La multi ani Alina, sa-ti dea d-zeu sanatate si sa te bucuri de cele mai frumoase momente impreuna cu familia ta. | ||
roxy_ianis Postat pe 1 Octombrie 2009 15:04 |
||
---|---|---|
noi am tras o sperietura zdravana...putica lui ianis s-a umflat, s-a inrosit si il durea groaznic.asa ca ieri dimineata am ajuns la chirurgie pediatric�.dr mi-a dat tratament cu antibiotic, la nevoie nurofen pentru durere si impachetari locale cu rivanol.pe 13 ne asteapta la cabinet sa-i faca o decalotare mai profunda si sa curete bine acolo.acum nu a putut face nimic pentru ca e foarte fragila zona.a zis ca o sa fie bine si cred ca nu o sa fie nevoie de bisturiu.speram sa fie bine. | ||
roxy_ianis Postat pe 1 Octombrie 2009 15:11 |
||
'neata doamnelor, multumesc frumos pt mesajele frumoase Roxi ne pare rau pt bebe al tau, dragul de el, cred ca e tare rau sa-l doara, of of, sper sa-i treaca cat mai repede. Dar de ce s-a umflat? tu l-ai decalotat fortat? mama ce mi-e frica si mie de asta, sper din suflet sa nu avem probleme. Va pupam si multa sanatate! |
||
|
||
aly_raz Postat pe 2 Octombrie 2009 10:33 |
||
Buna mamici LA MULTI ANI ALINA! scuze pt intarziere, dar nu am fost ieri. O zi fumoasa! | ||
ane_mary_kidz Postat pe 2 Octombrie 2009 10:43 |
||
multumesc Ana, nu e tarziu, ca abia de maine incepem distractia, cum toti prietenii muncesc....O zi buna! | ||
aly_raz Postat pe 2 Octombrie 2009 10:50 |
||
Petrecere faina!!!!!! |
||
stefystefy_kidz Postat pe 2 Octombrie 2009 10:52 |
||
La Buzau ploua si bate vantul.Astazi nu am putut iesi afara asa cum aveam obiceiul. Ianis se simte mult mai bine dupa antibiotic...pe 13 o sa ne ducem sa vedem ce o sa-i faca. Sper sa se rezolve repede si sa fie bine.Sanatate si pupicii tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 3 Octombrie 2009 16:23 |
||
Cand am citit mesajele de pe decalotarea si acum ca ai patit si tu cu Ianis chiar ma intreb daca eu stiam sa fac cum trebuie decalotarea daca aveam baiat. Imi pare rau , sper sa treaca repede. Ma gandesc ce durere are saracutul.... |
||
alinakatt Postat pe 3 Octombrie 2009 16:33 |
||
buna seara tuturor....atasez doua adrese cu noi minuni din china...sunt convinsa ca multe au primit mesajul pe mail de la cunoscuti ....eu zic ca ar trebui sa avem mare grija ce cumparam .... http://mucegai.blogspot.com/2009/09/pui-chinezesc.html http://www.sby.ro/nu-cumparati-pui-importat-din-china.html |
||
oto_otto2000 Postat pe 3 Octombrie 2009 19:17 |
||
cred ca nu mai mananc pui cateva luni , niste nenorociti... |
||
aly_raz Postat pe 4 Octombrie 2009 12:41 |
||
foarte scarbos,eu sunt o norocoasa ca stau la curte si mancam pui crescuti chiar de mine,sincer chiar si asa mi-a provocat scarba ceea ce am vazut........ieahhhhhhhhhhhh | ||
silviatatu Postat pe 4 Octombrie 2009 14:07 |
||
gretos.....mi-am stricat pofta de masa | ||
alinakatt Postat pe 4 Octombrie 2009 14:12 |
||
zuna ziua tuturor! |
||
mirela_aurica Postat pe 4 Octombrie 2009 14:48 |
||
am si eu un baiatel de 3 ani. si el a avut si mai are probleme cu fimoza. pana acum am fost cu el de 3 ori si tot mai are putin. dar am inteles ca exista niste creme cu care se poate da local dar nu stiu de unde se pot lua | ||
mirela_aurica Postat pe 4 Octombrie 2009 14:52 |
||
buna si baietelul meu david a avut fimoza dar lam dus la dr de cand avea vreo 2 luni,acolo la crestat un pic la puta si gata dar si acum cred ca mai are un pic caci nu ma lasa sai trag pielea sa vad ca plange.am auzit ca se face cu orice crema si sai tragi tu pilea baitelului tau sanatate multa |
||
Anca_kidz Postat pe 4 Octombrie 2009 14:56 |
||
mersi frumos si tie! dar nu pot sa fac eu asa ca imi este cam frica... trebuie neaparat sa ajung la dr... |
||
mirela_aurica Postat pe 4 Octombrie 2009 15:00 |
||
da asa este caci nici eu nas fi avut curajul dar cel mai bn este sa mergi la medic cu el | ||
Anca_kidz Postat pe 4 Octombrie 2009 15:02 |
||
da... a fost racit toata luna ca a inceput gradinita si a tot fost racit si acum e tot racit... in fine... astept si o sa ma duc. el oricum isi decaloteza puta dar nu de tot ca nu poate saracu va pup pe toate | ||
mirela_aurica Postat pe 4 Octombrie 2009 15:14 |
||
Buna seara dragi mamici , cum fost week-end-ul la voi ? Noi am fost f fericiti au venit bunicii si au stat cu printesa mea, eu si sotul meu "ne-am facut de cap", am pierdut noptile ca pe vremuri, am iesit si am hoinarit prin oras fara griji, iar bebelina a fost o rasfatata, s-a scos cu hainute si jucarele noi si s-a lafait numai in bratele bunicilor ! Insa, acum au plecat bunicii si avem de tras cu asta mika vreo doua trei zile pana realizeaza ca nu poate sa faca cu noi ce face cu bunicii :))). | ||
iasmina_kidz Postat pe 5 Octombrie 2009 22:14 |
||
Buna fetelor. Aseara abia am dormit ceva, ne ies 2 dintisori deodata. Calgel nu tare are efect. Stie cineva, a-ti auzit de un medicam sau solotie pt asa ceva din Austria OSANIT? Are efect? ce este? nu pot sa vad si sa suport durerea fetitei mele mai bine as lua asupra mea durerea, cu unul in plus sau minus. |
||
larisa_ana Postat pe 7 Octombrie 2009 13:20 |
||
noi am mai folosit si dentinox iar la canini gengigel si dintisori sanatosi. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Octombrie 2009 13:58 |
||
mie mi-a fost frica sa-i dau osanit ca sunt niste pastilute o fi ele mici dar mai bine prefer gelul dau pe locul cu pricina si gata dispare durerea cel putin o perioada sa zic asa... | ||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Octombrie 2009 14:03 |
||
in cel mai rau caz(lui sebi i-au iesit 4 masele dintr-o data) ii dau panadol sau nurofen acum vezi si tu la ce e mai sensibila | ||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Octombrie 2009 14:06 |
||
Multumesc pt raspuns seby...acuma am citit pe un site german de osanit si cica e bun daca e agitat copilul si e bun calmant pt seara, doarme mai bine. si daca zdrobesc drajeurile? | ||
larisa_ana Postat pe 7 Octombrie 2009 14:17 |
||
. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Octombrie 2009 14:51 |
||
nu-mi mai ia mesajele lungi ... | ||
SEBY1YEAR Postat pe 7 Octombrie 2009 14:53 |
||
Buna seara mamici ! A adormit bebele meu si profit sa vad ce s-a mai disculat la cafeluta! Seara ma oboseste asta mika, se aduna oboseala de peste zi si e tare maraita, nici ea nu stie ce vrea, sunt numai cu ochii pe ceas, sa se faca ora baitzei ! | ||
iasmina_kidz Postat pe 7 Octombrie 2009 20:48 |
||
SALUT SUNT VALENTINA DIN BUZAU SI AM O FETITA DARIA ELENA DE 5 LUNI.MA ALATUR SI EU LA UN CAPPUCCINO CA EU NU BEAU CAFEA. | ||
DARIA_VALENTINA Postat pe 10 Octombrie 2009 19:21 |
||
bine ati venit printre noi...pupiceiiiii de la ianis pentru daria. | ||
roxy_ianis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:35 |
||
roxy_ianis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand ceasuri cu personaje din desene animate | 1 | De la: alexandra 3 Mai 2009 00:00 |
vaccin rh negativ | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
O altfel de bona | 1 | De la: kidz000587 27 Decembrie 2009 18:40 |
|
||
VAND HAINUTE FOARTE FRUMOASE, IMPECABILE, NOI SI SH + INCALTAMINTE | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
Calendare personalizate pentru cei dragi | 1 | De la: alexandra 15 Decembrie 2009 00:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural