buna! fetita din poza e fetita ta? e superba! sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!si eu am o fetita dar e mai mare, adica are 12 ani!!! | ||
mony_nusha Postat pe 12 Octombrie 2008 09:11 |
||
---|---|---|
claudia, ca sa ii dai medicamentele mai usor poti sa faci cum facem noi: pui intr-o seringa (de nurofen sau chiar de facut injectii), iei galusca in brate cu spatele la tine, tu stand pe scanun, ii deschizi gurita presand pe obrajori, si ii dai cu seringa putin cate putin. de plans plange dar de luat il ia. nici andrei nu mai vrea pastilele dar nu avem incotro si mergem mai departe. metaoda asta la noi functioneaza.cu lingurtita nu vreau sa ii dau ca nici nu am aceeasi siguranta ca nu mi-o varsa, si oricum nu vreau sa asocieze lingurile cu pastila. cu lingura mananca. pastila e la seringa. si atunci cand ma vede cu seringa duce mainile la ochi si asteapta sa dispar . cand vede lingura o ia si papa (mai mult, mai putin, dar o ia) | ||
ruschita Postat pe 12 Octombrie 2008 18:50 |
||
Ne pare rau Clau pt voi!stiu cum e! Suna ca in reclama cu medicamente,dar slava D-lui ca Bia a trecut repede peste. Daci nu mananca din cauza gatului,si desigur a obstructiei nazale!Noi am fost tratate ca avand ceva bacterian si era viral,asa ca tre sa fii atenta!Multa sanatate si sa va faceti repede bine!Pupici |
||
|
||
bia_kidz Postat pe 12 Octombrie 2008 21:58 |
||
Ruschita, multe mamaici mi-au zis ca mario este vanat la ochisori si asta este semn ca ar avea viermisori.Mie nu mis e parea chiar vanat, dar atunci cand am avut probleme cu kk i-am facut coprocultura si coproparazitologicul si asa i-am depistat viermisorii. Apropos, Mario imi face kk moale de la calciu, luna aceasta cand am inceput sa-i dau iara calciu imi facea un singut kk moale pe zi, l-am intrerupt de cand ia iesit iara uoa de ascaris, ca sa evit tot ce e dulce si nu mai imi face.Cred ca si prima data cand a facut moale tot de la calciu a fost ca a durat acea problema exact 10 zile cat i-am dat calciu.Cred ca am sa-i dau de luna viitoare calciu gluconic, poate nu se mai deranjeaza.Pupici Imi pare rau claudia sa aud ca sunteti racite, insanatosire grabnica. |
||
laura_paisan1983 Postat pe 13 Octombrie 2008 11:04 |
||
pai si l-a vazut vreun dr cand era asa "vanat"? adica dr au zis ca are legatura vineteala cu viermisorii? vanat cum , ca cearcanele sau cuim vanat? | ||
ruschita Postat pe 13 Octombrie 2008 13:08 |
||
BUNA ZIUA FETELOR,EU SUNT NOUA PE AICI.VREAU S-O FELICIT PE MIRELA PT BEBE.SI SA AUZIM DE BINE.EU SUNT TRISTA CA DE 1 AN NU REUSESC SA FAC UN BB,CA DE 1 AN SUNT CASATORITA,SI NICI MACAR NU AM FOLOSIT VRE-O METODA ANTI-BB. | ||
romantica Postat pe 13 Octombrie 2008 15:02 |
||
Ruschita, cand a a vut problemele cu kk dr mi-a zis sa-i facem acele analize, dar nu mi-a zis nimic ca are ochisorii vineti si sigur are viermi.Intr-adevar el era putin incercanat la ochi, eu nu am intrebat dr ca nu am stiut.Dupa ce am fost la dr si mi-a dat sa-i fac analizele 2 mamici care au deja si copii mai mari mi-au zis ca sigur o sa-i iasa viermisori ca este vanat si asa a fost.Acum nu stiu daca este asta o regula, ele mi-au zis ca dr lor de fam, ca au aceeasi dr nici nu le mai da sa faca analize cand ii vede vineti le da tratament pt viermisori. Vineteala este ca cearcanele, dar ceva f f f vag, eu nici nu-mi dadeam seama ca el este vanat, dar eu totusi nu cred ca asta este o regula.Dr mea mi-a zis ca dupa varsta de 1 an si mai ales vara ca este bine sa-i fac coproparazitologicul mai des pt ca ei acum deja baga toate prostiile in gura, afara pun mana peste tot si pana ajungi tu sa-l stergi el poate a bagat deja in gura, sunt copii care manaca fructe cu coaja si poate nu au fost apalate deajuns.Eu i-am mai facut o data lui Mario copro la 11 luni si nu ia iesit nimic, dar acum i-a iesit.Pupici |
||
laura_paisan1983 Postat pe 13 Octombrie 2008 16:02 |
||
Romantica, nu dispera.Ati fost la vreun dr sa va faceti niste analize sa vedeti daca este totul ok?Poate unul din voi are ceva probleme, daca totul este ok din punct de vedere medical o sa apara si bb.Si eu m-am chinuit 6 luni ca sa raman gravida, dar eu am avut un chist ovarian de aproape 11 cm de care nu am stiut si sunt convinsa ca din cauza lui am ramas asa de greu.Acum eu vreau sa-l fac pe al doilea.Sa vedem daca se mai poate ca mai am doar un singur ovar.Ma duc si eu la un control si o eco miercuri ca sa vedem starea ovarul ca vreau repede o surioara sau un fratior lui Mario.Il faceam mai repede pe al doilea, dar nascand prin cezariana a trebuit sa stau un an.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 13 Octombrie 2008 16:06 |
||
DRAGA LAURA,FELICITARI PTR BB,SI BAFTA LA AL DOILEA.SA AUZIM DE BINE. LA DOCTOR MA DUC,SI AM FOST DIAGNOSTICATA CU CANDIDA(NU ARE NICIO LEGATURA CANDIDA,CU FAPTUL CA NU RAMAN GRAVIDA).DAR VAD CA DOCTORA MEA NU ARE DE GAND SA IMI DEA SA FAC ANALIZE,CA SA VADA CAUZA,CRED CA ASTEPTA SA FACEM 2 ANI DE INCERCARI |
||
romantica Postat pe 15 Octombrie 2008 21:01 |
||
LAURA SA-MI SPUI CUMA FOST LA ANALIZE.E TOTUL OK?SA AI BAFTA SI SANATATE MULTA.TE PUP | ||
romantica Postat pe 15 Octombrie 2008 21:04 |
||
DRAGA LAURA_PAISAN,AM VAZUT POZELE CU BB TAU SI VREAU SA-TI SPUN CA ESTE UN SCUMP, ESTE EXACT GENUL DE COPIL CARE IMI PLACE MIE.SANATATE LU BB SI VOUA.SA FITI SANATOSI ,SA-L CRESTE-TI PE MARIUTU,SI DACA U I-TI DORESTI SA AIBA UN FRATOR SAU O SURIOARA,ASA SA FIE.BAFTA SI SA AUD VESTEA CEA MARE. | ||
romantica Postat pe 15 Octombrie 2008 21:14 |
||
Buna fetelor!Se pare ca azi am avut timp de scris si am "rasfoit "o parte din mes voastre!Ce mai faceti?Noi suntem asa de nazdravane incat stau uneori si ma intreb de unde am acest copil,dar desigur ca-mi primesc raspunsul de la parintii mei:si tu erai la fel Bia ma inebuneste;mergem la baie sa facem la olita si intr-o clipa de neatentie se ridica ,fuge in camera ei si se ascunde in colt,dupa draperie si face pisu Azi a luat boxa de la sistemul de amplificare a fratelui meu si s-a urcat pe ea sa ajunga la tastatura! A reusit sa faca varza cateva fisiere pana sa ne dam seama de ce sta asa de linistita Voi cum va descurcati cu nazdravaniile copilasilor vostri? Noi ne pregatim de party pe sambata,asa ca vom avea ceva de lucru maine si vineri! Pupici si sanatate multa la bebei si la parinti! |
||
bia_kidz Postat pe 16 Octombrie 2008 00:03 |
||
Nu am reusit sa ajung la dr ieri pt ca sotul meu a avut ceva treaba si nu am avut cu cine sa-l las pe Mario.Cred ca voi ajunge luni, in cazul in care nu se iveste iara ceva cu sotul sa nu fie acasa. Romantica, eu te sfatuiesc sa cauti al dr cu care sa poti comunica f mult, asta conteaza f mult, sa-ti faca niste investigatii ca sa vezi de ce nu poti ramane gravida.Te pup si bafta multa, poate marea minune se va intampla intr-o zi cat ma repede.Stiu ce inseamna sa iti doesti un copil si sa nu poto ramane asa de repede cun ti-ai dorit, la mine a durat 6 luni si in fiecare luna cand vedeam ca imi vine eram tare trista, dar la mine din cauza serviciului nu ma puteam duce la dr si in momentul in care m-am decis sa ma duc, am zis sa vad daca si luna asta imi vine si chiar in acea luna marea minune s-a intamplat, dar in momentul in care am fost pt a mi se confirma sarcina si de catre un dr am avut surpriza sa aflu de acel hist imens care a tebuit sa sufar o operatie in timpul sarcinii ca altfel bb nu se dezvolta si aputeam pierde sarcina.Pupici |
||
laura_paisan1983 Postat pe 16 Octombrie 2008 09:28 |
||
buna fetelor......bebitza mea s-a facut tare nazdravana....parca numai sa faca prostioare cauta...azi dimineata s-a apucar sa traga de firul de la tastatura...si ce credeti ca facea fata mea dupa ce a reusit sa o atarne de marginea biroului...scotea tastele.....a tras si de pisic(mouse)pana la scos din spate din unitate.....nu stiam eu de ce sta cumintica fata mea de nu scoate nici un sunet..avea treaba multa sa mestereasca la calculator....este innebunita cand ma vede ca stau si vb pe mess vine si se agata de mine sa o iau in brate sa bata si ea cu manutele in tastatura.... afara cand iesim dupa toti copii se duce si pitica deabea se tine si ea pe picioare ....ar vrea sa alerge si ea...daca nu o duc unde vrea ea se supara..are o personalitate in ea cat este de micuta....acum pot sa rasuflu si eu putin ..pt vreo 2-3 ore ca printesa doarme......pupici la mamici si bebici... | ||
deliarebecca Postat pe 16 Octombrie 2008 12:54 |
||
LAURA,E BN CA AI SCAPAT CU BN,SI ITI DORESC ,CA SI A DOUA OARA SA SCAPI TOT CU BN .TE PUP, SI ASTEPT VESTI BUNE. | ||
romantica Postat pe 16 Octombrie 2008 21:10 |
||
bune fetelor ...ce mai faceti?....dar puiutii vostri?(multa sanatate la cei care sunt putin bolnaviori!).....nu am mai intrat de mult ,parca nu am timp...jur ca nu stiu ce e cu mine ...toata ziua mancare curatenie scos copilul afara .... parca nu mai am timp de nimic...asa repede imi trece ziua ca numai vad ca e seara....si iar o trecut o zi... andrei al meu e tare nazdravan nu sta putin...tot timpul mestereste ceva...tre' sa fiu cu ochii pe el tot timpul...imi scoate vasele de bucatarie ...restarteaza calculatorul de 20 de ori pe zi...ascunde pe jucarii pe sub pat dupa aia se pune pe burta sa le scoata si daca nu ajunge la ele ma ia de mana sau de picior si imi arata sa i le scot...imediat avem 1 an si 3 luni...mergem bine deja(el a inceput sa mearga la 10 luni juma")cand mergem afara la plimbare nu ne mai tre caruciorul mergem numai de manuta...atatea imi povesteste in limba lui cateodata dar nu inteleg nimic si doar il aprob ... cuvinte clare zice...mama...tata...da ...nu(UUUU)...baba(buna)...bubu(bunu) papa..apa.. acuma doarme si profit si eu putin sa mai stau la calc...ca de se trezeste intru iar in hora cam atat am avut de zis...mami si andrei va pupa...si va doresc la toti o zi minunata si sa fiti sanatosi!! |
||
violeta09_kidz Postat pe 17 Octombrie 2008 12:51 |
||
Salutare, noi suntem in Moldova, la bunicii sotului meu.Mario este f fericit aici, are 2 fetite mici cu care se joaca, sotul are 2 verisoare de 4 si respectiv 6 ani.Ii fac dragutele toate poftele, se joaca cu el, le da toate jucariile lor.Sa+l fi vazut dimineata ce frumos statea cu ele la masa si manca cu ele, ceea ce acasa cu noi nu se intampla, nu sta cu noi sa papa, noi stam la masa si el alearga toata casa, pe cand aici a stat tot timpul cu ele la masa.Acum asteptam sa se ia roua de fara ca sa iesim in curte ca tocmai s+a taiat un purcel.va pupam si week+end placut.Pupici. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 18 Octombrie 2008 10:15 |
||
Buna seara fetelor!Romantica, sa fii optimista si increzatoare,daca va fi sa fie va fi...mult noroc! | ||
mirela70 Postat pe 18 Octombrie 2008 21:54 |
||
BUNA ZIUA FETELOR.EU TOCMAI AM VENIT DE LA SERV,SI SUNT SG,CA AL MEU SOT TOCMAI A INTRAT IN TURA(LUCRAM AMANDOI LA KAUFLAND SLATINA).O SA-MI FAC TIMP SI O SA MA DUC LA BADESTI-BAI,CA CICA ESTE UN DR PE NUME PARVU ALEXANDRU,MEDIC SP BALNEOFIZIOTERAPEUT.CICA NUMAI SE UITA LA TINE SI I-TI SPUNE CE AI.ARE HARUL DAT DE D-ZEU,SA DEA DIAGNOSTICURI.E CA LA SEDINTA DE SPIRITISM............BAGA MAI MULTE PERS IN CABINET,SI LE SPUNE CE AFECTIUNI AU,SAU DACA NU AU NIMIC.SI DACA AU CEVA ANIUME,LE DA TRATAMENT PE BAZA DE PLANTE.MA DUC SI VA TIN LA CURENT.CICA ARE CAM LA 70 ANI,DAR FIIND FOARTE BUN,PATRONUL STATIUNII NU RENUNTA LA SERVICIILE LUI.VA PUP SI NE MAI AUZIM.LAUREI_PAISAN SA AIBA CONCEDIU PLACUT.SI DACA DORESTE MULT O SURIOARA SAU UN FRATIOR PTR CEL MIC,SA NU MAI STEA,SA SE DUCA LA DOCTOR,CA MARIUTU S-AR SIMTI F BN ALATURI DE O SUROIARA SAU UN FRATIOR. | ||
romantica Postat pe 19 Octombrie 2008 15:09 |
||
Buna , sunt din Campina si am si eu o fetita Alexandra care implineste 4 ani. In ce zona stati ? Sotul meu lucreaza la Oradea si vine la sf. de saptamana/Nu as putea spune ca sunt libera dar se mai gaseste un pic de timp.By |
||
elenelena Postat pe 19 Octombrie 2008 19:17 |
||
Multumesc romantica.A fot f frumos la bunicii sotului.Mario a fost cel mai fericit, s-a jucat cu fetitele in curte, s-a dat in leagan, s-a jucat cu nisip si spre surprinderea mea nu a bagat nimic in gura.Sper nici aici cand iesim afara sa nu mai bage.In schimb se murdarea ca un purcelus.Am sa va pun cateva poze pe sait zilele astea.Va pup | ||
laura_paisan1983 Postat pe 20 Octombrie 2008 11:58 |
||
Buna seara fetelor!Eu am intrat in perioada de somn..sunt f adormita in anumite perioade ale zilei,norocul meu este ca nu am un serviciu prea stresant.Saptamana asta sper sa ajung la doctorita..poate aflu ce este.. si sa vad ce mai face bebe..deja aut recut 12 saptamani...In rest sunt ok..mananc si dorm..mananc...Romantica chiar as dori sa am ti la curent despre acel doctor..adresa si telefon..,am si eu fata de 17 ani cu o durere de genunchi..careia nu-i dam de leac...Laura,ma bucur ca sunteti bine,tineti-o tot asa!Toate cele bune,pupici si mult noroc! | ||
mirela70 Postat pe 20 Octombrie 2008 22:35 |
||
DRAGA MIRELA,PE DN DOCTOR PARVU ALEXANDRU DIN BADESTI-BAI,IL POTI GASI DE LUNI- SAMBATA INTRE ORELE 9.30 -13.30.DACA VREI ALTE INFORMATII SUNA LA NR DE TEL:0744861588 SAU 0724008800 SI INTREBI DE DN DOCTOR PARVU ALEXANDRU SI ITI DA INFORMATII.ITI V-A RASP PATRONUL STATIUNII.TE PUP.SI SPER CA INFORMATIILE MELE I-TI VOR FI DE FOLOS. | ||
romantica Postat pe 21 Octombrie 2008 09:37 |
||
BUNA ZIUA FETELOR ,NUMELE MEU ESTE CRISTINA.SUNT DIN SLATINA-OLT.LAURA_PAISAN VOI DE UNDE SUNTETI?DAR TU MIRELA_70?VA PUPIC.AVETI GRIJA DE VOI, SI IN SPECIAL DE INGERASII VOSTRI. | ||
romantica Postat pe 21 Octombrie 2008 09:44 |
||
http://www.cancan.ro/2008-10-21/o-masina-adaptata-dizabilitatii-mele.html va rog mult acordati-mi votul vostru pe linkul de mai sus,trebuie sa castigam. va multumesc mult ! |
||
Kopanel Postat pe 21 Octombrie 2008 15:19 |
||
Buna, tuturor mamicilor! Am o rugaminte la voi, in ideea in care sunteti amabile sa-mi oferiti un ajutor in elaborarea temei mele: in limita timpului de care dispuneti, sa invit luati parte la o cercetare ce va vizeaza in calitate de consumatoare de moda si shopping, prin completarea a 2 chestionare (copiati link-urile intr-o pagina noua de internet): Chestionar 1 http://www.kestionare.ro/k/(S(ap4mcln2wbodff45zjm2- oj 2v))/k.aspx?k=2371 si Chestionar 2 http://www.kestionare.ro/k/(S(sd50zv45hj1dgq3bvogk- qg 45))/k.aspx?k=2366 Specificari: Completati cand timpul va permite (nu mai tarziu de 5 noiembrie), dar nu puteti completa acelasi chestionar de 2 ori de la acelasi computer (se retine IP-ul). De asemenea, mentionez ca nu oblig pe nimeni sa ia actiune, ci doar lansez un anunt in cazul in care cineva ma poate ajuta, ca respondent. Sper sa va faca placere completarea lor! Multumesc anticipat! Ana |
||
arala Postat pe 21 Octombrie 2008 21:11 |
||
Iti multumesc mult draga Romantica,mi-am notat si sper sa fie bine!Toate cele bune si sa fii increzatoare in dorintele tale!Pupici! | ||
mirela70 Postat pe 21 Octombrie 2008 23:01 |
||
Cristina, alias Romantica, eu sunt din Ploiesti,merci pentru informatie,!Pupici! | ||
mirela70 Postat pe 21 Octombrie 2008 23:03 |
||
Romantica, eu sunt din Campina, jud Prahova.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 22 Octombrie 2008 09:27 |
||
BUNA .FRUMOS PLOIESTIUL AM FOST SI EU LA PLOIESTI. | ||
romantica Postat pe 22 Octombrie 2008 10:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand patut de lemn, carucior Hauck-Roadstar SL, cantar electronic Tefal, pompa san electrica Nuk, balansoar Bertoni, bonus scaun de masa | 5 | De la: garbo165855 31 August 2010 11:09 |
Vand hainute pentru copii de calitate exceptionala | 1 | De la: esthersclothes 25 Ianuarie 2010 07:49 |
treapta carucior frate mai mare | 1 | De la: bam 28 Februarie 2010 00:15 |
|
||
vand AVON | 1 | De la: gabyburciu 19 Februarie 2009 15:47 |
Hainute copii noi sau folosite dar in stare foarte buna | 1 | De la: elushk 8 August 2009 02:01 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural