sunt din Pitesti, mi-a dat tratament pentru amandoi cateva analize si sa revenim peste 2 luni. nu a fost nevoie sa ii spun de ce ne-am dus si-a dat singur seama si mi-a zis ca o sa avem copil dar greu. ideia e ca ma pus pe ganduri rau de tot ca mi-a zis ca am o trompa infundata iar eu am facut acu 2 ani histero din care reiese ca trompele sunt permeabile, lam intrebat care dintre ele e infundata si nu mi-a zis si mi-a facut impresia ca stie dar vorbim data viitoare. mi-a zis ca am anexita cronica bilaterala dar eu am facut controale si echo din 2 in 2 luni iar ginecologul nu mi-a zis nimic dar ideia e ca am dureri in partea stanga si inclin sa il cred. fac tratamentul si dupa aia mai vedem. |
||
casa_mihaela Postat pe 22 Februarie 2009 12:07 |
||
---|---|---|
buna fetelor...ati terminat cafeluta?eu astept sa se trezeasca ianis sa-i pregatesc papa.ieri a mancat foarte putin, cred ca din cauza ca ii apar dintii.a facut febra ieri , diaree si a fost si mai agitat ma intreb cum va fi cand o sa-i apara maselutele sanatate tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 25 Februarie 2009 09:44 |
||
Buna, mamicutelor! si noi suntem agitati nevoie mare - apar primii dintisori- nu mai vrem mancare, nu dormim, vrem sa plangem mult. nu a facut febra , dar mi se rupe sufletul cand incepe sa se vaite. Abia a adormit aseara dupa baita, dimineata la 4, treaz. Nu stiu ce sa mai fac, e din ce in ce mai agitat! | ||
|
||
vladutel Postat pe 25 Februarie 2009 09:48 |
||
neata chiar daca nu beau cafea momentan vad ca nu suntem singurii care avem probleme cu dintisorii si sebi de 2 nopti abia doarme din cauza dintisorilor l-am dat eu cu calgel dar mi se pare apa de ploaie si la fel ca voi ma intreb ce ne facem la canini si la maselute | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2009 10:08 |
||
Nu stiu, dar ce e sigur e ca il doare rau. nu ne ramane altceva de facut decat sa fim tari si sa-i imbarbatam. Am vazut ceva :dava Vladut vede ca sunt suparata, e si el suparat, daca zambesc, zambeste si el. Sper sa fie ok. Apropos, in cat timp ies primii dinti? noi ne vaitam de aproape o saptamana si se vad doar in gingie, nu au inceput sa rupa. Multa sanatate! |
||
vladutel Postat pe 25 Februarie 2009 10:15 |
||
vladutel noua cand ne-au iesit primii dintisori nu am avut asa probleme a fost putin agitat lui i-au iesit cam intr-o saptamana de fapt vreo 5 zile si apoi i-au mai iesit 2 tot jos iar acum de vreo 2 saptamani ne luptam cu cei de sus mai intai a ajut diaree apoi febra iar acum dureri de se trezeste noapte si plange ceea ce la el nu s-a intamplat pana acum oricum unul a spart bine gingia iar celalalt partial. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2009 10:21 |
||
aoleu , vladutel, mi-e mila de voi sincer. noi am avut noroc ca dintii nici nu stiam ca ies daca nu ii vedeam, la masele ne-am agitat ceva dar nu insuportabil, acum ne ies caninii si se trezeste o data noaptea sa planga, tipa urla se zvarcoleste un sfert de ora si se culca la loc (daca nus e linisteste singur ii dau nurofen si ii trece). in cat timp ies? asta nu poate nimnei sti (depinde de cat de tare are gingia). la noi maselele au iesit dupa 5 luni de salivat, ros, agitari intermitente (mai se agita, ziceam "gata iese", mai statea cateva saptamani linistit, iar incepeam... si uite asa...) Unii zic ca gengigel ar fi un gel bun, eu nu i-am mai dat pana la urma pt dr a zis ca oricum ii trece numai pe moment, si nici tone de gel nu poti folosi pt ca se absoarbe in piele si face rau daca exagerezi cu el. Febra insa ni nici la canini nu am facut (inca. ne-au iesit 2, mai avem 2, speram sa treaca totul bine ). Nu stiu ce sa zic. Jucarii congelate? Pupici, plmbari in brate si cum ai zis si tu, mult curaj (ca cica pana la 3 ani ies toti cei 20 de dinti de lapte) Noua cand ne ies ne ies mai multi odata, astfel incat la un an jumate avem deja 14 (8 dinti, 4 masele si 2 canini) |
||
ruschita Postat pe 25 Februarie 2009 10:22 |
||
of, ce bogati sunteti voi! si vladut roade de pe la 3 luni ma cam speriasem. are jucarii din alea pe.dentitie, mai roade manuta, o mai roade pe mami de mana...eu i-am vazut in gingie , parca sint forme de gelatina... Nu i-am dat cu nici un gel , mi-e teama pe o parte de compozitia lor, chimica, sper sa se linisteasca repede. Sa dea Domnul ca bebeii nostri sa aiba parte de cat mai putine dureri, sa fie cat mai sanatosi, voinici si fericiti! |
||
vladutel Postat pe 25 Februarie 2009 10:29 |
||
mama nasei mele zicea ca le freca gingia cu zahar si le trecea durerea. eu nu am incercat ca sa stiu (ca oricum nu ar sta sa il frec, ar mushca eventual ) | ||
ruschita Postat pe 25 Februarie 2009 10:34 |
||
pai sarmanul infige gingiile in deget cand incerc sa-lating, de zici ca are nu stiu cati dinti.:) | ||
vladutel Postat pe 25 Februarie 2009 10:38 |
||
da intradevar foarte bogati si noi la ros suntem campioni numai jucariile de la farmacie nu le prea roade desi avem vreo 3 si stau cu randul in frigider i-am curatat si morcov sa roada dar oricum numai ce vrea el roade oricum de linistit cel mai bine se linisteste in brate asa mai slabesc si eu fara sa mai merg la sala facand ture cu el prin casa toata ziua | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2009 10:39 |
||
BUNE SEARA FETELE.MA SPERII .DECI TREBUIE SA STIU DE PE ACUM C-AM LA CE SA MA ASTEPT.DAR SPER SA FIE BN,SI SA SCAP .C-AM DEODATA ASTEPT SA TREACA TIMPUL MAI REPEDE SI SA NASC.EU SUNT ACUM IN 10 SAPTAMANI.IN SEPTEMBRIE NASC. | ||
romantica Postat pe 25 Februarie 2009 20:19 |
||
lui ianis ii apare un dintisor jos dar si o maseluta...am reusit cu greu sa vad, dar bineinteles ca nu am scapat de o muscatura zdravana.ii dau si eu cu un gel dar nu cred ca il ajuta deloc pupicii la bebei | ||
roxy_ianis Postat pe 26 Februarie 2009 09:44 |
||
Buna Sunt bucuroasa, bb doarme de 2 ore deja. De obicei nu trece de 35 min...e ceva de trecut in Cartea Recordurilor De ar dormi in fiecare zi asa | ||
anflo Postat pe 26 Februarie 2009 13:09 |
||
daca doarme cate 35 de minute inseamna ca doarme in mai multe reprize pe zi sebi doarme de la 11.30 pana la 14-14.30 zilnic si de la 17-17.30 programul variaza putin daca doarme pana la 14.30 nu mai doarme dupa amiaza doar daca-l scot afara | ||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Februarie 2009 13:20 |
||
Buna. Pentru dintisori, cand vedeti ca doare foarte rau, sa le dati cu putina gliceria boraxata. Este f buna. Amorteste mai bine decat Calgel, am testato eu pe mine si am vazut. Si nu face rau la bebei. O zi buna. | ||
Kiki_Mic Postat pe 26 Februarie 2009 13:20 |
||
Eve interesant oricum glicerina am folosit pentru limbuta cand era mic ca avea "ciuperca" | ||
SEBY1YEAR Postat pe 26 Februarie 2009 13:40 |
||
Da, doarme in mai multe reprize...sta treaz cam cate 2 ore jumatate apoi iar doarme si tot asa. | ||
anflo Postat pe 26 Februarie 2009 13:41 |
||
Am descoperit de ce nu vroia puiul meu sapape ciorbica:ii dadeam cu biberonul, cu lingurita ii dadeam piure. Ieri am facut un experiment: am facut ciorbita putin mai groasa(am pasat putin cartof in ea) si i-am dat cu ligurita.spre surpriza mea, i-a placut nespus, a mancat tot. pupici |
||
vladutel Postat pe 26 Februarie 2009 14:46 |
||
nu ne omoram nici noi dupa dormit: e treaza de la 4 azi dimineata, adormise 10 min pe la 10, inca 5 minute la 12, si gata somnul. Acum reusi sa-l adorm, sper sa doarma ceva mai mult. o sa incercam si noi glicerina boraxata, merci ! |
||
vladutel Postat pe 26 Februarie 2009 14:48 |
||
fetele, noi acum trei luni ne-am intarcat , nu mai suge deloc Andrei, nu am avut probleme cu sanii (nu am lua nici pastile, nici comprese cu nu stiu ce tip de varza sau alte prostii, pur si simplu s-a oprit laptele). Doar ca alaltaieri incepe sa ma doara un san, si cand colo, mai am niste picaturi de lapte, am fost la dr si a zis ca e galactoree (si sa fac niste analize de prolactina, poate am prea mult hormon de prolactina), si ca nu e anormal daca o sa am lactatie si toata viata Aum nu ma mai doare, nu e rosu nu nimic. A zis ca daca cumva apare ceva, sa imi dua cu gel de diclofenac. Dar nu crede sa fie niic, si mai vb dupa ce fac analiza aia. Laptele meu insa e galben-maroniu un pic chiar, si nu are compozitie omogena (sunt parti mai transparente si parti mai galbene in cadrul aceleiasi picaturi, dar dr a zis ca nu-i nimica ) Ti-nchipui ce de lapte o sa am la bb 2, daca nici macar nu se opreste de tot sanul din produs laptic? | ||
ruschita Postat pe 28 Februarie 2009 14:34 |
||
Neatza! Va invit la o cafeluta si un pahar de vorba | ||
anflo Postat pe 1 Martie 2009 09:05 |
||
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea� si pentru tot ceea ce reprezentati� pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu� La multi ani! |
||
mariutza_mea Postat pe 1 Martie 2009 09:15 |
||
Eeeiiii si...cum e ? Ce le-ati pregatit sotziorilor vostri? |
||
anflo Postat pe 1 Martie 2009 10:23 |
||
neata mamici! de cand cu primavara mai mult pe afara este chiar foarte bine...apropo acest 1 martie a fost cel msi frumos din viata mea pentru ca am primit primul martisor de la sebi am fost asa emotionata de am plans de aia m-am mirat eu ca a plecat sambata sotul meu cu sebi la plimbare sub pretextul ca ma lasa sa ma odihnesc oricum a fost un moment unic dar de 8 martie o sa fiu mai pregatita din punct de vedere emotional |
||
SEBY1YEAR Postat pe 2 Martie 2009 11:44 |
||
salutare mamici...astept sa se trezeasca ianis sa iesim putin in parc.abia asteptam sa se incalzeasca mai bine sa stam mai mult afara.in rest suntem bine.pupicii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 3 Martie 2009 12:12 |
||
si la noi se arata azi cate o raza de soare asa ca dupa amiaza o sa iesim pe afara ca nu am fost nici ieri ca a fost frig si innorat pupici la bebici | ||
SEBY1YEAR Postat pe 3 Martie 2009 12:25 |
||
salut mamicilor...sunt suparata pentru ca nu pot descarca poze noi cu ianis, nu stiu de ce.a mai patit careva? | ||
roxy_ianis Postat pe 4 Martie 2009 21:01 |
||
pai cred ca sunt numai vreo cativa norocosi care au reusit sa puna poze. eu l-eam si sters pe toate cele vechi , si tot nu reusesc sa pun altele noi | ||
ruschita Postat pe 5 Martie 2009 00:04 |
||
am crezut ca mi se intampla numai mie...chiar nu inteleg de ce nu merge. | ||
roxy_ianis Postat pe 5 Martie 2009 11:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand vaccin Rotarix | 2 | De la: kidz007026 24 Februarie 2010 13:15 |
Vand bicicleta DHS | 8 | De la: ahsoka 24 Mai 2010 16:38 |
reactii adverse | 4 | De la: kidz001362 18 Iunie 2009 23:38 |
|
||
mamici nascute in februarie | 18 | De la: Mony08 30 Noiembrie 2009 03:02 |
Vitamina D3 Injectabil | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural