si la noi e la fel de cald asa ca o sa iesim prin parc destul de tarziu sebi oricum doarme acum si cred ca se va trezi pe la 16 si ceva esti si el sub tratament de ieri ca a facut febra de la canini si rosu in gat asa ca ieri cand l-a vazut doctorita in loc de vaccin luna asta i-a facut cadou niste panadol si hidrasec ca a facuit si diaree...azi a fost mai vesel ca ieri nu i-am prea intrat in voie cu nimic. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 16 Iulie 2009 14:55 |
||
---|---|---|
pai trebuia sa vina si randul vostru!cu toate ca nu va doream,si alex tot asa a facut cand i-au iesit caninii de sus,acum ne luptam cu cei de jos,sanatate multa | ||
silviatatu Postat pe 16 Iulie 2009 15:24 |
||
si ianis a facut febra si a fost foarte agitat cand i-au spart canini bine ca am scapat.acum asteptam sa vedem cand vor aparea maselutele din spate, deocamdata nu se vede nimic.si la noi este foarte cald, iesim seara afara sa se racoreasca.in rest suntem bine asteptam sa plecam la mare saptamana viitoare. | ||
|
||
roxy_ianis Postat pe 16 Iulie 2009 15:37 |
||
va invidiez noi mai asteptam putin vacanta ca mai avem niste treburi de rezolvat si abia apoi ne putem gandi la concediu... | ||
silviatatu Postat pe 16 Iulie 2009 15:39 |
||
neatza fetelor.....bem o cafeluta? noi suntem in pregatiri maine ne intoarcem in constanta.....s-a terminat vacanta pt noi.....delia se joak cu copii in curte parca simte ca este ultima zi petrecuta aici si aseara dupa ploaie s-a jukt in noroi se facuse purcel...s-a trantit cu fundul in cea mai mare balta pe are a gasit-o in curte si s-a tavalit in ea la propriu...va poooopicim dulce.... | ||
deliarebecca Postat pe 17 Iulie 2009 09:25 |
||
si noi asteptam sa ia tati concediul ala mai repede,sa mergem la mare ,sa ne balacim in apa . | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 17 Iulie 2009 10:47 |
||
azi suntem mult mai bine oricum febra nu a mai facut si rosu din gat vad ca a cam trecut dar ne omoara caldurile ca e asa cald de abia asteptam week-end-ul sa plecam "pa" | ||
SEBY1YEAR Postat pe 17 Iulie 2009 14:03 |
||
neataaa...eu sunt la cafeluta.astept sa se trezeasca ianis sa plecam afara.ce ati facut in weekend?eu sambata am zugravit in balcon si l-am trimis pe ianis la soacra-mea ca sa pot face curat.ieri am fost la plaja, ne-am balacit ca era foarte cald. | ||
roxy_ianis Postat pe 20 Iulie 2009 08:19 |
||
va-ti trezit fetelor?eu n-am putut sa dorm de caldura,asa ca mi-am facut o cafeluta ca sunt tare adormita si pe urma plec sa platesc niste facturi.Va doresc o zi placuta si sa reusiti sa treceti mai usor peste caldurilea astea care ne doboara. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 21 Iulie 2009 09:17 |
||
buna fetelor?cum va descurcati cu caldurile?eu simt ca ma topesc....eu am dat drumul la aer in sufragerie si am lasat usile deschise sa se racoreasca in toata casa.....delia doarme akum dar cand se v a trezi voi opri aerul ca imi este teama .....beau o cafelutza ...imi mai tine cineva companie? | ||
deliarebecca Postat pe 21 Iulie 2009 15:14 |
||
salutare...am intrat sa vad ce mai faceti.eu doar am terminat de facut bagajele pentru mare, in noaptea asta plecam. astept sa se trezeasca ianis sa-i dau ciorbica...intre timp fac si eu un ness si il asteptam pe tati sa mergem sa mai cumparam cate ceva.cred ca nu o sa-l mai scot pe ianis din ap�, ii place foarte mult.pupiceii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 22 Iulie 2009 13:51 |
||
sunteti niste fericiti abia asteptam sa plecam si noi oricum va dorim concediu placut si toate bune | ||
SEBY1YEAR Postat pe 22 Iulie 2009 13:55 |
||
bv.......va asteptam la mare....apa este foarte calda numa buna de facut baitza.....in ce statiune mergeti?eu acum am pus sa fac ciorbita pt delia,si am venit sa vad ce se mai discuta pe forum.....delia a facut ochii cat cepele sunt niste nesimtiti care locuiesc in apart de sub noi si dau cu bormasina ...ne-au zapacit de creier de luni...si numai la ora 13-14 se apuk sa gaureasca...ma duc sa ma cert putin cu ei ca nu se mai poate...pooopicei dulci pt voi... | ||
deliarebecca Postat pe 22 Iulie 2009 13:56 |
||
si eu vreau.............!sa trimiteti poze! | ||
silviatatu Postat pe 22 Iulie 2009 13:57 |
||
si la noi e ffff cald ,stam mai mult prin casa ca la noi e racoare in casa,o sa iesim la plimbarika mai tarziu ca acum e cuptor afara,va pupam dulce alex acum adoarme |
||
silviatatu Postat pe 22 Iulie 2009 14:00 |
||
multumesc tuturor pentru urarii.de data asta mergem in eforie nord ca acolo sunt prietenii nostri, desi noua ne place in mamaia.o sa facem multe poze si o sa le vedeti.peste 4 ore plecam dar eu nu am somn...toata ziua am facut bagaje si sunt obosita dar nu ma ia somnul. ma bucur mult ca avem parte de vreme frumoasa si abia asteptam sa ne balacim...am inteles ca si apa este foarte calda.pupiciii la toata lumea si mai vorbim luni cand revenim in buzau. | ||
roxy_ianis Postat pe 22 Iulie 2009 23:20 |
||
buna fetelor..la voi cum e vremea?la noi la sibiu e super-cald ,nu poti sta afara ,e o caldura insuportabila!asteptam sa se ma racoreasca un pic sa putem iesi la plimbarikA................va pupam dulce! | ||
silviatatu Postat pe 23 Iulie 2009 17:11 |
||
buna fetelor...si la noi este foooarte cald...te sufoci este un aer irespirabil,fierbinte.....deliutza acum doarme dupa ce se trezeste mergem la plaja sa ne balacim in mare....mai scapam putin de caldura asta.....asteptam sa n-e sune si tati sa n-e anunte cand soseste acasa....suntem nerabdatoare...pooopicei dulci | ||
deliarebecca Postat pe 24 Iulie 2009 13:52 |
||
salut fetelor...am revenit de pe litoral.vroiam sa stam si azi toata ziua dar din cauza ploii care s-a abatut asupra litoralului am renuntat, asa ca am plecat de dimineata spre buzau.oricum a fost super vremea si am profitat din plin. ianis nu prea s-a balacit, nu stiu de ce nu a vrut deloc sa intre in ap�, cred ca ii era teama. cu programul asta de plaja si plimbari, cadea ianis seara rupt de oboseala.pupiceii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 26 Iulie 2009 22:00 |
||
buna mamicilor ...ce mai faceti...eu acum imi beau cafeaua si ma pun sa fac papica....noi nu am mai postat de mult dar citim tot ce scrieti.... azi are andrei al meu 2 anisori si suntem f bucurosi....dar ma ingrozeste gandul ca de maine incep serviciul ...parca am ceva emotii...trec ele va pupam si va dorim o zi minunata |
||
violeta09_kidz Postat pe 27 Iulie 2009 08:35 |
||
acum am facut si eu cafeaua, am dormit mai mult azi.la multi anii andrei sa cresti mare si cuminte. sincer si pe mine ma ingrozeste gandul ca o sa incep serviciul. | ||
roxy_ianis Postat pe 27 Iulie 2009 09:00 |
||
buna fetelor? ce mai spuneti? slaba miscare pe aici......noi vineri si sambata am mers la plaja.....duminik dak a plouat de dimineata nu am mai mers am fost prin parc in tara piticilor.....ieri am vb si cu tati....ne-a intristat ...ne-a spus ca vine acasa cam pe 20--25 august....uffff mai avem de asteptat....ne bate gandul sa plekm iar la curte sa treaca timpul mai repede,sa vedem sa mai vb cu matusa dak mai are nevoie de musafiri.....sa mai facem plimbari,a ramas nevizitata SARMISEGETUZA, si multe alte locuri frumoase......pooooopicei dulci de la mami si delia.... | ||
deliarebecca Postat pe 28 Iulie 2009 12:56 |
||
bine ati revenit din mini vacanta,eu daca eram in locul vostru mai ramaneam o sapt chiar doua dar n-avem la cine sa ne ducem,hai profitati de vreme ca pe urma o sa va para rau. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 28 Iulie 2009 14:53 |
||
Buna fetelor,sunt noua pe forum si am intrat sa beau o cafea cu voi,dar vad ca nu a facut nimeni azi cafea. | ||
Alexandru05 Postat pe 29 Iulie 2009 17:51 |
||
Am uitat sa ma prezint,ma numesc Geanina si am 2 copii,Anca Andreea de 10 ani si Alexandru Andrei de 9 luni. | ||
Alexandru05 Postat pe 29 Iulie 2009 17:51 |
||
bine ai venit printre noi | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 29 Iulie 2009 19:08 |
||
buna,bine ai venit printre noi!facem maine cafea si pt azi,ca sa nu ramanem restante! | ||
silviatatu Postat pe 29 Iulie 2009 21:15 |
||
buna fetelor.....mai este cineva la o cafea?bun venit celor noi ......se pare ca beau cafeaua singurik......delia doarme,dupa ce se trezeste papam si iesim la plimbare ,sa vedem pe unde mai mergem si azi ca am cam epuizat locurile de plimbare....voi pe unde va mai duceti cu copilasii?mai dati-ne si noua idei....pooopicei dulci!!! | ||
deliarebecca Postat pe 30 Iulie 2009 14:18 |
||
Buna fetelor!!! Si eu sunt noua pe aici asa ca ma cam bag si eu in seama Ce pot sa spun este ca daca ar fi sa stati sa beti cafeaua cu mine cred ca nu mai faceti nimic deoarece eu beau o cana de cafea toata ziua, asa ca eu sunt permanent aici. Asa ca da-ti buzz |
||
zambila_kidz Postat pe 30 Iulie 2009 15:03 |
||
Buna fetelor,multumesc pt primire,mai aveti cafea sau vin cu ea de acasa? | ||
Alexandru05 Postat pe 30 Iulie 2009 15:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09 |
avem nevoie mare de ajutor | 2 | De la: kidz007809 14 Mai 2010 13:12 |
bebelusi de 5 luni, cum mananca ei? | 52 | De la: andre_david 26 Aprilie 2010 16:27 |
|
||
Vand ceasuri cu personaje din desene animate | 1 | De la: XEMONIA 10 Aprilie 2009 23:22 |
vand haine bebe de la baietelul meu, 0-6 luni, stare excelenta, preturi modice | 1 | De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural