Cafeneaua forumului

FETELOR STITI PE CINEVA,SAU A-TI AUZIT CA A RAMAS CINEVA GRAVIDA DACA SOTUL A AVUT NR MIC DE SPERMATOZOIZI ?ASTEPT UN RASPUNS DE LA VOI.VA ,MULTUMESC .
romantica
Postat pe 13 Decembrie 2008 15:50
Cristina, stai lnistita ca numai unul trebuie sa ajunga acolo unde trebuie, exact cum ti-a zis si dr.
In sfarsit astazi am terminat si eu curatenia, dar in sufragerie e la loc, Mario a facut ravagii, inafara de geamuri si mobila care sunt sterse pe jos e la fel, nici nu zic ca am facut curat pe jos.Eram sigura ca asa se intampla, chiar si astazi cand imi terminase-m holul de aspirat si spalat a venit el cu un biscuite, a papat ce a papat din el si apoi mi la aruncat pe jos si a calcat pe el, va dati seama ca mi-a facut numai firimituri.Asta e, am dat iara cu aspiratorul, l-am inchis cu taicasu in sufragerie si mi-am terminat treeaba.
Va pup si week-end placut.
laura_paisan1983
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:38
buna sunt mamica la 2 baietei silviu 3 ani si alex de 5luni jumatate ar fi bine sa ne anpartasim una alteia ideile,ne-ar ajuta sa ne crestem mai usor copiii si sa schimbam experiente
silviatatu
Postat pe 13 Decembrie 2008 23:26
tatusilivia sunt de acord cu tine. si eu am o fetita care implineste 5 luni pe data de 17.
anditzy
Postat pe 14 Decembrie 2008 08:46
Salutare.
Ce mai faceti?Noi suntem bine.I-am facut bradul lui Mario, e innebunit dupa el.Dar a avut grija sa-mi strice instalatia.Astazi trebuie sa ma duc sa-i cumpar alta.Se serveste cu bobo si papa.Bradul este pe tv in sufragerie si avem un fotoliu langa tv, se urca acolo si isi ia bobo dintr-un castronel si papa.Am pus si in brad, dar ce mi-a ramas am pus intr-un bol.Seara cand se intuneca ne face semn sa aprindem instalatia, dar aseara nu a mers.Asa ca nu a avut bradut luminat.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:13
laura draga, cine stie ce-a avut instalatia de s/a stricat... si tu dai vina pe copil.
Am monatat si eu instalatia la geam si spre surprinderea mea nu a mancat-o si nici n/a tras de ea. brad inca n-am facut. Butoneaza la instalatie si-i schimba programele, pune mana pe beculete ca le vede ca se sting si se aprind. Intr-o noapte s-a trezit, dar nu m-am dus imediat la el si a vazut luminitele, a stat vreo 2 minute si s-a uitat la ele si s-a culcat la loc.
a1_23
Postat pe 16 Decembrie 2008 18:01
buna fetelor. gata noi ne-am intarcat cu succes (mai avem sa ne invatam sa bem si lapte, in rest suntem ok): doarme noaptea de la 11 pana la 6 dimineata fara sa se trzeasca DELOC, la 6 se trezeste si mergem sa papam , pe urma ne culcam la loc. ziua are un program cam haotic cu somnul si mesele dar poate isi stabileste in final un program anume, cred ca acum e in "cautari" .In rest, suntem veseli tare, cel mai mult ne place la plimbare, sa stea in picioare pe strada sa se uite dupa masini, sau dupa caini, sau sa agerge dupa pisici, sa se uite dupa copii, sa mergem la magazinul de paine si sa isi aleaga de acoo o lipie mai mare decat el si sa se apuce sa muste din ea sau o paine mare din care sa roada si sa scoata cu manuta miezul pana ramane coaja ca o manusa de baseball pe mana lui

Eografia a iesit ok, a zis ca nu sunt rezult specatculoase dar ca nici nu avea cum, ca ABia peste un an o sa se vada rez.

Acasa jucam prinselea si cucu-bau (el se ascunde si eu ma fac ca nu-l gasesc, tace malc nu se da de gol si cand il gasesc rade teribil. Pe urma vine pe la spatele meu face BAUi si ma fac ca ma sperii, iara bucurie mare.
ruschita
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:25
Ba el a stricat-o pt ca l-am prins la instalatie tragand de ea, sa pice si bradul pe el si am constatat ca au iesit cateva fire de la beculete, am incercat sa le pune la loc dar nu merge.I-am luat alta.
laura_paisan1983
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:58
salutare la toata lumea...noi am facut bradutii ceva mai devreme(unul mic si altul mare)de la inceputul lunii pt ca sunt artificialii si vrem sa ne bucuram mai mult timp de ei.am fost la control marti si ne-a spus ca e bine sa mai continuam cateva zile cu ambroxol si gata.partea rea e ca luni ne ducem la vaccinul de 1 an...am inteles ca sunt 2 vaccinuri in mana si in picior si apoi mai facem la 3 ani.marti ianis a implinit un anisor si asteptam petrecerea care o sa fie in seara de craciun
roxy_ianis
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:55
salutare fetelor! nu a mai postat de mult, dar am citit aproape zilnic ce ati mai scris...

Noi suntem bine, Chira e ok, mananca mai mult singurica, chiar nu vrea sa o ajutam...se spala pe dinti, in schimb nu vrea sa faca la olita...Sta pe ea, dezbracata, dar nu face nimic...o avem pentru decor sau pentru papusi...

are 3 dintisori sus, unul jos si 2 maselute sus...

vorbeste din ce in ce mai mult, spune o gramada de cuvinte, repeta dupa noi, incearca sa formeze si propozitii simple, dar inca nu-i ies...

am facut si noi bradul, nu trage de el, dar ia globurile si joaca fotbal cu ele...

ma bucur sa citesc ca marea majoritate sunteti bine...si sanatate celor care sunt bolnaviori.

va pupam si poate reusesc intr-o zi sa mai pun niste poze cu Chira...
chira
Postat pe 19 Decembrie 2008 02:20
Duna dimineata fetelor!Eu sunt cea mai fericita si impinita mamica,sotie si din data de 17 dec ora 10.55 si cea mai mandra matusa din oradea!Am un nepotel de 3450g,54 cm si scor apgar 10 cu felicitari!Pot sa spun ca e feciorul meu pt ca am "nascut"cot la cot cu Gaby,cumnatica mea draga,care mi-a facut,NE-a facut intregii familii cel mai frumos cadou de Craciun!
A fost asistat de aceeasi moasa ca si Bia,de Dr Negrinii(ginecoloaga) , Dr Filip(sefa sectiei de neo-natologie Oradea),Asis neo-natoloaga Camy,infermiera Mony si in ultimul rand de matusica lui ,adica eu,care stateam intr-un coltisor al salii de nastere si ma rugam la D-zeu sa fie intreg si sanatos!

Eram in extaz,radeam,plangeam,radeam....eram cea mai emotionata fiinta din sala ,asta pana sa apara cel mai tanar membru al familiei noastre,VICTOR-GABRIEL JR.,care a fost mai emotionat cand "a vazut" atata lume-n jur si nu-l zarea pe taticul lui drag care n-a mai avut curajul sa intre in sala de nasteri ca-i parea ca trece timpul mai repede dincolo de usa!

Imi pare rau ca nu am mai apucat sa vb si sa mai stam la o cafea,dar deja lucrez si am cabinet 6 ore pe zi,dupa cabinet merg la faculta pt niste cursuri post-universitare si seara cand in sfarsit ajung la Ingerasul meu Bia,sunt terminata
Ea a facut ieri 1 an si doua luni si e cel mai cuminte si intelegator copilas din lume
O cheama"Baca" ,"Banca"....si are "unu an" dar uneori are si "dui tiii",asta depinde f mult de cat de mare se simte cand o intrebi!
Facem la olita ,iar cand nu-i buuuu(bunica sau bunicul)atenta/atent face in chilotei si strigaa prin casa"pui caca",iar apoi "paia bu,paia Baca",adica "Spala buna pe Bianca!!!!"
Va doresc Sarbatori Fericite si fie ca Isus Hristos care S-a nascut acum 2000 de ani in ieslea din Betleem sa se nasca in fiecare inima anul acesta si sa ne aduca bucurii,implinirea celor mai marete dorinte si nu in ultimul rand,sanatate sa ne putem creste copilasiii!
Un an 2009 plin de realizari tuturor "forumistelor" de pe Kidz si familiilor voastre multa sanatate si bucurii!
Ps cat am scriiiisssss.......!!!!!!!!!
bia_kidz
Postat pe 19 Decembrie 2008 05:48
FELICITARI BIA PT NEPOTEL,SA-TI TRAIASCA,SI SA VA BUCURATI DE EL.SARBATATORI CU BN.
romantica
Postat pe 19 Decembrie 2008 09:54
Sa va traiasca nepotelul, sa cresaca mare si sa fie sanatos.Va pup
laura_paisan1983
Postat pe 19 Decembrie 2008 13:23
uau, bia, da ce fetita vorbareata ai!!! felicitari!
chira, si fetita ta povesteai ca a spus odata "te iubesc, mami" care pe mine m/a dat gata!!!
al meu nu spune decat cateva cuvinte. si nici nu papa singur cu lingurita. doar iartul vrea sa-l bea singur din pahar si trebuie sa am grija sa nu-i intre in nas.
a1_23
Postat pe 19 Decembrie 2008 20:38
asa e boaba...Chira vb f mult...inca nu formeaza propozitii, decat cateva...dar in rest repeta tot timpul dupa noi...aproape orice cuvant...acum avem grija cum vb...si ce vb...sa vb frumos si corect...
chira
Postat pe 20 Decembrie 2008 02:42
Multumim mult pt urari!Victor va multumeste in limba lui,asa ca m-a delegat pe mine"purtator de cuvant" si va ureaza tuturor SARBATORI FERICITE!

Craciun imbelsugat! si nu in ultimul rand,
UN AN NOU PLIN DE REALIZARISI IUBIRE!
PS:il parafrazez pe Mircea Radu care zicea in fiecare marti ceva de genul: iubiti-va mult!(sper ca am dreptate!scuze daca am gresit! )
bia_kidz
Postat pe 21 Decembrie 2008 07:39
BUNA FETELE.SE PARE CA NOI AM GASIT INJECTIA DE CARE AVEA NEVOIE SOTUL MEU(PREGNIL 5000),NE DUCEM IN IANUARIE SA O LUAM DE LA BUC DE LA CUMNATUL MEU,CA I-O ADUCE PATRONUL LUI DIN AUSTRIA.SA CU OCAZIA ASTA O SA MRG SI PE LA NASII NOSTRI CARE STAU IN LOCALITATEA 1 DECEMBRIE,CA SI-AU FACUT CASA ACOLO,S-AU MUTAT DE LA BACAU .SI SA O VEDEM SI PE NASICA NOASTRA DE NUMAI 1 AN SI 2 LUNI,O PAPUSICA CU OCHII ALBASTRI CA CERUL.O FETITA CARE A FOST TARE NEASTAMPARATA IN BUTA LA MAMA EI,FACANDU-I PROBLEME.CA PE LA 5 LUNI DE SARCINA I-AU FACUT NASEI 2 SERCLAJE,CA RISCA SA PIARDA FETITA.DAR TOTUL ESTE BINE CAND SE TERMINA CU BINE,SI ASA CA IN DIMINEATA ZILE DE 1 OCTOMBRIE PE LA ORA 6.00 S-A NASCUT IULIA,PRIN CEZARIANA LA 7 LUNI,(FOARTE APROAPE DE 8 LUNI),PERFECT SANATOASA.PTR NOI A FOST O MARE SURPRIZA CAND AM PRIMIT TEL DE BACAU,NOI CREZAND CA APROAPE INTRAND IN LUNA 8 V-A NASTE LA 9 LUNI.DAR IN FINE SA LASAM ASTA.VOI CUM PETRECETI CRACIUNUL?NOI NE DUCEM LA BISERICA DE DIMINEATA,DUPA MASA PE LA RUDE,IAR SEARA LA DISCO,CU COLEGII DE LA KAUFLAND.VA PUP SI IMI CER SCUZE DACA V-AM PLICTISIT.VA UREZ CA SA AVETI UN CRACIUN PLIN DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI.
romantica
Postat pe 21 Decembrie 2008 10:34
BUNA FETELE.VAD CA SUNTETI TARE OCUPATE .SA VA ZIC CEVA .ASTAZI AM FOST LA O TANARA MAMICA LA SPITAL(15 ANI)ESTE FATA VERISOAREI MELE,DECI NEPOATA MEA.A NASCUT O FETITA DE NOTA 10 LA NASTERE,3.70KG SI 50 CM.TATAL ARE SI EL 17 ANI.BINENTELES CA S-AU SI MUTAT IMPREUNA.ISI CRESC FETITA IMPREUNA. .PE MITITICA O CHEAMA MARIA ELENA,SI E SCUMPA FOC.AM FOST 2 MIN IN SALONUL DE NOU-NASCUTI,DESI NU AM VOIE,SI AM VAZUT-O.ESTE SCUMPA FOC,SI NICI MACAR NU PLANGE,E TARE CUMINTICA.VA PUP SI MAI DA-TI SI VOI SEMNE DE VIATA.
romantica
Postat pe 23 Decembrie 2008 18:45
vai ce parinti tineri....off de ce s-au grabit ei insasi sunt niste copii...sa nu ma intelegi gresit...un copil e o minune...cand l-am avut eu pe andrei aveam aproape 21 de ani si ff lume imi spune ca sunt tanara...
violeta09_kidz
Postat pe 24 Decembrie 2008 15:59
Sarbatori fericite mamici,pitici,tatici,bunici,matusi,unchi,prieteni si prietene. Sfintele sarbatori sa va gaseasca cu liniste in suflete,sanatosi,voiosi,cu masa plina de bucate si cu cadouri sub bradut
CRACIUN FERICIT!!!!
oanandreea_kidz
Postat pe 24 Decembrie 2008 22:50
CRACIUN FERICIT TUTUROR !
albinuta24
Postat pe 25 Decembrie 2008 15:03
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
romantica
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:21
Va ureaz si eu cu intarziere Sarbatori fericite.Noi suntem in Moldova la bunicii sotului meu.Aici am petrecut Craciunul, maine ne intoarcem acasa, revelionul cred ca o sa-l facem la Sinaia la ceilalti bunici ai sotului sau la sora mea ca sa-l pot lasa pe Mario la parintii mei.Mosul a fost f f f bogat, asta a insemnat ca Mario a fost cuminte.Va pup
laura_paisan1983
Postat pe 26 Decembrie 2008 21:35
La Multi Ani va spunem si noi!

si la noi a venit mosul, cu foarte multe daruri si mai ales pentru Chira!

Va pupam!
chira
Postat pe 27 Decembrie 2008 15:45
buna sunt mamica unei fetite de 1 an si 5 luni si imi pare bine ca am cu cine discuta despre bebelasi
si sarbatori fericite. cam cu intarziere
raluca_vana
Postat pe 27 Decembrie 2008 16:10
BUNA FETELE.EU AM PETERCUT BN DE CRACIUN.DIMINEATA AM FOST LA BISERICA LA CATOLICI(EU SUNT ORTODOXA),LA PRANZ AM FOST LA MASA LA SOCRII,IAR SEARA LA DISCOTECA.SI DE REVELION PETRECEM CU FAM VARULUI MEU,SOTIA SI COPII.SPER SA VA DISTRATI BN IN NOAPTEA DINTRE ANI,IAR NOUL AN CE VINE SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI.LA MULTI ANI CU BINE.
romantica
Postat pe 28 Decembrie 2008 14:51
BUNA SUNT SILVIA DIN SIBIU SI AM 2 BAIETEI SILVIU3ANI SI ALEX 6 LUNI MA BUCUR F MULT CA PUTEM SA NE ANPARTASIM EXPERIENTELE
silviatatu
Postat pe 29 Decembrie 2008 17:23
salutare la toata lumea.noi am avut o super petrecere de craciun,am serbat prima aniversare a lui ianis,a fost foarte frumos.ianis a primit o gramada de cadouri,dar mai mult i-a placut calutul(balansoar)de la bunici.de revelion o sa petrecem cu nasii. va doresc ca noaptea dintre ani sa fie de neuitat si sanatate vuoa si picilor vostri
roxy_ianis
Postat pe 29 Decembrie 2008 22:17
BUNA FETELE.CRED CA AM DAT-O IN BARA NU STIU CE ESTE DAR TREBUIA SA IMI VINA "URATII"PE DATA DE 28 SI ASTAZI ESTE IN 30 SI NIMIC .NU AM NICI UN SEMN CA AR FI CEVA CU OCHI,DIN CAUZA CA NU AM SANII TARI,SAU ALTE SEMNE.NU STIU CA EU IL AM DE FEL REGULAT.DATA TRECUTA MI-A VENIT EXACT PE DATA DE 3 CAND STIAM CA TREB SA IMI VINA.NU AM MAI AVUT NICIODATA PROBLEMA ASTA DE CAND MA STIU.NICI RACITA LA OVARE NU AM FOST VREODATA.MA GANDESC SA NU FIE O AMENOREE DIN CAUZA STRESULUI.TEST DE SARCINA NU FAC,PTR CA ESTE PREA DEVREME,SI NU VREU SA MA IMBAT CU APA RECE.MAI ASTEPT SA VAD CE SE INTAMPLA SI DUPA SARBATORI DACA SUNT TOT ASA MA DUC LA MEDIC,SA VAD CARE ESTE CAUZA.DAR SARCINA SIGUR NU ESTE CA NU AM NICI CEL MAI MIC SIMTOM.VA PUP. SI SA AVETI UN REVELION PE CINSTE.
romantica
Postat pe 30 Decembrie 2008 09:49
Romantica,nici eu nu am avut vreun semn specific sarcinii cand am ramas insarcinata,din contra,ma simteam bine si la data la care trebuia sa am "musafirii" am avut exact aceleasi dureri ca si inainte,Dar cand am vazut ca a trecut deja data si nimic de oaspeti,am banuit ca e sarcina,mi-am facut testul si a iesit pozitiv.si nici nu mi-a fost rau primele 3 luni cum ar trebui,si am facut si o calatorie destul de lunga si nici macar nu am vomitat o data.
Poate ai noroc si esti insarcinata,Doamne ajuta!

Am vazut odata la tv un film in care un cuplu isi dorea un copil si nu puteau avea.erau mult prea stresati si devenise o obsesie dorinta de a avea bebe.printr-o intamplare,au facut dragoste fara ca el sa stie ca e sotia lui cea care ii vbeste si care face sex cu el(tipa fiind "mascata "sa zicem)si,surpriza,a ramas insarcinata.uitase de stresul de a avea copii si linistita fiind,s-a produs minunea.
stiu ca e un film doar,dar stiu caz real.deci,multa liniste si fara atata obsesie si se poate intampla minunea.

An Nou Fericit tuturor si mult noroc.
ninutza_kidz
Postat pe 30 Decembrie 2008 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand scaun de masa Bertoni Mac Meal 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
PRODUSE AVENT NOI STOC LIMITAT 3 De la: danielas999 20 August 2009 18:09
vand carucior 3 roti,220lei 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54
Salin Timisoara 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:30
Carucioare Pierre Cardin la pret de importator 1 De la: piticulvesel 21 Februarie 2010 10:48
Setari Cookie-uri