vreau sa urez un calduros la multi ani tuturor celor care poarta numele de constantin sau elena | ||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Mai 2009 12:35 |
||
---|---|---|
ceau fetele!pe la voi cum mai e vrem,ea?la sibiu a plouat azi-noapte dar acum e fain si mergem la plimbareeeeeeeeee,pupici de la noi! | ||
silviatatu Postat pe 23 Mai 2009 11:16 |
||
la slobozia e innorat, dar e foarte bine de iesit afara... noi doar ne-am intors, am papat si acum facem somnic (mai ales el) si stam pe calculator (mai ales eu)... pupici |
||
|
||
andracalin Postat pe 23 Mai 2009 12:26 |
||
buna fetele... si la noi la constanta la fel cand se innoreaza cand este soare...dar este foarte cald in schimb... si noi doar ce ne-am intors de la plimbare am papat si acum culc bebita....si am profitat ca sta linistita in patut si am intrat sa vad ce a-ti mai postat....pooopicei dulci de la noi!!! | ||
deliarebecca Postat pe 23 Mai 2009 12:35 |
||
La noi la Buzau a plouat dimineata putin, dar asta nu ne-a impiedicat sa ne ducem la padure, unde isi serba ziua o prietena de-a mea. A fost bine ca acolo nu plouase si nu era ud pe jos.Ianis s-a zbenguit toata ziua doar ca nu are nici un partener de joaca,prieteni nostri nu au bebei. Maine o luam de la capat, tot la padure.Pupicii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 23 Mai 2009 20:23 |
||
la noi este ingrozitor de cald avem 28 de grade in casa cam la 2 zile creste temperatura cu 1 grad voi ati dat drumul la aerul conditionat? |
||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Mai 2009 22:40 |
||
inca nu... sincer, mi-e frica sa dau drumul cu tudor prin preajma... noi avem 2 aparate, unul in dormitor, unul in sufragerie, dar inca nu ma gandesc sa le pun in functiune... |
||
andracalin Postat pe 24 Mai 2009 10:10 |
||
azi e un pic mai racoare la noi ne-a scazut temp la 26 grade dar iti dai seama ca peste 3-4 saptamani va trebui sa-i dau bineintes ca nu stau cu sebi in camera ii dau drumul si ne mutam in alta camera macar sa-mi mai scada 2-3 grade nu 10 iti dai seama ca la 30 de grade nu mai putem nici respira | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 12:44 |
||
sall fetelor... si la noi azi a fost mai racoare.. a cam batut vantul...da tot ne-am distrat....am dus bebelina prin tara piticilor a alergat pe acolo,s-a dat in toate leaganele,toboganele si alte minuni ....am trecut si pe la nanu(doamne doamne) am aprins cate o naie( lumanare).... am fost si pe la maia s-a batut cu verisoara ei bianaca..... numai de prostioare s-a tinut azi.....bebita este in patut acum ne pregatim de nanitza ca suntem obosite.... pooopicei dulci si somnik pufos!!!! | ||
deliarebecca Postat pe 24 Mai 2009 21:04 |
||
apropo de doamne doamne voi cat de des mergeti la biserica? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Mai 2009 13:06 |
||
buna mamici, daca puteti si timpul va permite accesati http://www.soscasa.ro/content/dormitor-1 si dati un vot pt. a ajuta un cuplu tanar. Va multumim si va dorim multa sanatate |
||
rose_kidz Postat pe 25 Mai 2009 13:17 |
||
Si la noi s-a mai racorit si bate vantul.Ieri la padure a fost mai racoare p�na la ora 1, apoi s-a incalzit darIanis a inceput sa tuseasca desi era imbracat corespunzator.In ceea ce priveste mersul la biserica, ne ducem dar nu foarte des.Ma duc de paste si de craciun sa-l impartasesc si mai intram cand este in drumul nostru.Pupicii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 25 Mai 2009 13:47 |
||
eu merg cu copiii de 2 ori pe luna la inpartasit si le place f mult,stau cumintei pana la sfarsitul slujbei.bineanteles ca nu mergem de dimineata doar pe la 10.30 pana la 12,iau impartasanie apoi ii miruie si... gata!va pupik si sa mergeti si voi cu copiii cat mai des posibil!apropo de vreme:la sibiu e super cald acum ii pun la somn pe bebei si dupa iesim la o plimbareeeeee........ | ||
silviatatu Postat pe 25 Mai 2009 14:06 |
||
noi nu am mai fost de la sf andrei asa ca sa ne fie rusinica | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Mai 2009 14:10 |
||
, ca se uita lumea chioris la tine si trebuie sa iesi cu el, n-ai incotro vai de mine, pe andrei nu o sa il vezi stand cuminte, mai mergem si noi la biserica (ba sa-l impartasim, ba la o nunta sau botez), dar nu are stare:ori se foieste pana in final pleaca la plimbare, ori sta dar incepe sa chiuie si sa cante si el acolo, sa incuviinteze ce s-a spus la slujba Asa ca pt impartasanie mergem fix cand se termina sljba, si daca inca nu s-a terminat stam in curtea bisericii pana se termina | ||
pinicuta Postat pe 25 Mai 2009 14:16 |
||
buna fetelor.....noi mergem mai mereu la biserica, avem o bisericuta foarte frumoasa aproape de noi...si cand merg cu cea mica la gradi sa se joace cere la NANU(BISERICA ESTE VIS A VIS DE GRADI)asa ca trecem si pe la nanu....bebelina mea se inchina ,pupa icoanele de mama focului..rade preotul cand o vede cum se chinuie sa ajunga la icoane...ii place foarte mult la biserica.....va pupicim dulce!! | ||
deliarebecca Postat pe 25 Mai 2009 14:23 |
||
ai mei pana s-au obisnuit in biserica m-am dus o saptamana cu unul si urmatoarea cu celalalt ca nu faceam fata cu amandoi va dati seama!dar acum cam de doua luni de cand alex e mai mare am incercat si i-am luat pe amandoi.bine ca si lui alex ii place sa mai chiuie in biserica dar cand ved ca se uita toata lumea la noi mai luam o pauza si iesim putin afara apoi revenim,asta e... | ||
silviatatu Postat pe 25 Mai 2009 14:25 |
||
deliarebecca Postat pe 25 Mai 2009 14:31 |
||
lui sebi chiar ii place la biserica mai ales cand canta parintele dar noi suntem de vina ca nu-l ducem asa ca o sa ne facem timp sa mergem duminica la biserica cu copilul si pe urma la gratare | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Mai 2009 14:31 |
||
am uitat sa va spun ca el canta mai tare decat parintele dar nu ies cu el afara si nici nu am primit nici o observatie pana acum ca si daca primesc ii zic la parinte sa asa isi dezvolta si copilul talentul mai stii ce inclinatii va avea cand va fi mare | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Mai 2009 14:33 |
||
cu alex nu a fost prea greu de obisnuit la biserica pt ca l-am dus de mic,cu silviu a fost problema ca nu lua inpartasania de la parinte dar dupa ce l-am dus un timp am reusit si acum ia ,nu mai face mutre ca-l vede pe alex si ia si el apoi de anafura sau painea aceea sfintita nu mai spun ca silviu isi umple buzunarele asa de mult ii place!imi e rusine cand vad ca ia asa de multa dar ce sa-i fac?daca il cert incepe si zbiara prin biserica si mai bine il las.toata lumea rade cand il vede la bolul cu paine,iar mie imi vine sa ma bag in pamant de rusineeeeeeeeeee | ||
silviatatu Postat pe 25 Mai 2009 14:38 |
||
fetita mea stie ca dak sta cuminte la rand la impartasit primeste bobo de la preot....si doamna de la lumanari la fel da bombonele la copilasi...si s-a invatat mandra mea cand luam lumanari = 2-3 caramele,dupa impartasanie=2-3 caramele....da faza e ca ea nu le mananca se joak cu ele...l-e aliniaza... | ||
deliarebecca Postat pe 25 Mai 2009 14:51 |
||
La noi e cam rece,bate vantul si e innorat.iesim putin in parc mai tarziu. despre aerul conditionat stiu ca nu e bine in aceiasi camera cu bebe si nici prea mare diferenta intre caldura de afara si cea din casa.ideal e 23-24 grade in casa. |
||
ninutza_kidz Postat pe 25 Mai 2009 16:16 |
||
Si la noi e cald dar bate vantul destul de tare. | ||
roxy_ianis Postat pe 26 Mai 2009 17:36 |
||
buna mamici, daca puteti si timpul va permite accesati http://www.pedigree.ro/concurs-junior.html#pic si dati un vot pentru TARRA o catelusa draguta foc. Va multumim si va dorim multa sanatate |
||
rose_kidz Postat pe 27 Mai 2009 13:18 |
||
buna mamicilor.....sa va spun ca la noi in Doha sunt 50 grade....e fffff cald si nu poti sa iesi afara cu bb-le.Bia a racit,are febra,ii curge nasul,tuseste...si toate astea de la aerul conditionat care merge continuu.cd iesi afara transpiri imediat si apoi intri la aer conditonat si..gata raceala.in casa daca il tii continuu e prea frig,daca il opresti e prea cald si tot asa... asa ca luna viitoare am decis s-o trimitem pe bia in tara cu mama soacra,ca e mai bine pt ea. stiu ca o sa fie ff greu pt noi fara ea o luna si jumatate, dar e spre binele ei. noi abia in august avem concediu..... va pup |
||
horobeanu Postat pe 27 Mai 2009 22:18 |
||
pt Ninutza...acum intelegi de ce am luat aceasta hotarare si desi o sa mi se rupa sufletul de dorul ei....o fac pt binele si sanatatea ei.nu o pot tine in cvaldurile astea, e ca intr-o sauna aici. ooooofffffffffffffffff. |
||
horobeanu Postat pe 27 Mai 2009 22:21 |
||
Te inteleg si cred ca iti va fi greu fara ea dar decat sa o chinui cu asa caldura...mai bine la bunici si sanatoasa.O sa treaca si asta si dupa o vreme o sa zici "a trecut " si vei merge inainte .Multa bafta si putere sa treci peste proba asta(sa ii zic asa). | ||
ninutza_kidz Postat pe 27 Mai 2009 22:46 |
||
multumesc...sper sa fie bine pt amandoua. incerc sa ma incurajez pt ca intr-adevar sunt si ffff obosita si chiar am nevoie de un pic de relaxare.... abia acum a adormit Bia, asa ca va urez noapte buna si vb maine. |
||
horobeanu Postat pe 27 Mai 2009 23:34 |
||
apropo de timp,cum mai e pe la voi?la noi a plouat toata ziua si nu prea am iesit pe afara,suntem tare maraiti pana ne iasa dintisorii........nu ne mai place nimik nici jucariile numai in brate la mami vrem si la titi ,pupici de la noi | ||
silviatatu Postat pe 29 Mai 2009 17:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Marsupiu bebe | 1 | De la: adelinaa 24 August 2008 17:06 |
Poate va ajuta aceste informatii!!! | 3 | De la: lorena05 7 Decembrie 2009 10:44 |
MUZICA PT. COPII | 21 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:21 |
|
||
bb-ei nascuti in ianuarie..la mai mult.... | 60 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:42 |
vand premergator | 3 | De la: briana_kidz 11 Ianuarie 2013 19:05 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural