buna fetelor....ce mai spuneti?o cafea?mai serveste cineva? delia mea doarme de la ora 13 fara 10,cand se va trezi vom merge pe la maia sa coboram pe plaja sa ne mai balacim in mare .....in rest toate bune....va pooopicim dulce... | ||
deliarebecca Postat pe 8 August 2009 14:15 |
||
---|---|---|
Buna fetelor!!!am revenit dupa o vacanta frumoasa dar si obositoare.Am devorat tot ce ati mai scris voi pe aici,imi place sunteti pe baricade .Acum as mai avea nevoie de inca o saptamina de relax sa ma odihnesc.Anul trecut cind am fost la mare fetita mea avea 1 an si 3 luni si sincer mi-a fost mult mai usor. De data asta bebitza parca avea motoras incorporat nu statea locului doua secunde, exploata tot ce era in jurul ei. Imi inchipui ce o sa fie la anul Va pup ma apuc de treaba am o stiva de calcat si de pus casa la locul ei | ||
alinakatt Postat pe 8 August 2009 15:31 |
||
neatza fetelor.... mai este cineva la o cafea? noi ne-am trezit acum 45 de minutele si acum eu savurez cafeaua si delia se joak pe langa mine.... voi ce mai ziceti? va pooopicim dulce si va dorim o zi buna | ||
|
||
deliarebecca Postat pe 11 August 2009 09:13 |
||
ianis s-a trezit de la 6, ii era fomica si nu a mai adormit.am fost putin prin oras si acum ianis face nani si eu am facut un frappe. | ||
roxy_ianis Postat pe 11 August 2009 11:58 |
||
ce faceti fetelor vad ca ati baut cafeaua,eu acum am venit acasa am fost la Carrefour am facut niste cumparaturi ptr Alex si apoi la banca sa platesc o rata .............of ratele astea ne omoara dar fara ele nu putem sa ne mai luam si noi cate ceva.............acum mi-am facut un ness ca de dimineata n-am avut timp. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 11 August 2009 12:51 |
||
neatza fetelor....bem cafeaua impreuna? ratele astea....bine ca noi am scapat de ele...mai am una de vreo 70 ron pe luna si scap si de asta in vreo 3-4 luni....ca stau stresata in fiecare luna sa nu uit sa o platesc(am obiceiul asta)hihihiihi....vine sotul acasa si il pun sa o lichideze pe toata sa scapam de ea....va poooopicim dulce....o zi buna va doreste mami si deliutza!!! | ||
deliarebecca Postat pe 12 August 2009 09:17 |
||
Buna la toate mamicile si bebeilor si la multi ani celor nascuti in august fetita mea este nascuta pe 8-8-08 LA MULTI ANI am avut turta sambata si a ales oglinda pixul si bani si gata avem si noi un anisor pupici |
||
cinsarcinata Postat pe 13 August 2009 13:22 |
||
LA MULTI ANI!sa cresti maaaare si cuminte,iti trimitem cate un pupic mami SILVIU SI ALEX | ||
silviatatu Postat pe 13 August 2009 13:25 |
||
Multumim mult pupicii pufosi | ||
cinsarcinata Postat pe 13 August 2009 13:33 |
||
LA MULTI ANI!!!! sa cresti mareeee si sanatoasa!!!!ca frumoasa esti....te pooopicim dulce mami si deliutza!!!1 | ||
deliarebecca Postat pe 13 August 2009 14:05 |
||
Fetelor stiu ca este tarziu dar eu mi-am facut un nes si ma pregatesc sa fac o lista de cumparaturi ptr maine ca este ziua mea de nume si facem 5 ani de la casatorie ,maine imi vin niste prietenii de familie si trebuie sa-i primesc cu se cuvine nu?tort sampanie o fripturica ,un vinisor...........ce mai o sa fie o distractie pe cinste | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 14 August 2009 21:53 |
||
foarte bine faci, sa traiesti cu numele si multi ani fericiti inainte!!! mai sunt doua ore pana la ziua ta, a voastra, deci pregateste-te sa fii frumoasa si odihnita, iar maine sa petreceti si pentru noi ceilalti. Pupici. | ||
aly_raz Postat pe 14 August 2009 22:00 |
||
am intrat sa urez si eu un calduros la multi ani celor ce maine isi serbeaza ziua numelui. serb�m si noi la padure ziua sotului impreuna cu prietenii.maine seara ne ducem la alti sarbatoriti si duminica avem botez la vecina noastra daria.o tinem numai in chefuri in acest sfarsit de saptamana. | ||
roxy_ianis Postat pe 14 August 2009 22:21 |
||
am uitat sa va spun ca ianis are rosu in gat si are tratament.sper sa nu mai faca febra sa fim si noi linistiti maine.azi l-am bagat tot in tuic� si i-am pus un cartof ras la gat.acest tratament babesc a dat roade pentru ca de la 2 nu a mai facut febra si se simte mult mai bine.pupicii tuturor si distractie placuta celor care isi serbeaza maine ziua numelui. | ||
roxy_ianis Postat pe 14 August 2009 22:30 |
||
pentru a va feri copii de orice boala,intariti-le sistemul imunitar !!! asta o puteti face cu TRANSFER FACTOR 01.Ce sunt Transfer Factor? Transfer Factor sunt molecule �mesageri� ce transport� informa�ia imunologic� �n interiorul sistemului imunitar al unui individ. Natura foloseste Transfer Factor pentru transportul de informa�ii imunologice de la un individ la altul(acesta,de fapt, e motivul pentru care a fost dat� aceast� denumire,sau mai exact pentru c� aceste molecole pot fi transferate de la o persoan� la alta). 2. Cum au fost descoperiti Transfer Factor ? �n 1949, Dr.H. Sherwood Lawrence lucra la problema spinoas� ale acelei perioade si anume tubercoloza. A �ncercat s� descopere dac� sunt componen�i ai s�ngelui ce ar putea avea ceva sensibil la tuberculoz� de la un donator contagiat si vindecat, c�tre un receptor neatent. A descoperit folosirea transfuziei de s�nge, dar doar la indivizi compatibili cu acelasi tip de s�nge. Lawrence, mai �nt�i g�seste si apoi separ� celulele imunitare sanguine- linfocitele ( globulele albe)- de restul s�ngelui. Ca apoi s� deschid� linfocitele si s� separe con�inutul globulelor �n fractiuni de diverse màrimi.Ceea ce descoperà e cà fractiuni de mici dimensioni sunt capabili de a transferi sensibilitatea tuberculozei la un receptor neatent. De aceea Dr. Lawrence a numit-o Factor de Transfer. 3. S�ngele este unica form� a Transfer Factor ? La �nceput asa se credea. S-a mers pe aceast� idee p�n� la jum�tatea anilor 80, c�nd cercet�torii au dezvoltat ipoteza c� Transfer Factor puteau fi prezen�i chiar si �n colostru. Imediat ce aceast� descoperire a fost confirmat� sttin�ific, �n 1989 a fost brevetat�. Colostrula, asadar este cel mai eficace mijloc al Transfer Factor. 4.Ce este colostrul? Este primul lapte pe care o mam� �l produce imediat dup� nastere. O persoan� ar trebui s� consume circa 45 gr. De colostru pentru a activa Transfer Factor , cantitatea zilnic� con�inut� �n 3 capsule al produsului Transfer Factor 4 Life. 5. Cum se ob�ine Transfer Factor ? Transfer Factor sunt mici componente ce se g�sesc �n colostru,care este primul lapte matern consumat de noul n�scut. Datorit� unui proces special de extrac�ie, ce se g�seste �n licen�a companiei 4Life, suntem azi �n gradul de a extrage moleculele foarte puternice ale Transfer Factor de la primul lapte de vac�, dezhidratat si �ncapsulat pentru uzul uman. Procesul de extrac�ie si brevetele ob�inute de 4Life sunt de o importan�a fundamental� si dovedeste unicitatea produselor 4Life �n compara�ie cu alte produse de pe pia��. Transfer Factor ob�inu�i cu acest proces sunt extrasi, purifica�i ce con�in molecule ai Transfer Factor . 6. Cum functioneaz� Transfer Factor ? Transfer Factor transfer� toate �informa�iile imunitare� ale memoriei sistemului imunitar, de la mam� la noul n�scut prin intermediul colostrului. Mama transmite asadar noului n�scut informa�iile imunitare fundamentale ce consfin�este combaterea eficace a infec�iilor si bolilor. Acesti importan�i agen�i imunitari au fost identifica�i si numi�i Transfer Factor. Pentru a men�ine organismul mereu s�n�tos, sistemul imunitar trebuie s� �ndeplineasc� trei func�iuni fundamentale de fiecare dat� c�nd vine �n contact cu un agent patogen: - tebuie s� recunoasc� acel agent patogen ca o amenin�are pentru organism; - trebuie atacat si distrus� acea amenin�are; - trebuie s�-si aminteasc� de acel agent patogen pentru a se elibera rapid �n cazul �n care ar putea fi din nou atacat. �ntr-un mod simplu, putem s� spunem c� Transfer Factor �nt�resc sistemul imunitar. Factorii de Transfer reprezint� un sistem complex ce con�ine trei func�ii distincte: acela de INDUCTOR, ANTIGEN SPECIFIC si DE SUPRIMARE. Av�nd �n vedere c� sistemul nostru imunitar combate r�zboaie microbiologice �n favoarea noastr�, va fi utilizat� o analogie pentru a explica mai bine aceste trei func�iuni. Func�ia de INDUCTOR este precum un sergent ce practic� un antrenament al trupei si cere solda�ilor s� se men�in� �ntr-o form� bun�, �ns� f�r� a le spune c� trebuie s� atace; func�ia de ANTIGEN SPECIFIC este ca o arhiv� de fotografii ai criminalilor c�uta�i, �n interiorul c�reia se pot identifica caracteristicile acestor criminali; dac� ar fi ai microbilor, acesti identificatori specifici ar fi amprentele noastre digitale sau fotografice, etc. �n acest mod se creaz� un �ntreg complet de Factori de Transfer �mpotriva oric�rui tip specific de agent patogen. �n sf�rsit func�ia DE SUPRIMARE se poate paragona politicienilor care declar� �nceputul si sf�rsitul r�zboiului si ordon� ìntoarcerea acas� a trupelor. Dac� nu ar fi fost si cea de-a treia func�ie, celulele sistemului imunitar ar continua s� combat� si dup� distrugerea � dusmanului invadator� ceea ce ar duce la atacarea si a celulelor s�n�toase. C�nd sistemul nostru imunitar nu ordon� � retragerea trupelor �, sau reac�ioneaz� �ntr-un mod foarte agresiv ìn comparatie cu reala fortà al � inamicului invadator �, atunci suferim de boli autoimune, cum sunt: sclerosa multiplà, lupus,astm,diabet autoimun de tip I,boala crohn, alergiile mereu mai prezente �n zilele noastre etc. Spre deosebire de marea parte a suplimentelor imunitare ce ofer� � blocuri de construire � pentru func�ionarea imunitar� apropiat�, Transfer Factor ofera inteligen�a imunitar�, mai exact informeaz� si educa sistemul imunitar men�in�ndu-l activ si mereu �n alert�. Acesta este un concept complet nou �n compara�ie cu simpla �nt�rire a sistemului imunitar. 7. Cine poate s� consume Transfer Factor ? Produsul 4Life Transfer Factor este absolut sigur si eficace pentru b�rbati, femei si copii de toate v�rstele. Datorit� unei noi metode de extragere, lactoza si macroproteinele din lapte ( proteine ce produc reac�ii alergice la lapte ) sunt �ndep�rtate. Cine doreste si cuntinuarea sau mai multe amanunte si studii factue asupra TRANSFER FACTOR |
||
silviu_m74 Postat pe 15 August 2009 01:19 |
||
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!! VA POOOPICIM DULCE BB DELIA SI MAMI!!! | ||
deliarebecca Postat pe 15 August 2009 08:58 |
||
LA MULTI ANI! IN PRIMUL RAND FETITEI MELE MARIA SI CELOR CARE SE SARBATORESC ASTAZI ....DISTRACTIE PLACUTA TUTUROR! | ||
oto_otto2000 Postat pe 15 August 2009 13:17 |
||
La Multi Ani!!!!!!!!in primul rand sotului meu care este un dulce dar si tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui sau ziua de nastere | ||
SEBY1YEAR Postat pe 15 August 2009 14:04 |
||
La multi ani tuturor care serbeaza astazi zilele onomastice si de nastere!!!!Sanatate multa!!! | ||
alinakatt Postat pe 15 August 2009 14:07 |
||
neatza fetele.... mai este cineva la o cafea? cum a-ti petrecut ziua de ieri?noi am fost la gradi si ne-am jukt cu copii,ne-am dat in leagane,in topogane....a fost foarte obositor pt delia....va poooopicim dulce.... | ||
deliarebecca Postat pe 16 August 2009 09:29 |
||
neata...eu am baut cafeaua in timp ce faceam curat.ieri a plouat asa ca am serbat ziua sotului acasa.deseara ne ducem la un botez.ianis nu mananca mai nimic doar cate putin lapte.am crezut ca e de vin� rosul din gat dar de fapt are stomnatita aftoasa. mi-e mila de el ca nu poate sa manance, are gingiile rosii si inflamate si in varful limbii are o basicut� alba.il sterg cu glicerina boraxata cu stamicin�, ca asta e indicata, dar nu stiu in cat timp va trece. sper sa isi revin� repede ca a slabit foarte mult.ceaiul de musestel este foarte bun dar el nu bea nici un fel de ceai.daca mai stiti vreun remediu astept sa-mi spuneti.pupicii tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 16 August 2009 10:43 |
||
buna roxi.....a facut si delia ceva asemanator cand era bb mic pe la vreo 5 luni...si mi-a dat sa ii fac badijonari cu albastru de metil....la ea a trecut in 4-5 zile din cate imi amintesc....pooopicei dulci si sa va faceti bine... | ||
deliarebecca Postat pe 16 August 2009 12:35 |
||
sanatate multa sa se faca sanatos cat mai repede iar la botez sa dansa-ti si sa va distrati.PETRECERE FRUMOASA | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 16 August 2009 15:04 |
||
am sunat dr acum si mi-a zis sa il sterg cu albastru de metil si mai exista un preparat in farmacii tot pentru stomatita.ma bucur ca a mancat putin mai bine ieri. la botez a fost foarte frumos, am dansat toata noaptea.am venit desculta acasa, nu mai puteam sa merg pe tocuri. multumesc pentru urarii si sfaturi.pupicii dulci de la mami si ianis. | ||
roxy_ianis Postat pe 17 August 2009 10:32 |
||
Neatza fetelor, aseara am descoperit aceasta cafenea a forumului, si am zis sa intru si eu sa beau o cafeluta cu voi, cam tarziu e drept, dar azi am avut zi de curatenie de dimineata dupa doua zile de sarbatori se simtea nevoia unei reimprospatari. Eu am o bebelika de 3 luni si o saptamana, care acum nu-mi da voie sa scriu mai mult plange cu lacrimi mari de tot, ink nu am scapat de colici, uofff mama lor de colici ! |
||
iasmina_kidz Postat pe 17 August 2009 11:21 |
||
neata Delia.... in comparatie cu tine eu pot spune ca savurez un iaurt ...:D prt ca sunt insarcinata in 32 de saptamani .... si mai lenevesc si eu pe net in ideea de a mai afla ceva nou legat de sarcina:d ... poop | ||
rashela Postat pe 17 August 2009 11:26 |
||
iasmina unde ai nascut.... ???ca eu am mari emotii ... vad ca tu esti singura cu un bb mai micutz | ||
rashela Postat pe 17 August 2009 11:31 |
||
buna fetelor....cafeaua 2 o serveste cineva? eu am baut una de dimineata si mi-am mai facut una acum....am terminat si eu cu curatenia,intinsul rufelor pe sarma, de dat papik la bebica ....si acum ma relaxez si eu putin ca dupa amiaza o luam din loc... mergem in parc sa ne jukm cu pipii(copii)... saptamana asta suntem in focuri ca vine tati acasa la sf saptamanii | ||
deliarebecca Postat pe 17 August 2009 12:37 |
||
ne bucuram ptr voi veselie mare o sa fie nu?iti dai seama dupa atata timp sa nu va vedeti?dar vine cu euroiiiiiiiiiiiiiiiiii multi | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 17 August 2009 15:07 |
||
fetelor cand voi putea si eu sa savurez o kfa......am un ingerash de 3sapt si o alaptez...si din cauza ca nu am voie anumite alimente.....m am cam constipat....in viata mea nu am avut asa probleme...si imi este frica sa beau cafea...desi nimeni nu mi a explicat precis de ce nu pot....ma gandesc ca poate o agit....pfff..ce dor imi este...nu am mai baut de vreo 8 luni va pupacimmmmmm | ||
carter Postat pe 17 August 2009 16:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamici nascute in august | 18 | De la: office_salinasusesi_ro 3 Februarie 2010 14:48 |
Incaltaminte si imbracaminte preturi rezonabile | 1 | De la: tot_adda 25 Noiembrie 2009 17:45 |
Unghiile Incarnate la copii | 3 | De la: garbo_426356 4 Martie 2016 13:38 |
|
||
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator | 1 | De la: kidz003049 7 August 2009 22:59 |
intamplari si replici haioase ale copiilor | 11 | De la: Alex2007 8 Februarie 2010 08:10 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural