Cafeneaua forumului

BUNA FETELE.VOI CUM ATI PETRECUT DE SF ANDREI?EU AM PETERCUT BN.AM FOST LA UN ANDREUT DE 5 ANISORI,BAIATUL UNEI PRIETENE DE FAMILIE.I-AM DUS O BOMBOANA IN FORMA DE COCOS SI UN JOC LEGO DE CONSTRUCTII,SI A FOST INCANTAT .MAMA LUI L-A FACUT PRIN TRATAMENT.DAR PACAT CA TOT TIMPUL SARCINII PARCA TRAGEA A RAU,TOT SE UITA PE DISCAVERII LA EMISIUNI CU COPII CU MALFORMATII.AVEA IMPRESIA CA SI AL EI SE V-A NASTE CU MALFORMATII DIN CAUZA CA A FACUT TRATAMENT.NU STIU EXACT CE TRATAMENT A FACUT,STIU CEVA DE NISTE INJECTII.A NASCUT PRIN CEZARIANA(ALTFEL NU S-A PUTUT).CHIAR SI DUPA CE A NASCUT TOT A AVUT IMPRESIA CA ARE MALFORMATIE MICUTU,CA DOCTORII O MINT CA E BN BAIATUL,DAR CAND L-A VAZUT CE MINUNATIE DE BAIAT ESTE I-AU DISPARUT TOATE TEMERILE.A AVUT 3 KG SI CEVA LA NASTERE,PERFECT SANATOS.ACUM ESTE UN SCUMP.ZICE CA EL ESTE SEFUL IN CASA,IAR DACA IL INTREBI CINE ESTE SEFUL LUI ZICE CA MAMI.STIE SA SCRIE ,SA NUMERE,CHIAR SA CITESCA.NOI II SPUNEM IN GLUMA MAICASII,MOASA,CA AZIS CA SE PUNE MOASA LA NOI.
romantica
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:07
LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR!!!!
violeta09_kidz
Postat pe 1 Decembrie 2008 13:58
Buna ziua ,sunt Amalia si am un baietel de patru luni si sunt de acord cu propunerea ta.
amalia_condurache
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:46
si noi am sarbatorit un Andreiut si asteptam sa il sarbatorim si pe fiul nostru Stefan si LA MULTI ANI ROMANI DIN TOATE COLTURILE LUMII!
amalia_condurache
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:10
si noi avem probleme cu dintisorii de sus...are 2 si se vad si ceilalti 2.si ianis e nervos si are si diaree.abia asteptam sa treaca perioada asta.
roxy_ianis
Postat pe 2 Decembrie 2008 20:38
Slaba miscare la cafenea.Ce mai faceti? Noi suntem bine, Mario este f constipat si nu prea mananca.Astazi ma duc cu el la dr sa vad ce are, sa nu fie vreun rosu in gat, sau de la maselute.Lapte nu mai vrea aproape de loc.Aseara a papat 40 ml si de dimineata 100 ml.F putin in comparatie cu cat manca inainte.Ori nu-i mai place, ori prefera mai mult mancarica, eu l-am magat pe 3 mese acum.Dimineata ii dau lapte cat vrea el sa papae si ori un ou fiert moale, ori branzica topita, ori sunculita de pui sau crenwrusti; la pranz ii dau ciorbita si cereale sau piure, mazare; iar seara ii dau crenwrusti sau sunculita de pui sau branza topita-tin cont ce nu a mancat dimineata ii dau seara si pe langa asta ii mai dau un iaurt mare sau 2 danonino mici; iar inainte de culcare laptic, dar el imi papa 100 ml si acum nici jum nu mai vrea, probabil se satura cu cei dau eu la 19-19.30 ca atunci ii dau mancarea solida de seara si el acum pe la 20.30 trebuie sa-l iau la culcare ca pica blana ca imi doarme doar o singura data pe zi si doar 1ora si 30 min face nani. Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 4 Decembrie 2008 13:17
Am fost la dr si ii ies 2 masele sus si crede ca din cauza asta nu mananca.Mi-a dat vitamine sa ii dau ca sa aive pofta de mancare.Nu are rosu in gat cum as fi crezut eu.

Ce va fac copiii, se pregatesc sa il astepte pe mosu?
Diseara ii facem si noi ghetutele frumoase lui Mario si i le punem la usa si cand s-o trezi dimineata sa gaseasca acolo multe cadouri, ca daca suntem mai multi in casa sigur va primi cate ceva de la toti.
Maine mergem la Sinaia ca sa luam si de acolo darurile de la mos.
va pup si sa fiti cumini ca sa nu va ocoleasca mosul.

laura_paisan1983
Postat pe 5 Decembrie 2008 13:04
buna. feteelor. gata noi ne-am intarcat, nu mai sugem nici ziua nici noaptea, nici nu mai cere: m-a si vazut dezbracata cand ma schimbam sa mergem afara si nu a plans, doar a aratat cu degetul si a zis "maa", am zis nu ca mergem afara si s-a linistit. In schimb in cauta pe tati pe sub bluza Noaptea se trezeste cateodata sa bea apa (initial se trzea de foame si mergeam la bucatarie sa mancam: paine, biscuiti, banana, ce gaseam mai repede), dar acum nu se mai trezeste decat aventual sa bea si se culca la loc (daca nu adoarme poate sa ceara sa ii citesti din cartea cu povesti sau sa te joci un pic cu el cu o jucarie de plus). Azi-noapte s-a culcat la 12 noaptea si pana la 5.45 dimineata nu s-a trezit DELOC In schimb lapte nu mai vrea de nici un fel: nici cumparat, nici lapte praf, nici o marca nu ii place . Ia rtotusi cereale cu lapte, branza, eventual iaurt sau smantana, si branza telemea ar manca si ar tot manca, si bea si la apa dupa ea!!!!!!! (ca cica tre sa bea un litru de lichide pe zi, dar el mai mult de 600 ml nu bea ) El, ce sa zic? veselie mare, cand aude trenul sau vreun caine pe afara arata cu degetul spre geam si chiue. zice si cateva cuvinte: ca =cartea, c=caine, ba=Bau (bau ducand mana la gurita si pe urma descoperind gura zice baaaaaaaaa ), si ii place sa runce pe jos tot ce iii cade in mana , ia si arunca cat colo si e f fericit. mai vrea si sa i le dai la loc ca sa poa sa le arunce iara Voi, toata lumea bine da?
ruschita
Postat pe 5 Decembrie 2008 17:10
BUNA SEARA TUTUROR...SI NOI SUNTEM BINE ATAT CAT SE POATE IANIS NU SE OMOARA CU MANCAREA DOAR CE VREA EL ACUM PREGATIM GHETUTELE SI SUNTEM IN ASTEPTAREA MOSULUI
roxy_ianis
Postat pe 5 Decembrie 2008 21:03
BUNA SEARA TUTUROR...SI NOI SUNTEM BINE ATAT CAT SE POATE IANIS NU SE OMOARA CU MANCAREA DOAR CE VREA EL ACUM PREGATIM GHETUTELE SI SUNTEM IN ASTEPTAREA MOSULUI
roxy_ianis
Postat pe 5 Decembrie 2008 21:03
BUNA ZIUA.LA SI LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE NICOLAE,NICOLETA.SA FIE SANATOSI.
romantica
Postat pe 6 Decembrie 2008 08:18
Vaaaaaaaaaai romantica tu chiar nu ai somn?
Nu ca nu m-as fi trezit si eu la ora aia.......
Si noi suntem bine, Manu, cel mare o tine tot cu fb in scoala - e clasa a doua. Cea mica, Meda face 5 luni pe data de 17 si incepe incetul cu incetul diversificarea. Am inceput cu o mica masa la 10 de piscot cu mere - mere aduse la munte unde nu le-a atins nici o solutie nimik. Sincera sa fiu, sapt asta am taiat un mar in 2 si am fost super fericita sa vad ca marul avea un vierme in interior. Stiti de cit timp nu am mai vazut mar cu vierme? Sigur m-am convins ca marul era curat!
Si mai departe asta mica e 1 luna a invatat sa faca draga-draga pe obrajii unuia si a altuia - si toata lumea e pe spate. Ii place enorm sa se lamenteze si se certe cu tati cu care face vocalize si din da-da-da-da nu-kl mai scoate pe tati, deci clar ca primul cunvint va fi "tata", ca si la cel mare de altfel...
La multi ani celor cu prefixul Nicol.... in nume! multa sanatate si tot ce va doriti.
A! Apropo! Am avut si noi cadouri pe linga cizmulite - ca ele sunt cam mici si la 8 ani, daramite la 5 luni. In primul rind am avut o bita albastra si una rosie, apoi dulciuri pe linga bita albastra, cea rosie inca "nu minca" dulciuri si cite o pereche de adidasi cu "virgulite" (Nike) aduse de tati din Italia cind a fost in cursa. Tati ii alinta pe amindoi de numa-numa si-i rasfata la maxim. Cind mi-a spus tati ca ce le-a luat eu i-am spus ca-i cam exagerta dupa parerea mea de Mos Nicolae asa cadou... dar raspunsul lui a fost "doar 2 copii avem...". Si atunci i-am raspus ca daca de Mos Nicolae le-a cumaparat asa cadou de Craciun le cumpara cite un Maybach cu cristale Swarowsky? Nebunie de cap cu taticii astia.
anditzy
Postat pe 6 Decembrie 2008 10:32
La Multi Ani tuturor celor care azi isi serbeaza ziua!

Sper ca Mosu' a venit la toti copilasii, ca doar au fot cuminti, si toti au fost incantati de cadourile primite.

Va pupam!
chira
Postat pe 6 Decembrie 2008 15:16
La multi ani ! pt toti cei care isi serbeaza ziua astazi !
grety81
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:56
La multi ani ! pt toti cei care isi serbeaza ziua astazi !
grety81
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:56
Da, am fost cuminti, mosul a venit si afost f bogat.La Mario a venit cu multe daruri.A primit masina cu telecomada-nu-l pasioneaza, dar ii place lui tati, cred ca de aceea a si tinut mortis sa-i cumpere, o masina de formula unu, o masina de politie, o masina de curse f f f mare de care este cel mai incantat, o pijama, un combinezon, o caciula, un plovar,3 maimutoi de plus, dulciuri, fructe.Daca acum a primit atatea cred ca de craciun va primi si mai multe.Asa e cand este primul copil, primul nepot in ambele parti, un finut iubit si rasfatat de nasi.
Uram si noi cu intarziera La Multi Ani tuturor celor cae si-au sebat ziua de nume ieri.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 7 Decembrie 2008 13:41
Buna. Ma numesc Evelinne. Sunt din Bucuresti. Mamica unui baietel de 3 anisori si aproape 2 luni. Nu beau cafea, doar ceai, dar imi face mare placere sa ne consultam si sa ne mai descarcam de problemele cotidiene. Va doresc o zi buna.
Kiki_Mic
Postat pe 8 Decembrie 2008 12:57
buna,eveline si bine ai venit la cafenea.sa iti traiasca baietelul,sa creasca mare si frumos.pupici de la alex,baietelul meu.
ninutza_kidz
Postat pe 8 Decembrie 2008 16:22
buna tuturor..nu v-am mai vizitat cam de mult la cafenea...dar o sa ma opresc acum la un ceiut...am o problema si...v-as ruga sa ma ajutati..nepotelului meu de 9 luni,cariua abia ii daduse un dintisor de sus,din cauza unei lovituri...i s-a invinetit...ce credeti ca e de facut?nu avem cum sa fugim la medic pentru ca nu prea stim cum e cu spitalul pentru ca ei doar sunt in vizita la noi,in suedia...credeti ca e grav? astept raspuns cat mai urgent...va rog din suflet...
roxydennys
Postat pe 8 Decembrie 2008 19:22
roxydennys
Postat pe 8 Decembrie 2008 19:22
buna fetelor...azi am fost cu ianis la dr a ramas cu o haraiala de la tuse si am fost sa vedem despre ce este vorba.mi-a dat si un antibiotic si bromhexim si i-am cerut si ceva pentru pofta de mancare,nu mai mananca decat ciorba si lapte.mi-a dat sano-sol...stitii careva daca e bun?in ceea ce priveste problema ta roxydennys nu stiu ce sa spun.cred totusi ca ar trebui sa-l vada un medic.sanatate
roxy_ianis
Postat pe 8 Decembrie 2008 21:39
BUNA SEARA FETELOR.SLABA MISCARE PE LA FORUM.CE ATI MAI FACUT?NOI MAINE NE DUCEM LA O CLINICA PARTICULARA DE LA NOI DE LA SLATINA CA SA-SI FACA SOTUL SPERMOGRAMA.SPER SA IASA BN,CA DUPA O ABSTINENTA DE 5 ZILE TREB SA IASA CORECT REZULTATUL.DATA TRECUTA NU AM STIUT SI A FACUT DUPA 2 ZILE DE ABSTINENTA,SI A IESIT REZULTATUL AIUREA,LA CARE NE-A ZIS BIOLOAGA SA FACEM DUPA 5 ZILE CA ESTE CEL MAI BN ASA.IESE REZULTATUL CORECT.SPER SA IASA BN.NU STIU CE SA MAI CRED ,CA AM FOST LA GINECOLOAGA MEA SI A ZIS CA SI CE DACA ESTE UN NR MAI MIC DE ,IMPORTANT ESTE SA FIE UNUL ACTIV,SI V-A DA REZULTATE POZITIVE.VA PUP SI SPER SA VA DAU VESTI BUNE.
romantica
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:04
Intr-adevar slaba miscare.Nici eu nu prea mai am timp sa intru pe net, m-am apucat de curatenia de Craciun si nu mai am timp de nimic.Dimineata fac ce pot cu Mario, ma ajuta de mama mama la curatenie, mai mult ma incurca, dar asta e, face si el treaba cu mine, apoi il culc, fac mancare cat el doarme, apoi ii dau sa pape si iesim afara, iar cand vine sotul de la servici il las cu el si eu imi termin treaba.Mai am putin, sper sambata sa termin ca de sapt viitoare vine cumnata mea din franta cu sotul ei si trebuie sa termin pana atunci.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 10 Decembrie 2008 22:08
OOOOOOOOOOOO VINE CU DARURI DE CRACIUN!II ADUCE LU MARIO CEVA FRUMOS SIGUR.
romantica
Postat pe 11 Decembrie 2008 13:37
IN SFARSIT AM LUAT SI REZULTATUL SOTULUI DE SPERMATOLOGIE.AM FOST CU EL LA DC MEA GINECOLOG SI A ZIS CA AU IESIT VALORI NORMALE,IN AFARA DE FAPTUL CA SPERMATOZOIZI SUNT IN NUMAR MIC(7,45CC).A ZIS CA REZULTATUL ESTE BUN.A ZIS CA SI CE DAC ESTE NR MIC DE NUMAI UNUL DINTRE EI TREB SA ISI FACA TREABA,SA AJUNGA ACOLO UNDE TERBUIE.A ZIS CA POATE SA AIBA SI FFFF MULTI TOT UNUL ESTE CEL ACTIV.I-AM ZIS CA M-I S-A LUAT SA TOT ASTEPT DE1 SI 3 LUNI SA FAC BB,LA CARE A ZIS CA ABIA DUPA 2 ANI DE CONTACTE REGULATE NEPROTEJATE SE PUNE PROBLEMA CA UN CUPLU SA FACA INVESTIGATII,SI SA SE I-A O HOTARARE,DACA SUNT SAU NU APTI DE A CONCEPE UN BB.MI-A ZIS SA I-A SI EL VITAMINE SI SA AM RABDARE,CA SANSE SUNT.A ZIS CA ATATA TIMP CAT VALORILE SUNT NORMAELE NU ESTE NICIO PROBLEMA.DAR ASA SUNT EU,ABIA ASTEPT SA RAMAN GRAVIDA,DESI STIU CA NU O SA-MI FIE DELOC USOR,PT CA EU NU SUPORT NICI MACAR O STARE CAT DE MICA DE RAU.DAR O SA FIU CEA MAI FERICITA.VA PUP SI MAI ASTEPT UN SEMN DE VIATA DE LA VOI.
romantica
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:44
MA BUCUR MULT PT TIME ROMANTICA....SANATATE SI SPOR LA TREABA NOI SUNTEM BINE...AM FOST LA MEDIC AZI LA ALT MEDIC SI NE-A SPUS CA SE AUDE CEVA LA PLAMANI DAR NU E GRAV.MI-A MAI DAT UN ANTIBIOTIC SI MARTI NE DUCEM LA CONTROL.MI-A MAI SPUS SA-I DAU VIGANTOL CA ARE INCEPUT DE RAHITISM.VA PUP
roxy_ianis
Postat pe 11 Decembrie 2008 20:10
HAIDETI SA VA FAC SA RADETI PUTIN.ASTAZI L-AM SUNAT PE DC DE LA BADESTI-BAI CA SA-I SPUN CA NU GASESC PREGNIL 5OOO PT SOTUL,LA CARE A ZIS CA SE GASESTE IN AUSTRIA SAU UNGARIA,IAR DACA AM PE CINEVA ACOLO SA-L IAU.ASTAZI AU PLECAT CUMNATII MEI IN AUSTRIA SI POATE IL GASESC EI..SA VEDEM CAT COSTA,SI DACA LE DAU FARA RETETA.M-A INTREBAT CA DACA STIU DIN CE ESTE FACUT,LA CARE EU AM ZIS CA NU,SI A RASP CA DIN"PISAT DE FATA MARE SI CAMASA COPILULUI"EXACT ASA AZIS.CA TREB SA LE FAC,CA AJUTA,II DA SAMANTA .AM RAS DE M-AM PRAPADIT .M-AM ABTINUT SA NU RAD LA TEL.
romantica
Postat pe 12 Decembrie 2008 14:59
buna fetelor. hai macar simbata sa ne facem timp de o cafea - cu toate ca e dimineatza devreme - eu tocmai beau una......
romantica esti draguta cu chestiutzele tale si sper sa aveti succes in fabricarea unui bb sau chiar 2... cine stie. poate "va loveste" o sarcina gemelara. Oricum ar fi sper sa aveti succes.
poopice din Arad
anditzy
Postat pe 13 Decembrie 2008 08:07
Buna fetelor, acum pregatesc si eu cafeaua am o pofta. Scuze am uitat sa ma prezint.Ma numesc Iulia si am 2 baieti - (2ani si 4l Ionut)si ( Tudor 9 l)
Picii mei sunt raciti rau cel mic haraie cand respira am mers la medic si ia dat ambroxol si vit c + nurofen vad ca cel mare e bine piticu e mai binisor, sa vedem de luni (8 dec )ia luat cu stranut, apoi tuse, muci si transpiratii
Sanatate voua si la pici va pupam dulce
julita79
Postat pe 13 Decembrie 2008 08:33
BUNA FETELE.SI EU SUNT LA O CAFEA CA AM FOST DE NOAPTE.LA NOI LA KAUFLAND SE FACE DE NOAPTE NUMAI DUMINICA,DAR FIINDCA SE APROPRIE SARBATORILE FACEM DE NOAPTE SI PESTE SAPTAMANA,CA SUNT VANZARI F MARI,SI TREB ARANJATA MARFA.MS DE URARI ANDREIUSHKA .GEMENI NU O SA FAC,PTR CA NU AVEM IN FAMILIILE NOASTERE GEMENI,IAR MAI MULT DE UNUL NU O SA FAC.ORICUM NU STIU CAT TIMP V-A TRECE DACA VA FI SA FIE CEVA ,CA DACA SOTUL MEU ARE UN NR ASA DE MIC DE SPERMATOZOIZI FATA DE CEL NORMAL........DAR D-NA MEA DOCTOR GINECOLOG,A SPUS CA SE POATE SI CU UN NR ASA DE MIC,NUMAI SA FIE UNUL ACTIV,CA SI DIN 60.000000/CC DACA AVEA,TOT UNUL ERA ACTIV.
romantica
Postat pe 13 Decembrie 2008 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Garsoniere - Apartamente - Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti 1 De la: garbo_6756 19 August 2012 15:39
boala maxilofaciala 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:16
cabinet specializat copii 0-6 ani 1 De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:14
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe, nou, 140 ron 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
vand carucior si scoica auto 1 De la: lupu7 2 August 2009 15:59
Setari Cookie-uri