Cafeneaua forumului

buna.....mai avem cafea ...este filtrul plin...asa ca facem cinste....eu beau 2 cesti de cafea pe zi...una dimineata si una dupa-amiaza dupa ce adoarme delia....poooopicei
deliarebecca
Postat pe 30 Iulie 2009 15:07
E bine atunci ca am cu cine sa beau cafeaua. Pupicei dulci
zambila_kidz
Postat pe 30 Iulie 2009 15:12
vezi ai grija cu atata cafea, mai ales pe caldurile astea, ca nu face bine
ALEXANDRU28
Postat pe 30 Iulie 2009 16:31
si eu beau tot 2 cesti de cafea zilnic...altfel ma molesesc.
roxy_ianis
Postat pe 30 Iulie 2009 22:13
ianis al meu a racit putin, adica ii curge nasucul, stranuta si ii dau panadol si ceva pentru nasuc.nu mai vrea sa manance mai nimic, bea numai lapte.
roxy_ianis
Postat pe 30 Iulie 2009 22:16
eu am inlocuit cafeua cu yacobsul
anisoara_danaila
Postat pe 30 Iulie 2009 22:16
buna dimi haide-ti la o cafea si la o vorba sa ne mai spunem ce am mai facut
ALEXANDRU28
Postat pe 31 Iulie 2009 09:20
Buna fetelor,azi ati baut cafeaua?Eu intru mai rar pt ca am un terorist mic care nu prea imi lasa timp liber.
Alexandru05
Postat pe 31 Iulie 2009 11:43
buna ziua tuturor
vreau sa va intreb si eu ceva.... e adevarat k ecograful face rau bebelusului???
adik dak mergi de prea multe ori se poate intampla ceva rau cu bebe??? va rog sa imi raspundeti si mie si mii de multumiri
ale_micutza
Postat pe 31 Iulie 2009 11:53
Eu stiu ca nu face niciun rau. Mi-a spus si mie cineva asa ceva, dar eu nu cred povestile astea. Pai mie imi face dr. ecograf la fiecare control, adica cel putin o data pe luna, s-a intamplat sa ma duc si de doua ori intr-o luna, plus ca am mai facut si la dublu test un ecograf, dup-aia am facut o ecografie abdominala. Eu zic ca doctorii daca ar stii ca ar afecta in vreun fel bebeul n-ar face atatea ecografii.
kidz000722
Postat pe 31 Iulie 2009 12:01
multumesc
ale_micutza
Postat pe 31 Iulie 2009 12:23
buna fetelor....si eu ma alatur voua la o ceasca de cafea.....noi aseara am fost la plimbare ca de obicei...am intrat in casa pe la 21,baitza,papa si ink putina joak si apoi nanitza....azi e cam innorat sta sa ploua nu cred ca o sa iesim ne vom juca in casa......pooopicei
deliarebecca
Postat pe 31 Iulie 2009 14:04
mamici...
vreu sa va rog si eu ceva...
verisorul meu de 22 ani are hepatita b si trebuie sa isi stranga niste bani k sa mearga la cluj la tratament!
credeti k il puteti ajuta careva???
are normal nevoie de 2800 ron da pana acum a reusit sa stranga numai 2400 ron si in data de 7 este programat la cluj!
multumesc!
ale_micutza
Postat pe 31 Iulie 2009 15:00
Ecograful nu afecteaza in niciun fel copilul.Iti spun sigur asta pt ca eu am avut o sarcina mai grea si am facut naveta la Bucuresti si am facut si 2 eco pe luna.Am facut triplutest si amniocenteza,toate la ecograf si am un baietel perfect sanatos.
Alexandru05
Postat pe 31 Iulie 2009 17:06
buna mamici eu cam rar cu cafeaua dar din cand in cand ....apropo de ecograf.. eu am nascut in spania si acolo se face ecograf doar de 3 ori pe sarcina, eventual de 4-5 ori daca sunt ceva nereguli sau nu se vede bine sexul copilului, ziceau doctorii de acolo ca nu e prea bine... acum stiti si voi cum e cu doctorii astia fiecare cu parerile lui si fiecare cu tara lui... copilasii nostri sa fie sanatosi alceva nu mai contaza...si noi bineinteles sa putem sa ii crestem mari si frumosi... pupici multi la bebici..
denis2009
Postat pe 31 Iulie 2009 23:10
buna fetelor...si eu la o cafea mare de data asta....am avut o noapte cu delia...cred ca de la oboseala sau a visat ceva urat ca s-a trezit la 00:30 in tipete si urlete si dabea dabea am potolit-o.....am tras o sperietura ca nu stiam ce are ...i-am luat temperatura ,apas-o pe la burtica...nimik ca ma gandeam ca o fi luat-o ceva....dar multumesc DOMNULUI nu avea nimik...cred ca oboseala sau a visat urat ca azi dimineata era ok ca si cand nimik nu s-a intamplat...sunt rupra de somn....am pus-o la nanitza astept sa adoarma si fac putina ordine prin casa....pooopicei dulci
deliarebecca
Postat pe 1 August 2009 12:43
te inteleg si stiu ce inseamna sa te trezesti de la 3,00, de o luna incoace Alex se trezeste pe la 3-4 ptr ca i se face sete si nu mai vrea sa adoarma la loc,sta treaz pana pe la 6 intre timp se foieste pe o parte si pe alta si nu ne lasa sa dormim.........el care nu avea probleme cu somnul
ALEXANDRU28
Postat pe 1 August 2009 14:15
buna dimineata fetelor....ce mai ziceti? ce a-ti facut in weekend?noi ieri am fost prin tara piticilor si pe urma prin satul de vacanta...s-a dat delia in masinute,ne-am oprit la o terasa sa luam cina....s-a simtit bine...am fost impreuna cu matunasica unchiu si bia nepotica mea,sora cumnatei mele cu sotul si cu bbelul lor....akum stau si eu la o cafea .. ..ne mai tin e cine va companie?pooopicei du l ci ...
deliarebecca
Postat pe 3 August 2009 10:22
da noi ne primiti?cum este vremea la mare cred ca este super de facut plaja nu?noi am fost intr-un parc care sa deschis de o saptamana cel mai frumos de pana acum facut in Bucuresti facut de domnu primar PIEDONE unde are de toate ptr toate varstele .........am ajuns epuizati acasa dar nu-i nimic mai mergem si in wekeendul care vine,va asteptam pe toti acolo n-o sa va para rau,ne-am imprietenit cu copiii din toate cartierele si este frumossssssssssss
ALEXANDRU28
Postat pe 3 August 2009 14:02
buna....murim de cald.... noi am fost afara pana la 12, am facut un dusulet,am papat si acum bem lapticul si ne bagam la nanitza.... stim cum este dupa o vizita in parc si eu la fel patesc cu delia cand mergem in tara piticilor este cel mai mare parc amenajat numai cu jocuri pt copii de toate varstele...noi tota asa numai in wekend mergem acolo...aseara am fost sa facem aerosoli pe faleza in portul Tomis,am fost si prin centru..am dat o tura si pe la TOMIS MALL si pe la MA REDI sa vedem ce nouatati mai au in materie de jukrii....nu stiu ce sa-i mai cumpar ca se plictiseste repede de ele....in PORTUL TOMIS este un cort cu carti si au si pt copii i-am luat niste carticele s-a jucat de dimineata cu ele pana sa iesim afara...dar deja o simt ca nu mai prezinta interes.....va pooopicim dulce
deliarebecca
Postat pe 4 August 2009 12:39
salut mamicilor...mai este cineva la cafea?noi am fost afara ca in fiecare dimineata si acum ianis face nani si mami mai bea o cafelut�.cum mai este vremea la voi?la noi s-a mai racorit putin, azi bate vantul.
roxy_ianis
Postat pe 6 August 2009 11:38
puiutii vostri se uita frumos pe carticele?ianis se uita putin pe ele si apoi incepe sa le rup�. i-am luat toate carticele acelea cu povesti de la adevarul.aseara am inceput sa-i citesc o poveste dar bineinteles ca nu are rabdare sa asculte si vroia sa dea el pagina si sa inceapa sa o faca bucati.
roxy_ianis
Postat pe 6 August 2009 11:46
da si noi savuram o gura de cafea cu mamaie si ne mai spunem una alta.O zi placuta in continuare va dorim
ALEXANDRU28
Postat pe 6 August 2009 11:47
buna fetelor...ma alatur voua la o ceasca de cafea....si noi am fost afara pana la 12 fara 10, am facut un dusulet,am papat si acum am pus-o in patut cu lapticul sa faca nani....si delia cand are nervi se apuk si rupe cartile....astea care i le-am luat luni sunt dintr-un carton mai tare si nu reuseste....se enerveaza si isi ia revista si o rupe....avem si noi 3 carti dalea de la adevarul dar ink nu i l-e dau ca imi este ca l-e rupe....sa mai creasca putin si o sa i l-e dau si eu....va poooopicim dulce....
deliarebecca
Postat pe 6 August 2009 12:37
al meu a rupt o pagina dintr-o carte (cred ca a vrut s adea pagina prea brusc), si i-am zis ca uite a facut cartea buba si o doare, sa nu mai facem buba la carti, ca nu ne mai lasa ssa citim din ele daca le chinuim, si de atunci mereu imi zice ca aia e cartea cu buba si ma intereaba cand i se repara buba
pinicuta
Postat pe 6 August 2009 13:05
bine, reviste rupem si noi la greu si ce mai facem? mestecam hartie igienica, lipim abtibilduri (el le zice etichete), apoi le dezlipim si le lipim in alta parte
pinicuta
Postat pe 6 August 2009 13:09
fetelor ce faceti,ati adormit?la noi in cartier sunt toate strazile inundate nu mai circula nici o masina si nimeni nu mai este pe strada,nu stiu cum o sa vina tati de la servici cu masina fara masina noi al asteptam sa vina mai repede ca pe Alex al ia somnu si numai al prinde treaz.NOAPTE BUNA sper ca maine dimineata sa fie timp frumos sa iesim cu bebei in parc
ALEXANDRU28
Postat pe 6 August 2009 22:07
Cu somnul la noi e de jale!!!!!!!teroristul meu se trezeste de 3-4 ori pe noapte de cand l-am nascut.Sunt in urma rau cu somnul.
Alexandru05
Postat pe 7 August 2009 10:49
buna fetelor.....noi dormim nu avem treaba..ne mai trezim o data spre dimineata bem putin ceiut si nani....la voi a plouat? la noi nici strop....e cald afara...am fost si noi la joak am intrat pe la 12 fara in casa,ne-am spalat,am papat,ne-am mai giugiulit putintel si acum delia e in patut cu bibi de lapte...va poooopicim dulce.
deliarebecca
Postat pe 7 August 2009 12:40
nici la noi nu a plouat pana acum, doar c� s-a racorit, bate vantul si este nor.am fost si noi afara si acum ianis face nani si eu beau un ness.cand se trezeste mergem la cumparaturi cu tati si la plimbare.
roxy_ianis
Postat pe 7 August 2009 13:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Haine pentru copii 0-10 ani 2 De la: kidz_luissa 10 Decembrie 2009 14:45
Nurorile, nurorile ,iar nurorle............ 198 De la: Jojolin 10 Februarie 2016 17:16
Masuta si scaunel din lemn pentru copii 2 De la: ezone 27 Mai 2010 16:39
funny 37 De la: office_salinasusesi_ro 4 Ianuarie 2010 16:25
Vand carucior bebe 14 De la: emam2005 25 Aprilie 2012 17:40
Setari Cookie-uri