buna fetelor. sunt si eu mamica si intrata doar de cateva zile pe acest forum. sper sa ma primiti si pe mine la discutii si la schimb de idei si pareri. Crestere mare la bebei si multa sanatate | ||
Pitu Postat pe 31 Octombrie 2009 11:23 |
||
---|---|---|
bine ai venit lorena05. imi pare rau pentru micuta ta raluc�mp, insanatosire grabnica. ianis a adormit si eu savurez un cappuccino.weekend placut tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 31 Octombrie 2009 12:05 |
||
buna lorena05...bine v-am gasit fetelor!ralucimp insanatosire grabnica! bebelina mea se leagana in cosuletul ei shi eu beau o cafeluta.va pupacesk | ||
|
||
eu_mino Postat pe 31 Octombrie 2009 12:22 |
||
multumesc pt primire. pofta buna la cafea si multa sanatate bebelusilor. fetita mea, Alisa, are 5 luni si 5 zile si e tare nazdravana. :) e jucausa si foarte curioasa.acum ne chinuim un pic cu papica, dar cu rabdare va fi bine. Alisa bea lapte praf Milumil, ca eu nu am avut lapte si acum incercam cu mancarica. Avem zile si zile dar cert este ca atunci cand suntem mai multi la masa si sta in brate mananca, in rest... mai putin. mai facem mofturi si la lapte, dar ne trece. |
||
Pitu Postat pe 31 Octombrie 2009 12:37 |
||
Buna Lorena sa iti traiasca puiuta. Si puiuta mea are 5 luni jumate si este fericirea si viata mea.Bine ai venit pe forum. | ||
cory_emy Postat pe 31 Octombrie 2009 22:15 |
||
Bine ai venit Lorena05, si bebelina mea e mai mofturoasa, se plictiseste repede de o mancarika, acum numai vrea piureul de legume, in schimb papa cu multa placere branzika si iaurtel, pentru ca sunt noi introduse banuiesc eu. Oricum mult succes. Am uitat sa mentionez bebelina mea are aproape 6 luni. | ||
iasmina_kidz Postat pe 1 Noiembrie 2009 01:28 |
||
buna dimi fetelor!ce mai faceti azi ? bebelina mea mi-a dat batai de cap azi noapte...pe knd ma gandeam k a revenit la programul de inainte (sa doarma toata noaptea) s-a trezit pe la 2 ...sotul meu insista k i-a fost frigutz,eu nush ce sa zik ...vedem ce face in seara asta shi vedem dak are sotul dreptate...va pup ,fug sa cumpar un ness! |
||
eu_mino Postat pe 1 Noiembrie 2009 07:22 |
||
Bine ai venit lorena05. Sa auzim numa de bine de la tine si bb tau. Vero acum o adormit si ma duc la o cafeluta sa ma mai relaxez ca is tare stresata cu febra asta. Acum are 38, i-am dat panadol si oscilococinum...sper sa ii treaca odata. Chiar daca dr mi-a zis ca e inceput de viroza, eu tot cred ca e de la dinti. Va pupam. Si sper sa va scriu cat de curand ca suntem la fel de neastamparata ca pana inainte sa ne imbolnavim. |
||
ralucimp Postat pe 1 Noiembrie 2009 10:26 |
||
Buna...Ma puteti ajuta si pe mine careva? Caut un costum de mos craciunita ptr micuta mea...dar la un pret accesibil, pana intr-un mil. Din catifea rosie si cu puf alb. Vreau si second daca stiti. Sa fie ptr 74-80cm. Va multumesc! Va pupacim... Si apropo, suntem mai bine...nu mai avem febra!! |
||
ralucimp Postat pe 1 Noiembrie 2009 15:29 |
||
ionutz89_dark: Te rog, da mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia ... nu te doare degetul pt un clic. [ scz d mass | ||
monica_otel Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:14 |
||
neata fetelor...eu sunt la cafeluta.ieri a fost o zi urata la buzau, a plouat si nu am putut sa-l scot afara pe ianis.o sa iesim azi putin, mergem prin piata.de cate ori iesim la cumparaturi, ianis vrea alta bum bum(adica vrea alt� masina) nu prea ma impac cu el asa ca de multe ori venim acasa cu alta masinuta. pupiciii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 5 Noiembrie 2009 08:35 |
||
buna fetelor.sa va traiasca bebelusii si sa creasca mari si sanatosi kidz003510 spune-mi te rog ai inceput diversificarea? iasmina ai inlocuit o masa de lapte? |
||
Pitu Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:07 |
||
buna fetelor...nu imi tine nimeni companie la o cafeluta?noi suntem in pregatiri pentru ca maine seara serbam onomastica, eu si ianis mihai.asa ca de dimineata am fost la cumparaturi si apoi am facut curatenie.acum ma relaxez putin. | ||
roxy_ianis Postat pe 6 Noiembrie 2009 15:02 |
||
La multi ani celor care poarta numele sf Mihail si Gavril.Petrecere frumoasa. | ||
roxy_ianis Postat pe 8 Noiembrie 2009 08:36 |
||
Buna Lorena. Da, eu am inceput diversificarea de acum o luna jumate cam de pe la 4luni jumate. Am inceput direct cu pireu de fructe la ora 10 de dimineata cam intr-o saptamana de cand i-am dat prima data i-am inlocuit complet masa de la 10 cu acest pireut in care am adaugat si un biscuitel uneori chiar doi. Am mai incercat si supica dar o refuza categoric am incercat si branzica si la fel nu ii place deoacamdata.Sper sa reusesc.In prezent papa san si are o masa de fructe in rest nimik.Nu o fortez ca acum vreo doua saptamani am incercat sa ii dau supica mai fortat un pic si mi-a vomat de ma speriasem rau de tot, asa ca m-am lecuit.II dau numai ce imi papa cu placere.Eu la doua trei zile o mai incerc si cu alte alimente(supa , branzicuta , carnita .pireu de legume )dar nu am reusit sa o fac sa pape mai mult de 3 sau 4 lingurite.In schimb am o mare prb nu bea deloc nici ceiut nici apica. | ||
cory_emy Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:58 |
||
Fetele cu bebici mai maricei spuneti-mi si mie la 6 luni cam cat papa un bebe la o masa.Ma intereseaza cantitativ. Eu ii dau puiutei mele o singura masa solida respectiv pireu de fructe si biscuitei si ii pun unu sau doi biscuitei, un mar plus o jumatate de piersica sau para. Credeti ca e mult? | ||
cory_emy Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:02 |
||
buna.fetita mea nu e prea mare,are 10 luni,la o masa la 6 luni manca zilnic un mar mediu,nu prea mare,suc de la juma de eportocala,3 biscuiti si o juma de banana.dar avea zile in care manca tot si cam o data pe sapt cand lua 2 lingurite.deci papa bine puiul tau,dar dc nu ii diversifici mai multe mese?a mea la 6 luni papa doar de 2 sau 3 ori laptic.acum faci cum vrei,dar ea are nevoie si de altele inafara de laptic.sanatate multa | ||
mada_sabina Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:58 |
||
Azi sarbatoresc cei 32 de anisori.... dau o bere La multi ani Arimiacld, hai sa ne sarbatorim E loc si pentru voi fetelor |
||
alinakatt Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:23 |
||
La multi ani, alinakatt! | ||
roxy_ianis Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:05 |
||
La multi ani si din partea noastra si toate bune!! | ||
SEBY1YEAR Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:20 |
||
La multi ani Alinakatt, multumesc mult | ||
arimiacld_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:19 |
||
La multi ani si din partea noastra Alinakatt;si sa ai parte de tot ce-ti doresti,sa fo fericita si sanatoasa!!! | ||
tatianapetrut Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:41 |
||
costme de mos craciun are la Auchan, si pt. copii si pt. adulti . Preturile sunt f. accesibile. Eu am cumparat unul pt. adulti care m-a costat 120.000 lei vechi si e compus din 5 piese. Au si la 3-400.000 lei vechi, dar nu am vazut nicii diferenta. |
||
gabimaghi Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:40 |
||
Multumesc de urari!!!!Mi-am facut cadou de ziua mea prima mea crema de riduri | ||
alinakatt Postat pe 12 Noiembrie 2009 10:52 |
||
la multi ani alinakatt! sa fi fericita si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!frumos cadou ti-ai facut! | ||
eu_mino Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:37 |
||
buna kidz003510. eu zzic ca e bine atat cat mananca. cum ii faci branzica? o cumperi sau ii faci tu? |
||
Pitu Postat pe 12 Noiembrie 2009 13:42 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA 2. Adulti - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 13 Noiembrie 2009 08:37 |
||
buna dimi mamici si bebei!am baut cafelutza,dar de vreo 3 saptamani beau fara cofeina,pt ca am palpitatii care imi dau batai...de cap,si mia- spus dr sa beau cafea,dar fara cofeina si deja ma simt mai bine.am trei fetite si ma opresc aici.am o intrebare:stie cineva ceva despre minimacin?(sibutramina)vreau raspunsuri de la cineva care le-a folosit(exclusiv).multumesc. | ||
robby Postat pe 16 Noiembrie 2009 09:39 |
||
Buna Lorena , mersi ptr raspuns.Branzica o face mama mea in casa nu ii dau deocamdata din comert. Tu ce ii dai puiutei cate mese ai reusit sa diversifici? | ||
cory_emy Postat pe 17 Noiembrie 2009 19:22 |
||
buna fetelor...nu mai intra nimeni la o cafeluta?slaba miscare zilele astea. ianis face nani si eu am intrat sa vad ce ati mai scris.dimineata am fost cu ianis in oras si de atata colindat era foarte obosit.pupiciiii la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bijuterii argint copii | 16 | De la: dacris 17 Noiembrie 2011 09:36 |
SUPER OFERTA!!CARUCIOR GOODBABY+SCOICA(BORDEAUX+GRI)-NUMAI 370LEI | 1 | De la: elenagrosu 29 Octombrie 2009 17:03 |
Vand Ab Rocket | 2 | De la: kidz004122 16 Octombrie 2009 09:22 |
|
||
Un Mos Craciun special pentru copilul tau! | 3 | De la: ninuta 24 Noiembrie 2008 15:03 |
vand carucior chicco enjoy fun sport+scaun masina si pompa san electrica Avent | 3 | De la: nic_ol2000 23 Octombrie 2010 09:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural