Salut mamicilor...eu beau un cappuccino si astept sa se trezeasca Ianis sa mergem in parc.Azi am facut mancarica de stevie si sunt curioasa daca o sa manance printul, in ciorbica a mancat. Am uitat sa va spun ca Ianis a racit iar si a trebuit sa-i dau antibiotic, nu e grav dar nu a trecut doar cu siropel de raceala.Ieri vorbeam cu o prietena si imi spunea de un medicament biotics baby, care este foarte bun in tratamentul cu antibiotice...si de ieri am inceput sa-i dau si eu acest biotics.Creste eficienta in tratamentul cu antibiotice, creste imunitatea si ajuta la normalizarea scaunelor. prietenei mele i-a fost recomandat de o dr din bucuresti cand a fost cu micuta.Imi pare rau ca nu am stiut mai demult de acest medicament.Sanatate tuturor si pupicii la bebei. | ||
roxy_ianis Postat pe 3 Aprilie 2009 14:41 |
||
---|---|---|
si eu astept sa se trezeasca sebi sa mergem pe afara ca la noi este foarte cald si vreau sa profit de vremea buna asa ne mai intalnim si noi cu prietenii de joaca noi azi mancam piure de legume si peste ca e preferatul lui pestele ar manca in fiecare zi daca i-as da. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 3 Aprilie 2009 14:57 |
||
scuza-mi nestiinta dar ce este "stevie" si cum se prepara? | ||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 3 Aprilie 2009 14:58 |
||
buna....stevia e o planta la fel ca si spanacul sau loboda. se prepara la fel ca si celelalte 2 si poti sa faci mancare de stevie sau ciorba. sincer mie nu-mi prea place dar cei care au bunici la tara sunt familiarizati cu ea pt ca sigur creste in gradina bunicii. si daca nu esti cunoscator se poate confunda foarte usor cu spanacul si la forma,gust si culoare. va pup |
||
horobeanu Postat pe 3 Aprilie 2009 23:06 |
||
si bunica mea facea ciorba de stevie cand eram mici si o mancam cred ca era buna an orice caz eu nici nu stiu cum se face.e o frunza mare creste ca o tufa oricum eu nu o gatesc dar gatesc spanac si urzici an locul ei | ||
silviatatu Postat pe 3 Aprilie 2009 23:22 |
||
merci frumos de raspunsuri | ||
SEBY1YEAR Postat pe 4 Aprilie 2009 13:19 |
||
Stevia are frunze mari, se gaseste pe piata.Eu fac si ciorba dar fac si mancarica...se gateste la fel ca spanacul. Mie imi place foarte mult, e gustoasa putin acrisoara.Si Ianis a mancat ciorbica cu stevie dar mancarica nu a vrut,cred ca s-a speriat cand a vazut doar verde.Frunza de spanac e putin rotunda iar cea de stevie este lunga.Eu nu mananc spanac si nici urzici dar in schimb sunt innebunita dupa stevie.In rest am avut parte de vreme frumoasa si am stat in parc cu piciul pana a obosit.Pupicii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 4 Aprilie 2009 19:55 |
||
neatza fetelor.. si eu la o cafeluta.... dupa o noapte nedormita... bebelina mea a facut aseara febra 39,3.. am fost la urgenta avem amigalitele rosii si putintel umflate.... suntem sub tratament .... acum mai rarim iesirile afara... o zi buna va dorim si distractie placuta.... pooop la mamici si bebici.. | ||
deliarebecca Postat pe 5 Aprilie 2009 09:43 |
||
si la noi e f fain afara azi o sa profitam din plin.si noi avem putin probleme cu nasucul dar o sa ne treaca sanatate multa lA bebici si o dumunica placuta an continuare | ||
silviatatu Postat pe 5 Aprilie 2009 10:44 |
||
ce-ti e si cu amigdalele astea si lui sebi trebuie sa-i iese iar un dintisor sus si are iar amigdalele rosii si nici nu vreau sa mai aud de tratament oricum maine merg sa-i fac un exudat faringian voi ce faceti dati tratament de fiecare data cand are rosu in gat ca azi de dimineata chiar am avut o discutie in contradictoriu cu doctorita sa vad ce-i iese la analiza si merg la pediatru... si toate bune |
||
SEBY1YEAR Postat pe 5 Aprilie 2009 14:33 |
||
eu nu trec de fiecare data la antibiotic din prima.am un siropel robitussin sau paxaladine si daca chiar nu-i trece asta e dam si antibiotic sa nu se agraveze situatia.am mai avut niste pliculete pt rosu an gat care se puneau an ceiut dar nu mai stiu cum se numesc oricum erau destul de eficiente daca le mai am o sa te anunt.sanatate multa lui sebi si sper sa se ansanatoseasca repede.....si de la noi un pupik | ||
silviatatu Postat pe 5 Aprilie 2009 14:38 |
||
sper sa afli ca nici nu ma gandesc sa-i dau antibiotic oricum sincera sa fiu i-am mai dat o data si nici nu i-a trecut dupa 4 zile avea to trosu asa ca i-am dat 3 zile de panadol si i-a trecut de atunci am o retinere sa zic asa sa-i dau antibiotic.Pupici si acum ne pregatim sa iesim pe afara ca s-a trezit sebi. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 5 Aprilie 2009 14:46 |
||
ok o dumi nica placuta va uram an continuare | ||
silviatatu Postat pe 5 Aprilie 2009 14:49 |
||
neatza fetelor... ce bine de voi ca puteti iesi afara. noi ieri am stat in casa.. dupa amiaza a facut iar febra 38,3.... si a fost si maraita... ce zi am avut.. pe seara i-a scazut la 37,6 dar am stat mai toata noaptea si am pazit-o si am ferificat-o cred din ora in ora... acum cand s-a trezit la 8 avea 37,2... sa vedem cum se comporta si azi... pooop la mamici si bebici.... |
||
deliarebecca Postat pe 6 Aprilie 2009 08:49 |
||
va dorim insanatosire grabnica sa puteti iesi afara ca-i cald si frumos cel putin la noi au inflorit pana si pomii. Lui sebi nu-i pot face azi exudat trebuie sa mai asteptam putin dar rosu din gat a mai disparut sper sa fie ok. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 6 Aprilie 2009 13:31 |
||
Ne pare rau pentru micuta ta draga deliarebecca...multa sanatate si sa-si revina repede.Si eu l-am avut pe Ianis pe antibiotic ca nu i-a trecut raceala cu nurofen.Zilele astea a fost atat de frumos si am profitat si am stat mai mult in parc.E innebunit Ianis, nu vrea sa mai intre in casa Pupicii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 6 Aprilie 2009 13:32 |
||
sunt curioasa... ce antibiotic vi s-a dat voua pentru rosu in gat? | ||
ramo_deni Postat pe 6 Aprilie 2009 13:38 |
||
Cu Mihai am avut mari probleme cu gatul am mers si la mare 3 ani in schimb cu Denisa nu stiu daca a avut de 3 ori rosu in gat si are 4 ani.Multa sanatate. | ||
ramo_deni Postat pe 6 Aprilie 2009 13:40 |
||
sall fetelor.... multumim pt sprijinul moral pe care mi-l acordati... cae mik este disperata... vrea afara. sta numai pe la usa... se uita pe geam vrea pa... dar dak nu se poate. .... m-a zapacit in casa..... nu ii intru in voie cu nimik... se plictiseste sa ne jukm cu cuburile, cu papusile... nu mai stiu ce jocuri sa mai inventez sa o distrez si sa ii captez atentia.... pooop la mamici si bebici si sanatate multa...... |
||
deliarebecca Postat pe 6 Aprilie 2009 14:45 |
||
noua ne-a dat acum augmentin 1,5 ml la 12 ore.... nurofen de 3 ori pe zi cate 5 ml.... pooop | ||
deliarebecca Postat pe 6 Aprilie 2009 14:47 |
||
noi cand avem probleme ff mari cu gatutul trecem pe antibiotic augumentin sau ospamox sanatate multa si sa nu aveti nevoie de antibiotice | ||
silviatatu Postat pe 6 Aprilie 2009 21:29 |
||
Ospamox am folosit si noi, doar l-am terminat. | ||
roxy_ianis Postat pe 6 Aprilie 2009 21:58 |
||
eu tot ospamox i-am dat lui sebi cu nurofen dar cand mi-a zis sa continuam cu augmentin pentru ca e tot o amoxicicilina de 457mg/5ml in loc de 250mg/5ml m-am razgandit si vreau sa-i fac zilele astea un exudat faringian asa ca duminica dimineata din cauza asta am avut o discutie in contradictoriu cu doctorita de familie cum pediatrul m-a sustinut o sa-i facem un exudat.Pupici si abia asteptam sa mergem la mare la vara | ||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Aprilie 2009 12:54 |
||
Si noi abia asteptam marea...mie imi vine sa fac bagajele de acum. | ||
roxy_ianis Postat pe 7 Aprilie 2009 14:51 |
||
pai dak sunteti nerabdatori sa veniti la mare sa stiti ca aici cam bate vantul...este si innorat.....dar la vara v-a fi super....abea asteptam sa vina vara sa mergem la plaja....anul trecut nu am dus-o ca era mikutza si pediatrul mi-a recomandat sa o duc dak vreau dar sa stea in cort....si am renuntat...dar in vara asta mergem cu siguranta.....poooop la mamici si bebici | ||
deliarebecca Postat pe 7 Aprilie 2009 15:08 |
||
SAlutare! In sfarsit putem spune ca e cald, primavara si-a intrat in drepturi depline. Noi inca ne luptam cu dintisorii, iar de iesit, toata ziua daca se poate! SA dea Dzeu sanatate si putere tuturor, sa trecem peste ele cu bine! Ne-am inscris si noi la un concurs, dar ne trebuie voturi... Ne ajuta cineva? Pupici |
||
vladutel Postat pe 8 Aprilie 2009 18:52 |
||
http://concurs.pampers.ro/profile/32384. | ||
vladutel Postat pe 8 Aprilie 2009 18:57 |
||
apropo ca am vb de antibiotice noi de azi am racit asa de rau ca facem injectii am facut puroi an gat si acum facem injectii va pupam si sper sa ne facem bine sanatate la bebei |
||
silviatatu Postat pe 8 Aprilie 2009 20:09 |
||
BUNA ZIUA MAMICILOR.SUNT CRISTINA DIN SLATINA,AM FOST IERI LA ECO SI AM UN BAIETEL DE 33O GRAME.EU SUNT IN 18 SAPTAMANI,IAR DUPA BB IN 19 SAPT SI 4 ZILE.DPN 30 AUG .AM POZELE CU BEBITU .ESTE F BN DEZVOLTAT PANA ACUM,ARE CORDONUL LA GAT,DAR A ZIS DC CA ACUM NU ESTE NICIUN PERICOL PTR CA ESTE MIC,SI A ZIS CA SA MA DUC DIN 6 IN 6 SAPT LA ECO,CA SA VADA DACA SE INDEPARTEAZA CORDONUL DE LA GAT.I-AM VAZUT TOT.CREIERASUL,INIMIOARA,MANUTELE,SEXUL,PICIORUSELE,TOATE ORGANELE .II BATEA CU PUTERE INIMIOARA.A ZIS D CA ESTE MAI AVANSAT CU 1 SAPT SI 3 ZILE,CA SE INCADREAZA LA CAT COPIILOR BN DEZVOLTATI. EU SPER SA NU FIE NICIO PROBLEMA CU CORDONUL OMBILICAT PANA LA URMA,CA NU VREAU SA NASC PRIN CEZARIANA.A ZIS CA ACUM ARE CIRCULARA DE CORDON. | ||
romantica Postat pe 9 Aprilie 2009 10:31 |
||
Salut...sa-ti traiasca baietelul romantica, sa ai parte de o sarcina usoara si de o nastere si mai usoara.Poate mai tarziu nu o sa mai fie nici o problema in ceea ce priveste cordonul. Si Ianis avea cordonul ombilical in jurul gatului dar la noi nu a fost o problema pentru ca eu am facut cezariana.Sanatate la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 9 Aprilie 2009 13:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron | 1 | De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17 |
vand carucior chipolino format din 2 componente | 1 | De la: garbo163783 25 Iulie 2010 11:51 |
Mchiaj profi pentru nunta | 1 | De la: garbo_404810 15 Decembrie 2015 13:42 |
|
||
Convinge-l pe micut ca exista Mos Craciun ! | 1 | De la: Lorenamistic 7 Octombrie 2009 10:56 |
CAMPANIE DE CRACIUN-CASTIGATI 100 EURO | 1 | De la: crys_1976 17 Decembrie 2009 17:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural