Buna! Suntem bine, Chira s-a acomodat deja, sper sa nu simta mai tarziu lipsa celor dragi....E foarte activa, are unde sa alerge, e casa destul de mare...plus ca mai iesim si pe afara, dar numai ieri am fost in parc, ca luni si marti a plouat, si a plouat si acum... Doarme foarte bine, cam 10-12 ore pe noapte, plus 2-3 ziua...aerul e mai tare si mai curat aici, stam intr-o zona de munte.... In avion s-a comportat super bine, nici nu ma asteptam....a luat-o putin la plimbare prin avion, s-a jucat putin bau-bau, dar in rest a stat cuminte in brate la mine, a mancat niste grisine si biscuiti, dupa care a scris tot timpul.. O pun pe Chira sa repete numele copiilor din parc, ca sa nu-i uite, si chiar e incantata cand le pronunta, parca ar sti despre cine e vorba... Vorbeste din ce in ce mai mult. Noile noastre cuvinte unt> becu- bec, Adi- este cumnatul me, Adeea/ Andrea,s, Beto- Roberto, peaca-pleaca, pace-sa o las in pace, si acum nu-mi mai aduc aminte ... Azi am fost la pediatru, sa o ia in evidenta si am si facut un vaccin antigripal, iar Chira a facut un scandal cand am inceput sa o dezbrac, initial cred ca nu si-a dat seama de ce suntem acolo, cu toate ca am intrat in acelasi timp cu cumnata i nepotelul meu, si a vazut ca il consulta pe cel mic....Iar cand am inceput sa o imbrac s-a luminat la fata si i-a trecut toata supararea... Il mangaie pe asta mic, il leagana de il zapaceste, si intr-o zi l-a pupat pe frunte...A fost asa de scumpa... Ce nu i-a placut aici, au fost mustele, care au aparut, dupa ce s-a incalzit si cam intrasera in casa...Tipa si le dadea na-na cand le vedea...Acum am scapat de ele...asa ca e fericita... Va pupam si pe mamici si pe puiuti, si o sa va trimitem poze , nu am prea facut, dar de acum o sa incepem... Pupici multi! |
||
chira Postat pe 6 Noiembrie 2008 16:56 |
||
---|---|---|
BINE CHIRA,ASTEPTAM SI SEDERE PLACUTA ACOLO. | ||
romantica Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:19 |
||
Ma bucur ca ati ajuns cu bine si deja v-ati acomodat.Asteptam poze cu Chira. Am fost la dr si deocamdata trebuie sa astept putin pana il voi face pe al doilea bb pt ca ovarul celalalt nu este asa in forma.Eu din cauza asta am un ciclu f neregulat, am luat anticonceptionale si nu mi-aiu priit.Voi face niste analize ca sa fie totul ok.Pupici. |
||
|
||
laura_paisan1983 Postat pe 7 Noiembrie 2008 11:10 |
||
Ma bucur romantica ca o sa te muti in casa noua.poate o sa rasara soarele si pe strada mea sa am casa mea, noi stam cu socrii si e tare naspa, nu prea ma inteleg cu soacra.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 7 Noiembrie 2008 11:23 |
||
Buna fetelor!Ce mai fac bebeii vostri? Noi facem teste cu bunii sa vedem cum se descurca ca si bona pt ca de luna viitoare va avea un program tare incarcat saracuta de ea ramane singura cu Bia pt ca eu incep lucrul si sincer am emotii pt ca nu stiu cum va face fata nazdravanei mele Ieri au mers la plimbare si dupa cateva ore Bia i-a cerut:ai nana=hai la nana(vecina) Ca orice bunica a ascultat de nepotica si au plecat din nou la plimbare,dar de data aceasta Bia a a profitat de cateva secunde de neatentie ale lui buni si si-a varat capsorul intr-o galeata de 15 l .Pt ea a fost tare amuzant,dar nenorocirea s-a produs cand a vrut s-o scoata Galeata avea maner din metal si s-a taiat in coltul ochisorului iar acum are o vanatatie precum cei de la box Nu reusesc sa se vindece semnele pana isi face altele Ne bucuram Mariana ca sunteti bine si ca totul e ok pt Chira!Asteptam poze Laura imi pare rau sa aud ca ai probleme si ca nu vei putea deveni mamica asa de repede cum ti-ai propus,dar nu te ingrijora ca totul va fi ok,ai sa vezi! Ce bine de tine romantica!Asta da veste buna Noi am reusit anul asta sa ne facem doar fundatia la casa si cand ma gandesc ca de abia acum incepe greul... va dorim multa sanatate , crestere mare la bebei si un sfarsit de saptamana frumos! |
||
bia_kidz Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:30 |
||
In primul rand, LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Mihai , gabi, gabriela! In sfarsit , ieri a aparut si la noi primul dintisor. Sa vedeti ce incantata era Chira. Cand ii spui sa-ti arate dintisorul deschide gura... Am aparut din nou in Superbebe! Pupici! |
||
chira Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:41 |
||
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril. Asa e Bia, trebuie sa mai astept, dar eu sunt optimista si cred ca totul va fi ok pana la urma si am sa mai pot face un bb.Sapt viitoare ma duc sa-mi faca niste proceduri de col.Am inceput si un tratament pt ca menstruatia ma tine destul de mult si imi vine si la 20-21 de zile.Va pupic |
||
laura_paisan1983 Postat pe 8 Noiembrie 2008 11:45 |
||
Slaba miscarea pe la cafenea? Ce mai faceti? Noi suntem bine, mario a fost cateva zile deranzat la burtica, adica o zi facea kk moale, urmatoarea zi era constipat, si asa ne-am luptat vreo 4 zile, acum si-a revenit, de 2 zile face bine, deja nu l-am mai tinut pe regim si ceai de menta cu smecta pt ca ieri s-a constipat rau de tot, abea a putut dragutu sa faca si asta ca l-am ajutat eu cu termomentrul pt ca se chiunuia dragutu pe olita si nu putea face si a inceput a planga si ca un facut nu mai aveam supozitor si i-am bagat termomentrul si asa a facut dar f putin. Ii ies maselutele si este asa de marait si noaptea se trezeste de multe ori, plange si il iau cu mine in pat ca sa se calmeze.Azi noapte a dormit cu noi in pat ca s-a trezit de la vreo 11 si nu a mai fost chip sa-l linistesc decat langa noi, dar soa tezit de cel putin 10 ori azi noaptea.Pupici |
||
laura_paisan1983 Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:54 |
||
Buna ziua fetelor! intr-adevar cam slaba miscare! Nu stati la caldurica, ca am inteles ca e frigulet in tara?! Mai avem un dintisor, deci doi, cum spune Chira, si o maseluta..., o asteptam si pe a doua, trebuie sa iasa, ca se vede alb...Nici nu mi-am dat seama ca au iesit, dar noroc ca o controlez in fiecare zi, ca atata am asteptat dintisorii... In afara de scaune moi si uneori putin nervoasa, dar momente scurte, probabil cand o mai dureau putin, in rest a fost ok...Doarme bine noaptea, doara zi s-a trezit pe la 6.30, dar am luat-o in pat cu noi, statea si vorbea, mami, tati, nas, si ma tragea de nas...etc, pana a adormit... Cam atat ca da semne de trezire Chira va pupam! |
||
chira Postat pe 13 Noiembrie 2008 17:06 |
||
Buna !Cred ca sunt unicat!La ora asta sunt singura on-line de pe site.am reusit sa-mi termin treaba pe la miezul noptii si cand m-am pregatit sa adorm....surpriza Nu mai pot sa adorm,nu degeaba se spune ca toate isi au vremea lor E drept ca atipisem putin cand dragutza de Bia m-a trezit ca o "dol"=doare ceva Cred ca ne ies si noua ceva incisivi ,desi nu-i exclus sa fie si maselutele ca e "alba" draga de ea pe toata arcada inferioara Am vazut ca ultimele discutii la cafenea se invart in jurul dintisorilor si n-am putut sa nu ne alaturam lui Mario si dragutzei de Chira in suferintza! Noi avem o diminuare a poftei de mancare si cateva scaune mai moi,insa pana acum cateva minute nu m-a trezit de cateva nopti As mai povesti eu cu voi,dar ....nu vreau sa plictisesc pe cele care citesc cu multele probleme care ne dau tarcoale,poate gasesc ceva topic si mai povestesc cu cele aflate in aceeasi situatie! Va pupa dulce Bia si mami! |
||
bia_kidz Postat pe 14 Noiembrie 2008 01:08 |
||
BUNA ZIUA FETELOR.AM VENIT SI EU DE LA VOINESA.COLEGELE AU ZIS CA M-AM DUS LA VOINESA CA SA FAC BAIATUL .AMUZANT NU? SPERAM SA FIE ODATA SI ODATA,DESI NU STIU,CA DE UN AN SI 2 LUNI INCERCAM,SI DEGEABA,CA NU SE INTAMPLA NIMIC,SI EU DEJA M-AM CAM PLICTISIT SA TOT ASTEPT.O SA FACEM SI TRATAMENTUL CARE N-I L-A PRESCRIS DOCTORUL DE LA BADESTI-BAI.DAR POTI SA FACI CE O-I FACE DACA NU E SA AI COPII NU AI SI GATA.ACUM NE RUGAM LA D-ZEU SA NE MUTAM CAT MAI REPEDE IN CASA NOUA.LAURA E NASOL CA STATI CU SOACRA,SI MAI ALES CA NU ESTI IN RELATII TOCMAI BUNE CU DANSA.EU NU STAU CU SOCRII MEI,DECAT ATUNCI CAND VREM SA MAI DORMIM PE LA DANSII.EU MA INTELEG F BINE CU SOCRII.CA DACA NU MA INTELEGEAM NU MAI VINDE-AU APARTAMENTUL CU 3 CAMERE,CA SA NE DEA NOUA BANI.IL VAND PE AL LOR CU 3 CAM.,SI I-AU UNUL CU 2 CAMERE,IAR DIFERENTA DE BANI NE-O DA NOUA,CA SA NE AJUTE.SI E MAI BN,CA DACA E SA VINA ALA MIC,NU MAI ESTE NEVOIE SA STAM CU DANSII IN APARTAMENT.FETELOR MAI STITI PE CINEVA CARE A LUAT POLIDIN+NOLICIN+FEROGRADUMED +ACID FOLIC+VITAMINA E FORTE+DIPROFOS? A DAT REZULTATE?CA EU ASTA TREBUIE SA IAU.SPER SA DEA UN REZULTAT,CA NU VREAU SA MA INDOP DE ATATEA MEDICAMENTE DEJEABA.VA PUP.ASTEPT UN RASPUNS DE LA VOI.VA MULTUMESC. |
||
romantica Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:13 |
||
Buna fetelor!Dupa cum obs eu reusesc doar dupa mizul noptii sa intru sa mai vad ce faceti! Acum calc camasi pt sotul meu care pleaca pt cateva zile din nou in deplasare si a fost anuntat asta-seara ca treb sa plece de maine dupa masa, Vestea buna pt noi e ca de data asta ne i-a si pe NOIIIIII! ,dar chiar n-am chef sa duc calcator cu noi,iar sa le duc la calcat.... le apreteaza astea de zici ca-s ziare,desi i-am rugat sa nu le apreteze! Nu mai zic ca iau o gramada de bani Vreau sa-i spun la "romantica'sa incerce o clinica din Timisoara"Dr.Cioata" daca nu-i prea greu pt tine sa mergi la TM,nu stiu exact de unde esti,dar cred ca merita efortul,mai ales ca trat ce ti-a fost recomandat in cazul in care ramai gravida fara sa stii data ovulatiei e nasol pt viitorul embrion si ma refer la acel diprofos la care nu-i vad rostul iar antibioticele sunt contraindicate de prospect(de producatori) in primele luni de sarcina mai ales daca nu se dovedeste a fi vb de o infectie ,dar si atunci se cantareste bine de catre ginecolog sau med de familie riscul fetal! Eu am inceput stagiul "neoficial" de Ginecologie la clinica din Oradea,dar am fost rezidenta in Timisoara si de aceea imi permit sa iti recomand sa vezi un medic ginecolog specializat in fertilitate!Pupici si sanatate la bebei si la mamici! |
||
bia_kidz Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:38 |
||
Buna fetelor,as vrea sa va intreb daca cumva a-ti luat careva Clomid(pentru a marii concentratia la ovulatie)i-au Clomid ca imi doresc un copil si mi-a recomandat 3 luni (intrebarea mea ar fii)daca ati mai luat a dat rezultate?)eu ma gandesc ca daca mi-a prescris asta ar fii trebuit sa ma supravegheze nu?Ca pot ramane insarcinata oricand in aceste 3 luni...voi ce parere aveti?Pe mine m-a chemat la sf lui Ianuarie la control . | ||
andraandra2 Postat pe 16 Noiembrie 2008 13:48 |
||
Buna Sunt Mironela, mamica unui baietel de 2 ani si o luna si sunt din Pitesti. |
||
mirostef_mironela Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:37 |
||
MS BIA DE INFORMATIE .EU NU POT AJUNJE LA TM DEOARECE STAU IN SLATINA-OLT.EU CRED IN DOCTORUL DE LA BADESTI -BAI FIINDCA MULTA LUME A FOST LA EL SI INCA SE MAI DUC.SA-TI DAU UN EXEMPLU.O FEMEIE DE 37 ANI SE CHINUIA DE MULTI ANI SA FACA UN BEBE. A FACUT N ANALIZE SI I S-A ZIS CA ARE UTERUL F MIC,SI CA NU ARE NICI O SANSA SA RAMANA GRAVIDA.S-A DUS CU CINEVA LA CONSULT LA BADESTI-BAI,SI A INTRAT IN CABINET CU ACEA PERS.DIN GRUPUL DE PERS CARE ERAU IN CABINET DOCTORUL A ARATAT INSPRE EA ZICAND CA ESTE GRAVIDA,DUPA CARE I-A ZIS CA SA IASA AFARA,LA CARE EA A ZIS CA NU ARE CUM SA FIE GRAVIDA,CA MEDICII I-AU SPUS CA NU POATE AVEA COPII.A PLECAT FEMEIA,SI S-A DUS SA FACA UN CONTROL GINECOLOGIC,LA CARE S-A CONSTATAT CA ERA GRAVIDA.SOACRA MEA SE MIRA DE EA,SI SE INTRABA UNDE DE SE PUTEA DEZVOLTA MINUNEA DE FETITA,EA AVAND UTERUL F MIC.SI ASA CA LA VARSTA DE 37 ANI A NASCUT O FETITA SANATOASA,CARE ACUM ESTE STUDENTA LA FACULTATE.EU CAND M-AM DUS LA EL NU I-AM ZIS DE CE MA AFLU ACOLO,SI-A DAT SEAMA SINGUR DE CE MA AFLAM ACOLO,MI-A DAT RETETA,DUPA CARE L-AM INTREBAT CE SANSE AVEM SA FACEM BB,LA CARE EL MI-A RASPUNS CA 80 LA SUTA SUNT SANSE.MI-A ZIS CA SA FAC TRATAMENTUL PANA IN IANUARIE,SA FAC PAUZA,DUPA CARE SA IL REPET IN MARTIE,IAR IN MAI SA MA DUC LA DANSUL,DACA NU RAMAN GRAVIDA.IAR DACA RAMAN GRAVIDA INTRE TIMP SA FAC UN TEST BARZA,SA MA DUC CAT MAI REPEDE LA MED MEU GINECOLOG,DUPA CARE SA-L SUN SI SA-I DAU VESTEA CEA MARE.SPER CA NU V-AM PLICTISIT CU POVESTEA MEA.VA PUP.SI VA MAI ASTEPT PE FORUM.IMI FACE DEOSEBITA PLACERE SA VB CU VOI PE FORUM. | ||
romantica Postat pe 16 Noiembrie 2008 18:49 |
||
MS BIA DE INFORMATIE .EU NU POT AJUNJE LA TM DEOARECE STAU IN SLATINA-OLT.EU CRED IN DOCTORUL DE LA BADESTI -BAI FIINDCA MULTA LUME A FOST LA EL SI INCA SE MAI DUC.SA-TI DAU UN EXEMPLU.O FEMEIE DE 37 ANI SE CHINUIA DE MULTI ANI SA FACA UN BEBE. A FACUT N ANALIZE SI I S-A ZIS CA ARE UTERUL F MIC,SI CA NU ARE NICI O SANSA SA RAMANA GRAVIDA.S-A DUS CU CINEVA LA CONSULT LA BADESTI-BAI,SI A INTRAT IN CABINET CU ACEA PERS.DIN GRUPUL DE PERS CARE ERAU IN CABINET DOCTORUL A ARATAT INSPRE EA ZICAND CA ESTE GRAVIDA,DUPA CARE I-A ZIS CA SA IASA AFARA,LA CARE EA A ZIS CA NU ARE CUM SA FIE GRAVIDA,CA MEDICII I-AU SPUS CA NU POATE AVEA COPII.A PLECAT FEMEIA,SI S-A DUS SA FACA UN CONTROL GINECOLOGIC,LA CARE S-A CONSTATAT CA ERA GRAVIDA.SOACRA MEA SE MIRA DE EA,SI SE INTRABA UNDE DE SE PUTEA DEZVOLTA MINUNEA DE FETITA,EA AVAND UTERUL F MIC.SI ASA CA LA VARSTA DE 37 ANI A NASCUT O FETITA SANATOASA,CARE ACUM ESTE STUDENTA LA FACULTATE.EU CAND M-AM DUS LA EL NU I-AM ZIS DE CE MA AFLU ACOLO,SI-A DAT SEAMA SINGUR DE CE MA AFLAM ACOLO,MI-A DAT RETETA,DUPA CARE L-AM INTREBAT CE SANSE AVEM SA FACEM BB,LA CARE EL MI-A RASPUNS CA 80 LA SUTA SUNT SANSE.MI-A ZIS CA SA FAC TRATAMENTUL PANA IN IANUARIE,SA FAC PAUZA,DUPA CARE SA IL REPET IN MARTIE,IAR IN MAI SA MA DUC LA DANSUL,DACA NU RAMAN GRAVIDA.IAR DACA RAMAN GRAVIDA INTRE TIMP SA FAC UN TEST BARZA,SA MA DUC CAT MAI REPEDE LA MED MEU GINECOLOG,DUPA CARE SA-L SUN SI SA-I DAU VESTEA CEA MARE.SPER CA NU V-AM PLICTISIT CU POVESTEA MEA.VA PUP.SI VA MAI ASTEPT PE FORUM.IMI FACE DEOSEBITA PLACERE SA VB CU VOI PE FORUM. | ||
romantica Postat pe 16 Noiembrie 2008 18:49 |
||
Va inteleg ca sunteti nerabdatoare sa aveti un bebe.Si mie imi este frica ca nu mai pot face inca unul, acum eu nici nu mai incerc ca sunt sub tratament pt ovarul care-l mai am si imi este frica sa raman acum ca am unele care sunt contraindicate in primele luni de sarcina, asa ca ma protejez.Asa ca Romantica ai grija sa nu ramai in timpul tratamentului gravida daca pe prospectul lor scrie ca nu sunt indicate in timpul sarcinii.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 16 Noiembrie 2008 20:08 |
||
da, romantica, mai ales sa nu cumva sa ai o "falsa menstruatie" adica tu sa crezi ca e menstruatie si sa iei tratament dar de fapt sa fie o hemoragie de nidatie, adica atunci cand esti gravida si se implateaza embionul in uter... si faza naspa e ca testele de sarcina se pozitiveaza dupa cel putin 10 zile, deci dupa ce embrionul se implanteaza in uter... sincer, eu nu cred in astia care zic ca au puetri miraculoase... dar vad ca nu te poate convinge nimeni. daca tot ai asa incredere, ai curaj sa arati reteta unui ginecolog? pariu ca s-ar uita crucis la ea. |
||
a1_23 Postat pe 16 Noiembrie 2008 23:31 |
||
DRAGA LAURA,MULTUMESTE-I LUI D-ZEU CA TI-A DAT FRUMUSETEA ASTA DE BAIAT.SI NU TE MAI STRESA CA NU IL FACI CAT MAI REPEDE SI PE AL DOILEA.EU UNA SINCER SPUN CA UN SINGUR COPIL ESTE SUFICIENT DEACA FAC.IUBESC F MULT COPII,DAR SINCER ITI SPUN CA MAI MULT DE 1 COPIL NU VREAU SA AM.VREAU UNUL SI BUN,CA SA-I POT OFERI TOT CE POT .DAR ACUMA FIECARE FACE CUM CREDE DE CUVINTA.DACA TU VREI SA IL AI SI PE AL DOILEA SA-TI AJUTE D-ZEU.DACA ARI FI DUPA SOTUL MEU AR VREA SI 3 COPII.DAR EU CONSIDER CA UNUL E DE AJUNS IN ZIUA DE AZI.SI PENTRU BOABA,AM SA I-AU RETETA AM SA MA DUC CU EA LA FARM, SI AM SA INTREB DACA VRE-UN MED.ESTE CONTRAINDICAT IN CAZUL IN CARE VREI SA FACI UN BB.VA PUP. | ||
romantica Postat pe 17 Noiembrie 2008 08:47 |
||
BOABA,MS DE SFATURI.AM FOST LA FARM CU RETETA,SI A ZIS CA IN AFARA DE DIPROFOS,NOLICIN SI POLIDIN POT SA LE I-AU,CA NU FAC RAU,IN CAZ CA AM RAMAS GRAVIDA.SI DE POLIDIN,DIPROFOS A ZIS CA DA POT SA LE FAC,CUM A ZIS EL,INCEPAND CU PRIMA ZI A MENSTRUATIEI,SI TOT ATUNCI POT LUA SI ACEL NOLICIN.ASA CA ASTEPT SA-MI VINA CICLUL IN DECEMBRIE,SI ATUNCI FAC CELE 3 POLIDIN,1 DIPROFOS,SI IAU SI NOLICINUL.E MAI BN ASA.STI PROVERBUL:GRABA STRICA TREABA.TE PUP. | ||
romantica Postat pe 17 Noiembrie 2008 09:41 |
||
mai sus vroiam sa zic ca te poti insela si cu cilul, adica sa ai ciclu peste sarcina.. tu in decembrie sa zici ca ai ciclu, darde fapt sa fie o falsa menstruatie si sa fii gravida. adica ramai gravida in noiembrie, in decembrie se implanteaza embrionul in uter si ai o hemoragie care tu o confunzi cu menstruatia. mai citeste replica mea de mai sus. am avut o prietena chiar rezidenta de ginecologie care a avut ciclu oeste sarcina (de fapt hemoragie de nidatie si si+a dat seama luna urmatoaree ca e gravida, ea credea ca e gravida in 5 saptamani dar de fapt era in 9). se poate intampla si asa. si nu se poate discerne intre o falsa mestruatie din timpul sarcinii si o mestruatie adevarata ca sa poti zice ca iei medicamentele in siguranta, pentru ca testele de sarcina se pozitiveaza mai tarziu... de asta se recomanda prudenta la orice medicament si vaccin la o femeie care VREA sa ramana gravida. pentru ca asa cum a zis si Bia, nimeni nu poate sti momentul ovulatiei si al fecundarii, iar ciclul te poate si el insela. si cum a zis si bia, eu nu vad rostul acelor medicamente, nu sunt medicamente care cresc fertilitatea. de asta ziceam sa ceri si parerea unui ginecolog, el ar fi mai apt sa+ti dea explicatii de ce nu e bine sa le iei nici tu, nici sotul. |
||
a1_23 Postat pe 17 Noiembrie 2008 10:50 |
||
gata, asta e ultima interventie. nu te mai bat la cap! si asteptam o veste buna cat mai curand! | ||
a1_23 Postat pe 17 Noiembrie 2008 11:06 |
||
Ce urat este afara, saracii copilasii nostri ce chinuiti sunt.Urasc timpul asta, imi este sila sa mai uit si pe geam, dar sa mai ies afara. Ce mai faceti?Ce va mai fac copii? Mario e bine, face numai nebunii, asta e, ne certam toata ziua, ce nu are voie sa faca aia face si de ce ii zici ca nu e voie mai rau face, iar daca nu-i dai lucrul respectiv sau nu-l lasi unde vrea el vine si te musca, ba chiar da si in noi.Este tare smecher si tare rasfatat, dar cu mine nu-i prea merge, eu il cert.Pupici |
||
laura_paisan1983 Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:48 |
||
buna...ma numesc mihaela si am un baietel ianis de 11 luni...sunt noua pe forum.va salut pe toate | ||
roxy_ianis Postat pe 17 Noiembrie 2008 21:33 |
||
sunt foarte fericita deoarece fiul meu a inceput sa mearga singur...cred ca e si el incantat de ce a descoperit...nu il mai poti tine pe loc | ||
roxy_ianis Postat pe 17 Noiembrie 2008 21:39 |
||
BOABA NU MA SUPAR CA MA BATI LA CAP,AI DRAEPTATE.EU AM CITIT UNDEVA,CA DACA AI CICLU PESTE SARCINA ,ACEL CICLU ESTE MAI PUTIN,ADICA CURGE MAI PUTIN CA DE OBICEI.ASA ESTE CUM ZICI TU SI CU CICLU ASTA PESTE SARCINA.SOACRA MEA DUPA CE A FACUT AMBII BAIETI ,LA VARSTA DE 38 ANI ARAMAS GRAVIDA,AVAND CICLU PESTE SARCINA.NU AVEA ALT SIMTOM DECAT CA SE SIMTEA OBOSITA.S-A DUS LA DOCTOR SA VADA DE CE SE SIMTEA OBOSITA,SI I-A ZIS CA ERA GRAVIDA.A AVUT SARCINA PESTE CICLU,EA NESTIIND CHESTIA ASTA.NUMAI CA MITITELUL NU A TRAIT(ERA TOT BAIAT). LA 9 LUNI PRIN CEZARIANA L-AU SCOS CU CORDONUL OBICAT IN JURUL GATULUI.DECI A MURIT AXFISIAT. | ||
romantica Postat pe 18 Noiembrie 2008 08:58 |
||
noi suntem bine. Stefan inventeaza in fiecare zi cate o pozna noua. si e de o veselie! vorbeste toata ziua si prin casa si pe afara, nu prea inteleg ce zice, dar asa as vrea sa stiu ce spune! ii place afara la copii, se tine dupa fetite si vrea sa le ia in brate! cred ca il atrege culoarea rosie, sau cine stie... vrea sa mearga prin iarba si printre boscheti, nu pe alee, seara cand il scot si vede felinarele aprinse in parc e asa de incantat. acum si+a scos o masa din program, nu mai vrea sa manace dupa+amiaza, sa vad cum ii modific meniul.. am inceput sa nu ne mai trezim noaptea de cateva seri, sa nu+l deochi. am acoperit toate prizele din casa ca trage de ele, iar taicasu a tipat la el odata.. de parca el intelge pericolul la varsta asta. felicitari roxy pentru mergaret! pupici la toti bebeii! |
||
a1_23 Postat pe 18 Noiembrie 2008 09:56 |
||
DRAGA BOABA AI DREPTATE ,NU MAI I-AU NICI UN FEL DE ANTIBOITICE SAU INJECTII.I-AU VITAMINELE,CA ALEA NU SUNT CONTRA INDICATE SI GATA.CA VB TA.NU STIU CAND SE INTAMPLA MINUNEA,SI NU VTREAU SA-I FACA VRE-UN RAU LUI BB.SI ACUM AVEM SI ALTE TREB IMPORTATNTE DE REZOLVAT,SA REZOLVAM CU APARTAMENTUL,SA NE MUTAM SI NOI LA ANUL.SA-TI TRAIASCA INGERASUL ,E SIMPATIC FOC.TE PUP . | ||
romantica Postat pe 18 Noiembrie 2008 11:04 |
||
Eu am acoperit prizele de mult, adica am pus opritoare pt ca imi era teama sa nu cumva sa aibe in mana vreun pix, sau alt obiect care sa intre acolo.Mai are si el obiceiul sa se duca la ele, dar oricum tot nu il las chiar daca am opritor. Mario este marait, nu stiu ce are, ori nu si-a facut somnul, ori il supara maselutele.Noaptea se trezeste o singura data, pe la 2-3 si trebuie sa-l iau cu noi in pat ca altfel nu se mai culca la el in patut.Iara trebuie sa ma chinui sa-l invat sa doarma toata noapte in pat.Asa am patit cand am venit de la mare, daca a dormit acolo cu noi in pat cand se rezea si se vedea in patutul lui se ridica in picioare si intindea bratele ca sa-l iau cu mine.Vad eu cum am sa fac sa ramana in patutul lui toata noaptea.Va pup |
||
laura_paisan1983 Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:03 |
||
pupicii la toti bebei | ||
roxy_ianis Postat pe 18 Noiembrie 2008 20:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10 |
Vand hainute fetite | 1 | De la: Morena05 2 Iunie 2010 11:47 |
Concurs Castiga un Costum de Serbare | 1 | De la: alexandra 25 Mai 2009 22:42 |
|
||
Vand hainute bebe 0-1 an super ieftine!!!! | 2 | De la: kidz004391 25 Octombrie 2009 10:23 |
Generozitatea voastra | 2 | De la: budulean_daniela 9 Martie 2009 17:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural