Cafeneaua forumului

fetele, ce mai ziceti? roxi cum se mai simte ianis, e mai bine nu? noi stam in casa singurei, il asteptam pe tati de la munca sa iesim la plimbarica, k am uitat carucirul in masina si...nu putem iesi fara el. Va pupam
aly_raz
Postat pe 11 Octombrie 2009 12:43
Buna! Ce faceti? Mai puteti cu bb-ii? Eu acum am baut o gurita mica de cafea, ca trebe sa ii pregatesc la Vero mancarea sa pape la 14, ca dupa aia plecam la o zi de nastere a unui nepotel. Si suntem fericiti ca ne-a iesit un dintisor...in sfarsit la 8 luni jumate....era cazul....acum e iar vesela...cred ca pana la urmatoru... .....
Va pupam si duminica placuta!
ralucimp
Postat pe 11 Octombrie 2009 12:53
Noi vineri am implinit 5 lunite, abia astept sa mearga in picioare, ca ne-a rupt spatele deja am scolioza. E si cam alintata vrea numai in brate. Alina 80 cate lunite are bebe al tau ?
iasmina_kidz
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:14
pt. iasmina: LA MULTE LUNI! SA VA FACETI MARI! PUPICI.NOI AVEM 5 LUNI SI JUMATATE
ERICK
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:18
La multe luni inainte
O cafeluta??cine imi tine companie?
alinakatt
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:33
cu un ceai iti tin eu companie k ma simt inca rau, am fost ieri la niste prieteni si am mancat peste...azinoapte am stat numai la baie, mi-a fost tare rau, nu-mi explic de ce , era proaspat doar, chefal of of, nici de raceala nu am scapat, nu mai stiu ce sa iau...

iasmina, al meu a facut 8 luni pe 5, La mai multe lunite pt bebelina ta, sa fie sanatoasa si sa creasca mare.
aly_raz
Postat pe 12 Octombrie 2009 10:40
ianis se simte bine in ceea ce priveste problema pe care o aveam.maine ne ducem la dr sa vedem ce ii face...mi-e teama pentru ca ramasese sa-i faca o decalotare si o sa-l doara. sper sa fie bine.alina80 poate ti s-a aplecat daca a fost proaspat pestele. am patit si eu sa imi fie rau dupa ce am mancat peste...am mancat cu pofta si mi s-a aplecat.sanatate la toata lumea si pupiceii la bebei.
roxy_ianis
Postat pe 12 Octombrie 2009 12:16
am uitat sa va spun ca la buzau a inceput sa se racoreasca si ploua.din pacate nu am putut sa iesim afara.poate mai tarziu il scot si eu pe ianis.
roxy_ianis
Postat pe 12 Octombrie 2009 12:18
Mersik mult fetelor, sa dea domnul ca totii bebeii sa fie sanatosi si norokosi ca sunt singurele lucruri pe care nu putem sa le oferim ! Eu abia acum am terminat treaba, nu stiu cum va descurcati voi, dar eu numai timp pt nimik, si acum e tatii acasa, dar cand pleaca tatii in voiaj nush ce o sa fac. Voi va descurcati singurele ?
iasmina_kidz
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:18
am fost azi cu ianis la dr si asa cum ma asteptam l-a chinuit putin.i-a facut o decalotare si i-a impins pielea cu un instrument.a urlat de mi se zbarlise parul in cap, am plans si eu cu el.mi-a zis sa ii fac baie cu galbenele sa o decalotez si sa bag acolo crema de galbenele.in rest este bine.eu nu o sa mai intru ceva timp pe net pentru ca aseara ianis a aruncat cu ceva si mi-a spart ecranul leptopului.o sa dureze putin pana il reparam sanatate si sa auzim de bine.
roxy_ianis
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:05
acum am intrat de la prietena mea valentina.
roxy_ianis
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:06
Ma bucur ca Inais este mai bine, se pare ca e tare nazdravan. Chiar azi m-am intalnit cu o prietena care are un baietel de 1 an si 4 luni, si care avea un pansament la cap, si mi-a povestit ca bebeul ei, a luat capatul metalic de la aspirator si i-a dat cu el in cap , terorisiti mai sunt, ma gandesc cu groaza ce o sa ma astepte si pe mine.
iasmina_kidz
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:55
Buna seara mamici! Ce mai faceti? As avea si eu o intrebare...in afara de ulei de masline ce as putea sa folosesc pt tina din cap...ca am observat ca are Vero...exista un sampon special...ceva?...orice?.....Va pup. Eu ma duc acum sa imi fac un 3in1 sa o beau linistita ca o adormit Vero.
Somnic usor
ralucimp
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:23
Iasmina "la multi ani "ptr bebelina ta, sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa este.Si bebica mea a facut 5 lunite duminica si tot la fel ne chinuie in brate ca nu mai vrea sa stea pe spate iar in fund nu pot sa o tin prea mult ca mi-e frica asa ca vrea numai in brate
cory_emy
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:41
fetele, cele care alaptati, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Cum sa fac, avem sambata un botez la care vreau sa mergem sa ne mai distram si noi, problema e ca nu stiu cum sa fac cu mancarea lui bebe, are 8 luni si inca il alaptez, dimineata si seara. Cum sa fac cu masa de seara, pt ca imi stric tot cheful daca merg sa alaptez, el cam o lalaie la tatza si trebuie sa stau dupa el cam mult, sa-i introduc oare lapte Zuzu de 1,5GSU combinat k apa, sau sa-i cumpar formula? k de muls si lasat, nu stiu cat de bine este...voi cum ati proceda in locul meu? astept parerile voastre, va rog. O seara buna!
aly_raz
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:45
Alinuta parerea mea este sa te mulgi si sa ii lasi , este mult mai bine.Eu am avut de curand un deces in familie si era neaparat nevoie sa merg asa ca m-am muls cu pompita si i-am lasat ptr urmatoarea masa. Tu faci cum vrei eu ti-am spus doar parerea mea.

Pupici
Corina
cory_emy
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:48
la fel ma gandeam si eu, ca nu i-as da inca lapte de vaca, iar formula nu stiu cum reactioneaza la el, dar daca ma mulg, cat timp il pot tine pana sa-i dau? adica merge incalzit putin? intreb si eu, k nu stiu
merci anticipat!
aly_raz
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:06
Da merge incalzit. Se tine la frigider si pe urma inainte de masa trebuie incalzit
cory_emy
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:18
sora mea il tinea cateva ore la frigider, nu-i problema, in cazul tau cred ca e cea mai buna alegere.
lidya
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:21
Draga Alina, ma alatur si eu fetelor si iti sugerez sa-l bagi la frigider nu e nici o problema sa incalzeste apoi la bai-marin. Eu am o prietena care-si faci chiar rezerve, il baga in congelator in sticulute individuale.Distractie placuta in week-end !
iasmina_kidz
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:39
'neata, offffff cred ca lapticul meu e pe duca am deja 4 nopti in care piti al meu se trezeste la 2/3 ore sa pape, nu stiu ce se intampla, no mai fi laptele bun? si pe zi imi sta la san cate o oara in reprize...e semn ca trebuie sa ma astept la intarcare?
aly_raz
Postat pe 14 Octombrie 2009 09:38
Probabil nu mai ai lapte destul sa-l sature.Daca incerci sa-l intarci cred ca nu ar fi bine sa-i dai lapte din comert, cel putin nu acum.Mai degraba dai formula e mult mai consistent si contine tot ce are nevoie pe cand laptele din comert nu.
Eu am alaptat-o putin, nici 2 luni,si i-am dat lapte praf de la humana.Adevarat e ca ma saturasem de masurat si fiert apa si racita.Asta e singura perioada care mi-a facut peri albi
alinakatt
Postat pe 14 Octombrie 2009 11:23
Eu am avut laptik mult si bunutz, ca lua bebe f bine in greutate, pana intr-o zi pe la doua luni, cand m-am certat cu ai mei, si m-am suparat f tare si brusc mi-a scazut laptele de plangea bebelina de foame, si ar fi mancat din 10 in 10 minute. Si am fost la pediatra noastra care ne-a zis sa-i dau san si in completare laptik praf. Incepi in prima zi cu 30 de ml, adik ii dai san si dupa 30 ml laptik praf la fiecare masa, urmatoarea zi adaugi ink 30 de ml si tot asa .
iasmina_kidz
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:06
ce face terorista:)pe frigul asta mai putin pe afara din pacate....
alinakatt
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:11
http://www.youtube.com/watch?v=OCuuuv2DwG4&feature=fvw
Vreti sa slabiti? Faceti-o sanatos
Uitati un ex. daca va tine:) foarte sanatos
alinakatt
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:16
http://www.youtube.com/watch?v=c7fZnPI-VHQ&feature=related
deci ne inscriem si noi?
alinakatt
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:25
super gimnastica cu bebe,am incercat si eu azi, nu vrea numai in brate asa l-a obisnuit socru ,pana acuma n-a fost asa. am avut traba in casa asa ca am fost nevoita sa o i-au cu mine la treaba
larisa_ana
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:50
De vreo cateva zile nu are pofta sa manance domnisoara mea,doar de la san. Oare e din cauza dintilor? pana acuma seara pe langa sapticul meu ii mai dadeam lapte praf cu putine cereale de noapte si ne saturam, dar mai nou ne trezim ori la 2 noaptea sa mai papam ori la 5 dim. nu mai stiu ce sa ii dau sa manance,ce i-a placut pana acuma il vomita
larisa_ana
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:04
:))nu m-am lasat si am scos-o si acum pe frig pe terorista la plimbare, nu de alta, da tipa de auzeau vecinii de peste strada, am camuflat-o bine si am iesit cu ea la frig, in 5 min a adormit :))) . Acum face nanii, azi a fost la unul din tataici, a fost ziua lui, si cum era lume multa, a trecut prin brate pe la toti, asa ca am fost si eu azi libera la mare partial.
Mie mi-a zis pediatra sa nu-i pun nimik la gurita, cik sa o calesc cu aerul rece, sper sa nu pateasca nimik.
Voi ce mai faceti fetelor, va scoateti bebicii afara pe frig ?
iasmina_kidz
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:07
Am incercat si eu gimnastika cu bebe, mai mult de nevoie, ca-mi rupe spatele si coloana de la atata luat in brate. II place la nebunie si rade in hohote cand fac abdomene cu ea. Makar asa se potoleste si mai dai si eu jos un kilogram acolo
iasmina_kidz
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hainute si incaltaminte de firma 1 De la: amy26 28 Noiembrie 2009 01:31
lapte praf 5 De la: mariutza_mea 15 Decembrie 2008 00:58
URGENT cartus imprimanta lexmark z645 10 De la: mariutza_mea 11 Ianuarie 2013 19:06
Vand carucior copii Cosatto Cabi folosit doar landoul 1 De la: bebitz 23 Octombrie 2009 15:00
Vad Carucior Baby Care & aparatoare picioare 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:18
Setari Cookie-uri