sunt de acceasi parere cu ninutza...romantica nu ar trebui sa fie asa stresata,sa fie mai relaxata si o sa vina si un bebe.am o prietena care se chinuia de 3 ani sa ramana insarcinata,si ea era tot asa stresata.la sfarsitul verii a ramas insarcinata si chiar ea a zis ca nici nu s-a mai gandit la bebe se resemnase.cred ca nu a mai dat atata importanta momentului si uite ca o sa vina un bebe in fam lor. | ||
roxy_ianis Postat pe 30 Decembrie 2008 22:22 |
||
---|---|---|
am intrat sa va fac urarea pt 2009: un an nou plin de bunatati, de bucurii, de veselie. multa sanatate, masa plina de bucate iar buzunarul gros......sa ne auzim numai de bine. LA MULTI ANI, 2009! ce mai fac fetele? dar puiutii? romantica...pt 2009 special pt tine: sa vina bb si sa fi fericita... |
||
tudor_claudia Postat pe 31 Decembrie 2008 09:12 |
||
Va urez un nou an plin de bucurii, sanatate multa, copii sanatosi si frumosi.Sa aveti o seara minunata. Noi suntem la Sinaia, petrecem Revelionul la bunicii sotului, pe Mario nu o sa-l luam cu noi, il las la parintii mei.Sper sa nu am surpiza sa se trezeasca la 12 noaptea din cauza artificiilor ca sa fiu nevoita sa ma intorc acasa sa-l culc.Va pup si va doresc un 2009 mai bun decat 2008. Petreceree frumoasa si LA MULTI ANI |
||
|
||
laura_paisan1983 Postat pe 31 Decembrie 2008 16:57 |
||
Romantica, nu trebuie sa ai vreo simptoma ca sa fi gravida.Eu nu am avut nimic tot timpul sarcinii, intr-adevar am avut sanii mai tari, dar dupa vreo luna de sarcina.Eu mi-am facut testul imediat dupa ce am vazut ca mi-a intarziat 4 zile.Te pup si sper sa fie un semn bun. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 31 Decembrie 2008 17:01 |
||
Un An NOu mult mai bun, sa vi se implineasca toate dorintele.La multi ani! | ||
danyelle005 Postat pe 31 Decembrie 2008 18:22 |
||
la multi ani si petrecere frumoasa...sa ne auzim cu bine in 2009 | ||
roxy_ianis Postat pe 31 Decembrie 2008 19:45 |
||
LA MULTI ANI cu sanatate sa va aduca anul nou de toate:fericire bucurii si saci de bogatii! | ||
costyn2003 Postat pe 1 Ianuarie 2009 13:54 |
||
LA MULTI ANI PE 2009!AM LUAT UN TEST DE SARCINA BARZA ASTAZI.MAINE IL FAC,SI INDIFERENT DE REZULTAT MA DUC LA DOCTOR SA VAD CARE ESTE CAUZA. | ||
romantica Postat pe 1 Ianuarie 2009 19:14 |
||
BUNA FETELE.CRED CA E DE BN .MI-AM FACUT IN SEARA ASTA UN TEST SI AU IESIT PRIMA LINIUTA ROSIE SI ADOUA ROZ,DECI SUNT 2 LINIUTE,CHIAR DACA A DOUA ESTE MAI DESCHISA DECAT PRIMA.MA GANDESC CA DACA ERA NEGATIV,NU ERA DECAT O LINIE,A 2 NU MAI ERA DELOC.EI ZIC SA MAI REPETI PESTE CATEVA ZILE,DAR EU MA DUC LA DOCTORA MEA SA VEDEM CE ZICE. | ||
romantica Postat pe 2 Ianuarie 2009 07:27 |
||
salutare in 2009...noi am petrecut super bine de revelion si speram sa avem un an bun romantica eu cred ca esti insarcinata...spun asta datorita rezultatului de la testul tau de sarcina.prietena mea valentina a avut aceelasi rezultat ca al tau.si ea era disperata deoarece nu ramanea insarcinata si acum e in 5 luni. | ||
roxy_ianis Postat pe 2 Ianuarie 2009 13:12 |
||
Romantica,super frumos cadoul pt tine.Sa ai noroc sa fie sarcina,dar cu testul si eu m-am zapacit si l-am facut de 2 ori tocmai sa fiu sigura ca e sarcina.Primul test nu era prea clar cu liniutele iar la al doilea era pozitiv. multa bafta . |
||
ninutza_kidz Postat pe 2 Ianuarie 2009 18:08 |
||
LA MINE SE VAD CLAR 2 LINIUTE. DECI AVIZ PTR FETELE CARE VOR SA FACA BB,MERGETI LA BADESTI BAI,LA DOCTORUL PARVU ALEXANDRU SI VE-TI REUSI.EU AM FOST LA DANSUL DUPA 1 AN SI 3 LUNI,SI AM REUSIT.IAR IN LEGATURA CU TESTUL,NU IL MAI REPET,CA DACA AU APARUT 2 LINIUTE PE TEST,EU ZIC,CA ESTE POZITIV,CA NU DEGEABA APAREAU ACOLO DACA NU ERA CEVA. | ||
romantica Postat pe 3 Ianuarie 2009 05:09 |
||
Ma bucur mult pt tine Romantica.Asa mi-a iesit si mie la test a doua liniuta mai rozalie.Sa fie intr-un ceas bun si asta inseamna ca in august-septembrie vei deveni mamica.Va pup | ||
laura_paisan1983 Postat pe 4 Ianuarie 2009 22:06 |
||
salutare...azi am fost cu ianis la vaccin.de fapt 2 vaccinuri,in mana si picior.am fost foarte surprinsa deoarece nu a mai urlat ca pana acum,a plans putin si atat.sper sa nu faca febra .bine ca am scapat,urmatorul am inteles ca este la 4 ani de la buzau pupicii pt toata lumea | ||
roxy_ianis Postat pe 5 Ianuarie 2009 15:28 |
||
MS FRUMOS DE URARI LAURA,CHIAR A FOST UN CADOU FRUMOS DE ANUL NOU.CRED CA LA SF LUI AUGUST ,SEPTEMBRIE VOI NASTE.TE PUP | ||
romantica Postat pe 5 Ianuarie 2009 16:08 |
||
LA MULTI ANI! Tuturor. Romantica, sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara. Sa nasti un Bebe Sanatos. Pupici | ||
Kiki_Mic Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:13 |
||
romantica..stiam eu ce stiam cand ti-am urat... acum ai grija de tine, incearca s anu te stresezi, sa fi relaxata, sa fi calma...si iti doresc un bb sanatos si tu sa fi sanatoasa pe langa... ai grija cu raceala si incepe sa iei acid folic cate o pastiluta pe zi...mult succes |
||
tudor_claudia Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:38 |
||
Romatica, este cel mai frumos cadou sa afli ca vei fi mamica.Si eu la fel pe 28 dec am aflat ca sunt gravida si a a fost cel mai frumos cadou de sarbatori.Te pupic si sarcina usoara si multa sanatate. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 5 Ianuarie 2009 21:52 |
||
Bun�, sunt Roxana sunt mama lui Stefan-Andrei un baietel de 2 ani si 5 luni. Va doresc tot binele din lume si numai sanatate si fericire. | ||
sandru_roxana2001 Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:48 |
||
LA MULTI ANI! celor ce poarta numele de ION, IOAN, IONELA, IOANA |
||
tudor_claudia Postat pe 7 Ianuarie 2009 09:25 |
||
Le transmitem si noi un calduros LA MULTI ANI celor care poarta numele de Ion | ||
laura_paisan1983 Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:59 |
||
la multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui. | ||
roxy_ianis Postat pe 7 Ianuarie 2009 15:23 |
||
la multi ani tutror sarbatoritilor de azi! | ||
chira Postat pe 7 Ianuarie 2009 16:04 |
||
FETELOR AM SCAPAT CA PRIN URECHILE ACULUI DE DISPONIBILIZARE.LA NOI KAUFLAND AU DAT 65 DE PERS AFARA.PRINTRE EI ERAM SI EU.DAR NOROCUL MEU A FOST CA AM FOST IN CONCEDIU.SI DE DIM AM FOST LA MED MEU GINECOLOG DE AM FACUT ECO.S-A VAZUT CEVA MIC,CA UN PUNCTULET.SUNT IN 3 SAPT DE SARCINA.SI ASTA MIC MI-A PURTAT NOROC.AM DUS LA SERV O INSTIINTARE DE LA DC CA-S GRAVIDA,SI NU AU COMENTAT NIMIC,AU ACCEPTAT.M-AU PUS CA SA DUC NISTE ADEVERINTE.DAR E BN CA AM SCAPAT,CA SA BENEFICIEZ DE CEI 2 ANI DE PRENATAL. | ||
romantica Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:12 |
||
buna fetelor si La multi ani!. eu mi-am petrecut anul nou in spital. Daiana a facut o enterocolita si din cauza scaunelor dese a facut si o infectie urinara pentru care ne-a tinut in spital 6 zile. acuma dupa sarbatori cand am cerut rezultatul a zis ca nu mai avea nimic in 31 cand i s-a luat proba de urina, dar atunci nu a fost nimeni in spital sa ne dea rezultatul asa ca am facut penicilina si amoxicilina degeaba 5 zile din 6 in 6 ore intravenos. dupa ce am venit din spital a doua zi Daiana a inceput sa tuseasca asa ca a luat si un virus din spital si acume tuseste de numa. eu nu cred ca o sa o mai duc vreodata la spital pt ca dc gasesc tot felu si inainte de a veni rezultatele dau cu antibiotice in prostie e imposibil ca in 30 sa fi avut infectie urinara si in 31 sa nu mai aiba nimic. si toate astea cred ca le-a facut din cauza caninilor pty ca in spital i-a iesit unu si dupa cateva zile altu. voi ce ziceti? |
||
raluca_vana Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:27 |
||
Foarte mare noroc ai avut romantica.Bine ca ai anunt, acum nu mai au dreptul sa te dea afra.Pupici si sarcina usoara. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:06 |
||
salutare...vreau sa va spun ca a fost o nenorocire dupa vaccin. Ianis a facut febra, diaree si il durea piciorul ingrozitor.acum e mai bine dar totusi persista scaunul moale desi ii administrez furazolidona arena si nici nu prea mai mananca nu a scapat de tusea aia afurisita si am reluat tratamentul dinainte de vaccin.sanatate multa pentru Daiana | ||
roxy_ianis Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:37 |
||
multa sanatate, Daiana.. fetele aveti grija e un virus urat....a mea de 5 zile are muci de 3 zile suntem cu febra, diaree, nas infundat...sau nu stiu ce, nu poate sa manance din cauza asta...febra nu scade complet sun antitermic si dr a zis ca e o viroza..pai si o las asa cu febra si antitermic la 4 ore... ....astept sa se trezeasca sa merg la urgenta....plus are burtica umflata si kk cu mucus...si mai nou i s-a incarcat limbuta ca atunci cand era mica si sugea...fara ca ea sa pape mare lucru... |
||
tudor_claudia Postat pe 10 Ianuarie 2009 09:23 |
||
noi am avut o zi tare grea azi...ianis mi-a facut 5 scaune dimineata, apa chioara.nu mai stiam ce sa-i fac deoarece nu vroia sub nici o forma mucilagiu si nici ceai de menta nu bea.medicamente a luat dar fara vreun rezultat nici de mancare nu a vrut nimic.dimineata la 6 vroiam sa ma duc la urgente dar mama m-a convins sa mai incerc sa-i dau mucilagiu, oricum nu vroiam sa mi-l interneze.pe la 12 mi-a dat sotul o idee...sa-i adm mucilagiu cu seringa de la nurofen.m-am chinuit asa si i-am dat 150ml si pe langa furazolidona arena si hidrasec i-am adaugat un antibiotic asa cum mi-a zis asistenta.apoi a dormit si cand s-a trezit a mai facut un scaun dar mai solid dupa care a mancat un castronel de piure.de aseara nu mai mancase nimic, cred ca nu avea pofta.acum m-am mai linistit i-am mai dat 90ml de mucilagiu cu seringa o sa continui si cu medicamentele si sper sa reusim sa infrangem de tot diareea. sanatate la toata lumea. |
||
roxy_ianis Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:28 |
||
Imi pare rau sa aud asta despre ingerasii vostri.Si Mario mi-a facut 3 zile la rand la pranz kk moale, nu am intrat in panica, dimineata abea imi facea o nucuta tare rau si la pranz mai moale.Cred ca de la masele, are gurita umflata rau si inca nu i-au erupt.Nici nu mananca cum papa el inainte, cred ca il deranjeaza rau gingiutele.Va pup | ||
laura_paisan1983 Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Alimentatia bebelusilor | 94 | De la: janyy23 7 Iulie 2009 10:47 |
VAND HAINUTE FOARTE FRUMOASE, IMPECABILE, NOI SI SH + INCALTAMINTE | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
cu copii/bebei la mare | 15 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:06 |
|
||
bautura nutritiva pentru orica varsta | 2 | De la: pinicuta 18 Iulie 2009 10:50 |
bb-ei nascuti in ifebruarie..la mai mult.... | 38 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural