Cafeneaua forumului

salve! andrei al meu iara nu mai papa. poate maine facem o papica delicioasa care sa il atraga mai tare (desi nu cred ca gustul e problema...) si mai nou nu mai vrea nici sa doarma, parca ii e frica sa se culce, casca se freaca la ochi, merge de-a busilea si cade cu nasul pe parchet dar nu se lasa, cum il pui in pat nici san nu mai vrea, vrea sa se dea jos , ne apuca 10 noaptea si el e tot treaz (el care la 8-9 se culca). Poate viseaza urat de-i e frica sa se mai culce? poate l-am terorizat eu ca tot insist cu mancarea si il cert ca nu papa...si poate viseaza urat... cateodata respira tare agitat si ii bate inimioara tare in somn... cred ca are cosmaruri, desi nu plange dar misca din manute si se agita in somn... azi l-am adormit cu muzica de la magic fm, altfel nu a fost chip: mai intai am dansat cu el in brate, pe urma l-am plimbat in brate prin casa, pe urma i-am dat sa suga in pat cu muzica deschisa, si dupa 1000 de cascaturi a reusit si el sa adoarma... Sau poate unde trebuie sa avem grija sa nu mai raceasca sa nu se mai imbolnaveasca in nici un fel, si l-am tinut mai mult in casa iar afara doar ferit de lume, poate se simte singur si de asta nu vrea sa se culce sa nu se trezeasca singur e urma... Mai avem si niste vecini care bagau bormasina si acum la orice ciocanit tresare si cere in brate... Nu mai stiu ce sa mai cred...dar abia astept sa scapam de malformatia asta odata sa incepem si noi o viata normala, sa stam afara cat vrem, sa facem baie in cada, sa ne plimbam prin casa dezbracati etc
ruschita
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:04
Salutare.Cum e vremea la voi, ca la noi a venit frigul.Mario ma supara afara ca nu vrea sa tina nimic pe cap, nici in picioare nu suporta nimic, i-am luat ieri niste pantofiori care se inchid in siret ca cei cu scai ii desfacea imedia si nu-i tinea in picioare.Vad ca pastia ii tine, dar vorba mamei mele pana o a descopere cum se desfac si astia.
Nu mai avem probleme cu kk, face f bine acum, face chiar o data pe zi, doar alaltaieri mi-a facut e 2 ori, la interval de 10 min, l-am pus pe oala si nu a facut decat f putin si dupa aceea nu a mai vrut sa stea pe olita si nu au trecut 10 min si facu-se in pampers.
Ne pregatim sa plecam la Sinaia.Ma gandesc cu groaz de frig o fi acolo, daca la noi sunt afara 20 gr, acolo sigur sunr 15, dar il imbrac pe mario bine, lui oricum prefera mai mult frigul decat caldura.
Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 13 Septembrie 2008 14:42
Salutare si de la noi!

La noi e foarte frig, este innourat si bate putin vantul.

Astazi am scos-o pe finuta din spital, si e asa o scumpa! Am si uitat cat de mica era Chira! Maine o sa mergem sa o vada si Chira si sa vedem cum va reactiona!

Ieri dimineata Chira s-a trezit cu o durere la gat, nu putea sa intoarca capul, cred ca avea doua vene incalcite, si plangea de nu stiam ce sa-i fac. Dar bine ca a stiut sa-mi arate ce o durea. Punea mana la gat, spre ceafa, si plangea. I-am facut vreo 3 masaje cu un unguent si pana seara numai avea nimic. Se mai simtea o mica galma, dar azi nu se mai simte deloc. Imi era asa mila de ea, niciodata nu a plans asa rau. Cine stie cum a dormit peste noapte...Bine ca a trecut! Nici nu i-am spus sotului meu, pana seara, cand oricum numai avea nimic, ca sa nu se ingrijoreze.

Laura, distractie placuta la Sinaia. Trebuie sa fie tare bine la munte. Anul asta nu am reusit sa mergem...si imi pare asa rau...

Ruschita, imi pare rau sa aud de Andrei ca iar nu papa si ca e putin speriat, sa zic asa. Cine stie, s-o fi speriat de ceva? Sau poate e o perioada mai dificila, fara un motiv anume. Trebuie sa urmaresti, sa vezi care ar fi motivul. Si noi am avut vreo 2 zile, in care ne trezeam, la somnul de pranz, dupa 40 min, plangand. dar noaptea era ok. Si am lasat-o cu veioza aprinsa in camera, pe timp de zi, la noi fiind intuneric in camera, neavand prea multa lumina de afara. Poate ca se speria de ceva? Nici eu nu stiu. Dar vad ca acum e ok...Asa sunt copiii, nu ai ce face, daca nici nu stiu sa spuna...trebuie sa avem rabdare cu ei...

Pupici!
chira
Postat pe 13 Septembrie 2008 15:46
Buna, sunt Mihaela, si sunt mamica unui baietel de 3 saptamani.Azi am descoperit si eu cafeneaua formului si sper sa ne cunostem mai bine!
mihaela_dardac
Postat pe 14 Septembrie 2008 12:31
un filmulet cu ultima luna...ca aveam 8 lunitze....

[URL=http://s252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/8%20luni/?action=view¤t=ea457e3d.pbr][IMG]http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/8%20luni/th_ea457e3d.jpg[/IMG][/URL]

ruschita, eu zic sa te porti cat mai normal posibil cu andrei....ca asa simte si el ca ceva nu e in regula. si dc nu mananca nu il forta, dc papa mult nu inseamana ca se va si ingrasa mult....
poop, revenim, maine
tudor_claudia
Postat pe 14 Septembrie 2008 13:58
Of, rau ca a venit frigul.La Sinaia e cumplit de fric, erau 20 gr in casa, iar afara 13-14 gr.Nu prea ne-am plimbat ca era tare frig, am preferat sa stam cu mariutu prin cartier pe la parintii mei, iar dupa ce s-a trezit la 12 am revenit la campina crezand ca aici e mai cald, dar de unde, tare fric.Pupici.

Chira, sa va traiasca finuta.
laura_paisan1983
Postat pe 14 Septembrie 2008 15:50
Bine ai venit Mihaela.
Sa-ti traiasca baietelul!
Sper sa-ti placa aici si te asteptam sa ne povestesti cat mai multe despre voi!
chira
Postat pe 14 Septembrie 2008 23:20
neatza fetelor. voi stiti ce se intampla cu cafeneaua asta de nu se mai vad mesajele intreji? a intrat pagina la apa? Noi cred ca suntem pe calea ce abuna: nu stiu daca oboseala mea sau plictiseala fata de vremea de afara erau de vina, dar acum in weekend am reusit si eu sa dorm mai bine (Andrei a trecut la programul de iarna: pe zi ce trece se culca noaptea tot mai tarziu si se trezeste dimineata pe la 8.30 mai nou, spre deosebire de 6.30-7 ca vara, iar zua doarme in 2 reprize mai sanatoase, cred ca de la frigul de afara ). Asa, fiind si eu mai relaxata si e mai odihnit probabil, sau fiindu-i mai bien pe racoare, a inceput sa pape iar (mai de dragul mancarii, mai de dragul meu...), problema acuma e ca nu mai bea mai deloc, nu-i mai place nici apa nici ceai, singurul lui lichid e sanul (nu stiu cum se va obisnui sa adorma si fara san ), acum ne jucam si noi altfel (merge de-a lungul peretelui dintr-o camera in alta, se piteste dupa pat sau dupa perdea si jucam cucu-bau, se ridica sg in picioare si face genoflexiuni, ii pun jucarii intr-o cutie si ii cer una din ele sa mi-o dea, ia ceva papa in mana si imi da sa pap de la el, la masa ia si el mancare cu lingura si imi da mie sa pap ) Parca de cand cu toamna asta am si eu mai mult chef de munca , oricum per total suntem mai bine. Nu-i mai curge nici nasucul, nu i se mai infunda, slava domnului. Pupici la piytici si la mamici!
ruschita
Postat pe 15 Septembrie 2008 10:44
ruschita, vezi ca se rezolva totul.......ma bucur ca e andrei mai bine si ca a inceptu sa pape...si mandra mea a inceput sa pape mai bine....cate un pic, cate un pic....aucm ca nu bea lichide...ce sa ii faci e de la frig...mie cand mie frig nu imi vine sa beau nimik...nici apa, deci no acum nu are cum sa fie perfect.....sanul ii tine si de sete asa ca per total parerea mea nu-ti fa griji, sau nu atat de multe, nu poti sa il fortezi sa bea apa dc nu ii trebe...
poop
tudor_claudia
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:44
ei, iti dai seama ca nu-l fortez sa bea, doar ca sper sa nu se deshidrateze iara (parca pielicica de pe funduletul lui arata asa cam "sifonata", ca de batran sa zic, parca nu mai are elasticitate, si zau ca m-am saturat de mers prin spitale... (nu ca nu m-as duce daca ar ajuta cu ceva, dar daca trebuie o luna sa nu avem probleme, gandul la spitale nu ma incanta ). Sonda ii curge binisor, deci ar insemna ca are totusi lichide... Ok, asta nu inseamna ca aici s-au terminat toate problemele noastre. Tocmai ce am terminat un tratament de 10 zile diflucan pt o candida in pipi, i-am luat analize si de pipi si de kk si ce sa vezi: candida in kk... Incfredibil! Eu una nu mai stiu ce sa mai fac! Si cica aceasta candida poduce si o proasta absorbtie intestinala si uite asa poate sa manance in van si sa nu se ingrase deloc O sa mai vb cu dr iara, sa vedem ce zice, schimbam antimicoticul sau ce facem... Om termina si noi odata cu toate astea...
ruschita
Postat pe 15 Septembrie 2008 17:54
ruschita...o sa treceti si peste asta...pupici de la Daci
tudor_claudia
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:58
am revenit dupa lunga vacanta pe care am avut-o! mihnea mananca foarte bine, dar nu doreste sa bea nimic...nu stiu ce sa-i mai fac (are doua mese de lapte formula pe zi). am mai crescut intre timp, mihnea merge de-a busilea, se aseaza singur in fundulet, spune mama, tata, dede (este fratiorul lui, denis) si este foarte vesel...de altfel foarte cuminte daca ii pastrez programul de masa si somn.
ruschita, ma bucur ca andrei este mai bine si ca te simti mai bine.
ne intalnim dimineata la cafea!
felideni
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:12
felideni, ma bucur ca Mihnea e ok si ca ati petrecut bine...si ca a crescut....pupici de la Daciana
tudor_claudia
Postat pe 17 Septembrie 2008 08:57
Salutare. Nu am mai intrat de pe net ca nu stiu ce are calc ca nu mege deloc, daca nu stau o gramada pana intru.I-am dus lui Mario luni sa-i faca un coproparazitologic si i-am luat ieri rezultatul si ia iesit ca are oua de ascaris, dragutu de aceea facea moale si nu avea pofta de mancare.Acum ii dau Flagyl sirop si noi toti ai casei luam decaris.
Urasc vemea asta, dragutii copilasi trebuie sa stea in casa, la noi burniteaza de zici ca e lapovta si este f frig.Am dat drumul la centrala.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 17 Septembrie 2008 11:28
laura i-ai facut coproparzitologia 3 zile la rand? eu numai una si parca ma bate gandul sa il fac 3 zile sa vedem dc iasa ceva
tudor_claudia
Postat pe 17 Septembrie 2008 12:59
cum se numeste produsul?si de unde l-ai luat?
aleculelia
Postat pe 17 Septembrie 2008 15:06
Claudia, i-am recoltat 3 zile la rand si i-am luat din 3 locuri diferite kk cate putin in cea paletica.
laura_paisan1983
Postat pe 17 Septembrie 2008 22:43
buna! ce faceti voi? eu savurez cafeaua, mihnea doarme si denis este la scoala. astazi l-am cantarit pe mihnea si are 9.550 g.
va intreb si pe voi, desi am deschis un topic...cat laptic trebuie sa bea mihnea pe zi (formula)?
pupici si pofta buna la cafea!!!!
felideni
Postat pe 18 Septembrie 2008 08:26
neata lume, ce mai faceti? noi sunte din ce in ce mai constructivi, mai smecheri si mai indrazneti pe zi ce trece, si cu idei care mai de care mai nastrusnice De exemplu, ne facem singuri de mancare ( pacat ca n-am avut pe tava la motz si o palarie de bucatar ): in castronelul cu mancare introducem palaria unui caine de jucarie, o sosetuta, o lingurita, si amestecam bine bine, pe ruam mai scoatem cate ceva din astea si le adaugam la loc, pana nimerim concentratia perfecta, si gata masa pofta buna Alte ori facem castele de cuburi (ma rog, 2-3 cuburi suprapuse ...), sau ne ascundem dupa perdea, restartam calculatorul, ii dam lui tati hainele jos de pe fotoliu, bagam multe multe jucarii intr-o cutie;.... dansam cu telefonul la ureche, stand in genunchi....Voi ce mai faceti?
ruschita
Postat pe 20 Septembrie 2008 10:30
iara a disparut boaba? weird things are happening here...
ruschita
Postat pe 20 Septembrie 2008 10:32
ruschita, boaba a ales singura de data asta sa isi inchida contul din lipsa de timp...asta e..fiecare isi manageruieste timpul asa cum crede de cuviinta.

noi ne jucam, ii dam lui mami sa pape jucariile noatre...mai facem inca nazuri la mancare....ne ridicam pe ce putem in 2 picioare si mai si cadem si plangem...dar in rest ok....am facut bgc-ul si vid d3...si asteptam vreme mai faina sa iesim si pe afara...
tudor_claudia
Postat pe 20 Septembrie 2008 16:40
Salutare.Ce masi faceti?
Noi suntem bine, ne luptam cu frigul.Astazi Mario a fost f incantat de ce se intampla in oras.Este festival, circulatia este inchisa pe centru, lume multa, a fost tare incantat ca a primit baloane pe strada, a vazut o femeie si un barbat pe papainoage si se uita asa de nedumerit la ei, ii privea dragutu din cap si pana-n picioare.Acum doarme, asteptam sa se trezeasca si sa mergem iara pe centru.Speram sa mai fie cei pe papainoage ca sa luam si aparatul sa facem poze.

Mario este f haios de cand merge singur.Vine dupa mine oriunde, premergatorul deja l-am desfiintat, vine cu mine la buc si sta cat fac mancare, spal vase, isi gaseste mereu cate ceva de daramat, o sticla de plasstic, un prosop de bucatarie si isi face de lucru cu ele.Se duce la noi in camere si ne scoate toate hainele din dulap.Sa-l vedeti ce simpatic este cand descopera chiloteii taticului lui si alerga cu ei in mana prin casa.Este innebunit sa se duca la papiotele cu ata si la fel mi le insira in toata casa.Tot ce gaseste le ia si alerga cu ele prin casa.Mai si cade, dar se ridica singurel. Stie sa treaca pragul dintr-o camera in alta, stie sa se fereasca de masuta din sufragerie, stie sa ocoleasca niste cabluri de care ar putea sa se impiedice.

Mai noi ne pupa, ne iubeste de mama mama, daca il cert eu se duce repede la taicasu si il pupa, ii face maimai, doar, doar sa ii ia apararea, dar taicasu nu zice nimic, la fel daca il cearta taicasu vine la mine.Este f smecher, dar nu incepem sa-l dragalim in acel moment, ii spunem tata sau mama te-a certat si ca atare asta ai meritat.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 20 Septembrie 2008 16:44
Buna ! ce faceti? eu sincera sa fiu nu prea mai am timp de calculator dar din cand in cand intru sa vad ce mai faceti.
si Daria a fost bolnava de nu a mancat o saptamana mai nimic dar acum si-a revenit i-am dat pikovit care vad ca ii merge foarte bine si acum sunt multumita cat mananca sper sa o tina tot asa
In rest cu somnul tot asa ne chinuim dar parca e putin mai bine .
Am inceput scoala cu cel mare (clasa a 3 a )si acum mai avem si teme si grija sa nu prindem vreun caiet sau vreo carte de-a lui Cosmin.A trebuit sa ii facem si ei ghiozdan cu caiete si cu pener , cu creioane e.t.c.
Sper sa avem timp mai mult sa intram PUPICI!
georgeta_claudia2000
Postat pe 22 Septembrie 2008 08:21
Buna fetele!Ce mai faceti?
Noi am inceput gradinitza si nu prea am mai avut timp de vizitat forumul.Vad k in toata tara e frig.Prea a venit devreme frigul asta.Noi am dat deja drumul la centrala.Costy era asa de nerabdator sa inceapa gradinitza incat si sambata cerea la gradi.
La noi s-a inasprit regulile de gradi cu pretextul ca guvernul a cerut.Nu mai avem voie sa depasim ora de intrat in gradi,rechizitele sunt obligatoriu cumparate de grupul educational (pe banii nostrii) etc.Speram sa ne acomodam.Deja au caiete speciale.Avem multe de invatat pt grupa mare B.
Le urez si celorlati copii care au inceput gradi mult succes.Pupici
costyn2003
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:38
Slaba miscare la cafea. Ieri am facut vaccinul de 13 luni- ROR-ul.A fost bine, nu prea a plans si nu cred ca la durut nici manuta.Acum sa vad cand trebuie facut hiberixul.Cred ca pana la urma o sa mi-l faca dr mea, a zis ca se intereseaza si ea mai bine de el, daca nu o sa vrea sa mi-l faca ma duc aici la spital ca mi-a zis o vecina ca e o dr pediatra care il face.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:11
Buna !Asa e laura,cred ca de cand a inceput gradi si scoala tot mai multe mamici nu au timp.Noi nu mai avem stare
De cateva saptamani mergem si facem Km zilnic.Ma mir de unde are un copil asa multa energie
Voi cum va descurcati? Simpt ca ma lasa puterile si ca nu-i mai tin ritmul
Felicitari Mario pt cutaj!
Noi mai avem putin pana la vaccinul de un an si sincer am emotii pt ca fiind mai mare si fiind f alintata si daca nu o va durea va face mofturi! Pana acum toate vaccinarile au fost fara reactii adverse si sper sa fie ok si de data aceasta!
Pupici si sanatate la pitici!
bia_kidz
Postat pe 24 Septembrie 2008 14:10
Si Mario are multa enegie.Afara este mai problematic ca se plictiseste repede in carucior si vrea pe jos si te oboseste f rau ca vrea sa mergi mult cu el, daca gaseste scari urca si coboara de o mie de ori, te iau toate caldurile.In casa isi face singur de lucru, alearga dintr-o camera in alta si tot asa.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:52
buna mamicutelor! trebuie sa va bucurati ca aveti copii asa energici, cu ajutorul lor va pastrati si voi silueta
noi suntem inca micuti...ieri s-a ridicat prima data in picioare singur, in patut, insa din gurita spunem toata ziua de toate: mama, tata, dede, bumbum...si sa nu va zic cand ii este foame ca spune fara oprire "papapapapa".
denis merge la scoala si apoi are teme de casa. iesim la plimbare, citim ceva si ne jucam...foarte repede trece ziua cu doi copii, dar nimic nu este mai important pe lume cum sunt copii. pupici!
felideni
Postat pe 25 Septembrie 2008 07:38
Asa este, copiii sunt cei mai importanti.Vreau sa va spun ca Mrio a luat in ultima luna 500 gr in greutate.Cred ca lui ia priit regimul, a fost 2 sapt la regim si nici nu ma gandeam sa fi luat ceva in greutate.La vaccinul de 1 an avea 8800 gr, iar acum la cel de 13 luni are 9300 gr.Cred ca am apreciat bine greutatea, el imbracat avea 9740 gr, si am scazut 440 gr fiind mai gros imbracat.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 25 Septembrie 2008 11:34
mario, tine-o tot asa!!! pupici!
felideni
Postat pe 25 Septembrie 2008 15:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lenjerie sexy 2 De la: Chibi 26 Ianuarie 2010 20:48
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA 1 De la: kidz001127 30 Mai 2009 08:24
munca de acasa 1 De la: EUGENIA32 12 Mai 2010 16:17
Vand tricicleta 2 De la: Krisstall 23 Iulie 2009 13:49
Clubul Copiilor sanatosi va asteapta la intalnire! 11 De la: ameno 5 Iulie 2010 19:02
Setari Cookie-uri