Cafeneaua forumului

la fel am patit si noi mai incercam si azi poate merge...
SEBY1YEAR
Postat pe 5 Martie 2009 12:47
am luat legatura cu cei de la site ....este o problema pozele pe care incercam noi sa le postam sunt prea mari ca dimensiune ......o sa rezolve problema ne v-a da eroare daca pozele nu corespund ca si dimensiune.....o zi buna!
oto_otto2000
Postat pe 6 Martie 2009 14:08
asta e pura abureala, ca eu pozeele le-am facut mereu la aceaiasi parametri, de ce pana acum se incarcau si acum nu se mai incarca (ca doar, pe cele vechi le-am sters pe TOATE)???????????
ruschita
Postat pe 6 Martie 2009 14:11
te cred si eu la fel dar am incercat sa adaug o poza facuta de noi cu un telefon si am reusit chiar acum sa o postez.....daca ai nelamuriri du-te in josul paginii unde scrie contact,termeni si conditii si trimite-le un mesaj eu asa am facut i-am trimis la topicul" nu pot adauga poze "si au fost draguti ca mi-au raspuns .....eu zic sa avem rabdare ca se rezolva si acest incident cu pozele.
oto_otto2000
Postat pe 6 Martie 2009 14:16
Multumesc, Otto, pentru precizari. Intr-adevar, nu se mai pot posta imagini foarte mari. Am vorbit cu colegii mei sa apara mesaj atunci cand pozele depasesc "limita maxim admisa". Intre timp, daca nu aveti un programel de editare a imaginilor, puteti incerca unul dintre site-urile care au astfel de optiuni online. Un exemplu: http://www.resizeyourimage.com/

Problema nu tine de numarul de imagini, ci strict de dimensiunea pozei pe care doriti sa o adaugati.

Voi reveni cu detalii atunci cand aflu mai multe.
AndraMicu_delly
Postat pe 6 Martie 2009 14:32
si noi multumim pentru ajutor......
oto_otto2000
Postat pe 6 Martie 2009 15:46
merci frumos speram sa reusim azi.
SEBY1YEAR
Postat pe 6 Martie 2009 16:24
La multi ani, mamicilor!
Azi e ziua noastra!sa dea Domnul multa sanatate si putere sa ne putem creste puiutii, sa le fim mereu alaturi!
vladutel
Postat pe 8 Martie 2009 01:09
OTO nu ti-a spus spus ce marime ar trebui sa fie

salutari , ma alaturi si eu la grupul vostru virtual chiar daca nu sunt o mamica inca , sunt foar o fosta bona
Cineze
Postat pe 8 Martie 2009 01:53
daca de poze intrebi sa nu fie mai mari de 200-300kb si latura mai mare de 700 pixeli.eu le-am rezolvat cu programul care ni l-a indicat andra...succes!

bine ai venit !aici gasesti cele mai dragute mame si pe ingerasii lor.sper sa te simti bine printre noi.
oto_otto2000
Postat pe 8 Martie 2009 08:31
LA MULTI ANI MAMICILOR SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SA VA VEDETI COPII MARI SI MULTE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI.
SEBY1YEAR
Postat pe 8 Martie 2009 12:31
Oto asa sper si eu , chiar daca inca nu sunt o mamica
Cineze
Postat pe 8 Martie 2009 12:33
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI
roxy_ianis
Postat pe 8 Martie 2009 15:10
Daca inca mai cauti o idee cum sa mai faci niste banutzi in plus, intra pe site-ul de mai jos!!!!!!
http://www.magneticmarketing.ro/?r=42ac9064efe70fe49da25133b0e29b45

Sanatate si mult spor
garbo006116
Postat pe 9 Martie 2009 17:10
Buna seara vremea asta e inselatoare.am fost ieri in parc cu Ianis si cu sotul meu...mi se parea destul de cald, nu batea vantul dar era innorat.prin urmare am racit si eu si fiul meu...a facut febra si il doare in gat.Am fost la medic si l-a bagat pe tratament.Abia astept sa se incalzeasca sa putem iesi mai des. Sanatate tuturor.
roxy_ianis
Postat pe 10 Martie 2009 20:17
salut
noi in schimb am luat raceala de la tati ca afara nu putem iesi ca ploua de cateva zile asa ca stam in casa si ne jucam si ascultam cantecele la calculator si mai citim cate ceva pe net
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Martie 2009 12:59
fetelor, voi stiti ceva de anticonceptionale injectabile?
M-a intrebat dr.de fam. daca am facut injectia, am fost cam contrariata.Am zis ca intati sa ma documentez.Oare nu trece in lapte?
Vladut are 5 luni si jumatate. Ieri ne-am cantarita, ne-am masurat...7300g si 73 cm.
O cam patise doctorita cu el... cand sa-l consulte a inceput sa-i traga de furtunul de la stetoscop, a tras-o de par, i-a prins o foaie cu niste vaccinuri si i-a mototolit-o... noi citim ziarele lui tati...el nu mai prea are ce;)
vladutel
Postat pe 12 Martie 2009 12:55
salut!
tot ea trebuia sa te si lamureasca mie mi-a zis asa ca anticonceptionalele injectabile au doar progesteron si ca sunt permise in timpul alaptarii si ca se face o injectie o data la 3 luni mai sunt si pastile care au doar progesteron se numesc Exluton dar care trebuiesc luate in fiecare zi la aceeasi ora.
acum din nefericire au si efecte secundare cum ar fi schimbarea caracteristicilor ciclului menstrual(singerari prelungite/neregulate, spotting, amenoree),cefalee,-crestere in greutate,intirzierea revenirii fertilitatii,acnee si pe desupra si contraindicatii asa ca eu ti-as recomanda ..... prezervativul
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 13:10
Merci, Vasilica! Cam asta am gasit si eu despre asta; noi am mers pe prezervativ pana acum, si mai bine continuam tot asa.
bebelus sanatos si voinic
vladutel
Postat pe 12 Martie 2009 21:11
Neata, mamici si puisori!
Am reusit sa adormim, dar cred ca pt.putin timp; dintisorii sunt de vina, are gingia umflata, plange, roade
Dupa indelungi cautari am reusit sa-i gasesc povesti audio, asculta cu mare interes, chiar daca nu pricepe o iota si o colectie de cantece in franceza (Chansons___Comptines_Pour_Les_Enfants).
O zi placuta si linistita!
vladutel
Postat pe 13 Martie 2009 11:34
Am si eu o intrebare: a folosit cineva marsupiu? e ok?
Noi avem 5 luni si suntem tare nazdravani...:)
vladutel
Postat pe 13 Martie 2009 11:36
vezi ca pe radio3.net gasesti povesti din seria NOAPTE BUNA , COPII
ruschita
Postat pe 13 Martie 2009 13:49
vladutel mi-ar fi placut sa-l pun pe sebi in marsupiu si acum mi-e drag sa vad mamicile cu bebelusi in marsupiu numai ca sebi era mare la 3 luni ave 9 kg si era alaptat exclusiv si pe mine ma mai durea si spatele de nu mai puteam avem si noi 2 dar nu am reusit sa-l tin decat prin casa odata 5 minute de fapt nu au fost nici 5 asa ca
SEBY1YEAR
Postat pe 13 Martie 2009 14:35
Noi tot bonlaviori suntem, inca face febra Ianis.Pe langa raceala ne chinuim si cu dureri datorita aparitiei maselutelor.Si ca de obicei i-a pierit si pofta de mancare, ma chinui sa-i dau cate ceva. In rest e bine are aceeasi pofta de stricat Va pup si va doresc un week-end placut.
roxy_ianis
Postat pe 14 Martie 2009 17:56
Am uitat sa va spun ca in sfarsit am reusit sa incarc poze.
roxy_ianis
Postat pe 14 Martie 2009 17:57
Neata mamicii...Ianis e mult mai bine, medicatia si-a facut efectul.Doarme bine nu mai tuseste asa de rau, nu a mai facut febra de sambata.Astept sa termin cu antibioticul si incep sa-i dau niste vitamine sa-i revina apetitul.Abia astept sa se incalzeasca sa-l scot afara, la noi a fost destul de rece.Si el s-a plictisit in casa, ia cheia se duce la usa si imi arata pa cu manuta. Sanatate tuturor.
roxy_ianis
Postat pe 16 Martie 2009 10:14
Buna seara,doamnelor!Vladutel,am sa-ti raspund la intrebarea de4spre marsupiu.Am folosit si noi marsupiu pt ca imi era tare drag sa-l am pe Razvan la pieptul meu cand mergem undeva,dar te doare spatele ca dracu',scuzati expresia!Daca ai probleme cu spatele eu nu-l recomand nimanui.Pe parcurs ce fiul meu acumula kg,eu muream de durere.Asa ca l-am dat unei mamici care nascuse atunci si noi am trecut la carucior.Va p0up,doamnelor si va urez sanatate voua si bebeilor vostri!
davinti
Postat pe 17 Martie 2009 20:24
in perioada rece cand copilul este imbracat gros marsupiul este destul de incomod...eu pe dolofana mea nu am avut curaj sa o pun in marsupiu si ea si hainutele cred ca as fi mers in genunchi pe bune..... il recomand pentru vreme calda doar bebelusilor pana in 8luni.....pupici!
oto_otto2000
Postat pe 18 Martie 2009 15:39
pai daca e prea cald oricum nu merge ca se incing si mai tare de la caldura corpului tau
ruschita
Postat pe 18 Martie 2009 17:11
oto_otto noi la 8 luni aveam vreo 11 kg asa ca poti folosi marsupiu daca te tin salele mai pe romaneste ca altfel e chiu si vai pentru mama ca pentru bebelus este super
SEBY1YEAR
Postat pe 18 Martie 2009 17:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
V-ati saturat de jucariile imprastiate prin toata casa? 1 De la: PiticulVesel 23 Octombrie 2008 00:00
Buna mamicilor 9 De la: yaya2 8 Iulie 2010 01:46
vand patut copil din lemn, cu 2 nivele, sertar,stare impecabila (nefolosit),300 ron, pitesti, arges, id. mess. eny333, [email protected] 1 De la: eny333_yahoo_com 29 Ianuarie 2010 12:52
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta 1 De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54
vand haine bebe si copii din bumbac nou noute 2 De la: iandreiea 3 Iunie 2010 08:42
Setari Cookie-uri