Cafeneaua forumului

mai fetelor voi cum de aveti atata energie? si gatit si curatenie si bb.....k eu st zombi si nu stau decat cu asta mik si abia abia reusesc sa mai fac cate ceva....am un somn ....... pupici
carter
Postat pe 24 August 2009 13:23
ingerasul meu are o problema cu biberonul si suzeta..nu le vrea sub nici o forma...bem ceiutul cu lingutita,espumisanul tot cu lingurita....nu vrea decat titi de la mami...si nu are decat o luna...voi ce ziceti ..sa mai insist?
carter
Postat pe 24 August 2009 13:33
eu cand am insistat cu suzeta si biberonul cred ca tot pe la o luna mi s-a intamplat sa nu mai vrea titi asa ca am renuntat la ele mai ales ca sebi a baut cu lingurita si apoi pe la 7-8 luni cand a vazut ca bem noi cu paharul a inceput si el spre bucuria mea
SEBY1YEAR
Postat pe 24 August 2009 13:46
Salutare.Ce mai faceti? Noi suntem bine, ne pregatin de cresa. Mario incepe cresa pe 1 septembrie. Sambata am chefuit, a fost ziua lui.Am postat cateva poze daca vreti sa le vedeti.Va pup pe toti si am sa va scriu cum este la cresa si daca se acomodeaza.
laura_paisan1983
Postat pe 25 August 2009 13:14
si noi ne pregatim de chef ca maine facem o luna ..am comandat un tortulet....la multi ani!!!pupici
carter
Postat pe 25 August 2009 13:19
La multi ani pentru toti ingerasii. Eu am avut un week-end relaxant a venit mama la noi si a stat cu asta mika, asa ca am umblat pe la plaja, magazine, plimbari. Acum gata cu distractia, a plecat mama ( ei locuiesc in alt judet ), asa ca mi-am reluat activitatile cu bebeul. Acum doarme dupa baitza. Sunt tare norokoasa de cand am venit de la spital doarme noptile, se trezeste doar pt papa si adoarme la loc. Va rog si eu sa-mi dati o sugestie, nu stiu ce sa ma fac cu asta mika e f activa, se suceste singurika pe burtika si se chinuie sa mearga de-a- busilea, se impinge ca poate ea, se taraie, si vreau sa-i cumpar ceva in care sa stea in siguranta, un tarc, balansoar, nu stiu ce. Daca o las in patut nesupravegheata fie si 5 min o gasesc cu piciorusele scoase prin gratii. Am uitat sa mentionez ca are 3 luni si jumatate si nu stiu ce s-ar potrivii pt ea acum.
iasmina_kidz
Postat pe 25 August 2009 22:19
neata fetelor...eu sunt la cafeluta.ianis isi bea lapticul.azi e tati acasa asa ca o sa mergem impreuna in parc.
roxy_ianis
Postat pe 28 August 2009 07:44
deliarebbeca cum e cu tati acasa?cred ca sunteti foarte fericite.
roxy_ianis
Postat pe 28 August 2009 07:46
neatzaaa ...la o cafeluta?...pisoiul meu marait nu a dormit deloc...este o fomista...numai cu titi in gurita .... pupici
carter
Postat pe 28 August 2009 07:49
fetelor pisoiul meu maraie intruna de azi dimineata.pana acum imi maraia inainte sa mi faca kk si dupa se linistea,acum e schimbata,papata,alintata si tot degeaba....noi colici nu am avut pana acum...cel putin nu puternic,asta sa fie?..eu ii dau espumisan de 3x pe zi.se strange,se face ghem si plange,nici titi nu o ia in gurita.ajutati ma va rog ca mi vine sa ma duc la medic.poop
carter
Postat pe 28 August 2009 15:27
poate ai mancat tu ceva ce nu trebuia!poate avea colici de la lapte,sa nu bei sucuri acidulate NU cafea..........gandeste-te bine ce ai papat tu,mami!
silviatatu
Postat pe 28 August 2009 15:30
nu am mancat nimic diferit de pana acum.si pana la ora asta doar un bol cu cereale am avut tp sa mananc si o cafea decaf.acum a adormit.....pfff..ms.pop
carter
Postat pe 28 August 2009 15:42
un pupik la bebelina cand se trezeste!de la silviu si alex!
silviatatu
Postat pe 28 August 2009 15:44
buna seara fetelor....am citit si eu ultimele voastre postari....e super bine cu tati acasa...asta mika numai dupa el sta,plange dak pleaca si pana jos la magazin....a reactionat foarte bine cand la vazut ,nu a plans...l-a studiat vre-o cateva minute si pe urma a spus tati.. si s-a dus la el in brate... va poooopicim dulce...
deliarebecca
Postat pe 28 August 2009 22:19
ne bucuram mult pentru voi.
roxy_ianis
Postat pe 29 August 2009 07:55
Buna dragi mamici, caci neatza nu pot zice, nu am dormit mai delok. Bebelina mea are febra, am fost ieri la vreo 3 pediatrii ( nu ma simt bine pana nu am mai multe pareri ), si se pare ca are inceput de rosu in gat si mi-au dat siropele : panadol baby, dar ieri in lok sa-i scada febra dupa panadol i-a crescut de la 38 la 39, asa ca am trecut-o imediat pe antibiotic si concomitent i-am dat la 8 ore si supozitor cu paracetamol. e singurul care-i calmeaza febra pt cateva ore bune, aseara a avut temperatura constanta de 38,4 chiar si cu antibioticul, asa ca dimineatza i-am mai bagat un supozitor iar acum e bine, ne-a scazut febra. Uoff e prima noastra raceala si acum sunt zombi, sper sa-i treaca cu antibioticul ca inebunesc.
iasmina_kidz
Postat pe 29 August 2009 10:19
imi pare rau pentru voi iasmina...asta e doar inceputul.ianis face frecvent rosu in gat.si eu sunt terminata cand e bolnavior.eu ii mai bag si supozitoare cu algocalmin cand are febra, sunt eficiente.sanatate multa si sa auzim de bine.
roxy_ianis
Postat pe 29 August 2009 14:01
neata...ce faceti?noi suntem suparati pentru ca nu mai putem iesi afara acum dimineata.de azi noapte ploua intruna.speram sa se opreasca sa putem iesi macar putin prin piata.pupiceiii tuturor
roxy_ianis
Postat pe 31 August 2009 08:49
buna fetelor.... o cafea mai serveste careva?noi am fost pe la cresa sa vedem ce si cum....asteptam raspuns pe miercuri joi....am emotii....tati are examen azi s-a dus la facultate...delia am culcat-o mai inainte si eu am intrat sa vad ce a-ti mai postat...si la noi a inceput sa plaua pe la 12:30 ca doar ce ajunseseram si noi acasa...speram sa se opreasca pana pe la 17 ca suntem asteptati la o sueta .....va poooopicim dulceeeee
deliarebecca
Postat pe 31 August 2009 13:27
eu beau un ceai sa stii ca si la noi ploua asa ca ma gandesc ca poate pana dupa- amiaza va trece ploaia sa iesim si noi afara daca nu tre sa inventam niste joculete sa nu ne plictisim.
SEBY1YEAR
Postat pe 31 August 2009 13:58
Uoff, noi numai probleme am avut in ultima vreme, aseara am ajuns la urgenta pentru ca bebicei mele i-au aparut niste bubite pe burtika, pe spate si pe fata, am sunat asistenta care vine la ea saptamanal si mi-a zis ca are pojarel, insa pentru linistea noastra am fugit la urgenta, si acolo era toata etnia roma care m-a luat imediat in colimator pentru ca am indraznit sa intreb cati copii din cei 100 care erau cu ele. In fine,dupa 3 ore de asteptari am aflat ca a facut alergie la antibiotic, de fapt mai mult o urticarie. Acum suntem bine, sau cel putin asa sper, urmam cu tratament pentru urticarie acum ( calciu gluconic si vitamna C ). Acum i-am facut masaj si o baitza buna si doarme neintoarsa :).
iasmina_kidz
Postat pe 31 August 2009 22:28
ufff....... naspa de voi iasmina...stim cum este in urgenta spitalului judetean...imi este groaza si mie cand ajung cu delia pe acolo....am fost si noi sapt trecuta miercuri seara... pe delia a ciupit-o un paianjen de piciorus si i se umflase rau piciorul si o manca de ziceai ca isi rupe carnea de pe ea asa se scarpina... ne-a dat tratament cu mixtura mentolata, si aerius doar seara cate 2,5 ml si i-a facut si o injectie cu hidrocortizon....sanatate multa va dorim si va pooopicim
deliarebecca
Postat pe 1 Septembrie 2009 10:16
Acum ne-a mai trecut si urticaria, si avem muuulta energie, nu sta o clipa locului, se suceste pe burtika, apoi pe spate, se trage de picioruse, vrea sa mearga de-a busilea, vrea in fundulet, ma dispera. Cred ca o sa fie dezastru cand o sa inceapa sa mearga o sa am sala la domiciliu. Abia avem 3 luni si am intrat in a 4 a saptamana. :P, ink un pik si facem 4 luni. Iar s-a intors pe burtika si se tara pe coate si vb cu o jucarie din fata ei. Fetelor cum va descurcati???
iasmina_kidz
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:38
eu spun ca ne descurcam admirabil daca mai vrem unul oricum nu mai merg la sala demult ca sunt sub greutatea dinainte a a ramane gravida cu vreo 2 kg asa ca...
SEBY1YEAR
Postat pe 2 Septembrie 2009 13:57
fetelor am un inceput de mastita la sanul stang cum fac s treak mai rpd sa revin la alaptat k am intrerupt 10zile k iau oxacilina si paracetamol...k e jale cu pisoiu meu marait...face kk gros....mananca mai mult decat este recomandat pe cutie..adik 100ml la o masa..ea mai cere si mai papa cam in jur de 60ml in plus....i am bagat o masa ceai una lapte..la interval de o ora jumate...nu mai doarme k are gaze..pffff..... ma mulg intruna dar ink mai este tare si putin rosu.......heelllpppp
carter
Postat pe 3 Septembrie 2009 15:17
pune-ti comprese oricum daca bb nu reuseste sa suga cum trebuie tre sa te mulgi eu am luat de 3 ori pana acum antibiotic si nici nu vreau sa stiu cum o fi cand o sa-l intarc pe sebi ca luna asta incepem actiunea
SEBY1YEAR
Postat pe 3 Septembrie 2009 15:35
oricum bine ca ti-a luat formula ca la noi a fost vai si chiu
SEBY1YEAR
Postat pe 3 Septembrie 2009 15:37
dar sunt cumva probleme dak o bag iar la san dupa?k mi a zis cineva k dak i am dat formula...sa nu i mai dau san k nu e bine....dar nu mi a explicat binele ala....
carter
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:37
e cea mai mare prostie sa nu mai alaptezi bebele daca ai mastita, din contra, el te ajuta sa iti desfunzi canalele, poti sa te mulgi tu cat vrei, nu vei obtine acelasi rezultat. Iar daca, ai intrerupt cateva zile din cauza antibioticelor, cel mai bine e sa-ti reiei alaptatul cat mai repede, chiar daca te doare sanul foarte tare si....alapteaza incontinuare, nu iti afecteza copilul in nici un fel, consulta un medic bun! Sanatate multa!
ane_mary_kidz
Postat pe 3 Septembrie 2009 18:30
Buna eu sunt Vladut, am 3 luni si jumatate si as fi foarte incantat daca mami(Raluca) ar vorbi cu alte mamici de bebelusi ca sa aiba cat mai multe informatii pt a ma creste mare, sanatos si frumos!
va pup
ralucanicoletailie
Postat pe 3 Septembrie 2009 21:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand haine gravida 38-42 si haine bebe 0-6 luni - preturi modice 1 De la: kidz006845 17 Februarie 2010 20:59
Hainute si jucarii copii, preturi 5-10 lei 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) 1 De la: kidz001127 13 Iulie 2009 16:11
Hai sa scriem poezii. 57 De la: dancris 12 Mai 2010 13:56
Hainute pentru copii 1 De la: deea_fancy 24 August 2010 12:37
Setari Cookie-uri