Cafeneaua forumului

romantica felicitari pentru bb pentru mine perioada sarcinii a fost cea mai frumoasa din viata mea iti doresc de asemenea o sarcina si o nastere cat mai usoara si nu te speria din cauza cordonului mai tarziu o sa-i coboare.
SEBY1YEAR
Postat pe 9 Aprilie 2009 14:17
si mie la ecograf mi-a spus ca are cordonul in jurul gatului si sarcina era mai avansata decat a ta... dar a fost ok pana la urma... nu-ti face griji... el se joaca acum in burtica, are loc berechet sa se intoarca si sa o "mangaie" pe mami...
o sa fie bine... fruntea sus...
bea multe lichide, ca vine caldura si nu trebuie sa te deshidratezi, mergi pe jos, cauta locuri prin parc unde e mai liniste (o sa ai nevoie la un moment dat), ia elevitul, (eu luam si ulei de peste) si mananca sanatos...
andracalin
Postat pe 9 Aprilie 2009 14:24
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE FLOARE!!!!!!!
ramo_deni
Postat pe 12 Aprilie 2009 12:42
SI VREAU SA MAI UREZ UN PASTE FERICIT CELOR CARE SARBATORESC AZI PASTELE CATOLIC.
ramo_deni
Postat pe 12 Aprilie 2009 12:43
VA MULTUMESC DE URARI,SI SPER SA FIE BN SI CU NASTEREA.EU AM O SARCINA F USOARA.DE CAND AM RAMS GRAVIDA NICI NU AM SIMTIT,CA AS FI GRAVIDA.
romantica
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:14
buna seara:))noi suntem la lapticul de seara...k momentan nu am voie cafea pana nu venim pe lume..avem doar 6 luni..in burtik.pupici la mamici
carter
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:04
Ce mai faceti...noi stam in casa de 2 zile.E urat rau afara, azi a plouat toata ziua. Sper ca de Paste sa fie mai cald Ma obisnuisem cu vremea frumoasa, ieseam afara cu Ianis de 2 ori pe zi.
roxy_ianis
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:06
la noi la sibiu a fost super frumos azi am stat mai mult pe afara ca o vreme nu am mai iesit ca am fost bolnaviori acum ne-am revenit si am iesit sa luam aer va pupacim
silviatatu
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:43
ma bucur cava simtiti mai bine silvia si la noi este cald sio frumos si profitam de ocazie sa stam cat mai mult pe afara ieri a stat cu tati iar luni cu mamaie ca a venit din spania si ne bucuram tare mult si eu dar mai ales sebi ca are pe cine chinui
SEBY1YEAR
Postat pe 15 Aprilie 2009 12:55
Ieri a fost cald si la noi si azi cred ca o sa fie la fel de frumos.Suntem in pregatiri pentru ziua de Paste, daca este frumos plecam la padure. A doua zi de Paste ii luam motul lui Ianis, la nasa acasa o sa fie petrecere. Problema e ca desi are 1 an si 4 luni nu are par, foarte putin.Nu prea are nasa ce sa taie. Pupicii la bebei si spor la treaba dragi mamicii.
roxy_ianis
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:26
ai mei au avut par slava domnului,mai vem putin si luam motul si la cel mic alex[in iulie]dar nu asta conteaza ci sa fie sanatos si sa creasca mare va uram numai bine sanatate multa si tot ce va doriti
silviatatu
Postat pe 16 Aprilie 2009 22:45
noi nu avem nici par de mot dar gasim noi pe acolo 2-3 fire
va urez un paste fericit ca toata familia s-a hotarat sa mergem la tara asa ca va doresc toate cele bune
SEBY1YEAR
Postat pe 17 Aprilie 2009 17:11
SI EU DORESC LA TOATE MAMICILE UN PASTE CAT MAI FERICIT ALATURI DE INGERASII VOSTRI VA PUPAM DULCE
silviatatu
Postat pe 17 Aprilie 2009 23:31
Fie ca Lumina Sf�nta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra.Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
roxy_ianis
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:40
Buna !
Hristos a inviat!
Eu sint noua aici pe forum .....sper sa ma descurc si sa imi fac prieteni aici pe forum.....care mi se pare foarte simpatic si primitor...
Am o fetita de 3 ani Anna....eu sint din Bucuresti dar locuiesc de aproape 8 ani in Ungaria unde sint casatorita si unde am nascut-o pe micutza mea Anna....
O zi cit mai buna va doresc
isterina_me
Postat pe 20 Aprilie 2009 11:36
felicitari pt bb romantica...sa ai parte de o sarcina usoara si placuta si de o nastere cat mai usoara.nu-ti fa probleme pt cordon pt ca cu cat avnseaza sarcina va cobora...multa bafta si sa ne tii la curent cu vesti noi despre bb-ul tau...pupici
diarobert
Postat pe 20 Aprilie 2009 13:09
Hristos a inviat! Ma bucur Romantica ca ai u baietel ca stiu ca asta iti doreai, sarcina usoara iti doresc.Noi suntem bine, abea am sosit acasa, am facut pastele la sinaia.Am postat cateva poze .va pup
laura_paisan1983
Postat pe 20 Aprilie 2009 22:31
Vai romantica cit ma bucur ptr tine! Stiam de pe un forum anterior ca iti doreai foarte mult un bb. Oricum ma bucur ca ati rezolvat problema si ca ati reusit! Te-ai gindit deja la vre-un nume?
anditzy
Postat pe 21 Aprilie 2009 08:49
Bine ai venit printre noi valimami.Noi am fost la petrecere la nasa aseara, i-am luat motul lui ianis. Pupicii la toata lumea.
roxy_ianis
Postat pe 21 Aprilie 2009 09:05
Hristos a inviat! Cam tarziu va zic dar abia ne-am intors din plimbari si sincer ne pare rau ca s-au terminat zilele de concediu ca tati e din nou la servici si am ramas singurei deocamdata ca maine vine iar mamaie pe la noi cand o pleca si ea o sa fim foarte suparati
SEBY1YEAR
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:16
eu ce sa mai spun?ca tati al nostru e plecat in germ si e al doilea paste fara el ne e tare greu dar asta e!cu dumnezeu inainte.cand ne obisnuim fara el ,vine acasa
silviatatu
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:59
mai avem inca 2 luni de singuratate
silviatatu
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:00
o sa recuperati cand vine noi azi stam in casa ca ploua si bate vantul asa ca e mamaie pe la noi si profitam sa o mai chinuim putin ca intr-o saptamana pleaca si nu apucam sa o vedem
SEBY1YEAR
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:10
am si eu o nelamurire cu vaccinul rujeolic-rubeolic-urlian voi ce tip de vaccin ati facut ?
SEBY1YEAR
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:12
asta sigur ca o sa recuperam 3 zile e numai al meu apoi sa face ce-o vrea.profitati de mamaie cat puteti,eu am noroc ca mea sta aproape si cand am nevoie dau un telefon si gata.............................a venit mamaie
silviatatu
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:13
acest vaccin rujeolic-rubeolic-urlian l-am facut la un anisor si cum am spus a avut reactii f adverse a fost cel gratuit de la medicul de fam
silviatatu
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:17
sunteti niste fericiti
SEBY1YEAR
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:32
asa am inteles si eu oricum o sa-mi intreb si medicul daca nu pot sa fac unul cumparat noi pana acum le-am facut pe cele din grila nationala dar acest vaccin este mai pretentios si din aceasta cauza as vrea sa ma mai documentez inainte
SEBY1YEAR
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:40
da trebuie sa fii precauta mai ales ca acum avem destule variante la care sa optam
silviatatu
Postat pe 22 Aprilie 2009 15:29
salutari! noi am facut la 1 an vaccinul rujeolic-rubeolic-urlian PRIORIX cumparat din farmacii, dar se gaseste si la unii dr pediatrii. Fetita mea nu a avut nicio reactie. Sanatate la toata lumea!
IriCris
Postat pe 23 Aprilie 2009 21:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pentru mos craciun 3 De la: Doara 25 Decembrie 2010 09:17
Vand carut Hauck, nou, 300 ron 2 De la: ahsoka 20 Mai 2010 16:00
Jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:56
Vand hainute pentru copii de calitate exceptionala 1 De la: esthersclothes 25 Ianuarie 2010 07:49
Vand papusi Cleopatra Stratan 1 De la: PiticulVesel 7 Septembrie 2008 22:19
Setari Cookie-uri