noi suntem mai bine, am scapat de diaree.problema e ca ianis nu mai bea lapte deloc si nici mancare nu mananca orice.ciorbica e preferata lui dar la felul 2 nu vrea mai nimic...doar piure ii place.i-am facut tot felul de retete dar nu vrea nimic.mai mananca mar cu biscuite, iaurt si rar putina banana nu mai stiu ca sa-i mai dau. |
||
roxy_ianis Postat pe 12 Ianuarie 2009 22:22 |
||
---|---|---|
Romantica, felicitari pentru bebe. sper sa ai o sarcina super usoara... Sper ca toti copilasii sunt bine... Si noi suntem bine, Chira e si ea putin mofturoasa la mancare, din cauza dintisorilor, si noi avem scaune moi, dar numai atunci cand urmeaza sa iasa un dinte, nu o tin la un regim strict... Avem 5 dintisori si 3 maselute si mai asteptam inca una...Doarme noaptea, uneori mai maraie in somn, ii dau cu putin calgel, si se linisteste, rar i-am dat nurofen...ultima masea care ne-a iesit ne-a facut ceva probleme, era fff umflata gingia...dar gata...a iesit... Vorbeste tot mai mult, a inceput sa faca si propozitii, stie tot...Vreau sa va spun ca stie si de cearta, cand nu a facut bine, ca de ex asta seara, cand strangeam niste rufe de ale ie, mi-a luat un dres si dupa ce s-a jucat putin cu el, l-a aruncat la gunoi...Bineinteles ca am certat-o si a pus capul in piept , a facut bot si a inceput sa planga...am lasat-o putin dupa care am incercat sa-i explic ce nu a facut bine...sper sa fi inteles ceva.. Se joaca toata ziua cu varul ei, Andrea's...,azi am fost la cineva cu un copil mic, si la un moment dat cea mica se juca cu Andrea's iar ea s-a pus intre ei, cu spatele la fetita si il dragalasea pe Andrea's ...ca si cum e l e al meu... E mult de povestit despre Chira... va pupam! |
||
chira Postat pe 12 Ianuarie 2009 23:49 |
||
buna fetelor! am intrat si eu sa va salut si sa va felicit pt noile realizari ale bebeilor vostri! Eu sunt mai tot timpul pe la lucru si seara cand ajung Bia imi rapeste ca de obicei acel putin timp ce-mi mai ramane pt familie.Nici nu stiu daca a meritat efortul de a ma intoarce mai repede la lucru ....uneori regret ca am pierdut o gramada de timp ce-l petreceam cu biuta,timp ce e inlocuit acum de naveta oradea-timisoara.E greu sa vezi ca trec zilele si puiutului tau ii e din ce in ce mai dor de tine.Vb foarte des la tel si mai toata convorbirea pupa receptorul si zice"mama,ai,ai,ai..."poate vad cu altiochi intoarcerea mea,dar sincer va spun ca zi de zi pierd cate ceva din sotiile ei.Am noroc cu parintii mei (mai ales cu tata pe care il adora enorm)si cu sotul meu care acum are un program mai lejer ca e iarna.Nu mai am rabdarea ce o aveam in urma cu ceva timp si nici poze nu mai reusesc sa-i fac.Sper ssa ma obisnuesc repede cu roul de medic si sa pot sa imbin utilul cu placutul.La maternitate am vazut copilasi nou-nascuti si sincer va spun ca pe toti ii aseaman cu Bia sau cu nepotelul meu Victoras.as vrea sa mai pot citi despre ce faceti voi dar asa cum am zis intru f rar pe net.va doresc multa sanatate si copii istetzi si fericiti !Cu multa dragoste Simi G | ||
|
||
bia_kidz Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:40 |
||
salutare tuturor...am intrat sa va spun ca in sfarsit suntem bine.ianis a inceput sa manance , bea si laptic.in schimb nu reusesc deloc sa-i opresc tusea...tuseste mai mult cand se culca.ii dau medicamente dar nu se vad rezultatele.sanatate tuturor | ||
roxy_ianis Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:00 |
||
Si Mario a scapat de diaree.Pana la urma am fost cu el la dr ca deja ajunse-se la o sapt de facut kk moale numai la pranz si mi-a zis ca are o infectie la burtica.Mi-a dar debridat si sumetrolim sa-i dau pana se termina sticlutele si regim alimentar.De ieri mi-a facut bine, astazi deja l-am bagat iara pe mancare mai normala pt ca saracul se saturase de orez.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 17 Ianuarie 2009 21:24 |
||
buna roxy ianis. si eu am avut aceeas problema cu Daiana, tusea. i-am dat si antibiotic si tot degeaba pana cand mama mi-a zis ca ea tot cu miere si ridiche neagra ne trata. acum nu mai are nimic, dupa numai 4 zile . se prepara astfel: se ia o ridiche neagra se taie un capac si se scobeste interiorul. se pune miere in locas se acopera cu capacul deja taiat si se pune deasupra pe un pahar sau ceva sa nu se rastoarne. cam dupa 10 ore e buna, adica mierea se fluidizeaza, curge ca un siropel .se ia cate o lingurita(2.5 ml) seara si dimineata dupa masa.sanatate multa | ||
raluca_vana Postat pe 18 Ianuarie 2009 19:32 |
||
multumesc mult raluca vana...o sa incerc.cred ca mai degraba da roade leacurile babesti decat medicatia administrata de noi. | ||
roxy_ianis Postat pe 19 Ianuarie 2009 18:54 |
||
Buna mamicilor!!! Am tot cautat dar .... as avea nevoie de un sfat!!! Spuneti-mi, va rog, ce tip de walky talkty folositi, care este mai bun.....firma, pret,...etc!! Multumesc!!! |
||
cathy28 Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:15 |
||
cathy "Spuneti-mi, va rog, ce tip de walky talkty folositi, care este mai bun.....firma, pret,...etc!!" sau interfon? eu am un interfon de la chicco si sunt multumita de el... noi suntem bine, avem 6 dintisori, ceva cazaturi si raceli la activ, dar no...e bine. mergem bine singurele de vre-o luna si ceva, dc nu doua. avem personalitate. i-am facut ror-ul si luna viit astept sa ii fac pentaximul... laura bine ca ati scapa de diaree....ca stiu ca ati mai avut proleme..si noi am scapat de ea, dar nu cu medicamente. i-am facut mucilagiu de orez si o zi i-am dat sa pape doar lapte si mucilagiu...si-a revenit... bia , macar financiar a meritat? si eu vreau sa incep ceva...dar tare greu...ca va trebuii sa platesc pe cineva si uite bani care ii castig se duc in alta parte... chira, poop fetia isteatza.. romantica? ce mai zici cum e? cum esti? |
||
tudor_claudia Postat pe 22 Ianuarie 2009 08:48 |
||
Buna!Clau sa stii ca nu merita nici financiar f mult,dar ca rezident in ultimul an e f greu sa-ti reintri in ritm.Eu multumesc Lui D-zeu pt parintii mei care stau cu Bia si chiar cand sunt acasa ca sa pot facce cate ceva,sa mai invat ,Uneori o ia si peste noapte la ei in camera ca sa ne putem noi odihni,Daca nu aveam cu cine o lasa nu ma intorceam fii sigura.Tot ce e important e acesti primi ani care conteaza f mult atat pt noi ca mame dar mai ales pt copii..Imi pare rau sa aud ca unii din copilasi sunt bolnaviori!Sanatate si crestere mare!Pupici | ||
bia_kidz Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:31 |
||
CLAUDIA EU SUNT BN PANA ACUM,PRIMELE ANALIZE MI-AU IESIT BUNE.MI-A DAT DOCTORA SA IAU ACID FOLIC,VIT E SI DUPHASTON .FETELOR VOI ATI AUZIT ASA CEVA ?IERI CAND AM FOST LA FARM DE LA KAUFLAND,(LE CUNOSC PE FETE) MI-AU ZIS CA DACA ADUNI VARSTA PE CARE O AI CU NR LUNI IN CARE AI RAMAS GRAVIDA,POTI AFLA SEXUL COPILULUI.DE EX LA MINE:27(VARSTA)+12(LUNA IN CARE AM RAMAS GRAVIDA)=39.DECI DACA IESE NR IMPAR ESTE BAIETEL,IAR DACA ESTE PAR,ESTE FETITA.DECI CUM LA MINE ESTE IMPAR AR FI BAIETEL ,CA ASTA SI VREAU MAI MULT,DAR DACA ESTE SI FETITA NU-I NICIO PROBLEMA.EU CRED CA STA ESTE DE-ALE BABELOR.ACUMA EU NU STIU,SE VA VEDE LA ECO DACA ESTE SAU NU ASA. | ||
romantica Postat pe 23 Ianuarie 2009 15:03 |
||
felicitari romantica, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos sa fii o mamica fericita eu incerc de vreo 9 luni sa raman si..., din pacate inca nu a venit, pot sa spun ca mi-am cam pierdut speranta , dar poate intr-o zi o sa vin si eu sa va dau o veste buna, pana atunci multa sanatate si tot ce va doriti , o zi buna |
||
amkbl Postat pe 23 Ianuarie 2009 15:15 |
||
NU AI DE CE SA-TI PIERZI SPERANTA.ABIA DUPA 2 ANI DE INCERCARI NEREUSITE,VEZI CARE ESTE CAUZA,SI EVENTUAL SA VA DEA UN TRATAMENT.DECI IN TIMP DE 2 ANI,POTI RAMANE GRAVIDA.EU AM RAMAS GRAVIDA 1 SI 4 LUNI,SI DOCTORA MEA GIN A ZIS CA ABIA DUPA 2 ANI,SE NUMESTE CA AI RAMAS DUPA O PERIOADA DE STERILITATE. | ||
romantica Postat pe 23 Ianuarie 2009 20:10 |
||
Romantica, ma bucur ca esti bine si ca analizele ti-au iesit bune.Si eu stiu de formula pe care ti-au spus-o fetele de la farm.La mine a dat rezultat, dar am avut prietene la care nu a iesit. Eu sunt suparata, Mario nu mai papa aproape deloc.Nu mai vrea nici lapte, nici ciorba, nici cereale, nici piure, in concluzie nimic ce se poate papa cu lingurita.Trebuie sa-i dau lui sa pape singur cu manuta.Lapte imi bea f f f putin, are zile cand bea 40, 50 ml cel mai mult 100 ml si asta numai dimineata ca seara nu mai vrea lapte de mult.S-a mai confruntat cineva cu astfel de probele? Sa va spun ce a papat azi:de dimineata 170 ml lapte cu mari eforturi si o jum de iaurt cu biscuiti, la pranz o banana, un cubulet de branza topita si o jum de felie de cascaval cu paine, iar seara aproape un crenvusti si putin cascaval cu paine.Mi se f putin dar nu am reusit sa-i dau altceva, nu a vrut. Ce sfaturi imi dati?Pupici |
||
laura_paisan1983 Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:50 |
||
andrei de cateva luni nu mai mananca nimic de genul ca ii dai tu cu lingurita. in schimb mananca singur: cascaval, maslina, banana, portocala, mere, biscuiti, paine etc. si cereale cu lapte, facute f groase, sa se inchege bine si papa singur cu lingura dar in felul urmator: el tine lingura in mana. tu cu alta lingura ii pui mancarea pe lingura lui, dar sa fie bine lipita sa nu cada daca intoarce lingura cu gura in jos (ca el papa stergand lingura de limba). si duce el la gura, pe urma ii umplu iar etc. incearca asa. fa-i mancarurirle f groase (eventual ingrosate cu firimituri de paine), ca sa se lipeasca bine de lingura si da-i sa pape el singur. poate vrea asa. |
||
ruschita Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:25 |
||
sau poate vrea sa ape cu degetelul din castron? | ||
ruschita Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:26 |
||
Iti multumesc ruschita pt sfat.Am sa incerc si varianta asta.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 27 Ianuarie 2009 13:08 |
||
Buna fetelor! Citesc destul de des ce ati mai scris, dar nu reussesc sa mai si postez...abia am reusit sa mai pun niste poze... Chira e bine, a avut saptamana trecuta rosu in gat, acum e bine, dar nu prea mannaca, decat lapte , iaurt si un biscuite...ceva de genul asta...aaa...si paste...S-ar putea sa fie si de la dintisori... Este o rasfatata, mai ales de buni, soacra mea, care ii face toate poftele, chiar si cand nu trebuie, ceea ce ma deranjeaza...am incercat sa-i spun frumos si eu si sotul meu...dar nu prea am avut sanse...asa ca o sa incerc sa-i spun altfel, daca cu frumosul nu intelege...Cand noi o certam...Chira merge la buni, care o ia in brate...si nu-mi place deloc...iar sotul meu ii spune ori de cate ori are ocazia...iar azi i-a spus chiar si cumnatul meu...dar degeaba... Nu vreau sa ma cert cu ea sau sa se supere mai ales ca e doar o perioada in care sta la noi... Va pupam si sper ca toti puisorii sunt bine! |
||
chira Postat pe 27 Ianuarie 2009 18:43 |
||
salut ca mai faceti fetelor?abia acum am reusit sa mai citesc ce ati mai vb pe forum ca nu mi-a mers net-ul au facut lucrari de modernizare pe la noi va pup pe toate.nu prea am timp sa scriu dar citesc an toata ziua[am doi bebei care nu ma lasa sa scriu si ami ocupa tot timpul |
||
silviatatu Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:18 |
||
Ruschita, nu mi-a mers sfatul tau.Il pacalesc pana la urma si ii dau putina ciorbita, apoi ii dau lui in manuta branza topita cu paine sau cu cascaval.Vad ca am reusit sa-i mai dau si cereale si iaurt.Cred ca are perioade.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:29 |
||
incearca sa ii dai sa pape cu jucarile la masa (jucarii de plastic, sa pot sa le speli ), si sa dati sa pape si la jucarii, poate asa daca "papa cu totii", poate are mai mult chef... La o prietena a mea a mers. Eu azi i-am datbiscuiti si au papat asa toti. Nu i-am dat mancare gatita ca erau jucarii de plus cu ventuza, si le-a agatat de frigider. Dar maine poate incerc cu alte jucarii si cu mancare gatita, poate il pacalesc... Tu cum l-ai pacalit sa ia supica? | ||
ruschita Postat pe 29 Ianuarie 2009 18:33 |
||
EU ZIC SA NU-L OBLIGI BAIATUL MEU CEL MAREERA UN MOFTUROS O ZI MANCA 3 NUMAI CIUPEA ASA CATE CEVA SI NU L-AM PUTUT PACALI CU NIMIC E DREPT CA AU PERIOADE DAR ACUM ARE 3 ANI SI MANANCA APROAPE ORICE NU MAI FACE FITE OTICUM SA FACI LUAREA MESEI UN MOMENT DISTRCTIV PT CA DACA AL OBLIGI NU-I VA PLACE ACEST MOMENT SI VA EVITA SA MANANCE VA VREA SA SARA PESTE MASA[NU STIU ASTA E PAREREA MEA] | ||
silviatatu Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:41 |
||
salutare...a mers de minune reteta ta draga raluca ,i-am dat 3 zile lui ianis siropelul rezultat si vreau sa spun ca in sfarsit am scapat de tuse si nici nu mai haraie.o recomand la toata lumea .partea buna e ca a inceput sa manance destul de bine, cred ca isi fac efectul vitaminele pe care i le-am dat luna trecuta.face mofturi, mananca doar ce vrea el dar eu ma conformez si ii dau doar ce ii place.in rest e ok, ianis strica tot ce prinde ma alearga toata ziua, incepe usor sa invete cuvinte noi.canta ,danseaza are foarte multa energie.sanatate tuturor si pupicii din partea noastra. | ||
roxy_ianis Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:56 |
||
ma bucur ca am putut fi de ajutor si ma bucur ca sunteti bine si noi mancam din ce in ce mai bine daiana s-a ingrasat 1 kg are acuma 10 kg si ii dau in fiecare dimineata cate o vitamina c cu propolis pt copii am inteles ca le creste imunitatea bb-ilor. multa sanatate tuturor |
||
raluca_vana Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:40 |
||
frumosi bebeii astia mai....ati mai auzit de boala globulelor rosii mici ?se mai numeste si anemie mediteraneana...scuzati nu m-am prezentat ma numesc marilena locuiesc in italia si am un bebe de 15 luni |
||
cristina_raducanu21 Postat pe 1 Februarie 2009 13:15 |
||
Ruschita, l-am pacalit pana la urma dandu-i ceva ca sa-si faca de lucru.Ori ii dau fructiera cu fructe si le arunca pe jos si cand i le pun inapoi ii bag si o lingurita in gura, ori ii dau un castronel si o lingurita si lui si la fel il mai pacalesc, ii dau borcanele de plastic sa desfaca capacele, ii dau porfardul meu si isi face de lucru acolo, oricum in fiecare zi la pranz trebuie sa-l pacalesc cu alt ceva.Ieri spre surprinderea mea a papat f frumos, eram toti lamasa si el vroia sa pape paine goala s i-am zis sotului sa se faca ca-i da el paine din mana lui si cand deschidea gura ii bagam lingura in gura, asta de vreo 3-4 ori, iar apoi mi-a mancat fara probleme ciorbita.Pupici | ||
laura_paisan1983 Postat pe 2 Februarie 2009 13:10 |
||
sall fetelor....va mai dau si eu o idee cum sa pakliti bb sa pape....ca si a mea printesa face fitze la masa....noi stam la masa musai si cu tati ca alfel bb nu prea vrea sa pape dak e numai cu mine...si nu mai sta in scaunelul ei...o tin pe picior si asa mananca printesa tot din castronel..ii mai da lui tati o lingurita mai ia si ea...cu lingurita 2 ii dau eu sa pape.... ......si ma gandesc cu groaza ce o sa fac cu ea cand o pleca sotul in voiaj peste cateva zile....o sa am mult de tras cu ea.. | ||
deliarebecca Postat pe 2 Februarie 2009 13:41 |
||
buna fetelor...am intrat sa va intreb ce fel de scutece folositi pt puiutii vosti?noi folosim pampers dar nu mai sunt asa de multumita de ele.vreau sa spun ca daca nu i-as da body lui ianis sigur nu i-ar mai sta pampersul .a slabit cineva cu herbal life?are efecte secundare? | ||
roxy_ianis Postat pe 2 Februarie 2009 22:55 |
||
pai vezi ca sunt niste modele mai noi de la papmpers, care au partea cu arici, elastica. si alea stau mai bine prinse. (dar din pacate nu sunt marcate in nici un fel ca sa le recunosti cand le cumperi). pampers let's go ai incercat? (tip chilot, nu are arici) | ||
ruschita Postat pe 3 Februarie 2009 10:36 |
||
Mario de la 1 an nu a mai papat in masuta lui.Eu il pun pe scaun normal sau il tin pe picior.Am incercat si varianta cand e sotul acasa, are momente cand il pot pacali asa si momente cand nu.Oricum multumesc pt sfat. | ||
laura_paisan1983 Postat pe 3 Februarie 2009 13:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand balansoar fisher price | 5 | De la: luiza74ace 30 Octombrie 2009 12:00 |
bb-ei nascuti in octombrie..la mai mult.... | 28 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Martie 2010 19:35 |
Femeia rac si barbatul sagetator | 2 | De la: garbo337309 22 Noiembrie 2015 09:24 |
|
||
sterilizator biberoane pentru microunde | 2 | De la: kidz001589 7 Iulie 2009 13:10 |
vand patut copi | 7 | De la: chelsaug 14 Februarie 2009 13:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural