Cafeneaua forumului

pai daca chiar iti este pofta de cafea poti bea decofeinizata sebi are 1 an si 2 luni si de cand am nascut tot decofeinizata beau nu vreau sa-l agit si nici sa stea treaz si sa-ti traiasca printesa
SEBY1YEAR
Postat pe 17 August 2009 16:21
merci la fel....decaf am mai baut si eu dar nu are acelasi efect laxativ...dehhhh...ne facem noi mari poop
carter
Postat pe 17 August 2009 16:28
Uoff, de caend cu bebe am devenit o cafengita, beau cate o cana, sper sa ma pot lasa cand se face bebe mare :). Noi suntem chinuite de colici, abia astept sa treaca ca simt ca inebunesc, ii dam tot felul de tratamente si leacuri babesti. Eu am nascut in Spitalul Judetean, dar am fost f multumita, am avut rezerva , iar asistentele au fost f dragute. Numai ca greul vine dupa ce nasti, bebelika mea e f energika se chinuie de acum sa stea in fundulet, desi e prea mika, e plina de energie, cred ca nu o sa am nevoie de sala cand o sa inceapa sa mearga :). Cat despre cafeaua cu cofeina e voie cand alaptezi dar o ceasca pe parcursul intregii zile, asa mi-a zis mie medicul pediatru.
iasmina_kidz
Postat pe 17 August 2009 17:05
atatia pediatri atatea pareri,...mie mi a interzis cafeina si sucurile acidulate gen cola....ciocolata..deci tot ce are urma de cafeina...park st zombi ..eu beau cafea de la 17 ani.....pupici
carter
Postat pe 17 August 2009 17:43
buna fetelor, hai sa va zic, mie doctorul ginecolog in timpul sarcinii mi-a recomandat o cafea buna pe zi (si am fost la un dr bun din Constanta), nu prostii gen ness sau cafea fara cofeina. Apoi dupa ce am nascut, dr pediatru la care mergem ne-a zis ca o cafea pe zi nu afecteaza alaptarea sub nici o forma, astea sunt prostii cum ca bebe devine agitat sau nu doarme. Eu una nu beau cafea, insa in timpul sarcinii am poftit la cafea si cola, au fost singurele mele pofte si va zic cu mana pe inima ca am baut in ultimile luni la greu, insa nu mi-au afectat copilul deloc, chiar e calm si linistit spre surprinderea multora, asa ca....va pupam!
aly_raz
Postat pe 18 August 2009 14:18
Neatza fetelor, in dimineata asta imi savurez cafelutza, sotul e plecat cu treburi si ma gandeam ca mai e vreuna dintre voi pe aici, sa nu o savurez singurika !
iasmina_kidz
Postat pe 19 August 2009 08:12
buna dimineata!eu am terminat cafeluta(ma trezesc in fiecare dim la 5:45,si o beau cu sotzu,dupa care el pleaca la serviciu,iar eu m-apuc de strans prin casa si de facut mancarik pt ca se trezesc fetitzele (3)dar azi caut niste mamici care imi pot da niste informatii privind preturile amniocentezei in bucuresti.stiu ca sunt pe undeva pe la 20-25 mil vechi(2000 ron)cumnata mea e gravida in 18 sapt,iar la triplu test a reiesit ca copilul ar avea sindrom dawn si trebuie sa faca amniocenteza ca sa afle sigur.
robby
Postat pe 19 August 2009 08:23
Buna dimineata. Sunt noua pe forum, pana acuma am citit doar ce a-ti postat si m-am hotarat sa va salut. Inainte sa raman gravida am baut cate 2-3 cafele pe zi, strong. Dupa ce am nascut, am reluat acest obicei abia dupa 3 sau 4 luni, ca nu am mai putut de oboseala, dar am baut din acela 3 in 1. Si pe micuta Lari nu a afectat-o. Voi ce mancati ca sa slabiti si sa si aveti lapte, Lari va avea in 25- 7 luni.
larisa_ana
Postat pe 19 August 2009 08:55
Acum imi continuu cafeaua, dupa ce am luat doua guri, m-am dus in camera la printesa mea sa vad ce face si dormea asa de frumos ca m-am asezat si eu langa ea si abia acum m-am trezit, sunau telefoanele ca disperatele :(, ai mei parinti erau in carrefour si vroiau sa ma intrebe daca vreau ceva pt asta mika si ce i-au mai cumparat ( eu deja numai exist pt ai mei, asta mika e centrul universului lor. Eu am norok sotul meu e navigator si cand e akas ne trezim la aceeasi ora si bem cafeaua impreuna :). Cat despre dieta, eu nu am avut nevoie pe cantar am acelasi kg ca si inainte de a naste, doar ca bebe mi-a papat tonicitatea muschilor si am nevoie de sala, dar nu stiu cand o sa am timp bebelusii ne ocupa tot timpul, si pana la urma suntem mamici, asa ca e un semn al sacrificiului nostru :).
iasmina_kidz
Postat pe 19 August 2009 10:08
Pardon, am vrut sa zik aceleasi kg ca inainte de a ramane insarcinata, dar muschii park s-au mai lasat si par mai grasa :(((, dar dupa cum e asta mika argint viu de pe acum, cred ca o sa fac sala din plin cand o sa inceapa ea sa mearga.
iasmina_kidz
Postat pe 19 August 2009 10:11
buna fetelor....o cafea mai serveste cineva? noi am fost putin pe afara....ne-am jukt cu copii,acum ne pregatim de nanitza....mai avem si noi cateva zile si vine si tati nostru din voiaj(tot navigator este si el)....abea asteptam.... va poooopicim dulce!!!!!
deliarebecca
Postat pe 19 August 2009 12:40
buna la toate mamicile :D......
rashela
Postat pe 19 August 2009 13:05
salut...acum ma duc sa mai fac si eu o cafeluta, ca nu mai am energie deloc.am fost afara cu ianis si m-a alergat cam mult, a fost foarte activ azi.in ceea ce priveste stomatita, cred ca e putin mai bine.ieri a mancat si mancare nu doar laptic.cand vine tati mergem la tara la o matusa, ne asteapta la o tochitur�.pupiciiii la toata lumea.
roxy_ianis
Postat pe 19 August 2009 13:31
ce pregatiti bun pentru tati, deliarebbeca? ce zice micuta ca vine tati acasa?
roxy_ianis
Postat pe 19 August 2009 13:34
Sotul meu a venit acasa in februarie cand aveam 7 luni si vreau sa stea pana in ianuarie sa vada si el ce inseamna un bebe, ma ajuta f mult, el are grija de cea mika noaptea, si-l trimti peste tot unde e nevoie, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa plece in voiaj, oare cum o sa reactioneze asta mika cand o sa-l vada dupa luni de zile. Sper sa nu fie nevoie sa plece mai repede, ca ne-am bagat la un credit prima casa si ne-am luat un ap cu trei camere, iar acum vrem sa-l mobilam si cred o sa ni se cam epuizeze finantele, sper sa ne ajute ai mei :).
iasmina_kidz
Postat pe 19 August 2009 14:06
buna....pai o sa-i fac cioba de burta(dupa reteta de la tatusilvia),sarmalute in foi de varza murata,fripturica,salata de beof....si cred ca si o prajiturica dak ne mai ramane timp...sa vedem..... super de tine iasmina....al meu sot este plekt din februarie.....il asteptam cu nerabdare....vreau sa vad ce reactie o sa aiba delia.....sunt tare curioasa...ca asa spune la toata lumea care o intreaba ca tati pa pa popoiu(vaporul)....tati dai mamaie(bomboane)bb...(tati aduce bomboane la bebe)....pooopicei dulci....
deliarebecca
Postat pe 19 August 2009 14:21
ce de bunatati faci!o sa ai mult de munca.
roxy_ianis
Postat pe 20 August 2009 13:32
Se pare ca azi nu prea a fost timp de cafelutza, eu o savurez abia acum. M-am trezit pusa pe treaba, am facut curat in toata casa, am calcat si acum bebe doarme asa ca sunt in pauza :). Eram sa mor aseara de frika, am plans toata noaptea, bebelina mea de 3 luni si aprox 2 sapt am lasat-o in patul nostru dublu, in mijlocul patului, pt cateva secunde sa ma duc sa-i aduc un pampers din camera ei si am auzit odata bufff, si bebika mea era pe jos plangd de mama focului, am crezut ca mor, park traiam un cosmar si asteptam sa ma trezesc, nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie, nu stiu cand am luat-o si am linistit-o si am sunat imediat medicul pediatru, ba chiar si un neorolog, si m-au mai linistit ca daca nu a lesinat, si in urmatoarele ore nu o sa verse in jet, nu o sa fie apatika, sau somnolenta si nu are pupielele dilatate la lumina e ok. Toata noaptea am plans nu-mi venea sa cred, ma consideram cea mai denaturata mama din lume. Am fost azi cu ea la doctor nu are nimik, am avut norok ca patul este mik maxim 30 de cm si a cazut in fundulet si apoi pe spate. Uoff acum o culc numai in patutul ei, nu o mai las nici o clipa in patul nostru nici makar supravegheata, iar maine merg sa-i cumpar un tarc si un balansoar, mi-a zis doctorul ca e ok balansoarul daca are hamuri si e la inaltime joasa. Uofff o sa mor de inima cu bebele asta nazdravan, deja se rasuceste singurika, se impinge nu are stare. Cred ca o sa raman marcata o vreme, dar mi-a fost invatatura de minte.
iasmina_kidz
Postat pe 20 August 2009 17:20
buna seara fetelor.... ce zi plina am avut.... si voi dupa cate vad....iasmina stiu prin ce ai trecut ca asa m-am simtit si eu cand a cazut delia din pat... numai ca delia avea cam 8 luni.... dar dupa cum ti-a spus si dr daca nu a fost inconstienta, nu a varsat in jet in urmatoarele ore, nu a facut febra etc....nu e nimik.... stai sa vezi cazaturi mai tarziu cand o sa inceapa sa mearga in picioare....la noi nu este zi sa nu luam o tranta si sa mai facem o bubita.....asta e..una trece ...facem alta sa nu ne iasa in minus la inventar.. poooopicei dulci
deliarebecca
Postat pe 20 August 2009 21:27
buna fetelor....o cafea serveste cineva?eu sunt supy ...mi-a trimis sotul sms si mi-a spus ca nu vine duminik....s-a amanat..... .....ma anunta .....ooooooffff asteptarea asta...e asa de grea...mai ales ultimele zile.....
deliarebecca
Postat pe 21 August 2009 14:23
noi am savurat cafeau de dimineata ca sebi s-a trezit de la 7.30 oricum a dormit destul de binisor tinand cont ca-i ies toate 4 maselutele e asa suparat ziua desi ii fac toate mofturile si-l las sa roada tot ce vrea el cu aproximatie sa zic asa.
SEBY1YEAR
Postat pe 21 August 2009 14:30
buna suparici, noi nu stim cu e sa fie tati plecat, dar cred ca intelegem ca e greu, insa noi iti transmitem multi pupici ca sa-ti tina de urat pana ajunge tati vostru acasa. Va pupam!
aly_raz
Buna, stiu cum e deliarebecca, iti pui toate sperantele in ziua cand trebuie sa soseasca si cand se amana chiar si cu o zi simti ca e o tragedie, si eu la fel inebunesc cu amanarile astea, pe ultima suta dorul atinge cote maxime, fiecare secunda e importanta. Bine ca o ai pe cea mika, iti mai alina un pik dorul, o parte din el ramane asa mereu cu tine :). Stiu ca nu exista consolare, dar gandeste-te cat de bine o sa fie in bratele sale, pt senzatiile alea intense merita sa mai astepti un pik oricat ar fii de greu .
Fetelor are cineva leganel din acela pe baterii care are si cantecele si daca da, bebeii vostrii sta in el, pana la cate luni se poate folosi ca ma bate gandul sa-i cumpar si eu mamiuticii mele unul.
iasmina_kidz
iasmina si eu m-am speriat foarte tare odata cand l-am culcat pe sebi in patul nostru si desi ii pusesem eu perini pe margini si....cand ma duc sa vad cum doarme dormea dus ca un ingeras nu ajung bine in sufragerie ca sebi ma striga in gura mare mama mama si era spanzurat cu capul in jos din pat pe moment mi-a stat inimade frica si i-am multumit lui Dumnezeu ca nu a cazut dar de atunci nu l-am mai culcat niciodata decat in patutul lui .
SEBY1YEAR
Postat pe 21 August 2009 14:34
pt mamicile care au cont pe mami.ro, daca vreti ne puteti vota si pe noi, participam la concurs, multumim anticipat.

http://www.mami.ro/concursuri/copiii-fericiti-la-masa-pot-deveni-vedete-pe-coperta-revistei-mami/detalii-participant.html?showConcurs_milupa=345
aly_raz
Postat pe 21 August 2009 14:36
va dorim o zi buna....ma duc sa ma pregatesc ca acus acus se trezeste delia si trebuie sa mergem prin doraly sa cautam un cadou pt nepotica mea erika face azi un anisor ...mergem sa o poooopicim si sa o papam de bulanase.. poooopicei dulci de la noi fetelor...a zi buna va dorim!!!
deliarebecca
Postat pe 21 August 2009 14:48
sa ti traiasca nepotica sa fie sanatoasa sa creasca mare ,cuminte si uite asa la cumparaturi mai uiti ca mai este o zi si vine tati,hai ca ce a fost mult a trecut ce mai este o zi trei in plus ,da stiu ca o zi face cat zece lasa ca o sa recuperati timpul pierdut
ALEXANDRU28
Postat pe 22 August 2009 18:23
neataaa...eu sunt la cafeluta de ceva timp.ianis a fost foarte matinal azi.mai stam putin sa se incalzeasca si iesim afara, daca nu adoarme. i-a trecut stomatita si vreau sa va spun ca a inceput sa manance foarte bine. pupiciiiii tuturor.
roxy_ianis
Postat pe 24 August 2009 07:34
buna.... eu acum sunt la cafeaua 2.... ne bucuram ca v-ati facut bine ....noi mai avem o gramada de treaba de facut....am terminat ciorba de burta, dupa ce adoarme delia sa pun si sarmalutele la fiert ca sunt infasurate deja, salata mai trebuie facuta si maine cred ca fac ceva dulce ca azi nu mai am timp... dupa amiaza sa o scot si pe delia afara ca saracutza a stat in casa si vrea la pipii(copii) va poooopicim dulce...
deliarebecca
Postat pe 24 August 2009 12:47
la o cafeluta rece..........a doua pe ziua de azi, dar cu inghetata facuta acasa in 15 min:
http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=3&art=26
adika_kidz
Postat pe 24 August 2009 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
concurs foto copii 1 De la: i_love_lexa 24 Februarie 2009 19:23
aranjamente florale si nonflorale 1 De la: mihamedlife 17 Martie 2009 19:21
bebe de 6 luni in premergator, e gresit? 44 De la: Alina80 18 August 2009 15:50
haine ieftine 2 De la: amy26 7 Iulie 2009 22:36
Poezii... poete... 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:27
Setari Cookie-uri