Cafeneaua forumului

Si la noi este foarte cald...si tot asa iesim dimineata afara si apoi mai pe seara cand se mai racoreste.
roxy_ianis
Postat pe 10 Iunie 2009 08:42
Salutare.Ce mai faceti? Noi suntem bine, murim de cald.Nu prea mai intru pe net ca nu mai am timp, deja sunt in criza de timp pt ca mario mai are putin si face 2 ani si trebuie sa-mi gasesc servici.mario este f nazdravan, face numai prosti, asta e.E prea rasfatat.toata ziua stam prin parculete, abeea astept sa mergem si pe la stranduri cu el ca la mare nu cred ca vom ajunge anul asta, din cauza banilor si daca eu incep serviciul nu am concediu.va pupic
laura_paisan1983
Postat pe 10 Iunie 2009 12:56
cred ca in toata tara este foarte cald noi chiar ne gandim serios sa facem o vizita pe la tara nu de alta dar mai e si sezonul cireselor asa ca impuscam doi iepuri dintr-un foc acum sper sa se acomodeze si sebi
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Iunie 2009 13:14
uffff....pana acum ne vaitam ca e frig si ca abea asteptam sa vina vara....acum ca e canicula iar ne vaitam ca e prea cald,ne sufocam etc...cum o dam nu e bine...noi dupa amiaza mergem pe plaja sa ne mai racorim putin,dak e apa calda o bag si pe mandra la balaceala....va pupicim
deliarebecca
Postat pe 10 Iunie 2009 13:54
sunteti niste norocoase ca sunteti aproape de mare dar stai sa-mi vina sotul acasa si venim si noi!si la noi e ffffff cald va pupacim
silviatatu
Postat pe 10 Iunie 2009 14:36
silvia draga...iar ne faci sa te invidiem.... sa vezi chin pe noi pana ajungem pe plaja....facem cam 30-45 de minute pana in mamaia...asa ca la caldura care este afara ne iese sufletul din noi de tot pana acolo in masina...si la intoarcere maraiala pe fimea la greu....si va asteptam la plaja cat mai curand....poooopicei
deliarebecca
Postat pe 10 Iunie 2009 15:16
eu asa zic ca o sa venim asa a promis sotul dar mai vedem cand vine acasa,pai de ce maraie cand va intoarceti de la plaja?nu adoarme in masina?ai mei de unde vin la intoarcere doooorm dusi,nu ma deranjeaza la condus pupici
silviatatu
Postat pe 10 Iunie 2009 16:03
hello...ne-am intors si noi....a fost super, delia s-a jukt in nisip, s-a dus si pana la apa a intrat cu piciorusele... nu a vrut sa intre cu mine cred ca s-a speriat cand a vazut atat de multa apa....la intoarcere binenteles circul de rigoare din cauza oboselii nu avea stare in scaun,se tot sucea si vroia in brate....binenteles ca nu avem cum sa o iau si am lasat-o in scaunelul ei...acum este in patut isi bea lapticul se pregateste de nanitza....va pupicim!!!
deliarebecca
Postat pe 10 Iunie 2009 20:31
Buna la toate mamicile si toti bebei la multi ani celor care sunt nascuti in luna iunie
Afara este ff cald asa ca vom iesi mai tarziu acum hai sa ne savuram cafeaua si sa luam o mica pauza
cinsarcinata
Postat pe 11 Iunie 2009 12:12
si l;a noi e cald dar nu ca ieri,toata noaptea a plouat la noi,pana acum am stat tot pe afara iar acum am venit la nani apoi iar iesim prin curte la joaca,si mai fac si eu cate ceva cat se joaca ei!pupici la bebei
silviatatu
Postat pe 11 Iunie 2009 13:32
buna fetelor....eu sunt tare suparata azi noapte am ajuns cu bebica la urgenta,are amigdalele umflate.....suntem sub tratament.....imi facu se febra38,6....de dimineata avea 38,3.....ii scazuse pe la 10la 37,7 si inainte de culcare iar avea 38,3....imi vine sa innebunesc......va pupicim...
deliarebecca
Postat pe 11 Iunie 2009 13:40
asa sunt copiii,cand zici ca a trecut vine alta si tot asa astea sunt bolile copilariei,tu te duci la urgenta de cate ori are febra?eu decat sa merg la spital si sa vina cu alte boli,alti microbi mai bine ii fac injectii acasa at cand e mai grav,sanatate multa si sa va faceti bine cat mai repede,stiu ca e greu si te simti singura ca tati al vostru nu e acasa ,sa nu te sperii si sa mergi inainte fa ce crezi tu ca e bine pt ea ,si ai mei cand raceste unul a doua zi e si celalalt racit si tot asa,pupici si asteptam vesti de bine in continuare!pupici
silviatatu
Postat pe 11 Iunie 2009 13:48
Noi doar am venit de la strand, i-am dat ciorbica lui ianis si l-am bagat la somn.La inceput nu vroia sa intre in apa, ii era teama, dar apoi nu puteam sa-l mai tin pe nisip. Abia asteptam sa ajungem la mare, pe 23 iulie.Si la noi este foarte cald dar nu ne vaitam, ne saturasem si de frig. Pupicii la toata lumea si sanatate multa deliarebbeca
roxy_ianis
Postat pe 11 Iunie 2009 15:14
Imi pare rau pt bebe insanatosire grabnica si multi pupici
cinsarcinata
Postat pe 11 Iunie 2009 18:23
cam slaba miscare pe aici la noi e rece bate vantul si cred ca vrea sa ploua,in concluzie fff urat o vreme numai buna de stat in casa de aceea am intrat sa vad ce a-ti mai scris dar vad ca nimik,pe la voi cum e vremeA?si apropo diarebeca cum va mai simtiti?sper ca mai bine,sanatate multa
silviatatu
Postat pe 12 Iunie 2009 11:53
buna...la noi e cald dar bate vantul in schimb....delia acume mai bine nu a mai facut febra de aseara....de dimineata avea 36,9.... acum cand am pregatit-o de nanitza avea 37,00.....sa speram ca nu mai face ca am tras o sperietura... aseara am stat si am pazit-o....va pupicim dulce!!!
deliarebecca
Postat pe 12 Iunie 2009 12:43
buna dimineata.eu sunt Claris din bucuresti si mamica unei fetite de 10 luni.mi s-au parut interesante discutiile voastre si am hotarat sa ma alatur voua. sper sa ma primiti.va pup pe toate.
kidz001328
Postat pe 16 Iunie 2009 07:40
bine ai venit alaturi de noi... va pupicim si te asteptam cu pareri aici pe forum... pupicei dulci
deliarebecca
Postat pe 16 Iunie 2009 09:08
te primim cu bratele deschise,bine ai venit printre noi asteptam vesti despre bebe tau
silviatatu
Postat pe 16 Iunie 2009 14:49
buna seara fetelor...ce mai ziceti? ce a-ti mai facut zilele acestea? noi am fost la pediatru azi... ca am terminat tratamentul, mai haraim putin,ne mai curg mucisorii si mai tusim ink...mai continuam pana luni cu eurespal si picaturi nazale+ aspirat nasucul si luni ne prezentam iar la pediatru.... dupa ce ne-am intors de la dr ne-am oprit la gradi sa ne jukm cu copii si sa ne dam pe topogan...delia a luat o tranta de zi-a umplut gura de sange de am albit instantaneu cand am vazut-o plina de sange la gura.... va pupicim dulce dulce....
deliarebecca
Postat pe 18 Iunie 2009 20:38
Ne bucuram mult pentru voi deliarebbeca, ca va simtiti mai bine. Noi azi dimineata am fost in parc, iar pe seara am dat o fuga pe la tara sa vada bunici nepotelul.Pupicii la toata lumea.
roxy_ianis
Postat pe 18 Iunie 2009 22:24
Noi duminica am fost la piscina si Alex a fost tare incantat,ii placea in apa.pleca singur spre piscina de copii si daca nu as fi mers dupa el s-ar fi aruncat in apa.mergea la tati la piscina mare si el vroia sa intre,fara frica.dar saptamana asta a fost innorat si nu am fost iar azi a dormit Alex pana la 5 si nu am fost decat in parc.
ne mai ascundem de caldura si de soare ca la ora 18 inca arde destul de tare.
pupici
ninutza_kidz
Postat pe 18 Iunie 2009 22:31
wau super ninutza! si eu as fi mers cu denis la piscina dar ne-a interzis pediatru statul la soare anul acesta...a facut ,,dermatitis,, cum se zice aici, in limba romana nu stiu cum se traduce, are punctulete mici rosii multe pe tot corpul. aici e foarte cald si in acelasi timp umezeala, cateodata nu ai aer afara.. in casa este putin mai racoare avem si aer conditionat dar nu stiu daca e bun la copil, il mai pun cand nu suntem in camera respectiva. dar cand o sa plecam in tar o sa fie altfel, este alt aer si nu este umezeala.
denis2009
Postat pe 18 Iunie 2009 23:18
Denis,se numeste dermatita .si Alex are mai ales in zona gatului si la cot .
Nu stam la soare fara protectie 50,adica crema cu factor de protectie 50(eu am de la avene)poti sta dar nu la soare direct,asta e interzis pt bebelusi.si dat cu crema si cu sapca pe cap.
Cald e si azi asa ca dupa ce se trezeste,plecam iar la piscina ca in casa ne plictisim si in parc e prea cald.
pupici
ninutza_kidz
Postat pe 19 Iunie 2009 16:21
Ce program aveti pentru weekend?Noi cred ca iesim putin prin piata acum dimineata, iar deseara mergem prin Dragaica cu nasii.M�ine o sa ne ducem la Ciuta sa facem un gratar si sa ne si bronzam, pentru ca se poate face si plaj� si baie deoarece pe acolo curge r�ul Buz�u.Ianis cum se trezeste numai pa zice ...nu putem sa mai stam in casa Sanatate tuturor si un weekend minunat.Pupicii
roxy_ianis
Postat pe 20 Iunie 2009 09:22
buna... si noi la 10 am coborat pe la piata si pe urma am ramas afara la copii in parculet...la 12 am urcat in casa, ne-am spalat, am papat si acum ne pregatim de nanitza.....dupa amiaza mergem cu fetele prin parc.....iar maine dupa amiaza mergem pe la nasica si cred ca o sa coboram si la plaja....nasa sta pe malul marii.... sa vedem cu v-a fi vremea maine ca azi este cald dar bate vantul... va pooopicim si wekend placut
deliarebecca
Postat pe 20 Iunie 2009 12:45
neata...ce mai faceti?la buzau este innorat, a plouat toata noaptea si cred ca o sa ploua si azi.cred ca nu o sa stam prea mult pe afara pupicii.
roxy_ianis
Postat pe 23 Iunie 2009 08:50
BUNA FETELOR SI LA NOI A FOST CANICULA,DAR DE IERI PARCA S-A MAI RACORIT UN PICUTZ
CU CINE BEAU CAFEAUA AZI??
crystina_kidz
Postat pe 23 Iunie 2009 09:05
crystina chiar daca beau tot cafea decofeinizata m-am obisnuit cu ea si chiar mi se pare buna la noi este inca racoare ca a pouat spre bucuria mea si a lui sebi ca era foarte cald si abia mai dormea noaptea.
SEBY1YEAR
Postat pe 23 Iunie 2009 13:19
buna fetele....si la noi a plouat de dimineata pe la 6....dar dupa s-a incalzit...pe la 10 am iesit afara....delia a luat la rand toate baltile posibile....si dupa amiaza se anunta ploaie....sa vedem deocamdata este soare si zapuseala,in casa simti ca te sufoci.....poate nu ploua pana la lasarea noptii sa putem iesi afara la copiii....ca in casa terorizeaza cainele....va pooopicim dulce....
deliarebecca
Postat pe 23 Iunie 2009 14:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand Minge cu suport Bop and Bounce Ball Fisher Price - 45 ron 2 De la: erimar 8 Noiembrie 2009 01:00
vand carucior bebe 9 De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 16:43
este cineva din targoviste??? 1 De la: didi_micutza 1 Mai 2009 22:38
Produse fara gluten, intoleranta la gluten 2 De la: felideni 23 Septembrie 2008 00:11
Baby Orajel- gel pentru calmarea durerilor de dintisori 3 De la: babyorajel 8 Iunie 2011 12:27
Setari Cookie-uri