Cafeneaua forumului

vasilica, nu mai stiu exact cat avea andrei cand am incercat sa ii "strecor" spanacul , dar nu l-a acceptat si nu am mai insistat (acum daca as vrea sa ii dau, si l-ar vedea verde nici nu s-ar uita la el: mananca numai cereale cu lapte si fructe cu biscuite, altfel daca vede el ca nu e culoarea corespunzatoare in castron, banuieste ca nu e mancarea pe care vrea sa o manance si nici nu se uita la ea trebuie sa se puna tati in fatza lui sa manance cu nadejde din castron, pe urma daca are chef andrei ia si ii da lui tati cu lingura, si dupa ce a ramas lingura aproape goala duce pe limba sa testeze si daca nu-i place gustul nu mananca!)
ruschita
Postat pe 27 Martie 2009 15:24
buna mamicilor....si eu am incercat sa-i dau Biancai spanac saptamana trecuta.are 8 luni si jumatate....dar nu prea i-a placut.cred ca am si facut greseala pt ca i-am dat numai spanac cu galbenus de ou.se uita asa de ciudat la culoarea verde din castronel si mititica a luat vreo 4-5 lingurite si apoi a refuzat.trebuia sa-i fi pus si eu doar cateva frunze si apoi usor ,usor mai adaugam datile urmatoare.....dar o sa mai incercam..

succes...va pup

horobeanu
Postat pe 27 Martie 2009 15:49
cum gatiti spanacul cu usturoi?
noi il papam acrit cu bors.
sabina82002
Postat pe 27 Martie 2009 16:43
Buna Fetelor. Eu ii faceam spanac baiatului cu putina ceapa, morcov, puneam si putin orez, si il acream cu zeama de lamaie. Era f bun. Dar oricum nu se omoara cu spanacul de nici un fel. Acum nici nu se uita la el. De urzici numai zic. Imi pare rau ca este bun, dar sper din suflet totusi sa mai pape ca este bun. O seara buna va doresc. Weekend Placut
Kiki_Mic
Postat pe 27 Martie 2009 17:47
la gradinita unde vrem sa il dam pe andrei fac spoanac cu orez si carne (un fel de pilaf cu fruze de spanac)
ruschita
Postat pe 27 Martie 2009 18:06
D.p.m.d.v, este k, asa numai pot face figuri ca nu vad numai verdeeeee
Kiki_Mic
Postat pe 27 Martie 2009 18:10
SI EU AL FAC CU CEAPA O LINGURA DE FAINA ALBA LAPTE USTUROI SI PUTINA SARE SI LA PITICII MEI AL ADORA SPOR LA GATIT
silviatatu
Postat pe 27 Martie 2009 18:27
www.solutiidecriza.com
silviu_m74
Postat pe 27 Martie 2009 18:31
eu urzicile l-e fierb separat...un catel de usturoi calit in putin ulei de masline scot urzicile si adaug zeama de la ele treptat... mai poti sa adaugi si o lingurita de smantana... printesei mele ii place tare mult...e ok si varianta cu o lingura de faina nu am incercat-o dar o sa fac si eu maine sa vad cum este... si dak papa... poop la mamici si bebici..
deliarebecca
Postat pe 27 Martie 2009 18:48
NOI VB DESPRE MANCARE SI APAR TOT FELUL DE INTRUSI CARE ATI STRICA BUNA-DISPOZITIA VA ROG EU MULT DESCHIDETI UN SITE CU ANUNTURI DE ACEST GEN NU VA AMESTECATI AN SPANACUL SI URZICILE NOASTRE!
silviatatu
Postat pe 27 Martie 2009 19:07
SI EU FIERB SEPARAT SPANACUL SAU URZICILE AN APA CU PUTINA SARE SI PASTREZ PUTIN DIN ZEAMA AN CARE AU FIERT SA ADAUG PUTIN ANPREUNA CU CEAPA FAINA SI USTUROIUL
silviatatu
Postat pe 27 Martie 2009 19:10
silviu, ai luat-o si tu pe uremel lui www.magneticmarketing?
ruschita
Postat pe 27 Martie 2009 20:26
cred ca o sa gatesc si eu spanac...poate o sa pape si ianis
roxy_ianis
Postat pe 28 Martie 2009 11:39
in supica mananca si urzici si spanac dar nu-i pun decat vreo 2-3 frunze acum sa vedem ce reteta sa inventez sau cum sa le aranjez in asa fel incat sa nu fie impactul prea mare cand o vedea ca-i dau sa manance mancarea verde...de felul lui nu-i un mofturos la mancare si nici nu-i distrag atentia cu tot felul de jucarii ca vreau sa stie ce mananca chiar daca e mic si toata lumea zice ca nu stie el de pe acum eu sunt de alta parere ...oricum cel mai mult ii place pestele zice si el "ste"
SEBY1YEAR
Postat pe 28 Martie 2009 12:22
este un spatiu virtual liber...intra si tu si vezi despre ce este vb...tot stai acasa cu copilul,cand aveti timp si chef,mai faceti un ban cinstit pt o vacanta sau pt hainutele si mofturile picilor vostri...este o afacere la nivel mondial,nu magneticmarketing....www.solutiidecriza.com
silviu_m74
Postat pe 28 Martie 2009 16:09
ai castigat ceva din afacerea asta?de esti asa de ancrezator si plus de asta ne-o recomanzi si noua mamicilor?
silviatatu
Postat pe 28 Martie 2009 16:17
desigur ca am castigat...si castig in continuare,iar veniturile mele cresc incet dar sigur de la una la luna...!!! daca vrei sa te convingi ca se castiga,iti pot trimite pe mail cecuri primite de la companie !!! si asta cu numai 10 $ investiti pe care mi i-am recuperat chiar in prima saptamana de afacere.Fi sigura ca daca nu castigam din ata,nu ma mai ocupam de ea si faceam altceva....nimeni nu face o munca gratis,nu?
silviu_m74
Postat pe 28 Martie 2009 16:37
nu stiu ce sa zic despre aceste firme online parerea mea e ca sunt firme fantoma oricum spor la anmultit bani
silviatatu
Postat pe 28 Martie 2009 17:31
asta nu are cum sa fie fantoma,este activa de 7 ani si se extinde in fiecare zi....si este din SUA unde nu te joci cu asa ceva ca FBI si FISCUL AMERICAN sunt 2 intitutii de temut ...nu ca la noi....si uite ca sa vezi ca nu este fantoma: http://website.ws/article.dhtml?article=inc500 sau http://www.dsa.org/forms/CompanyFormPublicMembers/view?id=7F300006100
silviu_m74
Postat pe 28 Martie 2009 17:42
PENTRU MAMICILE CARE NU STIU......

CONFORM CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL PE ANUL 2007-2010

ART.51. In afara de ajutoarele prevazute de lege,la care au dreptul,salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare.
..LIT C-un salariu mediu pe unitate,platit de aceasta mamei,pentru nasterea fiecarui copil;daca mama nu este salariata sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate.....

v-am scris in speranta ca nu toate mamicile stiu si e pacat sa nu beneficiati de acest drept.....pupici voua si bebicilor vostri!

oto_otto2000
Postat pe 29 Martie 2009 09:16
Da ai dreptate nu toate mamicile stiu... mai ales ca la noi se modifica legile mai ceva ca damele dresurile.
SEBY1YEAR
Postat pe 29 Martie 2009 12:25
Puiutii vostri mai tin suzeta? Ianis e innebunit dupa ea, nu o lasa deloc. Ziua il mai pacalesc o iau sa nu o mai vada, dar nu adoarme fara ea.Nu stiu cum sa fac sa o lase.
roxy_ianis
Postat pe 31 Martie 2009 12:05
Salutare. Ce mai faceti? Cum e vremea pe la voi? La noi este asa de cald, toata ziua stam afarica, mergem in parculete, le luam aproape pe toate la rand.E de noi.L-am inscris pe Mario la cresa.Abea astept 1 septembrie sa vedem cum o sa fie.Pupici
laura_paisan1983
Postat pe 31 Martie 2009 12:35
si la noi la sibiu au fost 2 zile f calde ca vara am si dormit pe afara cate 3 ore
silviatatu
Postat pe 31 Martie 2009 15:14
Si la noi a fost cald dar a cam batut vantul...si drept urmare lui ianis ii curge nasucul si stranuta. Azi este innorat si ieri a fost la fel, sper sa nu ploua.
roxy_ianis
Postat pe 1 Aprilie 2009 09:27
salutare mamici!

si la noi a fost foarte cald si am stat cat am putut de mult pe afara azi in schimb ploua si e urat asa ca vom sta in casa sa speram ca se va arata vreo raza de soare dupa amiaza desi slabe sperante pupici
SEBY1YEAR
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:04
apropo cum v-ati acomodat cu ora noua?
SEBY1YEAR
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:05
cam greu ,nu ne-am prea acomodat mai rau e seara pana sa adormim ca acum ne culcam cu o ora mai tarziu adica 11=12 noaptea ne-am zapacit detot cu ora asta oricum eu am schimbat toate ceasurile anafara de cel din bucatarie ca acolo petrec cel mai mult timp si ca sa nu mi-se para ca trece repede timpul l-am lasat neschimbat .sper ca ne vom obisnui antr-un final
silviatatu
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:24
Surprinzator dar noi ne-am acomodat destul de repede.
roxy_ianis
Postat pe 2 Aprilie 2009 10:06
foarte bine ca v-ati acomodat deja am inceput si noi sa intram an normal
silviatatu
Postat pe 2 Aprilie 2009 19:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bebelus 8 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
Votati-o pe Maia va rugam! 1 De la: iulmari 27 Februarie 2009 15:08
Vila la mare cu loc de joaca copii 3 De la: silverchair63 29 Mai 2011 10:34
fictiune, si totusi.... 15 De la: office_salinasusesi_ro 7 Iunie 2010 21:20
va rugam mult 19 De la: carmenn7 5 Noiembrie 2009 11:47