Cafeneaua forumului

Buna tuturor....vreau sa ma alatur si eu voua...chiar ca e buna cafeluta si seara dupa ce doarme bb. Ca azi nu am prea apucat....ca a fost tot maraita si vroia tot in brate....O cheama Veronica si are 7 luni jumate....si e maraita ca trebe sa ne iese un dintisor....Va pup si mai vb dimineata la cafea. Somnic usor
ralucimp
Postat pe 10 Septembrie 2009 22:43
neatza fetelor... o cafea mai serveste careva? noi ne-am trezit de dimineata ca avem ff multa treaba azi ... vin baietii sa ne monteze usile interioare.... si am nevoie de energie... pt curatenia de dupa... deci sunt la o cana de cafea....pooopicei dulci si o zi buna va dorim
deliarebecca
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:16
Neatza! Si eu imi savurez cafelutza, in timp ce o tin pe fii`mea in brate, care se lupta sa ajunga la tastatura, e fascinata sa apese pe taste. La noi e innorat afara, asa ca vom sta si azi in casa, abia ne-a trecut tusea. Spor la treaba deliarebeca.
iasmina_kidz
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:03
buna fetele, noi ne-am intors de la o plimbarica si ne apucam sa papam
iasmina, nu am de ce sa ma supar, e un site pt toti bebeii, asa ca, vom intra si va vom vota , am votat pe toata lumea. Succes!
aly_raz
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:14
Salutare!

Cam frig pe la noi prin tara abia ne-am intors din concediu din Grecia unde-i cald si bine as mai fi vrut sa mai fi stat dar cum e timpul sa incepem scoala asta e ...
Cafea am savurat vreo 2 pana acum asa ca maine dimineata bai bem una-doua.
ramo_deni
Postat pe 11 Septembrie 2009 15:47
te-am votat si eu, Iasmina......:) succes!
eu sunt la a doua cafea...mie imi place rece cu o lingura de frisca naturala (smantana naturala Napolact batuta spuma cu zahar....iese o frisca tare buna)...

.................................................................................................
o inghetata delicioasa cu un premiu scump - http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=3&art=26
adika_kidz
Postat pe 11 Septembrie 2009 16:23
Multumesc pt voturi fetelor, si noi am votat pe toata lumea, toti bebeii merita nota 10, doar sunt niste ingerasi !. Toata ziua ne-am jukat azi, ma epuizeaza pe mine si ea e tot plina de energie, asa ca am lasat-o acum in patutul ei sa ma mai relaxez si eu un pik, la un celiulet cu voi ( cafelutze am baut deja doua :))).
iasmina_kidz
Postat pe 11 Septembrie 2009 17:58
Hallo. Ce mai faceti? Eu acum am baut un capucino si ma duc imediat sa ii spal hainutele ca azi am fost in parc si s-a trantit in nisip....si am luat-o repede in brate sa o sterg pe maini pana nu le baga in gurita.....si cum eram imbracata in alb m-a murdarit toata....dar asta e....
Aveti careva bb de 7 luni jumate? Ca nu mai stiu ce sa ii mai dau de mancare....acum am inceput cu paine cu unt si cu galbenus de ou....mai pot sa ii adaug si altceva? De ex cremvusti?
Va pup mamici....si pupici de la Vero ptr bb.
ralucimp
Postat pe 11 Septembrie 2009 22:01
Idei despre papa bebe, impartasesc din ceea ce am inteles si am facut, poate ajuta pe cineva.
Constituentii de baza ai unei diete sanatoase pentru sugari sunt fierul, calciul si vitaminele A, C si D. Fierul este unul dintre cei mai importanti nutrienti pentru sugari. Multi copii din aceasta grupa de varsta prezinta deficiente ale acestui nutrient din cauza dietei saracacioase. Lipsa totala de carne din dieta sugarilor este unul dintre factorii decisivi in acest sens. Alimente bogate in vitamina C, precum sucul proaspat de portocale, ajuta la absorbtia fierului. Calciul, vital pentru dezvoltarea sistemului osos, a dintilor si sistemului nervos, precum si a coagularii, poate fi obtinut din lapte. Vitamina A, pentru o piele sanatoasa si pentru dezvoltarea celulelor, se gaseste in fructele si legumele galbene si portocalii. Vitamina D, necesara pentru metabolizarea calciului, este sintetizata prin actiunea razelor solare asupra pielii. Se gaseste de asemenea in uleiul de peste, margarina si produsele lactate. Pentru o dieta echilibrata a copilului sau, un parinte trebuie sa se asigure ca sugarul primeste un aport adecvat de carbohidrati cu amidon, fructe si legume, lapte si produse lactate, peste si produse din peste. Alimentele bogate in grasimi si zahar trebuie administrate cu moderatie. Bauturile dulci se evita sau se administreaza in cantitati cat mai reduse.
Prin urmare, este foarte important sa se faca o distinctie clara intre ceea ce este si ceea ce nu este sanatos pentru sugari.De asemenea, este deosebit de important sa se stie ca nu toate alimentele considerate sanatoase pentru adulti sunt sanatoase si pentru sugari. De evitat: alimentele cu care sugarii se pot ineca, precum fructe si legume intregi, bomboane tari, nuci intregi si seminte; gustarile conservate, procesate sau preambalate (mai ales mezeluri de orice fel, nu crevusti); nu alimente prea dulci, prea sarate sau uleioase; exclus bauturile artificiale precum sucurile indulcite sau racoritoarele; evita alimentele prajite precum cartofii prajiti.
clauco
Postat pe 12 Septembrie 2009 21:20
O oarecare idee orientativa alimentara cum a fost la piticutul meu.
5-9 LUNI Dimineata devreme (6-8) 180-240 lapte Mic dejun (9) 180-240 lapte, 3-5 lg. Cereale, 2-4 lg. fructe (banane, mere, piersici, pere);Pranz (13.30), 180-240 lapte, 3-6 lg. Legume, 2-5 lg. Carne, 2-4 lg. Fructe; Intre mese Poti alege intre un biscuit, un fruct/leguma sau 120 ml suc natural); Cina (18.30 -19.00) 180-240 lapte, 3-5 lg, Cereale, 3-6 lg. legume sau fructe, 2-5 lg. carne, soia (ceva ce sa contina proteina); Inainte de somn 180-240 lapte
Aveti grija ca banana si morcovul constipa. Para si piersica deconstipa, e doar o idee ca un ghid sau cum vreti sa-i spuneti. Fiecare mamica stie cel mai bine ce are nevoie copilul ei. Ce manca piticul meu in perioada respectiva: Mar cu biscuiti rase; Orez / Gris cu lapte, Papanasi de branzica de vaci, Budinca de orez cu branza de vaci, Curcan cu orez si legume, Piure de pui cu legume, Ciorba de rosii cu orez, Sos de mere, Piure de cartofi copti, Morcovi cu smantana, Snitel de legume, ii place mamaliga cu branzica de vaci si smantana /iaurt. Copilul meu este si el un mofuros, insa am urmarit si exploatat ce ii place de ex. ii place orezul si ce i-am introdus nou a fost putin cate putin in pilaful de orez; am folosit ca baza la mancaruri si feniculul care ajuta la eliminarea colicilor; am folosit mereu aparatul de fiert la aburi si am dat in clocot final supe sau mancarica ca sa pastrez calitatile alimentelor; nu i-a placut carnea si cand vreau totusi sa o manance o dau prin blender si o amestec in supa sau mancarica si merge la gramada � acum s-a marit si imi arata ca are carne.
Site-uri cu retete: www.piticulvesel.ro; www.cepaam.ro
clauco
Postat pe 12 Septembrie 2009 21:21
www.ce papam.ro
deliarebecca
Postat pe 12 Septembrie 2009 21:24
neatza fetelor.... la o cafea? azi luam pauza e duminik...nu se munceste...sunt cu casa cu fundul in sus... ... abea astept sa terminam odata ca imi vine sa turbez..nu mai este nimik la locul lui...sper ca saptamana asta care vine sa terminam sa le aranjez pe toate.....va pooopicim dulce si va dorim o duminik cat mai placuta....
deliarebecca
Postat pe 13 Septembrie 2009 10:12
noi ieri am fost la tara.ianis a fost foarte fericit...toata ziua s-a jucat in curte.eu si sotul meu am ajutat-o pe matusa mea sa culeaga via.asa ca azi sunt cam obosita, nu prea am chef de nimic.cand se trezeste ianis trebuie sa iesim putin ca nici dimineata nu a fost afara.o duminica placuta tuturor.
roxy_ianis
Postat pe 13 Septembrie 2009 12:37
Dragele mele mamici
am nevoie urgenta de un scaun de masina
la un pret acceptabil !
Daca aveti copii mai maricei si nu mai aveti nevoie
de scaun ,astept mesaje de la voi!
Va multumesc!
gabimaghi
Postat pe 13 Septembrie 2009 21:54
neatza fetelor.... bem o cafelutza? eu sunt cam obosita azi... aseara am iesit la plimbare prin SATUL DE VACANTA si prin MAMAIA.... pustiu si pe faleza si in sat...mai sunt cateva terase deschise, turisti aproape deloc....s-a dat delia in masinute, am dat-o in roata mare, am vrut sa o dau si in carturi dar nu ne-au lasat si m-am dat doar eu... am fost sa ne mai relaxam putin si sa mai respiram o gura de aer sarat...a fost foarte placut...pooopicei dulci...
deliarebecca
Postat pe 14 Septembrie 2009 10:36
'neata, ne alaturam noi dar cu o cana fierbinte de lapte (eu nu beau cafea) ca am o durere ingrozitoare de cap de nu mai stiu ce sa fac. Azi-noapte nu am mai rezistat si am luat un nurofen forte chiar daca alaptez, chiar nu mai puteam de durere Am fost si noi in parculet la tabacarie, chiar am ajuns putin si prin satul de vacanta dar nu v-am vazut...deliuta . Voi stiti vreun remediu pt durerea de cap mai babesc asa pt ca pastile nu am voie sa iau. O zi buna la toata lumea!
aly_raz
Postat pe 14 Septembrie 2009 10:50
buna alina...incearca cu castraveti proaspeti taiati rondele si le pui pe frunte...mai e un remediu cu frunze de varza iei frunzele si l-e asezi tot asa pe frunte....incearca-le dau rezultate...pacat ca nu ne-am intalnit aseara prin sat.... probabil voi a-ti fost mai devreme..noi pe la 19 am plekt de acasa am ajuns in sat cam pe la 19:20.... poate weekendul viitor...pooopicei dulci
deliarebecca
Postat pe 14 Septembrie 2009 13:15
aceeasi durere am avut-o si eu ieri ca nu mai stiam ce sa fac asa ca am baut niste cafea dar mi-a trecut doar putin azi vad ca sunt ok
SEBY1YEAR
Postat pe 14 Septembrie 2009 14:04
acum mi-am adus aminte ca atunci cand eram gravida luam cate o vit c sau imi puneam comprese cu biter suedez 5 minute o sa incerc sa nu mai uit data viitoare
SEBY1YEAR
Postat pe 14 Septembrie 2009 14:05
bine ca mi-ati zis, il sun pe sotul meu sa faca piata in drum spre casa, deja nu mai bag in seama durerea. Maine merg la medic dac inca persista sau... Multumesc fetelor.
aly_raz
Postat pe 14 Septembrie 2009 14:49
buna fetelor!
sunt la doua cafea pe ziua de azi, ca nu mai pot de fericire....
uraaaaaaa.....
am facut primii 5-6 pasi nesustinuti...
primii pasi...
andracalin
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:07
buna....bravooo!!! felicitari!!! si noi la cafeaua 2 ca am avut o noapte....nu stiu ce a avut delia ca foarte maraita a fost...cred ca de la maselute...mai trebuie sa ne iasa ultimele ....ufff sunt rupta de somn....pooopicei la mamici si bebici
deliarebecca
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:11
multumim... era si timpul, ca a implinit un an... acum sper sa capete mai multa incredere in el si sa-si dea drumul singur...
cateodata aveam impresia ca nu va mai ajunge curand la stadiul asta, ca n-a vrut sa stea in premergator, greu il convingeai sa mearga cu tine de mana, iar hamurile nu-i plac si nu mai stie cum sa faca sa le scoata...
mijlocul nostru de locomotie preferat era de-a busilea...
andracalin
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:16
silviatatu
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:51
buna fetelor,nu am mai postat nimik de ceva timp,am avut si am ffff multa treaba.Acum ca a inceput gradi sunt si mai stresata sa-l conving pe silviu ce loc minunat e gradi,azi l-am dus din nou si parca a fost mai bine,i-a placut mai mult decat ieri,maine si mai mult si tot asa pana se va obisnui,alex e bine ,e ffff bine fara fratiorul lui dimineata pt ca se poate juca cu jucariile in voie ceea ce cand era si silviu acasa nu se intampla!ieri i-a iesit si un canin de jos pt care s-a tot trezit vre-o 3 nopti de durere si in sfarsit i-a iesit,urmeaza celalalt.....offff...si unii parinti nici nu stiu cand le ies dintii copiilor!asta e,fiecare copil e unic,eu la concluzia asta am ajuns,avand doi bebei...sunt total diferiti!va pup si mai revin,oricum macar citesc daca nu si postez,pupici si o zi buna in continuare va doresc!
silviatatu
Postat pe 15 Septembrie 2009 13:58
Buna seara fetelor, noi am fost azi la bunici in ovidiu si ne-am plimbat prin curte, ne place acolo. A fost bine si pt mamii, ca am dormit vreo doua ore :D. Au invatat-o parintii mei pe asta mika in brate si toata ziua trebuie sa stau cu ea, ma epuizeaza si abia astept sa prin ocazia sa mai dorm cateva ore. Ma bucur pt primii vostrii pasi andracalin, in curand o sa puteti alerga prin casa :).
iasmina_kidz
Postat pe 15 Septembrie 2009 22:49
Buna fetelor, se pare ca nimeni nu a mai avut timp de o cafelutza in ultima vreme :). Eu sunt tare supi, avem o asistenta care vine saptamanal sa o vada pe asta mika, si nu prea ia bine in greutate pentru ca nu papa cat ar trebuii, abia daca papa la 4 luni 90 de ml de laptik la 3 ore, ii dau si cereale astea ii plac, si de maine incepem si cu suculetele, dar abia ia 100 de gr la doua saptamani, e f energika, nu are stare si consuma putinul care-l papa. Ne-a recomandat infant formula sa sper ca o sa screstem pofta de mancare, toti pediatrii la care am fost mi-au zis ca fata vrea sa devina balerina. Uofff sper sa -si revina si sa pape si ea ca toti bebelusii de varsta ei.
iasmina_kidz
Postat pe 17 Septembrie 2009 16:48
buna seara fetelor....la o cafea mai tarie mai este careva? nu prea mai am timp sa intru decat in reprize ...una pe la 13 cand o culc pe delia si seara la fel ca acum cand tot asa o culc pe delia....tot cu casa vraiste suntem sa speram ca maine o sa faca curatenie bec "ajutoarele pe care le-am luat" si revenim la programul nostru obisnuit.....poooopicei dulci la mamici si bebici...si somnik pufos!!!
deliarebecca
Postat pe 17 Septembrie 2009 22:10
neata...eu sunt la cafeluta.astept sa se trezeasca ianis sa plecam prin piata sa mai luam cate ceva.astazi doarme mai mult pentru ca s-a trezit pe la 6, a baut laptic si este satul. zilele astea a fost cald si frumos la buzau, dar azi e mai racoare.sper sa fie frumos si maine ca vrem sa plecam la tara sa petrecem toata ziua in curte.ianis se simte foarte bine acolo. iasmina sa stii ca nici baiatul meu nu manca atat cat trebuia sa manance un bebe, si eu am avut probleme cu alimentatia.nu toti copii sunt manacaciosi.spor la treaba deliarebbeca.
roxy_ianis
Postat pe 18 Septembrie 2009 09:33
neata...acum ma duc la o cafeluta....ca mi-am culcat fetita....si beau repede o gurae cafea ca dupa aia trebe sa ma apuc de facut mancare...as avea si eu o intrebare...este vreo mamica din Medias? ca mi-ar place sa ma intalnesc si cu alte mamici sa ne plimbam si sa mai impartasim cate ceva despre bb.
Va pup si pofta la cafea!
ralucimp
Postat pe 19 Septembrie 2009 09:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand patut de lemn, carucior Hauck-Roadstar SL, cantar electronic Tefal, pompa san electrica Nuk, balansoar Bertoni, bonus scaun de masa 5 De la: garbo165855 31 August 2010 11:09
TATICI 40 De la: kidz006372 11 Februarie 2010 10:05
Cumpar carucior 0+ 1 De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 21:37
Vand Aptamil HA1 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
Vand haine calitate extra la preturi f bune 1 De la: kidz003314 12 August 2009 15:52
Setari Cookie-uri