sall fetelor? o cafea la o ora mai tarzie???...ne tine cineva companie?.... si la noi e foooarte cald...dupa amiaza mergem la plaja..... ne-am distrat ieri la ziua nepoatei mele, a pupacit-o delia ...era calare cu totul pe ea ( la propriu)...i-am dus dodoaie(cadouri) s-a bucurat de jukriile primite...a fost frumos... asteptam urmatorul sarbatorit sa chefuim iar.... pooopicei.. |
||
deliarebecca Postat pe 4 Iulie 2009 11:05 |
||
---|---|---|
pt tatusilvia: distractie placuta azi!!! e ziua ce mare luati motul lui bb alex!!! asteptam sa ne spui ce a ales de pe tavita si sa vedem poze....pooopicei dulci dulci de la noi!!! | ||
deliarebecca Postat pe 4 Iulie 2009 11:07 |
||
Acum sunt si eu la cea de-a doua cafea...am facut curatenie generala si acum ma odihnesc putin.Am vrut sa ne ducem si noi la plaja dar este nor. Ma bucur pentru voi deliarebbeca ca o tineti din chef in chef. Asteptam poze de la tatusilvia sa vedem cum a fost la petrecerea micutului.Astept sa se trezeasca Ianis si vedem pe unde plecam si noi. | ||
|
||
roxy_ianis Postat pe 4 Iulie 2009 12:28 |
||
BUNA FETELOR.....ce mai ziceti?cum a-ti petrecut ziua de azi? noi ne-am intors de la plaja acum 45 de min...am fost si prin satul de vacanta si nelipsita oprire din TARA PITICILOR....DELIUTA mea s-a zbenguit in apa pana nu a mai putut....vroia si ea sa se bage cu capul in apa cum ii vedea ca fac verii mei...s-a distrat ce mai suntem rupte de oboseala....am bagat-o deja la nanitza.... pooopicei dulci si somnik pufos!!! | ||
deliarebecca Postat pe 4 Iulie 2009 21:55 |
||
va rog sa ma ajutati cu o problema astazi cam vreo 4 ore foarte tare m-a durut burta! am fost la spital la urgenta ginecologie si de acolo doctorul care ma controlat mi-a zis k ar fi mai bine sa raman internata deoarece asa e posibil sa nu fac avort spontan! acum mi-a trecut nu ma mai doare ... as fi vruta sa ma puna la un ecograf pentru k sincer nu vreau sa pierd sarcina, acum am 13 saptamani... voi ce ziceti??? va rog sa ma ajutati si sa imi raspundeti cat mai repede posibil pentru k va zic sincer k eu ma cam tem |
||
ale_micutza Postat pe 4 Iulie 2009 22:19 |
||
buna.....pai cel mai bine era sa ramai internata in spital sa fii sub supravegherea lor,si trebuia sa-i spui sa-ti faca si un eco....acum celmai bine este sa te duci urgent sa faci eco si sa vezi cum decurge sarcina...ai incredere o sa fie totul ok ai sa vezi,stai linistita evita sa faci efort...pooopicei si sa auzim de bine!!! te asteptam sa ne dai de stire ce ai mai facut si cum decurge sarcina....pooopicei | ||
deliarebecca Postat pe 5 Iulie 2009 08:46 |
||
BUNA FETELOR,in sfarsit am revenit si eu cu vesti noi1ieri am chefuit toata ziua ca doar a inplinit alex un anisor si i-am taiat motul,a iesit super bine,am facut gratar tort,si hai sa va spun ce a ales alex de pe tavita,ei............ce credeti?l-am pus sa aleaga 3 lucruri sa va spun in ordine:FOARFECA......CHEILE DE LA MASINA.....TELEFONUL MOBIL..s-a uitat putin la bani dar nu prea l-au incantat,prima data a vrut sa ia tava de pe masuta cu totul nu numai sa-si aleaga ceva de pe ea,in sfarsit.....apoi l-am pus pe o masuta cu tortul dar i-a fost frica sa-si bage degetelele putin in frisca,a reusit sa-si bage sandatulele in putin tort,doar atat,o sa pun si poze dar trebuie sa le incarc sincer nu am avut timp,despre cadouri ce sa va zic?a primit fffffffffffffffffffff multe hainute si jucarii si cam atat.azi am fostplecati la GURA RAULUI[O LOC LANGA SIBIU]UNDE S-A DESfasurat festivalul bujorului,a fost ffff frumos,concert,muzica ffff fain,am obosit cu totii,in drum spre casa mi-se inchideau ochii,am avut noroc,ca a condus sotul,ca eu sincer nu mai eram in stare cu o zi inainte iar obosita...si tot asa am tinut-o tot intr-o distractie 2 zile,si acum sunt f obosita dar nu am rezistst sa nu va povestesc si voua cum ne-am petrecut,mai revin maine.....va pup pe toate si va urez sanatate multa la bebei | ||
silviatatu Postat pe 5 Iulie 2009 22:11 |
||
Ma bucur ca a iesit bine petrecerea lui Alex O sa ai un croitor care se plimba cu masina si vorbeste la telefon, conform obiectelor luate de pe tavit�.Si noi am avut un weekend incarcat cu plimbari, plaj� si terase.Pupicii tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 6 Iulie 2009 10:51 |
||
buna fetelor.... ce faceti? am ajuns si noi la curte...si avem si aici spre bucurie noastra net si intra m de pe laptop...delia se simte bine ii place in curte dak nu ploua diseara intram si in piscina..sa vedem cum va fi vremea ca acum sta sa ploua... .SILVIA NE BUCURAM MULT PT VOI, ASTEPTAM POZELE DE LA MOT.... va pooopicim dulce dulce... |
||
deliarebecca Postat pe 6 Iulie 2009 14:59 |
||
a si sa va mai dam o veste mare VINE TATI!!!! sapt asta sau sapt viitoare!!! sunt in culmea fericirii...!!! va povestim cum va fi reintalnirea... | ||
deliarebecca Postat pe 6 Iulie 2009 15:00 |
||
buna mamicilor am si eu o rugaminte la voi cu toate k nu e deloc potrivit cu topicul.... desi aici mi-am gasit prietene si ce probleme am avut ati stiut sa ma ajutati am o mare problema... locuiesc la bloc la etajul 4 dar de vreo 3 zile am o mare problema... casa mi s-a umplut de muste si nu stiu cum sa scap de ele am incercat cu spray de tantari dar nimic parca tot mai multe am in casa am in jur de vreo 40 de muste si nu stiu cum sa scap de ele va rog din tot sufletul sa ma ajutati k nu mai suport |
||
ale_micutza Postat pe 6 Iulie 2009 15:36 |
||
Buna. Am vazut la un magazin, avea atarnate de lustra...role de scotch speciale pentru muste, erau pline...nu stiu cat te ajuta, si nu stiu de unde sa iti spun sa le procuri. Bafta multa. Si sa scapi cat mai repede de ele. | ||
Kiki_Mic Postat pe 6 Iulie 2009 16:45 |
||
pt horobeanu......scuze ca raspund cu intarziere dar am lipsit vreo doua zile. eu stau in tara si i-am facut vaccinul la policlinica conform schemei de vaccinare DTP SI VPO. pupici la bebici! |
||
oto_otto2000 Postat pe 7 Iulie 2009 10:03 |
||
helooo fetele....ce mai ziceti? o cafea?am terminat si eu de facut papik pt delia, am strans si putin pe aici prin casa si acum am mai venit sa vad dak a-ti mai postat ceva....aici este foooarte cald afara nu poti sta...stam in casa ca e racoare mai pe seara intram in piscina sa facem o baitza sa ne racorim....am inceput sa ne pregatim ca vine tati... il asteptam cu nerabdare sa vina....va poooopicim dulce... | ||
deliarebecca Postat pe 7 Iulie 2009 11:23 |
||
buna fetelor,ce mai faceti?v-ati baut cafelele?azi am o zi proasta,l-am intarcat pe alex de ieri si ma doare pieptul de mor ,mi-a venit si ciclul ma dor toate oasele ,alex e marait ca vrea titi pana uita putin de titi lui mami trebuie sa-l impac eu cumva,la noi ploua e urat afara si profit cat doarme alex sa va mai scriu cate ceva ca daca se trezeste incepe distractia,e taaare mamos si ma trage de bluza sa pape dar nu e voie....o sa ma descurc eu cumvaa.am fost la farmacie sa iau pastile pt intreruperea lactatiei si nu mi-a dat nimik fara reteta,dr e in concediu...si uite asa mi-am stricat toata ziua,acum ma retrag ca nu ma simt f bine va pup si sper sa revin cu vesti mai bune.... | ||
silviatatu Postat pe 7 Iulie 2009 14:40 |
||
BUNA FETELOR AM INTRAT SI EU PE FORUM SA VA SPUN CUM MAI REZISTATI CU CALDURA?CA NOI NU MAI SUPORTAM.S-A TREZIT ALEX SI MERGEM IN PARC LA RACOARE POATE ESTE MAI BINE. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 7 Iulie 2009 17:06 |
||
Buna iubita eu am avut problema asta toata sarcina de la 3- 4 luni am avut dureri de burta etc dar nu m-a internat am stat la pat o luna jum nu faceam efort mai deloc adica sotul meu gatea se ducea la piata si am trecut peste toate cu bine mie medici imi spuneau ca o sa nasc mai devreme asa ca am urmat n tratamente ca sa tin copilul si a fost ok am nascut la 39 saptamani si fetita a fost foarte bine iti doresc tot binele din lume si multa multa sanatate la amandoi pup |
||
cinsarcinata Postat pe 7 Iulie 2009 17:50 |
||
ei bine am fost azi la ecograf, am 14 saptamani si totul e ok problema k ma durea burta era din cauza caldurii... bebe nu prea suporta caldura in burtica si ma cam lovea ... nu foarte tare k inca nu poate dar asta mi-a cauzat dureri de burta ei acum sunt bine si sper sa nu mai fie probleme mai incolo... pupici si | ||
ale_micutza Postat pe 7 Iulie 2009 19:10 |
||
felicitari ale micutza pt sarcina...sa ai mare grija cu caldurile astea...bea multe lichide ...te ajuta si pe tine dar si bebe va fi mai linistit...bafta multa in continuare,pupici si o sarcina usoara |
||
diarobert Postat pe 7 Iulie 2009 22:03 |
||
buna fetelor...ce mai ziceti? si la noi este foarte cald nu poti sta afara in curte te topesti ...stam in casa la racoare dupa ora 18 in curte la joak...eu sunt la o cafea,ne mai tine cineva companie?poooopicei dulci | ||
deliarebecca Postat pe 8 Iulie 2009 10:15 |
||
ce faceti??? apropo cum treceti peste caldurile astea? io incerc cat de cat sa nu ies afara numai spre seara desi cred k azi o sa ies pentru k a plouat si e mai racoare |
||
ale_micutza Postat pe 8 Iulie 2009 11:16 |
||
ce bine de voi ca stati la casa si aveti curte eu si sebi ne cam topim la bloc eu va tin companie la o cafea decofeinizata asa ca trebuie sa mai astept putin sa pot bea si eu o cafea ca omul | ||
SEBY1YEAR Postat pe 8 Iulie 2009 13:20 |
||
buna si noi am fugit de la bloc ca tot asa ne topeam de caldura....am plek din oras undeva in povicie si aici e mai bine seara e o placere sa stai afara la aer...aseara am stat in balansoar pana la 23 la un pahar de suc si la povesti cu matusa mea.... eu sunt acum la a doua cafea.....va pooopici dulce!!!! | ||
deliarebecca Postat pe 8 Iulie 2009 15:41 |
||
bravo voua diarebecca ,sa ne dai de veste cand vine sotul tau acasa.si la noi e f cald ziua stam mai mult in casa iar seara plimbari pana tarziu,si noi stam seara pana pe la23-24 la povesti pt ca inca nu a terminat sotul meu sa-mi povesteasca ce a facut 4 luni jumate in germania.bineinteles ca pe copii ii culc la 22 ca sa avem timp si numai pt noi.apropo de intarcat alex s-a mai obisnuit putin si nu mai cere titi,se trezeste de dimi pe la 5.30 bea putin ceai si apoi iar somn pana la 9 cand papa lapic de vacuta,nici pe mine nu mai ma dor sanii asa de tare,mi-am pus comprese si m-am mai muls cate putin,cam atat despre noi,va pup dulce | ||
silviatatu Postat pe 8 Iulie 2009 16:05 |
||
ma bucur ptr tine ca esti bine,stiu ce inseamna sa-ti doresti un bebe,ai grija de tine si nu face mult efort(stai mai mult la racoare) | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 9 Iulie 2009 11:23 |
||
bine ca a mai plouat aseara si s-a mai racorit si la noi .ati baut cafeaua? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Iulie 2009 12:08 |
||
DA AM BAUT CAFEAUA SI LA MULTI ANI !SI DIN PARTEA NOASTRA. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 9 Iulie 2009 12:50 |
||
merci sunteti niste draguti am vazut ca se apropie si ziua voastra in curand asa ca va returnam urarile si toate cele bune | ||
SEBY1YEAR Postat pe 9 Iulie 2009 12:56 |
||
Eu sunt deja la a doua cafea...mai stau putin si plec la dentist.Mamaia ramane cu ianis sa-i dea ciorbita cand se trezeste.Si la noi este foarte cald si ca si voi seara ne refugiem in parc.Pupicii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 9 Iulie 2009 13:58 |
||
neatza fetele.... bem o cafea?ce a-ti mai facut? noi aseara am fostsa dam o tura cu masina prin oras...am iesit si in afara orasului ,am ajuns pe malul CANALULUI DUNARE-MAREA NEAGRA....foarte frumos si salbatic in acelasi timp...o splendoare am ramas impresionata de frumusetea locului...uitasem cat de frumos este prin partile acelea...nu am mai fost de cand eram pustoaica si mergeam la gratare duminik pe acolo.... nici nu mi-am dat seama ca ink mai stiam drumul sa ajung in partile acelea...o sa mai facem escapade deastea cat mai stam pe aici.....DELIA a fost foarte incantata.. a vazut oite, cai, vacute.... | ||
deliarebecca Postat pe 10 Iulie 2009 09:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lichidare stoc (reduceri mari de preturi) haine din SUA pentru pitici mici | 1 | De la: Cladewel 8 August 2008 13:39 |
Votati-o pe Maia va rugam! | 1 | De la: iulmari 27 Februarie 2009 15:08 |
Vad Carucior Baby Care & aparatoare picioare | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:18 |
|
||
Cadouri de sarbatori | 1 | De la: dacris 5 Decembrie 2009 11:21 |
Castiga o tricicleta cu copertina Chipolino oferita de www.strollers.ro | 34 | De la: aanalis 6 Septembrie 2009 15:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural