, si duce lgt la gura dar cam goala , si mai mult arunca cu mancarea pe jos dar macar asa sta mai cuminte in timp ce ia din lingurita mea cu mancare si papam, ca de , trebuie sa ne ingrasam ca sa ne poata opera Trebuie sa avem rabdare cu ei, eu cateodata simt ca o iau razna, vrea si eu o vacanta adevarata, dar nu se poate asta e... | ||
ruschita Postat pe 10 Septembrie 2008 18:10 |
||
a, si mai ales daca il vede pe taica-sau ca pleaca il apuca o suparare!!!!!!tipete si plansete, ca ce tati iara pleci? (si ma lasi cu nebuna? ) sau cand vine de la serviciu, nu se lasa andrei pana nu il ia in brate tati, ca doar l-a asteptat toata ziua nu? | ||
ruschita Postat pe 10 Septembrie 2008 18:10 |
||
Nu stiu ce au copilasii nostri parca s-au vorbit sa faca toti diaree acum; si Amalia are de cateva zile si suntem si noi la regim; mai nasol e ca a zis dr. sa nu-i mai dau lapte pana nu se rezolva si mititica de ea ma trage toata ziua de bluza sa-i dau san | ||
danyelle005 Postat pe 10 Septembrie 2008 21:44 |
||
da-i san , Danielle, ai voie. da-i san cat vrea ea | ||
a1_23 Postat pe 10 Septembrie 2008 22:18 |
||
Astazi Mario nu mi-a facur decat f f f putin moale, l-am pus pe oala pe la ora 17 si mi-a facut un partulet si a facut un strop mai molicel( 2-3 picaturi), in schim cand l-am bagat in casa sa-l schimb sa-l culc facu-se in papmers bine.Si dimineata a facut bine, vreau sa va spun ca nu mai vrea dragutu supa de morcov.A fost chin sa-i dau la pranz, in schimb mi-a acceptat mar copt cu banan, biscuite si branzica calcica.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 10 Septembrie 2008 22:44 |
||
Offf..., imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu copilasii.... Nu prea mai reusesc sa scriu, din lipsa de timp, dar va citesc zilnic... De trei zile Chira nu prea mai doarme dupa-amiaza, luni si marti a dormit doar 40 min, iar miercuri o ora si 20 min. Si dormea cam doua ore, poate si mai mult. Nu stiu de ce, se trezeste palngand, defapt tipand, si numai adoarme la loc. Dar macar imi doarme noaptea, sper sa nu cobesc. Norocul meu ca se trezeste tarziu dimineata, ca altfel eram terminata, numai reuseam sa fac nimic. Vreau sa va spun ca ii simte lipsa lui tati. In primele trei seri, cand o adormeam, vroia sa o plimb prin casa, sa vada daca nu cumva e tati. Faceam o tura de apartament, vedea ca nu e nimeni si mergeam la culcare. Avem o poza in care suntem eu si sotul meu, se cere in brate, arata spre poza, o ia in mana, se plimba cu ea prin casa, si spune: "mami-tati, mami-tati" Mi se rupe sufletul. Iar azi l-a pupat pe tati.... Cand vb la telefon cu tati, ii pun si ei aparatul la ureche si e foarte incantata, zambeste cand aude vocea lui . Ce greu trece timpul ... |
||
chira Postat pe 11 Septembrie 2008 00:08 |
||
Danyelle, si eu stiu ca poti sa-i dai san, cand are diaree, eventual ai grija ce mananci tu. Si nepotelul meu a avut acum o saptamana diaree, si este alaptat, si i-a spus doctorita sa-i dea in continuare san, din cate stiu parca i-a dat niste picaturi, pentru ca il durea si burtica si nu ar fi fost colici (nu are inca 4 luni). Eventual mai intreaba, dar si eu stiu la fel.... Ruschita, noi avem la masa doua lingurite si doua castronele, ca altfel domnisoara nu vrea sa manance, daca nu baga si ea lingurita in castronel. Dintr-un castron ii dau eu, iar in celalalt ii pun si ei ceva de mancare, cu care sa nu manjeasca prea mult: putina carnita, sau bucatele de branzica, sau paste, cand avem in meniu, ma orientez...Si ducem si noi la gurita, cand mancam ceva, cand nu...Cateodata mai facem schimb si de lingurite, ca de..., nu sunt la fel..., si parca e mai frumoasa a lui mami...si tot asa. Iar cu tati si la noi e la fel: cand venea tati acasa, nu ma mai baga in seama...De plans a inceput sa planga cam dupa toata lumea care iese din casa, ca ar pleca si ea. Dar dupa tati, bunicul si sora mea plange cel mai mult... Va pup si sper sa scriu mai des... Sanatate copilasilor! |
||
chira Postat pe 11 Septembrie 2008 00:11 |
||
hehe, pai mai nou bagam si noi lingurita in mancare , ca asa doarcastronel gol nu are haz, iar daca ii pun lui un castronel cu piutin in el, vrea sa bea din el, adica ma rog il duce la gura sa suga de acolo sau il vbarsa direct pe jos, oricum ramane repede hol si fara haz:)) Sau ii dau lui o lgt goala si ciocnesc castronul sau lgt mea de lgt lui si ii place, il distreeaza, ii distrage atentia si intre timp ii dau sa pape. Problema e ca nu stiu cum scapam de obiceiul asta de a manca pacaliti. Ca scopul lui e mai mult joaca decat mancarea... | ||
ruschita Postat pe 11 Septembrie 2008 08:33 |
||
Danyelle, si Andrei a avut diaree , saptamana trecuta am iesit cu el din spital, acolo dr au fosat de parere sa ii dau san in continuare, dar trebuia sa tin si eu regim cu el: banana, orez, morcov, carne fiarta de pui sau vita (sau la gratar), paine, biscuiti, ceai de menta, paste, branza. Si toate combinatiile care ies din ingredientele astea. Nimic altceva. | ||
ruschita Postat pe 11 Septembrie 2008 08:45 |
||
sunt multi dr care la diaree spun mamelor care alapteaza sa nu le mai dea san copilasilor ca din cauza lactozei face diaree..... ciudat....nu prea cred....deci mai bine ii dai san in continuare si mananca tu ce sti ca te strange la burta....si bb se va strange la burta... a fost un virs ceva, cu diareea asta. si Daciana a fost la fel i-am facut parazitolgia si kk e curata...adica nik....deci ceva din aer...cu vremea asta schimbatoare.... maine mergem sa ii fac BCG-ul mi-e mila de ea. |
||
tudor_claudia Postat pe 11 Septembrie 2008 12:05 |
||
Buna. Azi a facut mai bine kk, am sa-i dau san in continuare si completare cu lapte praf delactozat si bineinteles regim alimentar. Daca o vedeati aseara cum se agata de bluza mea, nu a adormit pana nu i-am dat san. Va multumesc pt sfaturi.Pupici. |
||
danyelle005 Postat pe 11 Septembrie 2008 14:03 |
||
stai sa vezi cand mai creste: andrei isi cauta singur lapticul, ridica bluza si se apuca de lucru; sta si in 4 labe langa mine si suge 2 guri dintr-un san, 2 din celalalt, si tot asa, daca il vezi mori de ras. Problema e ca si noaptea suge de o mie de ori si nu stiu cand si cum se va dezobisnui. deocamdata nu pot sa ilo intarc pt ca ii trebuie anticorpii din laptele meu. Iar mai incolo o sa fie si mai greu de dezvatat...Vedem... | ||
ruschita Postat pe 11 Septembrie 2008 14:28 |
||
danyelle, eu ii dau supliment de la humana si a trebuit sa o trec pe lapte delactozat...ti-ai gasit....crezi ca a vrut sa il accepte?..nici vb mi-a baut in prima seara 150 de foame dar pe urma a terebuit sa ii fac din cel normal ca nu vroia sa manance si atata timp cat nu vroia sa pape nimik.... ruschita o sa reusesti sa il intarci la momentul potrivit....deja e placere pt el... |
||
tudor_claudia Postat pe 11 Septembrie 2008 17:24 |
||
Eu in mod obisnuit ii dau lapte de la Nestle, dar acum ii dau din ala delactozat de la Humana cu gust de banana si vad ca ii place. Tu cum ai facut cand i-ai schimbat laptele, i-ai crescut doza treptat pana ai ajuns la cantitatea pe care o bea in mod obisnuit? Eu asa am inteles ca trebuie facut. si cand se revine la laptele normal se face tot treptat scazand cate putin doza din laptele delactozat in amestec cu laptele normal care se creste tot treptat. O intreaga nebunie, dar....Tu cum ai procedat? Si Amalia suge in cele mai comice pozitii, din picioare, stand in fundulet, sotul are ce se amuza cand o vede |
||
danyelle005 Postat pe 11 Septembrie 2008 18:52 |
||
Si eu ma gandesc cu groaza la momentul intarcarii, pt ca intr-una cauta tzatza, ba de sete, ba de joaca, si noaptea se trezeste intr-una si nu vrea decat san, nici nu vrea sa auda de ceai sau apa. ca sa nu mai spun ca de adormit tot cu nasul la tzatza adoarme. | ||
danyelle005 Postat pe 11 Septembrie 2008 18:56 |
||
I-am luat rezultatul de la coprocultura si a iesi abest.Ii duc luni sa-i fac un coproparazitologic, dar trebuie sa-i recoltez 3 zile la rand.Nu mi-a mai facut kk moale.De maine nu-l mai tin la regim,are 2 zile de cand iese afara bine, ca deja saracu s-a saturat de aceeasi mancare.Astazi nu a fost chip sa-mi mai pape supa.Nu stiu daca a papat 10 lingurite.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 11 Septembrie 2008 23:11 |
||
daniele nu i-am facut schimbul treptat....i-am dat brusc...dar intre timp si-a revenit cu kk..... ieri incepuse iar...dar cred ca is dintisorii... | ||
tudor_claudia Postat pe 12 Septembrie 2008 13:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu ratati sansa asta...........merita sa incercati | 1 | De la: crys_1976 25 Ianuarie 2010 19:31 |
dintisorii | 1 | De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35 |
va rog ajutati-ma!!! | 268 | De la: Alexandrescu_Ana_Maria_1 25 Septembrie 2015 11:42 |
|
||
PROPUNERE DE COLABORARE PENTRU BUCURESTI | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
bani castigati cat timp stai acasa cu bebe | 6 | De la: silviu_m74 31 Martie 2009 21:20 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural