Cafeneaua forumului

buna ziua fetelor!

ma bucur sa aud ca Andrei este bine...

si noi suntem bine, avem dintisori si maselute...in sfarsit...

cat despre brad si la noi e cam la fel, nu stiu cum sa facem, ca anul asta Chira cu siguranta o sa se invarte pe langa el, ca si anul trecut a incercat, dar din premergator...

si noi tot artificial o sa facem...abia asteptam sa-l impodobim...

va pupam si sper sa reusesc sa pun niste poze...
chira
Postat pe 26 Noiembrie 2008 15:23
ruschita, inca o data ii urez sanatate multa lui Andrei si sa va bucurati din plin de sarbatori ! Dar de cevrei sa+l intarci? nu se mai satura sau cum? si eu am impresia ca e mai mult de molfaiala sanul si l-as intarca, dar ma gandesc ca totusi vine frigul si l-as mai tine pe "protectie" de anticorpi materni
a1_23
Postat pe 26 Noiembrie 2008 21:16
ruschita, ma bucur ca ati trecut si peste asta si ca Andrei este bine. va doresc multa sanatate.
chira...oau si maselute...pana ajungem noi la maselute..o sa mai fie cale lunga..acum abia ne chinuie dinti de sus...avem doar 2 dinti la 10 luni jumate..asta e...
boaba, chiar si numai de molfaiala si sanul e bun......

si noi o sa facem brad artificial, am unul de vreo 3 ani..de 1m20...si o sa il pun pe o masuta..o sa fie un pic mai greu pt ca pititca mea e posibil a mearga pana atunci..de moment mergem tinute de o manuta...si cateodata o i-a la o goana.....de abia te tii dupa ea..e si motivul pt care nu reuseste sa mearga inca singura...se grabeste si nu ridica suficient picioarele se mai inpiedica..dar no asta e..incet, incet...
tudor_claudia
Postat pe 27 Noiembrie 2008 08:19
ruschita,multa sanatate lui andrei si sa se faca bine cat mai curand.
se pare ca noi suntem cei mai mici din grup.noi nu margem la gradi,nu avem nici dintisori si nici nu se vad gingiile umflate.acum mancam pireut de mere ca nu prea facem kk dar nu stim ce ceai ar fi bun.mi s-a spus ca de chimion cu musetel,voi ce ziceti?
ninutza_kidz
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:35
e cineva la cafeluta?adica noi bem capuccino ca daca mai bem cafeluta,chiar ca nu o mai lasam pe mami sa doarma.
ninutza_kidz
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:39
buna fetelor. multumim pt urari. Boaba, vreau sa il intarc ca sa manance si el si sa bea mai bine. Cand ii dadeam san ziua nu prea mai manca mancare. Cel mai bine a mancat cand ii dadeam san numai noaptea. ii facusem program de masa ziua si manca f bine. Pe urma, vreau sa il intarc ca sa pot si eu sa dorm noaptea sau daca e, sa mai poa sa se ocupe si tati de el fara mine, sa nu mai fie dependent de sanul meu: am obosit... Si cel mai important: vreau sa incepem mai din timp opbisnuirea cu gradinita (sa putem sa il mutam daca nu se acomodeaza etc), si iar nu vreau sa mai fie dependent de sanul meu in nici un fel. Apa acuma bea multa: vreo 600ml pe zi (cam cat sana veam eu adica), dar cu laptele inca nu ne impacam, sa vedem ce varianta gasim. Voi la 1 an si 3 luni cate mese ii dati: 3 mese, sau 5, sau cate (de mancare solida zic, nu sucuri sau biberoen etc)
ruschita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:40
Nu stiu cum sa mai procedez cu Mario cand ii iau un lucru cu care nu are voie sau nu-l las unde vrea el incepe sa se tranteasca pe jos, se da cu capul de covor, usa, perete, depinde unde se aseaza.Am incercat sa nu-i dau atentie, l-am certat, i-am dat si la fundulet, degeaba.Ma termina cand il vad cum face, imi este tare teama sa nu pateasca ceva mai tarziu din cauza asta.Nu cred ca se da f tare, ca daca l-ar durea ma gandesc ca nu s-ar mai da, dar totusi pe mine ma dispera.Voi ce ma sfatuiti sa fac?Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:40
Ruschita, Chira are urmat program, acum la 1 an si 6 luni, dar cam acelasi il avea si la un an si trei luni
- dimineata la 10.00-10.30 cam 200 ml lapte
- pe la 12, ca atunci vine si tati la masa si daca nu ii dau sa pape gaseste ea ce sa manance si mai bine ii dau atunci, mancarea ei, si stam la masa cu totii
- pe la 4 cand se trezeste, un fruct sa o prajiturica
-la 7, iaurt, mamaliga, paste, depinde sau ce mancam si noi, daca e ceva mai usor
-pe la 21.30, 300 ml lapte cu 2 masuri cereale.
Cam astea ar fi mesele
Intre ele mai rontaie o bucata de mar, asta de cand avem dintisori, si depinde de cat a mancat la pranz
Apa cam tot 600 ml bea pe zi.
chira
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:45
wow, chira, andrei n-o sa manance atat niciodata:)) sau poate doar cand o fi mare:)) in perioadele lui cele mai bune manca dimneata si seara san, la 10 , 1, 5, 8 cate max 100 g de papici , si apa cam 400ml pe zi, iar noaptea san de mai multe ori. Acum nu mai vrea sa pape deloc , dr zice ca poate de la vaccin, sa il mai lasam o zi-2 sa il urmarim. Ca e si somnoros, si apatic, plangacios etc... Dar e prima data cand l-ar afecta vaccinul. Drept e ca si coincide perioada cu incercarile noastre de intarcare, vremea urata de afara, iar de vreo 5 luni ii tot ies caninii.... Mai vedem... Oricum esti o fericita ca ai o domnisoara mancacioasa , energica, desteapta , vesela si frumoasa. Ne-am indragostit de ea...
ruschita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 18:09
Stefan mananca dimineata san in jur de ora 6, apoi se culca iar pana la 7-8 cum are chef, la trezire ii mai dadeam iar san, dar vad in ultima vreme ca daca nu-i dau nu se supara. La 9,30-10 papa (fructe, branzica, biscuiti, cate un ou). Urmeaza plimbarea, apoi papa pe la 1,30 - 2,30 (legume, carnita....), somnic 2-3 ore jumatate maxim (inainte de somnicul de pranz iar ii dau san ca nu se poate altfel, plange, se agata demine, e somnoros si cum il pun la san adoarme). Pe la 6 maxim 7 iar papic - iaurt, fructe sau branzica, compot, paine, biscuiti (in ultima vreme papa mai putin la masa asta sau cateodata nu vrea nimic. La 22,30 cel tarziu dau stingerea (odata odoarme mai devreme, altadata mai are chef de joaca, dar eu ii dau tzatzaca si adoarme). Noaptea se mai trezeste cateodata chiar si de 5 ori, dar cum il iau in brate adoarme imediat sau un pic de san si adoarme. Nu suge noaptea mult, deci nu foame se trezeste, cred ca viseaza.
a1_23
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:20
cel mai bine manaca la masa de dimineata, fara mofturi.. la pranz legumele cu ou ii plac, pestele daca i/l dau simplu (neamestecat cu altceva) ii place, ficatelul papa el bucatele. la mancarurile cu carnita face mofturi.
a1_23
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:26
laura, si al meu se supara daca-i iau obiectul de studiu din mana.. eu incerc sa-i distrag atentia cu o jucarie sau un joc. Nu cred ca are rost sa-l certi si ca sa eviti prea multe interdictii ii distragi atentia cu altceva.
a1_23
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:38
ruschita, si al meu dupa vaccin manca o perioada mai putin. Dar l-ai vaccinat acum dupa operatie? nu stiu daca intarcatul e o solutie ca sa nu se mai trezeasca noaptea. daca se trezeste o sa mai adoarma asa usor fara san?
a1_23
Postat pe 27 Noiembrie 2008 21:25
vaccinul ala cu poliomielita i l-am facut inainte de operatie si priorixul acum. Asa au hotarat dr. De la Infanrix nu a avut niciodata nici un fel de reactii adverse. Cu intarcatul... in primele 2-3 zile a plans ingrozitor dar adormea plimbat in brate dupa o repriza zdravana de plans (ziua adica, el ziua dormea o sg data, o ora), iar noaptea ii dadeam sa suga. Acum dupa vaccin adoarme ziua singur fara san, il pui in pat sau il legeni pe perna, se da singur jos de pe picioarele tale, se rasuceste un pic pe pernele din pat si adoarme. cateodata trebuie sa il mangai pe spate sa adoarma dar adoarme reede. (si doarme cate 2 ore, de 2-3 ori pe zi... nu e in apele lui , nu stiu sigur daca de la vaccin dar el nu dormea atata). Noaptea, ultimele 2 nopti cum eu aveam probleme cu stomacul nu i-am mai dat sa suga si se trezea noaptea plangacios (seara tot sg adormea), il luam in brate il plimbam un pic , ii dadeam apa si se culca repede la loc. Doar ca se trzea de vreo 4 ori si era obositor pt toti (altfel, la san ar fi adormit imediat la loic, si nici nu ne trzeam nici noi de tot pt ca dormim toti 3 in pat si deci nu trebuie sa ne plimbam prin casa ca sa suga). I-am dat san doar la 5 dimineata ca plangea prea tare si-mi era mila de el (chiar daca mi-era frica sa nu verse sau ceva, sa nu fie laptele meu stricat pt ca simie mi-era rau) Adica, de intarcat n-ar fi imposibil , in cateva zile, o saptamana, hai 2, cred ca am putea reusi. Problema mea e ca acum zilele astea de cand cu vaccinul (poate ecoincidenta) nu mai mananca deloc (roade un pic de paine, cateva firimituri, sau dintr-o placinta cu mere, 5 lgt de cereale sau o cojita de mar, dar asta daca ai noroc, si nu toate la aceeasi masa ) San in schimb ar lua dar dr a zis ca daca ne-am apucat de intarcat sa nu mai dam iar inapoi si sa il chinuim alta data iar cu intarcatul, sa asteptam sa vedem cum mai evolueaza si daca nu incepe sa pape mai facem uroculturi , coproculturi etc, mergem sa il mai vada poate ii mai ia niste analize...nu stiu.
ruschita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:33
Bineinteles ca la inceput tot o sa se trzeasca noaptea, dar cu timpul sper sa se obisnuiasca , macar sa nu se mai trzeasca de asa multe ori, sau sa adorma la loc daca il mangai. Oricum faza e ca atat timp cat e dependent de san eu nu o sa pot sa il las singur deloc, si e chinuitor pt toti (daca o sa trebuiasca vreodata sa plec undeva, el nu o sa doarma toata noaptea pt ca nu e sanul langa el? Pana la ce varsta?) IAr cu trezitul, am inteles ca oricum copiii mici se trzesc sa faca pipi o data pe noapte (dupa ce il inveti la olita adica), deci de dormit fara treziri... mai avem de asteptat
ruschita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:39
sa clarific, ca nu cred ca am fost destul de explicita: nu o sa fortez copilul sa nu mai suga deloc asa dintr-o data, o sa suga o vreme doar noaptea si pe urma incercam sa renuntam treptat si la asta. Dar ziua nu ii mai dau.
ruschita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:57
stai linistita, ruschita, ncii nu m-am gandit ca-l fortezi, ma gandeam doar sa nu-ti strice noptile mai tare cu intarcatul decat inainte. Daca el e vioi in rest nu trebuie sa-ti faci griji ca doarme asa mult ziua. Pupici.
a1_23
Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:05
Boaba am incercat si lucrul acesta, sa-l iau de acolo sau sa-i iau respectivul obiect si sa-i dau alt ceva, dar este atat de incapatanat ca nu-i trebuie.De ex vine la buc cand fac mancare si el nu doarme si-mi deschide toate sertarele, am opritori la sertare, dar trage de ele pana le desfac.Astazi mi-a spart un castronel, bine ca nu a patit el nimic.I-am dat si lui o lingura de lemn sa-si faca de lucru cu ea, degeaba, numai castronele, numai furculite, e ca un facut tot ce este periculos pt el.Mai nou acum se duce si-mi targe de usa de la cuptorul aragazului.Este fenomenal, dar problema e ca nu-l pot pacali ca sa nu mai faca acel lucru.Cum spuneam f f f incapatanat.E leu, ce sa mai zic.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 28 Noiembrie 2008 12:41
BUNA ZIUA FETELOR.LA MULTI ANI PT TOTI ANDREII SI ANDREELE MAINE.SA FIE SANATOSI SI VOIOSI.APROPO.......VOI CE FACETI DE SF ANDREI? CUM PETRECETI?NOI MAINE SEARA NE DUCEM LA UN ANDREUT DE 5 ANISORI.VA PUP . PE VOI SI PE INGERASII VOSTRI.
romantica
Postat pe 29 Noiembrie 2008 15:09
buna seara fetelor...nu am mai intrat de mult. la multi ani tuturor celor care poarta numele sf andrei.nu va nelinistiti daca dupa vaccin puiutii nu mai au acceasi pofta de mancare...si eu patesc la fel cu ianis dar in cateva zile revine la normal.normal inseamna la noi fructe dimineata,la 14 ciorbita si mai tarziu iaurt cu biscuitii si nelipsitele mese de lapte.rar mananca si altceva...cand are chef.va pup
roxy_ianis
Postat pe 29 Noiembrie 2008 21:44
Si eu urez La Multi Ani tuturor celor care-si serbeaza maine ziua de nume.Va pup
laura_paisan1983
Postat pe 29 Noiembrie 2008 22:12
si noi uram la multi ani tuturor andreilor si andreelor.... sa ne creasca mari cu sanatate!!!
violeta09_kidz
Postat pe 30 Noiembrie 2008 10:20
si uite ca e deja 1 an de cind s-a postat subiectul pe forum!!!!
Buna! Sunt Andreea si sunt mamica unui fecior mindria mamei de 8 ani jumate si a unei printese de 4 luni jumate. Va poopam!
anditzy
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:15
Multumesc ptr urare si o voi lua chiar personal!
romantica, roxy_ianis, laura_paisan1983, violeta09 multumesc ptr urari!
anditzy
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:18
la multi ani tuturor andreelor si sndreilor..si pt mamici si pt pitici!!!

ruschita in timp o sa il dezveti tu...incet, incet...
aseara daciana mi-a facut parul carlionti....adica, mai exact....desi i-am facut baita la ora 9 jumate si la 10 am bagat-o in pat...abia la 12 mi-a adormit....se tot trezea din 10 in 10 minute...nu avea chef de somn..ci de joaca...i-am luat temp..am racorit camera, i-am dat nurofen (de vreo sapt ne chinuie dinti de sus)..i-am dat lapte, i-am dat ceai..nimik nu a mers....o adormeam o puneam in pat si se trezea imediat.....a fost crima si pedeapsa....sper sa ii iasa o data dinti... nu mai stia ce sa ii fac...
de vreo 2 sapt daciana imi rtefuza cu incapatanare masa de dimineata (adica de la ora 10) indiferrent ce ii dau: lapte, cereale, fructe, iaurt..eventual imi rontaie o bucata de covrigel...altceva nu vrea...noi punem pe seama dintilor..dar oare e doar atat...are si diree de vreo 5 zile...i-am dat ieri smecta nici nu s-a cunoscut...azi iar...azi ii dau niste hydrasec, sa vedem...de mi-a zis ca e din cauza dintilor...
laura si daciana face la fel, adica cand vrea un lucru si nu o las face scandal..dar no cateodata o mai si las..imi cauta in dulap (nu am opritori) si scoate tot ce prinde de pe acolo, placerea ei farfuriutele de desert..si ce le mai zornaie...mi-e frica doar sa nu sparga vreuna...mai deuna zi mi-a scos cutia de gris si mi-a intins-o prin bucatarie..crezi ca ii mai puteam face ceva? am salvat ce mai ramasese in cutie si restul am lasat-o sa il imprastie..si ea trage de usa de la cuptor numai pt a o tranti, im scoate butoanele de la aragaz...de multe ori ca sa o i-au de undeva ii arat ceva care stiu ca sigur o distrage..ceva ce de obicei nu o las sa faca...si de ex ca sa nu imi tranteasca usa de la aragaz si sa iti tranteasca mancarea pe ea, o las sa umble in dulap si tot asa...suntem in negocieri...

tudor_claudia
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:59
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
chira
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:48
Fetelor, noi stim cum am facut-o pe Chira sa renunte la dulapuri, sertare, etc...? Pur si simplu o lasam sa umble, dar mergeam cu ea, si fara sa-i spun nimic, dar ii tineam cu mana sau cu piciorul dulapul, sertarul respectiv...Ea tragea, se enerva putin, eu ii ziceam ca numai merge, dar nu cedam...si uite asa, o zi, doua, o saptamana, pana Chira s-a plictisit sa tot traga fara nicio snsa...Dar asta a mers pe la un an, acum nu prea mai merge, ca stie ce ii tii tu..., dar acum nu prea mai umbla, ecat f rar...Ca oricat i-ai spune nu e voie, sau ai lua de la locul respectiv..parca fac mai rau, sa te enerveze...asa ca la noi a mers asa...Si acum cand face ceva rau...nu o certam, ii explica nu e voie, daca nu intelege, ii sunem ca ne-am suparat pe ea, si numai vb cu ea, nu o bagam in seama, si sa vedeti ce vine la noi ...mai zilelel trecute , o certase tati, a venit lamine, bineinteles ca i eu am facut pe suparata, ca nu merge unul a o certe si altul sa o pupe, s-sa dus la fratele sotului , care nu stia ce sa faca, dar i-am zis ca si el e suparat pe ea, a sta ea putin suparata, a mai plans, a pus-o sotul in tarc, iar dupa un timp s-a intins psre mine si mi-a zis "e ubesc mami"...nu am cedat imediat, cu toate ca numai puteam, i-am mai explicat odata ca nu e frumos ce a facut, dupa care ne=am impacat... Deocamdata merge cat de cat, sa vedem mai incolo...

Va pupam!
chira
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:57
Fetelor, noi stim cum am facut-o pe Chira sa renunte la dulapuri, sertare, etc...? Pur si simplu o lasam sa umble, dar mergeam cu ea, si fara sa-i spun nimic, dar ii tineam cu mana sau cu piciorul dulapul, sertarul respectiv...Ea tragea, se enerva putin, eu ii ziceam ca numai merge, dar nu cedam...si uite asa, o zi, doua, o saptamana, pana Chira s-a plictisit sa tot traga fara nicio snsa...Dar asta a mers pe la un an, acum nu prea mai merge, ca stie ce ii tii tu..., dar acum nu prea mai umbla, ecat f rar...Ca oricat i-ai spune nu e voie, sau ai lua de la locul respectiv..parca fac mai rau, sa te enerveze...asa ca la noi a mers asa...Si acum cand face ceva rau...nu o certam, ii explica nu e voie, daca nu intelege, ii sunem ca ne-am suparat pe ea, si numai vb cu ea, nu o bagam in seama, si sa vedeti ce vine la noi ...mai zilelel trecute , o certase tati, a venit lamine, bineinteles ca i eu am facut pe suparata, ca nu merge unul a o certe si altul sa o pupe, s-sa dus la fratele sotului , care nu stia ce sa faca, dar i-am zis ca si el e suparat pe ea, a sta ea putin suparata, a mai plans, a pus-o sotul in tarc, iar dupa un timp s-a intins psre mine si mi-a zis "e ubesc mami"...nu am cedat imediat, cu toate ca numai puteam, i-am mai explicat odata ca nu e frumos ce a facut, dupa care ne=am impacat... Deocamdata merge cat de cat, sa vedem mai incolo...

Va pupam!
chira
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:57
la multi ani la toti ce poarta numele Andrei sau Andreea!
a1_23
Postat pe 30 Noiembrie 2008 20:44
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor,sa cresteti mari,frumosi si sanatosi! cu un pahar de suc.
ninutza_kidz
Postat pe 30 Noiembrie 2008 22:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand telefon Sony Ericsson G900 Dark Brown + car kit 1 De la: ahsoka 1 Februarie 2010 02:32
Salinoterapie Timisoara 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:30
Vand sterilizator CHICCO pt. biberoane la doar 50 lei. TRANSPORT GRATUIT 1 De la: luckymamy 29 Octombrie 2009 15:06
Concurs "Scrie-i lui Mos Carciun!" -www.piticulvesel.ro 7 De la: adivera 6 Ianuarie 2010 22:18
Femeia rac si barbatul sagetator 2 De la: garbo337309 22 Noiembrie 2015 09:24
Setari Cookie-uri