ralucimp eu sunt silvia si sunt mai de pe aproape sa zic asa din sibiu[mai exact:[vestem]daca vrei sa vb astept un ,mesaj,pupici la toate mamicile si la toti bebeii | ||
silviatatu Postat pe 19 Septembrie 2009 20:50 |
||
---|---|---|
Buna seara fetelor, eu azi am fost o rasfata. Tatii a avut grija de asta mika si m-a lasat sa dorm pana pe la ora 11, tot el i-a facut si plimbarika de dimineata. Apoi am fost toti trei prin parcul tabacariei apoi prin city parc mall, unde am papat ceva, ca sa numai pregatesc eu acasa . Ne-am intalnit cu niste prietenii care au o bebelina cu 4 saptamani mai mare decat bebelina noastra, si cu vreo 2,3 kg mai grasa, desi s-au nascut amandoua cu aceeasi greutate, avea niste falcute si o burtika de iti venea sa o musti, bebelina noastra parea un puiut pe langa ea. Ma ofitc ce bebei cuminti au unii, bebelina lor era si tare cumntika, unde o punea acolo statea, a noastra nu are rabdare nici macar sa o tii n brate la masa, trebuie sa te plimbi cu ea peste tot sa mearga in recunoastere, se plictiseste imediat, vrea sa vada mereu alte imagini, si eu si sotul meu am plecat epuzitati, iar prietenii nostrii s-au distrat in timp ce fata lor a stat neclinita in carut. Iar in seara asta cred ca s-a invatat cam plimbareata fata si vrea si prin cluburi, caci abia am adormit-o. | ||
iasmina_kidz Postat pe 19 Septembrie 2009 22:23 |
||
Servus Silvia. Mi-ar placea sa mai pove...ca de cand cu bb imi place sa discut si cu alte mamici despre ei, mai ales mai mari, ca Vero fiind primu copil...is cam incepatoare . Am putea vb pe mess, id-ul meu e ralucimp. Va pup |
||
|
||
ralucimp Postat pe 19 Septembrie 2009 23:01 |
||
neata...mai bea cineva o ceafeluta?eu ma relaxez putin on line si imi savurez cafeaua.ianis s-a trezit pe la 7 a baut lapticul si acum inca face nani. pupicii la toata lumea si o zi minunata va doresc. | ||
roxy_ianis Postat pe 23 Septembrie 2009 09:16 |
||
Am si eu un stres daca a mai facut cineva ca mine (si altii sa nu faca ce-am facut eu) si stiti un raspuns. Sunt in sapt 25 de sarcina si ieri am fost in vizita la o prietena care m-a servit cu un pahar de must. Si in timp ce-l beam din vorba in vorba imi spune ca in sticla de 2 l in care a avut mustul pusese o aspirina ca sa nu-si schimbe gustul cica. O fi vreo nenorocire? | ||
kidz000722 Postat pe 23 Septembrie 2009 10:30 |
||
000722 eu din cate stiu, aspirina nu e indicata in timpul sarcinii. dar daca ai baut doar un pahar de must.. cred ca nu e nici o problema.. pt orice eventualitate eu zic sa te duci la medicul tau si sa-i spui. succes si sarcina usoara |
||
cristinaflorentina_2000 Postat pe 23 Septembrie 2009 12:04 |
||
Am sunat medicul de familie, medicul ginecolog, am citit pe net, cica n-ar fi nicio nenorocire. M-am linistit. De pe net deduci ca in cantitati reduse are chiar efecte benefice. | ||
kidz000722 Postat pe 23 Septembrie 2009 13:45 |
||
Buna fetelor, eu acum imi savurez cafelutza, am avut cateva zile incarcate. Ieri am fost la spital sa ne facem analizele, i-am facut analize la 2 luni si avea anemie destul de mare pt lunitele ei asa ca am inceput tratament cu fier si calciu si acum la 4 luni si jumatate am repetat analizele si au iesti mult mai bine, dar tot trebuie sa mai luam fier vreo luna ca sa scapam complet de anemie. Azi ne-am facut vaccinul, si am admirat curajul printesei mele, a scancit un pic apoi a inceput sa rada la noi. Acum doarme in patut cu comprese pe piciorut, sper sa nu faca febra ! | ||
iasmina_kidz Postat pe 23 Septembrie 2009 14:54 |
||
Buna seara fetelor, ce faceti? am revenit si noi...iasmina curajoasa printesa ta dak nu a plans la vaccin.Delia urla la injectii/vaccin de zici ca o taie la gat..cu anemia se rezolva si Deliei ii iesise la analize o mik anemie si am facut 3 luni tratament cu ferrum haussman si cand le-am repetat nu i-a mai iesit nimik.Va pooopicim dulce si va dorim somnik pufos ..noi ne bagam la nanitza ca maine ne trezim de dimineata sa mergem la cresa... | ||
deliarebecca Postat pe 23 Septembrie 2009 21:10 |
||
buna mamicilor am si eu o intrebare,pe Alex l-au ciupit tantari pe frunte si pe fata ,i-am dat cu mixtura mentolata ptr ca il manca,ia trecut dar a ramas cu niste pete in locul unde la ciupit,am fost la farmacie sa-mi recomande ceva si mi-a dat dermocare o alifie dar degeaba,o sa incerc si cu ceai de musetel,mi-a zis ca este pielea sensibila si ca cu timpu ai va dispare acele pete,voi ati patit asa ceva ,daca da ,ce ati folosit. | ||
ALEXANDRU28 Postat pe 24 Septembrie 2009 09:21 |
||
eu iti recomand o solutie de pete de la Plafar - e de la Favisan, e naturala, are argila, miere si te costa aprox 10 ron. E f buna! ............................................................................................. http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=concurs5 |
||
adika_kidz Postat pe 24 Septembrie 2009 17:26 |
||
Buna seara fetelor, noi am stat azi mai mult pe afara, am fost si in parcul tabacariei si acum suntem fericite au venit buncii la noi, pe bebelina au alintat-o zi au "preluat-o", adik au grija de ea, ceea ce inseamna ca am si eu timp pt mine, sa merg pe la cosmetika si sa ma simt si eu sexy . Delia cum a fost prima zi de cresa pe bebelina ta ? |
||
iasmina_kidz Postat pe 24 Septembrie 2009 23:36 |
||
Buna dimineata....de fapt dimineata a fost la 6 cand m-a trezit Veronica. Pe la 8 a mai dormit o tura de o ora jumateuca si am avut timp de cafeluta....acum ne jucam ca dupa ce papam la 11 mergem in oras la cumparaturi ca azi implinim 8 luni. Si suntem un pic stresati ca luna viitoare trebe sa mergemla sibiu pt o evaluare (ca a avut APGAR mic) si la un control la cardiolog...ca a zis dr de fam ca at cand plange ii bate prea tare inimioara si are o valva....cica pana la 2 ani se inchide, dar mai bine sa fim preventivi. Va pupam |
||
ralucimp Postat pe 25 Septembrie 2009 10:03 |
||
Succes Raluc, cu incredere in dumnezeu o sa treceti cu bine peste toate ! LA multi ani pentru maine si multa sanatate si norok ( sunt singurele lucruri pe care nu le poti oferi copilului ! | ||
iasmina_kidz Postat pe 25 Septembrie 2009 14:59 |
||
Multumesc mult Iasmina. La fel iti doresc si eu tie...ca sanatatea e cea mai de pret. Va pup | ||
ralucimp Postat pe 25 Septembrie 2009 16:08 |
||
salut mamicilor...abia acum am reusit si eu sa intru.dimineata am facut curatenie generala in casa, apoi am fost cu ianis pe afara.mi-am facut si manichiura acum cat doarme puiul, daca se trezeste nu mai pot.dupa amiaza ne ducem prin mall ca se implineste un an de cand s-a deschis si e spectacol. in rest toate bune...sanatate multa si sa auzim numai de bine. | ||
roxy_ianis Postat pe 26 Septembrie 2009 13:19 |
||
multe lunite inINTE RAlucimp sa cresteti maaari....sanatate multa va dorim! | ||
silviatatu Postat pe 27 Septembrie 2009 11:26 |
||
Buna seara fetelor ! Cred ca fiecare dintre noi incercam sa profitam de zilele insorite de afara ! Si noi am fost azi la curte si am stat ore intregi afara! Pentru mamicile care au servici le doresc o saptamana usoara si banoasa la munca, iar mamicilor casnice sau in conediu de bebei le doresc calm si sanatate ! | ||
iasmina_kidz Postat pe 27 Septembrie 2009 22:31 |
||
Multumesc de urari. Sa fiti si voi sanatosi si sa cresteti mari. Noi acum stam si ne jucam, am papat si astept sa se termine masina de spalat si dupa aceea sa mergem un pic la plimbarica pana la 14 cand papam iar....ca Vero ii ca un ceas....daca nu mananca din 3 in 3 ore face scandal. Vai ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...ii alba gingia de jos dar inca nu a iesit nici un dintisor....atata o tot ung, plange noaptea, ii maraita....mi se rupe sufletu...deja avem 8 luni si nimic....tot asteptam, da de intr-o dimineata avem un dintisor. Va pup |
||
ralucimp Postat pe 28 Septembrie 2009 11:52 |
||
nu disperati, o sa apara si dintisorii.si noi ne-am chinuit de la 4 luni si abia la 8 luni i-au iesit primi 2 dintisori jos.sanatate multa | ||
roxy_ianis Postat pe 28 Septembrie 2009 13:37 |
||
Buna seara fetelor ! Cred ca si noi ne confruntam cu problema dintisorilor! Bebika mea are 4 luni si 3 saptamani si ar manca orice de la hainutele de pe ea pana la mainile noastre sau cearceaful de pe patutul ei, ii curg balutele si musca tetina biberonului si ma intrebam daca nu cumva sunt simptomele dintisorilor?! | ||
iasmina_kidz Postat pe 28 Septembrie 2009 21:48 |
||
Buna fetelor, cine bea un cappuccino cu mine? astazi e ziua mea si fac cinste, va astept. Sa fiu sanatoasa...am mai imbatranit cu un an dar tot vesela sunt La multi ani celor nascute azi! |
||
aly_raz Postat pe 1 Octombrie 2009 11:50 |
||
La multi ani!! , a trcut pojarul? e mai bine? Daca da, motiv de sarbatoare in plus Sa cresti mare | ||
alinakatt Postat pe 1 Octombrie 2009 11:53 |
||
Saru-mana! , da a cam trecut, suntem tot mai bine si fara bubite . O zi minunata la toata lumea! | ||
aly_raz Postat pe 1 Octombrie 2009 11:56 |
||
LA MULTI ANI!!!!!!! petrecere frumoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti, multa sanatate si fericire! beau si eu pt tine | ||
lidya Postat pe 1 Octombrie 2009 12:01 |
||
'''LA MULTI ANI'''alina si sa fii sanatoasa sa te bucuri de bebe,cine stie?poate mai vine si o surioara! | ||
silviatatu Postat pe 1 Octombrie 2009 12:46 |
||
multumesc......ne mai gandim, e prea devreme acum... | ||
ERICK Postat pe 1 Octombrie 2009 13:15 |
||
multumesc frumos silvia, momentan nu imi mai doresc copii, dar nu se stie niciodata. Va pupam | ||
aly_raz Postat pe 1 Octombrie 2009 13:23 |
||
La multi ani fara reparatii Alina, sa ii dea dumnezeu sanatate si norok bebeului tau ca asta este cea mai mare bucurie a unei mame ! O sa beau si eu un frappe in cinstea ta ! | ||
iasmina_kidz Postat pe 1 Octombrie 2009 13:53 |
||
La multi ani Alina, sa-ti dea d-zeu sanatate si sa te bucuri de cele mai frumoase momente impreuna cu familia ta. | ||
roxy_ianis Postat pe 1 Octombrie 2009 15:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand premergator | 1 | De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:57 |
Retete, motto-uri si tic-uri d-ale voastre (lol) | 19 | De la: Laura27 12 Iunie 2010 22:22 |
gama mustela 60euro | 1 | De la: ubita 17 Martie 2010 09:41 |
|
||
intamplari si replici haioase ale copiilor | 11 | De la: Alex2007 8 Februarie 2010 08:10 |
Vand carut sport Hauck, nou | 2 | De la: ahsoka 23 August 2010 06:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural