eu am inteles ca la ror ar exista reactii si mai putin la priorix si trimovax mai avem 2 luni pana la vaccinul acesta ca doctorita noastra le face defalcate adica nu face rujeolicul impreuna cu diftero-tetanic-pertussis acelular-poliomelitic tocmai din cauza reactiilor adverse si o sa o intreb si care este cel de la stat ca nu stiu si daca zice de ror prefer sa-l cumpar . | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Aprilie 2009 12:41 |
||
---|---|---|
si eu o sa ma interesez mai mult despre acest vaccin pt ca urmeaza sa i-l fac si lui alex | ||
silviatatu Postat pe 24 Aprilie 2009 17:46 |
||
buna fetelor!Am intrat si eu intamplator pe forum sa vad ce va mai fac bebeii Am inteles printre altele ca va este frica de ROR(vaccin).Fiicei mele i-am facut vaccinurile date de sanepid(cele din programul national).Noi avem un an jumate,deci le-am facut pe toate.Singurul care l-am cumparat a fost prima doza de anti-hepatita B pt ca nu-l aveau in maternitate,in rest asa cum va spuneam,cele de stat.N-am avut probleme cu nici unul din ele.A facut subfebrilitate dupa ROR,dar asta pt ca nu i-am administrat antitermic decat mult mai tarziu.Depinde f mult de copil si intr-o mica masura de vaccin(parerea mea,care e intarita si de nr de cazuri din cabinet).Va doresc multa sanatate si bafta in luarea celei mai bune decizii pt copilasul vostru! |
||
|
||
bia_kidz Postat pe 27 Aprilie 2009 18:17 |
||
multumim pt urari si sper sa nu avem probleme cand ii voi face si la cel mic vaccinul[adica in iulie]sanatate multa |
||
silviatatu Postat pe 27 Aprilie 2009 18:33 |
||
Ma alatur si eu la o cafeluta(un capuccino ) pt ca urmaresc demult topicul dar nu am mai postat. Vaccinul despre care vorbiti,aici la noi,in Spania, se face la 15 luni nu la 12 luni.eu am facut toate vaccinurile de la stat si mi-a facut putina febra ,dar nu mare si atat a fost rectia lui Alex la ele.febra a durat o zi. Mai mult nu am ce sa spun despre ele. |
||
ninutza_kidz Postat pe 28 Aprilie 2009 16:21 |
||
la noi a fost cald azi dar a batut fffffffffffff tare vantul,chiar si asa am iesit la o plimbarica dupa-masa.la voi cum a fost timpul?cum va mai petreceti timpul?ca mie copiii imi ocupa majoritatea timpului,in afara de mancare curatenie si copii nu fac nimik special,voi? | ||
silviatatu Postat pe 28 Aprilie 2009 21:22 |
||
eu am intrebat la doctorita noastra de familie si acum se face vaccinul ROR PRIORIX si o sa-l facem la 1 an si o luna pentru ca la 1 an il facem pe cel ce l-am facut la 4 luni si sa nu dea reactii adverse mai bine-l facem defalcat asa am considerat si noi si doctorita ca este mai bine | ||
SEBY1YEAR Postat pe 29 Aprilie 2009 13:18 |
||
sunt si mamici care prefera sa-l faca impreuna pentru ca le este frica sa nu faca reactie la vaccin copilul de 2 ori si multa sanatate | ||
SEBY1YEAR Postat pe 29 Aprilie 2009 13:19 |
||
off....vaccinurile astea parca sunt atat de multe..si la noi fiecare in parte a facut reactii adverse dupa vaccin[febra diaree lipsa poftei de mancare si maraieli doua zile,ce sa mai zic?sper sa trecem cu bine de vaccinul de un an.sanatate multa | ||
silviatatu Postat pe 29 Aprilie 2009 13:25 |
||
Noi am umblat pe la doctori...Ianis are rosu in gat.De vineri mi-a facut febra si desi i-am dat eu nurofen si ospamox, sambata a facut febra 40 si am ajuns la spital.Doar l-a consultat si mi-a dat un antibiotic mai puternic.Si azi am fost la un control mai amanuntit la o doctorita foarte buna si mi-a spus ca inca persista rosul in gat si dupa parerea ei a avut puroi.Asadar mi-a dat alt antibiotic si ceva pentru alergie(e plin de pete).Am iesit si afara ca de luni s-a simtit mult mai bine si a fost o vreme superba.Pupicii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 29 Aprilie 2009 22:16 |
||
IMI PARE RAU PT VOI si noi am trecut printr-o situatie asemanatoare nu de mult:inainte de PASTI dar ne-a ajutat DUMNEZEU si am trecut cu bine,am facut chiar si injectii,amandoi copiii au fost bonlavi si cu mine 3,asta e am trecut si acum va dorim si voua insanatosire grabnica ,multa sanatate si un pupic de la noi | ||
silviatatu Postat pe 29 Aprilie 2009 22:21 |
||
roxy_ianis imi pare sincer rau ca sunteti bolnaviori un exudat faringian si o antibiograma ati facut? nu de alta dar acum vreo 2 luni sebi facea rosu in gat destul de des si l-am umflat de antibiotic ca sa zic asa am trecut de la ospamox la augmentin si rosul tot era acolo asa ca atunci cand a vrut sa-mi schimbe antibioticul nici nu s-a mai pus problema am cerut imediat sa-mi faca exudat ce crezi sebi nu avea nici un microb din contra face rosu in gat foarte puternic la fiecare dinde sus asa ca-i dau panadol 3 zile pana-i sparge gingia si gata ii trece oricum eu cam fac alergie sa zic asa numai cand aud de antibiotic mai ales daca nu e cazul sau daca chiar este cazul ce faci dai la copil antibiotic pana-l nimeri pe cel la care e sensibil microbul? si multa sanatate | ||
SEBY1YEAR Postat pe 30 Aprilie 2009 13:04 |
||
alergie e posibil sa faca si de la antioticul puternic saracutul de el iti dai seama ca-i termina ficatul mai ales daca e augmentin ca am vazut ca are tendinta de a da mai multe reactii adverse oricum asteptam vesti de la voi | ||
SEBY1YEAR Postat pe 30 Aprilie 2009 13:07 |
||
Si eu m-am gandit ca ar fi de vin� augmentinul pentru alergia lui, a fost prima data cand i-am dat.Augmentin nu i-am dat decat de 4 ori, apoi am fost la alt medic si mi-a dat cexyl, sper sa-i treaca.Pe viitor daca mai face rosu in gat o sa ma gandesc si la un exudat si o antibiogram�.O data cu antibioticul ii dau si biotics baby care este un adjuvant in tratamentul cu antibiotic si reface flora intestinala. | ||
roxy_ianis Postat pe 30 Aprilie 2009 13:37 |
||
Multumim pentru sfaturi si urarile de bine.Pupicii la toata lumea | ||
roxy_ianis Postat pe 30 Aprilie 2009 13:40 |
||
eu nu inteleg de ce medicii daca vad ca nu-i trece rosul in gat cu ospamox trec la augmentin desi este acelas lucru numaicae de 2 - 3 ori mai puternic ambele au amoxicilina care e o penicilina cu sepctru larg iar daca germenii nu sunt sensibili la amoxicilina ii dam degeaba cum am mai spus si eu aceeasi problema am avut-o acum 2 luni cand am citit mai atenta prospectul m-am inverzit asa ca de acum inaite fac exudat si antibiograma si daca e cazul dam antibiotic daca nu nici sa nu aud de el | ||
SEBY1YEAR Postat pe 30 Aprilie 2009 13:47 |
||
buna .noi suntem mihaela si andrada bine ai venit si este o idee buna cu cafeaua sau un 3/1 si noi am fost internate in spital inainte de paste cu o saptamana dar ne-am facut bine fetita inca mai este infundata pe nas dar banuiesc ca de la alergie.este alergica la polen.pup toate mamicile de pe forum si va doresc o zi placuta | ||
Mihaela_Andrada Postat pe 3 Mai 2009 09:28 |
||
Salutare...cum e vremea la voi?La Buzau e o vreme inchisa si cred ca o sa ploua si azi la fel ca si de 1 si 2 Mai.Nu am putut sa plecam din casa asa cum facusem planuri dar asta e. In rest suntem bine, mai avem putin si terminam tratamentul.S�n�tate tuturor | ||
roxy_ianis Postat pe 3 Mai 2009 12:09 |
||
la noi de doua zile a plouat cate putin dar asta nu ne-a inpiedicat sa nu iesim dupa ploaie[sibiu]azi am fost si noi la cumparaturi adica eu si copiii ca tati al nostru e plecat si trebuie sa ne descurcam singurei.imi pare bine ca sunteti mai bine,eu va urez sanatate multa si sa cresteti mari pupici | ||
silviatatu Postat pe 3 Mai 2009 23:51 |
||
sotul meu este alergic si imi era teama sa nu semene si sebi cu el dar nu avem probleme cu alergiile dar sincer stiu ce inseama sa ai o persoana alergica in casa oricum alergia se treteaza cand esti mic va dorim multa sanatate. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 4 Mai 2009 12:31 |
||
noi o sa profitam de vremea frumoasa si o sa stam cat mai mult afara azi ca este foarte cald si soare | ||
SEBY1YEAR Postat pe 4 Mai 2009 12:40 |
||
la voi cum mai e vremea?la noi aplouat destul de mult ieri si ne-a cam stricat planurile care le aveam dar azi e frumos si dupa ce se trezeste alex avem planuita o plimbarika,ce a-ti mai facut mamici mai nou?pe unde mai mergeti cu bebeii vostri? asteptam vesti de la voi. | ||
silviatatu Postat pe 6 Mai 2009 16:02 |
||
Si la noi a plouat ieri dupa amiaz�, noroc c� iesisem dimineat� la plimbare cu Ianis.Azi cred c� o sa fie frumos, e soare si destul de cald.Astept s� se trezeasc� piciul sa-i dau papa si plec�m afar�. | ||
roxy_ianis Postat pe 7 Mai 2009 09:06 |
||
Este asa de inselatoare vremea asta.De dimineata era cald si soare si nici nu am iesit bine afara cu Ianis ca era gata gata sa ne prinda ploaia prin piat�.S-a racorit destul de mult si bate si v�ntul...cred c� o s� plou� toat� ziua.Pupicii la toata lumea si mult soare. | ||
roxy_ianis Postat pe 7 Mai 2009 13:25 |
||
la noi si astazi ploua...... | ||
silviatatu Postat pe 7 Mai 2009 14:52 |
||
La noi e timp frumos,e soare si e cald asa ca dupa somnul de amiaza iesim afara sa ne jucam prin parc.pupici de la noi. | ||
ninutza_kidz Postat pe 7 Mai 2009 16:30 |
||
si la noi a fost frumos ne-am plimbat am fost in centru pe la porumbei ca sebi este foarte incantat de ei iar acum face nani iar eu caut o camera digi pe net si daca tot sunt la calculator am zis sa mai arunc o privire si pe forum pupici la bebici | ||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Mai 2009 21:24 |
||
vasilica ai fost in gand cu mine:azi am cumparat o camera digitala samsung 8.1 mp de la media galaxy daca vrei amanunte scrie-mi un msj privat,eu zic ca e destul de buna la cat am dat pe ea ,e destul de accesibila!face foto destul de faine!uita-te la pozele mele,va pupam bebeii dulce dulce | ||
silviatatu Postat pe 8 Mai 2009 22:31 |
||
Neataaa...eu sunt la cafelut�.Cum ati petrecut week-endul?La noi a fost vremea foarte frumoas� si nu am stat deloc in cas�.S�mb�t� am fost prin parc, iar ieri am plecat de dimineat� la p�dure spre bucuria lui Ianis care s-a zbenguit prin iarb� toat� ziua. La intoarcere a chiuit si a dansat tot drumul(e mare dansator) . Pupicii la toat� lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 11 Mai 2009 08:15 |
||
Salutare.Nu am mai posta de mult.Nu prea mai am timp sa intru pe net.Tot timpul mi-l omoara Mario.Noi suntem bine, mai toata ziua suntem afarica, este asa de cald si bine.Va pupic | ||
laura_paisan1983 Postat pe 11 Mai 2009 13:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu | 2 | De la: madyrizi 26 August 2009 16:17 |
PRODUSE AVENT NOI STOC LIMITAT | 3 | De la: danielas999 20 August 2009 18:09 |
2 % impozit pe venit | 48 | De la: etaN 10 Aprilie 2011 21:34 |
|
||
Vand infacol pentru colici | 1 | De la: infacolromania 13 Septembrie 2009 15:51 |
Vand haine noi pentru bebelusi si copii | 6 | De la: kidz004030 13 Octombrie 2009 09:29 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural