bun venit printre noi raluca si vladut. imi pare rau pentru voi ubita dar oricat te-ar durea trebuie sa reiei alaptatul la san.si nu e nici o problema daca i-ai dat formula si acum ii dai san.sunt mamici care alapteaza dar le mai da si lapte formula bebeilor care nu se satura din diverse motive doar cu san.pupicii tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 3 Septembrie 2009 22:44 |
||
---|---|---|
Buna fetelor, adresez si eu o intrebare aici, nu vreau sa deschid un subiect special pt asta, deci: a vut cineva, sau are hemoroizi? e un subiect cam delicat, dar am o prietena foarte buna care dupa nastere a ramas cu hemoroizi, s-a tot constipat in timpul sarcinii si...acum are aceasta problema. Mai nou cica deceva timp are si niste mancarimi in acea zona si nu mai stie ce sa faca, e destul de janant. Foloseste Proctolog si Hepathrombin (pt ca merg cu alaptarea) si creme de galbenele, muguri de plop, tataneasa, dar fara rezultat. Ii e frica sa mearga la doctor, aveti vreun sfat pt ea? Va multumim anticipat! | ||
ane_mary_kidz Postat pe 4 Septembrie 2009 12:43 |
||
buna fetelor, sunt noua pe forum, as vrea asa ma alatur si eu voua la o cafeluta sper sa ma primiti printre voi! anammarie09, imi pare rau pt problema prietenei tale, din fericire nu am asemenea probleme. Sanatate multa! |
||
|
||
cornelia_kidz Postat pe 4 Septembrie 2009 14:31 |
||
bine ai venit italianca 75 la cafeluta acum mai greu cel putin la mine mi-e foame de lup si dupa o cafea binemeritata | ||
alinakatt Postat pe 4 Septembrie 2009 14:42 |
||
multumesc alinakatt, sper sa ne intalnim pe aici chiar si la un pahar de vorba! | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Septembrie 2009 14:49 |
||
oricind! sper sa iti fie bine alaturi de noi | ||
alinakatt Postat pe 4 Septembrie 2009 14:53 |
||
foto cu bebei?nimik? | ||
alinakatt Postat pe 4 Septembrie 2009 15:02 |
||
nu am bebe, nu pot avea copii sa speram ca vom putea adopta unul cat mai curand, procedurile dureaza de ceva timp. voi sunteti fericite ca puteti avea copii, bucurati-va de ei, sa fie sanatosi!!! | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Septembrie 2009 15:46 |
||
imi pare rau ca nu poti avea copii lucrul asta este cel mai dureros din lume pentru orice om din lume.Sa speram ca nu o sa intimpini dificultati si o sa poti adopta un copil cit mai curind.Este si aici pe forum un topic cu copii adoptati /adoptia poate o sa afli informatii utile | ||
alinakatt Postat pe 4 Septembrie 2009 15:51 |
||
da, asta este, nu toata lumea are acest privilegiu. Sa speram ca vom avea si noi cat de curand parte de dragostea unui copil! | ||
cornelia_kidz Postat pe 4 Septembrie 2009 15:57 |
||
bun regasit mamici si pici, ne-am intors si noi din vacanta, a fost foarte frumos! voi ce-ati mai facut? va pupam | ||
aly_raz Postat pe 4 Septembrie 2009 16:55 |
||
buna fetelor....o cafea mai bea careva? noi suntem la cafeaua 2...avem nevoie de forta ...noi suntem cu casa cu fundul in sus suntem in renovari.. dabea astept sa se termine cu totul ca imi e groaza de atata mizerie eu care sunt obsedata cu curatenia....delia doarme am fost pe afara pana la 12 si ne aerisim si sa poata sa munceasca lumea pe aici ca dak o tin in casa sta numai in micioarele oamenilor astora....va poooopicim dulceee | ||
deliarebecca Postat pe 5 Septembrie 2009 12:59 |
||
bun venit celor noi va asteptam aici la o cafeluta,sa ne mai spuneti despre voi... va pooopicim | ||
deliarebecca Postat pe 5 Septembrie 2009 13:00 |
||
Buna fetelor,noi suntem in concediu in corbeanca la vila nasilor, toata ziua stam la piscina si ne plimbam cu barca pe lac. Bebelina noastra e cu mama acasa. E primul week-end de vacanta, e super bine. Va poop! | ||
iasmina_kidz Postat pe 5 Septembrie 2009 18:54 |
||
ne am revenit ..gata suntem la titi acum ..si tragem cu asa o pofta ca ne inecam intruna ..mama ei de mastita..pff...cat nu am alaptat am baut si eu cafea cat sa recpuere zpoop | ||
carter Postat pe 5 Septembrie 2009 19:20 |
||
neata...eu sunt la cafeaua de dimineata.astazi este o vreme urata la noi, de azi noapte ploua intruna.cred ca o sa stam numai in casa. pupiceii si o duminica placuta. | ||
roxy_ianis Postat pe 6 Septembrie 2009 08:00 |
||
eu i-am cumparat mamei mele un unguent foarte eficient, ultraproct.sper sa-i fie bun si prietenei tale anammarie09.dar sincer nu stiu daca il poate folosi acum cand alapteaza.sanatate mult� | ||
roxy_ianis Postat pe 6 Septembrie 2009 08:06 |
||
http://bebe.bv-se.com/razvan/ ne sustineti si pe noi? nu ca am castiga, dar ne place competitia. Multumim! |
||
aly_raz Postat pe 6 Septembrie 2009 16:47 |
||
multumesc roxy_ianis, o sa-i transmit! Numai bine! apropo, la voi tot asa ploua si e urat?...brrrr, noroc ca sunt la munca ca altfel ma ofticam si mai tare. O zi buna! |
||
ane_mary_kidz Postat pe 7 Septembrie 2009 11:51 |
||
fetelor cum vremea asta urata ne tine in casa m-am apucat de treaba :D:)) am pus sa fac o ciorbita de vita, ii place mult sotului meu, dar fierbe de o ora, am luat rasol de vita, fraged si bun, dar...voi cum faceti ciorbita de vita, ce puneti sa fiarba mai repede? help my pls! merci. | ||
aly_raz Postat pe 7 Septembrie 2009 13:18 |
||
eu nu pun sare la fiert, decat la sfarsit. Sarea intareste carnea. Bafta! | ||
lidya Postat pe 7 Septembrie 2009 15:03 |
||
Gata minivacanta :), doar sambata ne-am bucurat de vreme frumoasa, duminika ne-am plimbat prin mall-urile din Bucuresti, iar azi am revenit acasa, ne era f dor de printesa noastra, am gasit-o dand spectacole, au invatat=o bunicii sa cante la un fluturas pianina, acum e indragostita si de lingurita, ar papa intr-una numai sa-i dai cu lingurita. Nu-mi venea sa ma mai despart de ea, mi se pare ca a crescut in 3 zile, park s-a mai si ingrasat. Ne vedem maine la o cafelutza, de fapt azi ca e trecut de 12 noaptea. Va pooop !! | ||
iasmina_kidz Postat pe 8 Septembrie 2009 00:28 |
||
neata fetelor.... ce urat este afara.... ufff...la voi cum este vremea?eu la cafea delia pe aici si ea ,isi face de lucru... s-a cam plictisit in casa ea care era mai tot timpul afara..ieri dupa amiaza am fost pe la shopping, incep si eu sa ma pregatesc ca de incep serviciul... si imi trebuiesc pantofi, costume,camasi mi-am luat cate ceva dar mai imi trebuiesc sa vedem cand ne mai facem timp sa mai dam o raita si prin tomis mall sa ne mai uitam la hainute....pooopicei dulci | ||
deliarebecca Postat pe 8 Septembrie 2009 09:48 |
||
buna dimineata mamici, sunt mai noua pe aici si ma bucur ca v-am gasit la cafea. La noi e foarte cald si m-am saturat de stat in casa. Din luna iunie pana azi am stat in casa toata ziua si ieseam doar seara la plimbare dupa ora 19- 20 si in wekend mai pe seara la mare. Abia astept sa se racoreasca si la noi, azi a dat semne ca sunt ceva norisori , mi-am luat bebita si am iesit dar din pacate am putut sta doar 15 min pt ca soarele era deja prea puternic. Dimineata la 7 ar mai fi vreme de plimbare dar e somnul prea dulce :). Asteptam cu nerabdare luna octombrie. va pup din cipru | ||
anca25 Postat pe 8 Septembrie 2009 10:25 |
||
Draga Alina80 in supermarket-uri gasesti un produs numit oala sub presiune, are un capac cu un mot ca un fluier, o folosesti cu atentie conform instructiunilor si fierbe orice carne foarte bine si foarte repede. Succes | ||
clauco Postat pe 8 Septembrie 2009 13:08 |
||
"neata fetelor, ce mai faceti, a iesit si la noi soarele, e foarte frumos afara, am fost deja la o plimbarica, acum mergem sa papam. Carla, multumesc pt sfat, eram impotriva oaleleor k presiune, parca mi-e frica de ele , dar cred ca vom cumpara si noi P.S> piticul meu participa la un concurs, se castiga o jucarie , daca vreti ne puteti vota. Va pupam http://bebe.bv-se.com/razvan/ |
||
aly_raz Postat pe 10 Septembrie 2009 10:57 |
||
buna fetelor....la noi e frumos afara..astept sa se trezeasca DELIA ,sa papam si sa iesim afara la copii ,ca ne-am saturat de stat in casa...pooopicei dulci | ||
deliarebecca Postat pe 10 Septembrie 2009 15:17 |
||
Alina 80 ai votul meu pentru printisorul tau!!!este un scump!!! | ||
alinakatt Postat pe 10 Septembrie 2009 16:04 |
||
si la noi a fost cald azi...doar ca a batut vantul.oricum a fost foarte bine si am stat mai mult pe afara.pupicii | ||
roxy_ianis Postat pe 10 Septembrie 2009 21:45 |
||
Cu asta mika numai am timp de cafelutza de dimineata, abia aseara dupa ce adoarme am si eu timp liber :). Acum e racita, tuseste si ii curge nasucul, uofff, asa ca nu am mai iesit afara, si in casa nu are stare. Draga alina80, am intrat pe site-ul unde concurati si nu ne-am putut abtine sa nu trimitem si noi cateva fotografii, asa ca sper ca nu te superi daca rugam si noi pt un vot: http://bebe.bv-se.com/lorena-4-luni/ | ||
iasmina_kidz Postat pe 10 Septembrie 2009 22:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bb-ei nascuti in noembrie..la mai mult.... | 45 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
Petreceri Aniversare! @ www.petrecereadincutie.ro | 1 | De la: Marcellino 12 Februarie 2010 02:38 |
Vand scaun auto Chicco, marsupiu, hainute noi si sh de calitate | 7 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
|
||
Lichidare stoc (reduceri mari de preturi) haine din SUA pentru pitici mici | 1 | De la: Cladewel 8 August 2008 13:39 |
Vand Minge cu suport Bop and Bounce Ball Fisher Price - 45 ron | 2 | De la: erimar 8 Noiembrie 2009 01:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural