Cafeneaua forumului

si eu beau in 3 in 1 ca nu am apukt sa beau cafeau de dimineata si beau acum unul...ne mai tine cineva companie?la cafea si o tigare?
deliarebecca
Postat pe 23 Iunie 2009 14:34
eu am baut cafeaua de dimi dar daca faci cinste vin si la un 3 in 1!de fumat nu fumez
silviatatu
Postat pe 23 Iunie 2009 14:39
despre vreme ce sa zic?sta sa ploua dar si asa e cald,bebe acum s-a trezit si se joaca,iar eu fac pregatiri pt ca vine tati acasa sambata
silviatatu
Postat pe 23 Iunie 2009 14:41
sunteti niste fericiti inseamna....cred ca dabea astepti sa treaca zilele...si te asteptam la cafeluta cu mare drag...ooooffff noi mai avem de asteptat pana vine tati....la noi vad ca ink e soare....delia doarme ...sper sa doarma ca ieri pana la 16:30....
deliarebecca
Postat pe 23 Iunie 2009 15:09
asa este si lui ii e tare dor de noi si abia asteapta sa ne vada,cred ca o sa stam sa povestim 2 nopti in care trebuie sa-mi spuna tot ce a facut fara noi acolo,ieri am vb cu el si mi-a spus ce ar vrea sa manance atunci cand ajunge acasa o sa-i fac toate placerile ca unui musafir,nu stiu cum o sa reactioneze cel mic atunci cand il va revedea,ca de silviu sunt sigura ca atunci cand vine acasa il va iubi[bineanteles daca ii aduce ce i-a promis]
silviatatu
Postat pe 23 Iunie 2009 15:17
si tati al nostru ne duce dorul pe acolo.....si el mi-a spus ce vrea sa pape cand o sa vina acasa....1.ciorba de burta(eu nu stiu sa fac)dar vad eu pe cine rog sa vina sa-mi faca;2. sarmalute in foi de varza murata-nu stiu de unde oi lua varza murata in august...3.un gratar cu carne de porc....cu salata de rosii si castraveti.....bautura a spus ca o aduce el....adevraul este ca de cate ori vine din voiaj aduce cate 5 sticle de civas regal....asa ca de il asteptam sa vina sa-l rasfatam.....
deliarebecca
Postat pe 23 Iunie 2009 15:25
buna ziua fetelor!ma alatur voua cu o cafea amara...am avut un sfirsit de saptamina groaznic bb a vomitat intruna mi-a facut febra doua zile la rind deabea daca minca ceva...de ieri am inceput injectii cu ampicilina si mi-e groaza saptamina asta cite o sa trag cu ea .nici nu stiu cum sa ma mai impart...tati plecat dincolo, eu la lucru, bebe la mami...cind ajung seara acasa la ea o iau si o duc la injectii...ce mai imi vine sa urlu
alinakatt
Postat pe 23 Iunie 2009 15:26
buna alinakatt....curaj treceti voi si peste asta....nu dispera pastreaza-ti calmul.... a facut cumva enterocolita? ca dupa simptome asta pare....sanatate multa va dorim....pooopicei
deliarebecca
Postat pe 23 Iunie 2009 15:29
asa am crezut si eu ca ar fi enterocolita dar nu e. acum vreo doua saptaminia avut rosu in git dar nu era nimic grav.Tratament cu ospamox ia trecut pe moment si de joia trecuta ia curs un pic nasul fara febra fara nimic altceva, iar de simbata seara a inceput dureri de burtica vomitat intruna si febra..Am fost la urgenta mi-a zis ca are anghina furiculara(daca am scris corect) mi-a dat un antibiotic de la care mai rau ia fost...ieri am fost la doctorita noastra si direct pe injectii
m-am speriat rau ca nu vroiam sa ajung din nou in perfuzii cu ea.Am mai avut o experienta neplacuta cind avea 3 luni de am ajuns la spital si nu doresc la nimeni.Aveti mare grija de bebey cu vremea asta cit ploaie cit soare, si mai ales la copii din jurul lor.Nu o zic cu rautate toti sunt copii si vor sa se joace impreuna dar daca observati ca copii din jurul lor sunt un pic raciti si tusesc mai bine ii luati elegant si mergeti in alta parte.
sanatate multa si pupici
alinakatt
Postat pe 23 Iunie 2009 15:56
si tati al nostru vrea ciorba de burta si friptura la cuptor cu legume+o tarta cu fructe,iar restul vine de la sine[daca vrei reteta de ciorba de burta iti trimit un msj privat]
silviatatu
Postat pe 23 Iunie 2009 16:57
buna silvia.....dak nu este prea mare deranjul chiar te rog..... sa incerc sa fac inainte sa vad cum imi iese..... ca nu vreau sa ma fac de rusine..... iti dai seama.... este pt prima oara cand imi spune ca vrea ciorba de burta....ca de obicei cand vroia ii spunea tatalui meu si se rezolva a doua zi mergeam la ai mei si mancam ciorba de burta....sau mergeam la restaurant si mancam cand ne era pofta si tata nu era disponibil....poooopicei dulci
deliarebecca
Postat pe 23 Iunie 2009 20:31
deliarebecca vezi ca ti-am trimis un msj privat,daca ai nelamuriri te rog sa-mi scrii!te pup
silviatatu
Postat pe 23 Iunie 2009 23:04
Buna dimineata, Dragomir Daniel sunt, un viitor tatic; un ceai bea cineva?
krystyana84
Postat pe 24 Iunie 2009 09:36
eu vreau:P
monabr
Postat pe 24 Iunie 2009 10:01
buna ziua la toata lumea.....bine a-ti venit printre noi celor noi.... noi am fost afara pana la 12 ne-am plimbat,ne-am jukt si acum ne pregatim de nanitza....voi ce mai ziceti?abea astept sa adoarma delia sa beau si eu un 3 in 1....si sa ma apuk sa-i fac paste sa pape cand se trezeste.....o zi buna....va pooopicim...
deliarebecca
Postat pe 24 Iunie 2009 12:47
Si noi am fost la plimbare cu prietena mea si cu micuta Daria, pe care Ianis vrea sa o pupe non stop. E putin cam mic� acum dar lasa ca se face ea mare.Cum am ajuns in casa Ianis a baut lapte, ca altceva nu vrea daca este obosit si s-a culcat.Eu tocmai am terminat un frappe si ma uit sa vad ce ati mai scris.Pupicii la toata lumea si sper ca va simtiti mai bine alinakatt.
roxy_ianis
Postat pe 24 Iunie 2009 14:18
Mi-ar prinde si mie bine o cafeluta,vine cineva sa o bem impreuna?
am avut o noapte de plimbat pe la Alex in camera si azi mi-e somn.
Silvia,ce bine ca in sfarsit vine sotul tau acasa...cred ca ai niste emotii ....la mine asa s-a intamplat desi tati a lipsit doar 10 zile.
sa aveti parte de clipe frumoase si sa va bucurati de revedere.
La noi e cald dar saptamana asta stam acasa ,nu mergem la pisicina ,poate duminica mergem cu tati la strand ca e mai frumos.
pupici de la mami si Alex
ninutza_kidz
Postat pe 24 Iunie 2009 15:49
da ninutza asa este,zici ca m-am indragostit ca la inceput ma straduiesc sa iasa totul bine parca ar fi un musafir,nu stiu ce reactie o sa aiba alex chiar sunt curioasa,o sa-i fac poze sa va arat cand vine tati reactia lui.alex al meu a dormit bine azi-noapte toata noaptea in patutul lui,am uitat sa-ti spun ca acum l-am dezobisnuit de dormitul in pat ca vine tati si ii ia locul,sa stii ca sa invata destul de repede,ieri am observat ca i-au iesit nu unul,ci 4 dinti sus ca nu avea numai doi jos si a fost taaare marait cateva zile si nu stiam de ce.sasptamana viitoare ii taiem motul lui alex si abia astept sa vad ce va alege de pe tavita,va pupam dulce in special pe ALEX al tau.
silviatatu
Postat pe 24 Iunie 2009 15:59
da ninutza asa e
silviatatu
Postat pe 24 Iunie 2009 15:59
Silvia, poate e ciudata reactia noastra dar cred ca si lor li se intampla la fel.
Si acum eu de abia astept sa vina acasa de la servici.parca as fi o copila de 20 de ani indragostita pana peste urechi ...
Nu vreau sa fiu in situatia ta ,sa fiu singura si cu doi copii ,cred ca nu as rezista.sau nu stiu.....Bine,te inteleg,aveti motive serioase ...dar ,gata,vine sotul tau si asta e motiv de bucurie.asa ca ....fa-te frumoasa si culca repede copii ( glumesc,sper sa nu te superi ).
Alex si azi noapte mi s-a trezit ff des ca deja nu mai puteam si se vede ca i-ar iesi un canin.eu vad unul ,asa cu greu ca nu ma lasa sa ma uit.dar asta se vede demult.......oare cat mai intarzie ??? .imi bea apa si se culca la loc dar se trezeste prea des si sper sa nu se invete iar sa se trezeasca noaptea . poate e vina mea ca dimineata il iau cu mine in pat si mai dormim cateodata sau lenevim putin sau ne jucam.
si noi asteptam motul dar il luam pe 12 ,asa e planuit.
pupici de la noi
ninutza_kidz
Postat pe 25 Iunie 2009 15:43
sigur ca asa voi face ninutza,iar daca nu se vor culca voi mai astepta.... ce sa zic....am maaari emotii ca la prima intalnire,cat despre obisnuitul de a ramane singura cu 2 copii nu ma plang ti-am zis....acum m-am mai obisnuit dar primul an a fost mai greu ca nu am avut copiii si am stat chiar singura,ce-i drept doar o luna jumate dar a trecut ca un an,acum mi-a trimis msj ca s-a dus la cumparaturi si maine va pleca de acolo la 10 dimineata asa ca sambata ma voi duce sa il aduc acasa din sibiu,abia astept.va pup si sanatate multa[profita din plin de timpul petrecut alaturi de sotul tau]
silviatatu
Postat pe 25 Iunie 2009 16:03
buna fetelor....ce mai faceti?noi am fost pe afara de dimineata....delia akum doarme.....la noi a inceput sa ploua nu mai iesim afara dupa amiaza,vom sta in casa si ne vom juca.....cine ni se alatura la o cafea?
deliarebecca
Postat pe 26 Iunie 2009 14:26
Eu sunt la o cafelut� si un pahar de bere caci este foarte cald. Si noi am iesit mai devreme, am fost la supermarket.Cum am ajuns Ianis a baut laptic si s-a culcat.
roxy_ianis
Postat pe 26 Iunie 2009 15:54
Eu am o problema cu Ianis nu vrea sa mai manance nimic...bea doar lapte.A ajuns sa bea 4 biberoane de lapte pe zi.In rest mai manaca fructe, biscuiti si felul 2 daca ii place.Nu pot sa cred ca nu mai mananca ciorbica deloc...era preferata lui. Sper sa fie doar o perioada trecatoare si sa inceapa sa manance mai mult� mancare.
roxy_ianis
Postat pe 26 Iunie 2009 16:03
La noi este foarte cald.Pe seara o sa iesim la plimbare.Pupicii
roxy_ianis
Postat pe 26 Iunie 2009 16:07
buna... poate e ceva trecator si o sa pape el... poate ii da o maseluta ceva de are starea asta.... ca delia mea cand e bolnava sau ii da un dinte masea ceva tot asa numai lapte mananca.... la noi deja a iesit soarele pe la 17 o sa coboram putin la aer ca e foarte cald acum... va poopicim
deliarebecca
Postat pe 26 Iunie 2009 16:09
neatza fetele?
ne mai tine cineva companie la cafeaua de dimineata? la noi se anunta o zi foarte calduroasa... deja se simte.. e foarte multa zapuseala.... murim de cald... as da drumul la aer da imi este teama pt asta mica... voi cum va descurcati cu caldura?
deliarebecca
Postat pe 27 Iunie 2009 09:32
neata la toti....eu as bea un ness cu cola ca am avut o saptamana grea... si trebuie sa-mi incarc bateriile........azi se anunta multe grade la noi asa ca nu prea stim incotro sa mergem.....voi ce faceti cand e f cald?
oto_otto2000
Postat pe 27 Iunie 2009 09:49
Cred ca maselutele sunt cauza in ceea ce il priveste pe Ianis. Eu am terminat cafeaua, am facut si curatenie sa vedem ce mai facem azi.Tati este la Bucuresti asa ca trebuie sa ma plimb doar eu cu piciul, asta daca nu incepe ploaia.La Buzau cand este nor cand soare trebuie sa stam aproape de cas�.Weekend placut
roxy_ianis
Postat pe 27 Iunie 2009 09:58
Cand este foarte cald noi ne ducem la padure, stam la umbra. Un ness o sa beau si eu dar mai tarziu cand mi se vor descarca bateriile.
roxy_ianis
Postat pe 27 Iunie 2009 10:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand premergator Chicco Dj Baby 4 De la: kidz001370 6 Iulie 2009 22:49
vand carucior chipolino format din 2 componente 1 De la: garbo163783 25 Iulie 2010 11:51
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent 1 De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10
vorbe de duh 67 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:06
sterilizator biberoane pentru microunde 2 De la: kidz001589 7 Iulie 2009 13:10
Setari Cookie-uri