desi am baut azi o ceasca mare de cafea decofeinizata vad un somn in culori sa zic asa la noi sigur va incepe sa ploua ca e innorat asta cred ca e si unul din motive.Bine ca nu am probleme cu dintii oricum la dentist va trebui sa merg dupa ce-l intarc pe sebi ca s-ar putea dupa un an si 4-5 luni sa mai apara vreo carie ascunsa ceva desi momentan nu am nici o problema. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 10 Iulie 2009 14:11 |
||
---|---|---|
Salutaree...ati baut cafeaua?Am intrat sa va spun ca la noi ploua de ieri asa ca suntem nevoiti sa ne petrecem ziua in casa. Noroc ca ieri am reusit sa ne plimbam prin parc.Ianis nu are stare si vrea afara, poate o sa se opreasca ploaia si iesim putin.Pupiciiii. | ||
roxy_ianis Postat pe 12 Iulie 2009 12:07 |
||
si la noi e vremea urata dar ne bucuram ca s-a mai racit ploua de aseara asa ca nu stiu ce o sa afcem dupa amiaza ca sebi imediat ce se trezeste papa si apoi vrea pa asa ca trebuie sa inventam niste joculete sa nu se supere .Cafea beau si acum ca nu am reusit sa o termin si o zi cat placuta tuturor chiar daca e vremea urata. | ||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Iulie 2009 12:36 |
||
buna ,si la sibiu ploua inca de ieri,eu nu am baut cafeaua ca alex a fost taaare marait,azi-noapte a facut febra 38,3,si l-am pazit toata noaptea,imi e un somn,faceti-mi si mie una ca adorm pe birou aici!acum vrea sa adoarma si apoi ma duc la bucatarie sa-mi fac una.azi cred ca nu plecam pe nicaieri ca nu ne ajuta nici vremea nici alex nu e intr-o stare buna asa ca stam prin casa,va pupam dulce si o zi minunata va doresc | ||
silviatatu Postat pe 12 Iulie 2009 12:53 |
||
eu ti-as trimite o ceasca dar cum beau decofeinizata mi-e ca te ia somnul imediat. De la ce a facut febra? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Iulie 2009 12:57 |
||
habar nu am!ca nasul nu ii curge,nu tuseste,doar de la dintisori poate sa fie ca ii ies caninii de jos | ||
silviatatu Postat pe 12 Iulie 2009 14:48 |
||
buna fetelor ce mai faceti ce mai ziceti,eu pe vremea asta mi-am facut o cafeluta ,o savurez putin cate putin si ma uit pe geam sa vad daca sa mai oprit ploaia sa iesim si noi putin afara,m-am saturat de vremea asta urata si Alex vrea afara ,se duce mereu la usa si ami arata ca vrea afara,iar eu ai spun mami ploua iar el incepe sa planga. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 12 Iulie 2009 15:47 |
||
cu siguranta este de la dinti tatusilvia, si noi am patit la fel. | ||
roxy_ianis Postat pe 12 Iulie 2009 16:37 |
||
si noi tot cu caninii ne luptam dar cu cei de sus pana acum nu a facut febra dar s-a transformat intr-o mica rozatoare si cum are deja 8 dinti iti dai seama ce roade | ||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Iulie 2009 16:52 |
||
Neata fetelor...imi tine cineva companie la o ceasca de cafea? Astept sa se trezeasca Ianis, sa pape si sa mergem prin piata.Pe seara cred ca mergem in parc.Voi ce program aveti azi? | ||
roxy_ianis Postat pe 13 Iulie 2009 08:22 |
||
buna fetelor,am intrat sa va spun ca nu stiu daca,cauza principala a febrei sunt dintii deoarece azi-noapte a facut febra si silviu,nu stiu ce sa mai cred nu au rosu in gat nu le curge nasul,poate ar trebui sa le fac niste analize totusi,asa ca am petrecut iar o noapte alba cu nurofen si sipozitoare.voi ce le mai dati cand au febra in afara de acestea???[am uitat sa va spun le-am pus si la picioruse otel diluat in apa] | ||
silviatatu Postat pe 13 Iulie 2009 13:40 |
||
salut silvia imi pare rau ca sunt bolnaviori dragii de ei eu ii mai dau eferalgan lui sebi de febra dar cred ca cel mai bine e sa mergi sa-i vada un medic altul ca parca al vostru ati zis ca e in concediu va pupacim si va dorim insanatosire grabnica. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Iulie 2009 13:49 |
||
oricum si noi cam suntem pragatiti in caz de febra ca vad ca incep sa-i sparga 2 canini lui sebi 1 a spart jumatate gingia cred ca si din cauza asta el a fost cam agitat si abia pe la 13 s-a culcat azi acum sa-l vedem si cat doarme. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Iulie 2009 13:51 |
||
imi pare rau de micutii,eu zic daca nu le scade febra sa te duci la un spital de copii la (camera de garda)nu mai sta ca poate apar si alte complicatii,nu e de gluma cu febra asta.SANATATE !!!!!!!!!!!!!! | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 13 Iulie 2009 13:58 |
||
pai acum nu mai au febra,doar noaptea fac,nu stiu care e cauza ,o sa merg sa le fac totusi un control | ||
silviatatu Postat pe 13 Iulie 2009 14:01 |
||
si eu cred ca ar trebui sa consulti un medic urgent, chiar daca nu au ceva grav dar e bine pentru linistea ta.sanatate multaaa si pupicii. | ||
roxy_ianis Postat pe 14 Iulie 2009 14:14 |
||
sa speram ca nu au mai facut si noaptea trecuta de la sebi si sa fiti sanatosi | ||
SEBY1YEAR Postat pe 14 Iulie 2009 14:17 |
||
nu e nimeni de prin baia mare pe aici???? | ||
ale_micutza Postat pe 14 Iulie 2009 14:23 |
||
Ba da, ma rog de pa langa Baia Mare | ||
bb28263 Postat pe 14 Iulie 2009 15:05 |
||
buna fetelor,azi noapte nu a mai facut febra decat silviu,dar oricum de dimi am fost la medic si i-a consultat mai atent dupa care mi-a spus ca au rosu in gat ceea ce cu o zi in urma nu aveau,mi-a dat antibiotic si nurofen,nu mai sunt maraiti sunt bine acum se joaca silviu a inceput sa manance,e totul bine deocamdata le administrez antibiotic inca 5 zile sa vedem cum evolueaza.eu cam asa patesc,atunci cand e racit unul e si celalalt,dar acum chiar nu tusesc nu le curge nasul doar febra.dupa ce terminam tratamentul mergem sa facem niste analize sa fiu eu inpacata.pupici la toti bebeii de la silviu si alex si sanatate multa va dorim | ||
silviatatu Postat pe 14 Iulie 2009 15:14 |
||
am si eu nevoie de o lamurire... exista vreun pitic a carui eruptie dentara s-a mai calmat cu ajutorul jucariilor de dentitie de pus la frigider??????? tudor al meu tine jucaria in mana max 30 sec, o baga in gura de 2-3 ori, dupa care isi pierde interesul... dar nici nu-l ajuta, atunci cand e criza mai mare... nici nu are vreo jucarie preferata de ros, nu-l intereseaza nimic in mod special, trateaza toate jucariile la fel... (informatie suplimentara: are 10 luni si 2 dinti jos, acum ii asteptam pe cei de sus) la voi cum a fost? |
||
andracalin Postat pe 14 Iulie 2009 19:28 |
||
ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si nu e nimic grav in ceea ce-i priveste pe copilasi tai tatusilvia. cat despre jucariile pentru dentitie nici la noi nu au dat rezultate...ianis nu era deloc interesat de ele.am folosit si geluri dar degeaba asa ca eu ii administram o doza de nurofen cand era foarte agitat sau atunci cand a facut febra. | ||
roxy_ianis Postat pe 15 Iulie 2009 07:42 |
||
nu bea nimeni cafeaua acum dimineata? astept sa se trezeasca ianis sa mergem la plimbare ca de obicei. o zi minunata va doresc. | ||
roxy_ianis Postat pe 15 Iulie 2009 07:47 |
||
nici noua nu ne-a fost de folos jucarelele de dinti,cand Alex avea 1 an iau iesit 5 dintisori la cateva zile odata,iar de atunci cand ai ies dintisori al ung la gingie cu DENTINOX dar degeaba,nu a facut febra ,noaptea doarme iar ziua este foarte agitat,mai avem 2 canini de dat cei de sus si scapam. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 15 Iulie 2009 12:30 |
||
a mea nici nu a vrut sa le vada Si am avut toate formele si natiile de jucarii pt dentitie. Cred ca mai mult le-am bagat eu in gura sa ii arat ei cum se face. Ea a fost in continuu cu suzeta si biberonul de apa. si acum la fel. Asa ca nu te impacienta |
||
kidz000762 Postat pe 15 Iulie 2009 12:41 |
||
andra nu vreau sa te descurajez dar noi avem 3 jucarii si stau cu randul in frigider si sebi acum nici nu vrea sa le mai vada roade tot ce prinde mai putin jucariile macar inainte le mai rodea cat erau reci acum nu in schimb azi noapte a facut febra si azi diaree din cauza caninilor la fel am patit si cand i-au dat primii dinti de sus atunci tin minte ca mi-a facut si rosu in gat asa ca azi dupa amiaza mergem si noi la medic sa vedem ce si cum sper sa nu aveti astfel de probleme si aaaa poti sa-i iei daca nu ai pasta de dinti cu periuta care e de silicon si se pune pe deget eu asa ii mai masez gingia si fara pasta si ii place si cred ca-i mai calmeaza ca parca nu-i mai trece nici cu nurofen nici cu gel si nu vreau sa fac abuz de ele |
||
SEBY1YEAR Postat pe 15 Iulie 2009 13:10 |
||
SALL fetelor ce mai faceti? am revenit si noi....am avut zile pline plimbari , cat ne-au tinut rotile la masina.....am fost pe la CETATEA CAPIDAVA,HANU MORILOR,CHEILE DOGROGEI.....ne-am plimbat in toate partile pitoresti ale DOBROGEI....DELIUTEI i-a plakut tare mult,la cetate s-a cocotat si ea pe unde a putut(mai bine zis pana unde a ajuns care au fost mai la nimvelul ei)hihiihihi.....akum ssuntem la cafeau de dupa amiaza.....va pooopicim si revenim cu vesti | ||
deliarebecca Postat pe 15 Iulie 2009 16:36 |
||
neatza?la o cafea mai este cineva?.......mama da voi sunteti tare ocupati....sunteti in plina eruprie dentara..... la noi a trecut...mai avem sa ne iasa si ultimele maselute si avem dantura completa....dar vad ca nu se prea grabesc nu se vede/simte nimik in gingiuta....eu la delia folosesc dentinox gel la dinti o mai calma dar la masele nici o sansa....va pooopicim dulce | ||
deliarebecca Postat pe 16 Iulie 2009 08:37 |
||
si eu sunt la cafea...ianis doar s-a trezit, bea laptic si apoi ne pregatim sa iesim afara. pupiciii tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 16 Iulie 2009 08:46 |
||
BUNA FETELE!acum am si eu un pic de timp sa mai vad ca a-ti mai scris pe aici.andra eu am 3 jucarii pt dentitie forme diferite dar nici vorba sa le bage in gurita,le tine in manuta ca vede ca sunt reci si le arunca pe jos,deci nu ne sunt folositoare deloc.Acum am observat ca lui alex ii mai iese un canin jos ca are gingia taare unflata,are 4 dinti sus si doi jos,acum asteptam si caninii de jos.silviu si-a mai revenit putin ,nu a mai facut febra deloc ,maNANCA dar a mai slabit putin .acum la noi la sibiu e super cald afara...e cuptor,stam mai mult prin casa,silviu doarme,alex abia acum s-a trezit si eu am intrat putin sa vad ce s-a mai scris pe aici,va pup dulce,sanatate multa si o zi minunata�! | ||
silviatatu Postat pe 16 Iulie 2009 14:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Alex are nevoie de ajutorul nostru, urgent! | 1 | De la: amimami 31 Iulie 2009 13:19 |
Hainute de toamna, la comanda, calitate ireprosabila | 2 | De la: sabineta 25 Septembrie 2008 20:52 |
Vand Mobila pentru camera copil | 1 | De la: larisa_ana 3 Decembrie 2009 14:30 |
|
||
bebelusi nascuti in august 2008 | 1 | De la: cinsarcinata 5 Iunie 2009 13:49 |
Cumpar scaun masa bebe | 7 | De la: flotud 8 Septembrie 2010 08:54 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural