Cafeneaua forumului

salut...am cumparatdin acelea cu arici, pampers 4 maxi.sta putin mai bine
roxy_ianis
Postat pe 3 Februarie 2009 21:35
incearca-le si pe cele gen chilotel....pampers let's go! cei mai mici in talie sunt la nr 4 maxi....eu sunt doarte multumita de acest tip gen chilotel si ii pui mai repede si fara prea mare efort,in cazul in care bb nu prea are stare la schimbat si se tot suceste.....poooop la mamici si bebici!!!
deliarebecca
Postat pe 4 Februarie 2009 14:10
Mario este bolnav.Ieri dimineta mi-a facut febra 38.6, l-am dus la dr si mi-a zis ca are o Faringita acuta.Mi-a dat tratament, dar acum a dat-o in diaree.Ieri mi-a facut de 3 ori pana la culcare, mi0a facut seara febra 39.6, i-am dat nurofen, supozitor si intr-o ora i-a scazut febra la 37,1.Azi noapte mi-a facut de 4 ori diaree, febra nu a mai facut, l-am bagat pe regim, nu vrea sa pape nimic in schimb bea ceai de menta cu smecta, a luat si calciu carbonic, pana la 12 nu a mai facut, dar la 12 iar a facut diaree.Acum doarme, incerc cand se scoala sa-i dau papa si ma dc iar cu el la dr.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 5 Februarie 2009 13:31
buna laura_paisan1983,am patit si eu ceva asemanator cu fetita mea cand avea 1 an si 3 luni,incearca sa nu-i mai dai supozit pt ca ii va provoca mai rau sacaunele,si incearca sa-i dai orez fiert,morcov fiert,banana,eventual ii faci piure din ele ,si nu uita sa-i dai lichide pt ca altfel se deshidrateaza.Poti pt febra sa-i pui sosetele inmuiate in otet(dar il combini cu apa,pt ca este prea puternic)si i le bagi in picioruse.Bafta multa la dr,si multa sanatate.
tatianapetrut
Postat pe 5 Februarie 2009 15:45
Multumesc mult pt sfaturi.Asa am facut i-am bagat sosete cu otet indoit cu apa in seara cand a facut febra mare.Am fost cu el ieeri la dr, mi-a dat tratament pt diaree si regim.Astazi a facut normal.De ieri dimineata nu a mai facut nici febra.Suntem pe calea buna.va pup
laura_paisan1983
Postat pe 6 Februarie 2009 13:05
Buna fetele!
nu am mai conversat deloc cu voi de mult timp.....serviciul...dar am si eu o intrebare : stie cineva despre fimoza la baietei?cum se trateaza si cum se manifesta....deoarece doctorita noastra de famile a zis k are fimoza iar dr-ta pediatru a zis k e doar inceput de fimoza.Chestia este k nu am primit explicatii ce este aceasta fimoza si cum se manifesta.Astept raspunsuri si comenatrii de la voi.Pupici
costyn2003
Postat pe 11 Februarie 2009 13:20
buna costyn 2003...daca are doar inceput de fimoza iti recomand sa faci exercitii cu putica lui si sa o speli cu ceai de musetel.daca e mai grav se intervine chirurgical.fimoza inseamna ca nu se decaloteaza putica baietelului...eu am fost la dr cu baietelul meu si asa mi-a recomandat sa incerc prin exercitii sa i-o decalotez eu.sper sa nu fie mai grav si sa fie nevoie de bisturiu.cred ca ar trebui sa il vada un chirurg totusi si el iti va spune exact ce e de facut.sanatate tuturor
roxy_ianis
Postat pe 11 Februarie 2009 15:14
costyn 2003, daca esti din bucuresti iti recoman ddr laura topor, spital girgore alexandrescu (policlinica spital, cabinet 2, joi si vineri de la 5 la 8 seara are prog acolo), iti zice ea ce sa faci ca sa nu ajungi la operatie. si daca totusi se ajunge la operatie, ea e o tipa SUPER, un chirurg extraordinar si un om cu suflet mare, mana usoara si ti-o recomand cu toata increderea .
ruschita
Postat pe 11 Februarie 2009 15:23
tocmai am luat pampers let's go gen chilotel.sunt super mersi mult delia rebecca.pupici tuturor
roxy_ianis
Postat pe 12 Februarie 2009 15:15
Multumesc pentru sfaturi dragele mele Roxy_Ianis si Ruschita.Decalotarea am facut-o de cand era f f f mic , adk din prima sapt de cand am venit acasa de la spital,de la nastere.Akm avem 5 anisori, iar decalotarea micutzei se face , dar nu la maxim.Mie mi se pare normal sa nu fie asa, deoarece e mic,iar doctorii astia cam isi dau cu parerea.Am sa urmez sfatul Ruschitei si am sa merg la Bucureti, am sunat si am facut o programare, ca la noi la Calarasi nu prea avem medici care sa-si mai satisfaca meseria, conteaza doar banii cand pui pe masa.Va multumesc din suflet pt sfaturi.
costyn2003
Postat pe 12 Februarie 2009 16:32
sanatate multa si sa auzim de bine!:)
ruschita
Postat pe 12 Februarie 2009 20:01
sanatate multa costyn si sa speram ca nu o sa aiba nevoie de bisturiu.nici la ianis nu se decaloteaza bine dar facem exercitii.cand am fost la medic a zis ca nu e inca de taiat, si ca prin exercitii e posibil sa nu ajungem la decalotare chirurgicala.sa auzim de bine
roxy_ianis
Postat pe 13 Februarie 2009 14:14
buna fetelor,sunt noua pe aici,ma numesc mariana si as dori sa ma alatur voua la o cafeluta.am o fetita de 5luni pe care o cheama mara-eliza
florindobrin_ro
Postat pe 15 Februarie 2009 17:37
costyn, ce mai faci?ati fost?e totul bine?
ruschita
Postat pe 16 Februarie 2009 10:44
Buna fetelor!Bun venit florindobrin! Abia reusesc sa intru pe net de cand am inceput serviciul,dar se pare ca de miercuri pana sapt viitoare e greva la cabinete ,asa ca o sa am timp sa mai vad si niste poze.Sunt f stresata ca Bia mi-a facut amigdalita si iar suntem pe antibiotic.Nu face forme grave si am noroc ca cedeaza la penicilinaze(standacilina )dar mi-a facut aseara 39 cu 8 si a cedat greu la antipiretice,e cam rebela la tratamente,si cu supozitor nu avem sanse ca are sfincterul asa de sensibil ca il da imediat afara.Noi nu papam regim asa ca ma rog sa nu o doara f tare ca ajungem din nou la perfuzie.E f incapatanata si cand o doare nu vrea nici un fel de lichid sau decoct(face greva foamei!) Cred ca sunt si maselutele devina ca se pregatesc de eruptie.La dintisori nu am avut probleme,dar de data asta nu scapam asa ieftin!
Multa sanatate tuturor si crestere mare!
bia_kidz
Postat pe 16 Februarie 2009 15:48
BUNE FETELE.MARIANA BN AI VENIT LA NOI LA CAFENEA.SA-TI TRAIACA FETITA,SA FIE SANATOASA.ESTE O SCUMPETE DE FETITA.BIA INSANATOSIRE CAT MAI RAPIDA MICUTEI TALE.
romantica
Postat pe 16 Februarie 2009 20:23
buna fetelor va multumesc pt primirea calduroasa,voi ce faceti,v-ati baut cafeluta?eu am intarziat astazi cu toate ca am stat cu pisicuta mea ca nu prea vrea sa pape,cel putin lapte ff putin,dar mai papa san ce mai gaseste... bebeii vostrii papa?va pup
florindobrin_ro
Postat pe 17 Februarie 2009 12:31
Buna fetele! Am fost la medic in Bucuresti,la dna Dr. Antonescu.Raspunsul?Costin e foarte bine sanatos, nu are nici o problema ce trebuie sa ajunga la bisturiu, iar el a inteles ca trebuie sa faca mereu decalotarea, ceea ce si face la baita,se spala singur,pe mine nu ma lasa,si a mai zis doamna doctor ca atat cat urinarea nu intampina nici o problema aceasta presupusa fimoza e normala la baietei(PS.e un fapt natural) pe care noi nu trebuie sa disperam pt ca nu este o boala,asa cum a prezentat-o doctorita mea si nu este nevoie de bisturiu,pt ca decalotarea totala se va face chiar si la pubertate.Dragele mele Ruschita si Roxy-Ianis, va multumesc de sfaturi si indrumari.Sa auzim de bine si sanatate multa.
costyn2003
Postat pe 18 Februarie 2009 09:03
ma bucur foarte mult ca nu este nici o problema in cazul tau draga costyn. asta inseamna ca noi mamicile de baieti sa stam linistite ca oricum decalatoarea se face pana la pubertate in cele mai multe cazuri...prin exercitii bineinteles.e bine de stiut pentru toata lumea care isi face probleme in sensul asta. sanatate multa bia si sa auzim de bine.
roxy_ianis
Postat pe 18 Februarie 2009 09:40
buna dimineata dragilor pitici
venim si noi la la o cafeluta
cristinel_luncanu
Postat pe 18 Februarie 2009 10:29
s-a mai confruntat cineva cu strabism ?
la 9 luni tine ochii crucis
ni s-a zis ca trebuie operat pana la 1 an jumate
cristinel_luncanu
Postat pe 18 Februarie 2009 10:34
BUNA FETELE.NOI AM BAUT CAFELUTA DIS DE DIMINNEATA,PE LA ORA 5.00,CA EU ATUNCI INCEP CAND SUNT SCHIMBUL 1.IN REST ASTEPTAM SA TREACA TIMPUL MAI REPEDE CA SA NE INTALNIM CU INGERASUL NOSTRU.IN SEPTEMBRIE NASC.
romantica
Postat pe 18 Februarie 2009 15:34
romantica am intrat intamplator pe acest forum,de fapt cautam informatii despre dr de la badesti-bai si am dat peste discutiile tale pe aceasta tema.
eu am sterilitete primara inexplicabila diagnostic pus de medici de specialitate multe tratamente la activ binenteles ca si analize o gramada,si 2 inseminari nereusite.sotul ok.
asadar dupa 7 ani de casatorie si 4 de cautari am decis sa ma duc si eu la acest dr sambata aceasta, eu care eram in general sceptica dar nu am nimic de pierdut.
te felicit pentru sarcina multa sanatate .

ma scuzati am uitat sa ma prezint ma numesc Mihaela am 32 ani si fara bb
casa_mihaela
Postat pe 19 Februarie 2009 15:49
Neatza, fetele...ma primiti si pe mine la o cafeluta? Dar sa fie una dulce de tot
anflo
Postat pe 20 Februarie 2009 10:17
costyn, eu nu am fost niciodata de acord cu decalotarea, dar de 2 saptamani am inceput si noi,(bb are 8 luni) pt ca asa mi-a zis dr. Adevarul e ca nu mi se pare o dr. prea buna...Pana la urma cum e? Trebuie facuta decalotarea, nu? Am incercat si eu, adevarul e ca ma cam tem...si nu se decaloteaza complet...Ma tem totusi sa ajung la chirurg cu el; mi-e mila.Daca totusi mi-ar zice dr. sa mergem la chirurg, oare sa o ascult?
anflo
Postat pe 20 Februarie 2009 10:23
evident ca daca ti se spune "e grav, mergeti la chirirg", te duci! daca chirurgul vazand cazul o sa zica "a, pai nu era chiar asa grav, se poate rezolva si fara bisturiu", atunci cu atat mai bine, slava domnului, dar cand ti se spune clar "mergeti", atunci te duci, nu stai sa astepti sa se agraveze pana e prea tarziu ! (iti dai seama ca si chirurgul e om si nu o sa isi faca singur de lucru sa opereze ceva ce nu trebuia operat). Decaloatrae se face pt ca sunt cazuri unde nu se desface complet pielicica si poate sa impiedice urinarea etc. daca nu esti multumit de un dr mergi la mai multi, dar nu poti sa stai acasa cu copilul doar pt ca ti-e mila de el. (oricum, bisturiul e ultima solutie si nu trebuie sa te gandesti de pe acum la ea daca nu ti-a zis nimeni ca ar fi asa de grav)
ruschita
Postat pe 20 Februarie 2009 10:47
Ai dreptate...daca nu o sa fie ceva grav, o sa zica chirurgul. Cat despre alti doctori, nu stiu cum sa fac sa ma duc la altii nu-mi trebuie nimic de la dr. de familie, nu? Banuiesc ca la pediatri trebuie sa merg. Am auzit de unul bun in spitalul de copii. Daca stii, spune-mi si mie te rog, inafara de certificatul lui de nastere mi-ar mai trebui ceva?
anflo
Postat pe 20 Februarie 2009 11:14
nu-ti trebuie nimic. daca te duci cu el la spitalul de copii nu iti cere nimic de la med de fam (cel putin noua, aici in bucuresti, pe unde ne-am dus, nu ne-a cerut nimic). iar de la copil, ok, ia certif de nastere la tine (sa nu zici ca nu l-ai luat), dar altceva nu are ce sa iti ceara (decat antecedentele lui medicale eventual, date de la nastere - cate kile a avut, cand l-ai alaptat prima data , daca are vreo boala grava etc), doar daca te interneaza iti cere adeverinta de salariat de la sotul tau. atat. pt o simpla consultatie nu iti cere avederinta de nicaieri.
ruschita
Postat pe 20 Februarie 2009 12:25
Mersi mult, ruschita!
anflo
Postat pe 20 Februarie 2009 20:09
BUNA .MIHAELA SA-MI SPUI CE AI FACUT LA DOCTOR MAINE,INDIFERENT DE CE ZICE DOCTORUL.BAFTA MAINE,SI SA VII CU VESTI BUNE. .DE UNDE ESTI?ASTEPT RASPUNS DE LA TINE.
romantica
Postat pe 20 Februarie 2009 23:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand Marsupiu Chicco Go 1 De la: Gly 19 Mai 2010 15:14
Balansoar Fisher Price Rainforest Bouncer 3 De la: im2008 23 Noiembrie 2009 22:30
Votati-o pe Maia va rugam! 1 De la: iulmari 27 Februarie 2009 15:08
Calendre personalizate cu fotografiile dvs. preferate! 2 De la: tessy 28 Noiembrie 2009 08:13
vand carut bertoni star roz nou 1 De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13
Setari Cookie-uri